​hittade dessa grymt fina lampor på en bloppis på facebook, and i love them ! för endast 150kr för bådatvå! så sjukt nöjd jag är, ska bara skaffa sängborde till båda sidor av sängen nu också hahaha!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Ska göra nya naglar på Torsdag och ska göra dom första naglarna, så sjukt fina, nog lite långa men ja.
Jag personligen älskar långa naglar, tycker att det så ser så fräscht ut men vårdade naglar (långa är ju inte speciellt hygeiniskt egenliten hahaha) men åh ! ska bli så skoj att få ordentliga långa naglar och inte sånna man köper själv och fixar hemma.. inget fel med det, men jag personligen föredrar att gå till en nagelbyggare!
Kommer med bild på mina naglar och hur dom slutligen ser ut på torsdag.
Kram

Likes

Comments

Jag satt och lallade runt på datan och kom över denna sidan som dom har kollat upp alla platser eller ja en del platser ifrån Disney filmerna och där då dom som har gjort filmerna har fått sin inspo ifrånNeuschwanstein Castle som ligger i Tysland tog dom inspo till Törnrosa.

Alsace som är en by i Frankrike tog dom inspo av till Skönheten och odjuret

Mont Saint-Michel som ligger i Frankrike fick nspo till slottet i Trassel

Machu Picchu som ligger i Peru inspo till kejsarens nya kläder

Chateau De Chillon som ligger i Schweiz tog dom inspo av till min favvo disney film Lilla sjöljugfrun

​Länken och fler bilder hittar ni här _

Likes

Comments

Tjena!
Idag står det städa och tvätta på schemat.. buuh.. svin tråkigt men måste tyvärr göras då vi knappt har några rena kläder kvar här hemma haha! men men.. Nu väntar jag bara på att FK ska ringa mig och medans det tänkte jag slänga ihop ett blogg inlägg till er med lite skit snack.
Kan ni tänka er att min hund redan är 6 månader.. helt sjukt vad tiden går snabbt alltså.. minns den 23 december då han flyttade hem.. han var så grymt liten.. aw min lilla bebis.

Likes

Comments

- Min fina Ice

Var på jobbintervju idag... and... JAG FICK DET! Wihooooo börjar på på måndag. sjukt taggad, efter jobb blir det att dra till Malmö.

Nu har jag länge sagt att jag ska börja vlogga vilket jag tror att jag ska börja med på måndag faktiskt. hade ni tyckt att det var roligt att hänga med mig i min vardag lite ?

Likes

Comments

​Dagens middag blev hamburgare, sjukt gott var det ! (vad är detta!? min blogg har blivit om mat och bakning???)
Var tidigare på möte med min ADHD doktor vilket som gick bra, diggar min nya läkare som fan.. men jahopp.. alltså vad bloggar man om? sin dag? precis som någon är intresserad egentligen ? jag vaknade, åt, sinkade mig, träffa doktorn, köpte powerking, hem lagade mat, åt och nu sitter jag här... händelserikdag..
JUSTE!°! ska på jobbintervju imorogn,,, WIHOOO

Likes

Comments

​Idag stod jag för matlagningen och det blev kött/stek, med ris och brunsås. Var väll helt OK, dock gillade resten av familjen det så det var ju bra. Nej men nu ska jag se på Lyckliga gatan. Bloggar mer imorogn. Kram

Likes

Comments