Aa Tjena!

Idag tänkte jag skriva lite mer allvar faktiskt. Det låter kanske konstigt men jag tänkte prata lite om livet o döden.

Det kan inte bara vara jag som tycker att döden är konstig. Det går liksom inte att förklara, den bara är men ändå inte.

För typ exakt ett år sedan så förlorade jag en moster och en morbror samma dag. Det var inte så att vi var jätte nära men vi är ju ändå släkt, bara att vi bor på olika ställen. Detta var lite jobbigt då det kom som en chock. Det var ingen som var beredd på att dem just då skulle dö och helt plötsligt försvinna och aldrig mer komma tillbaka och det är just det som är så konstigt. I mitt huvud går det in att Ok dem finns inte mer, men det går ut på andra sidan. Det går inte att vara ledsen nu i efterhand om det inte är en stel eller jobbig situation för hjärnan tar inte in detta.

Så klart var detta väldigt jobbigt och det var bara att ställa in sig på 2 begravningar inom kort, det var inte roligt men jag minns så väl när jag lämnade in min ansökan att den 17 november skulle jag åka upp till Norrland på 2 begravningar och jag minns att jag skulle missa mitt svenska prov. Jag minns också hur min lärare bad mig sitta kvar efter lektionen då han undrade om jag ville att han skulle säga vad som hänt till mina kompisar för det kan vara bra att veta osv. Jag sa att jag löser det och att det går bra.


Jag minns att just i denna period så var min bästa kompis pappa sjuk, han hade haft cancer i nått år. Jag minns så väl hur jag fick den där "snapen"

- Alicia! Min pappa kommer inte leva innan detta året ät slut?

Min hjärna fick blackout... jag fattade ingening, jag hade ju precis varit hemma hos dem och nu låg han dödssjuk??

Jag kunde bara inte förstå, jag fattade inte varför jag skulle ha sådan "otur" denna snap fick jag någon vecka efter min moster och morbrors dödsbesked.

Jag kommer ihåg hur min kompis var borta mer och mer från gymnastiken på söndagarna och min tanke

-Det får bara inte hända, jag ska ju på 2 begravningar inom kort och nu det här.


Jag minns också hur jag och min kompis pratade om detta och jag sa

-Det får bara inte hända, allt kommer gå bra och han kommer inte dö. Men om det skulle hända så inte nu.

Jag minns hur jag sa.

-Det skulle vara så jädra surt om han skulle dö samma dag eller dagen innan jag ska på begravning.

Jag kan inte förstå hur min kompis måste ha känt sig, även fast jag frågade om det var okej om vi pratde om detta och att jag alltid skulle finnas vid hennes sida vad som än händer. Men iallafall...


Den 16:de november, dagen innan jag skulle åka till Norrland på begravning fick jag tråkiga besked. Min kompis hade förlorat sin pappa och jag var i chock. Vi hade bestämt att vi skulle göra någonting denna dag och det var inget vi ändrade på, jag åkte hem till henne och vi bara satt och var i chock.Jag kunde inte förstå hur en person bara så snabbt helt plötsligt försvann, jag kunde inte förstå varför detta skulle hända just nu jag kunde inte förstå.


Efter detta var det begravning på begravning och jag fattade fortfarande ingenting, det var som att tiden gick men min hjärna hängde inte med. hur kunde allt detta ha skett och hur skulle framtiden bli?ag minns hur mina betyg sjönk och hur lärarna blev oroliga för vad som hänt och hur det skulle gå. Detta var väldigt jobbigt för mig och det var det hela 8:an ut.


Jag miste också för några veckor sen en väldigt när och kär bekant som jag alltid tyckt om. Jag tyckte detta var så hemskt, mina minnen och tankar snurrade runt i huvudet och jag var riktigt ledsen. Men jag bestämde mig för att på något sätt rycka upp mig och ta tag i skolan. jag försökte tänka positivt och med insikten att dem har det så mycket bättre där dem är nu och att vi snart kommer att ses.Jag tycker döden är så konstig och läskig men på något sätt så fint. Förlåt för väldigt flummigt inlägg men det får bli så nu då jag är väldigt trött och har lite minnesluckor. Avslutningsvis vill jag bara säga tack för den tiden jag fick med er M,A,S & J hoppas ni har det bättre där ni är nu :) Saknar er


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Aa go efter middag folket!

Nu är ju jag ny på detta så vet inte riktigt hur jag ska skriva o.s.v. Iallafall jag kan ju berätta vad jag gjort idag så vi får nått skrivet.

Idag vaknade jag med målet att jag skulle göra klart min bokrecension som ska vara inne imorgon men nusitter jag här kl. 16,32 och är fortfarande inte klar. Förstår inte riktigt varför jag aldrig blir klar jag bara orkar inte detta meeer.

Jag har ett engelska prov på tisdag också men det har jag inte ens börjat med att plugga på så aa ni får önska mig lycka till på ett nytt försök av att plugga ;) vi hörs! hedå


aa vet har ingen bild men det får ni klara er utan. :)

Likes

Comments