Här blev det ingen sovmorgon, barnen vaknade redan vid 06:00 så det var bara o hoppa upp från sängen för annars ser huset ut som KATASTROF när man kliver upp.

Idag kommer min bror och föräldrar hit och ska hjälpa till o måla och små fixa det som finns kvar att göra inomhus. Fick sms från mäklaren som skrev att hon har ett gäng som är intresserade och som även ville ha en visning nu i veckan :S Bah, vet inte alls hur vi ska göra?! Det skulle ju vara skönt o slippa visning med det gör ju att vi måste stressa o fixa klart allt smått på några dagar istället.

Bröllop är ett av det finaste man kan gå på, alla är där för brudparet, alla är uppklädda och inte minst alla är glada och lyckliga :-) Ska bli kul att gå, även fast vi inte kommer stanna till mer än 22:00 ungefär då vi inte kunde fixa barnvakt till alla så mormor och morfar ställer upp och är det hemma hos oss.

Igår målade vi staketet på dagen och sen lister och panel i hallen på kvällen/natten :-)
Och såhär fin ser man ut efter det


Men nu blir det o duscha, skrubba bort all färg och försöka se någorlunda normal ut
😂

Bild på mig med klänning ska jag fixa sen, tänka sig jag minns inte när jag hade klänning sist.
Pratade faktiskt med Peter om det och vi kom på att jag inte ens hade klänning på vårt egna bröllop
🙈
Skäms över det och får ta och ändra på det kanske
🙄

Vi hör sen
XOXO Jonna

Likes

Comments

Idag ska jag måla foder och lite panel som vi inte hann göra innan fotografen kom i måndags :-)

Tänk det är redan fredag, nästa helg är det visning :-O Vad fort tiden går! Är rädd att vi inte ska hinna göra allt som vi vill hinna göra. Sen så tappar vi 1,5 dag i helgen då vi ska gå på Bröllop men det är värt det, att få se två fina vänner gifta sig kommer bli magiskt.

Nu måste jag fixa iordning alla barnen till skolan och förskolan, dyker upp här lite senare :-)

Likes

Comments