Eftersom flytten börjar närma sig med stormsteg så blev det en tripp till Ikea i helgen. Just nu känner jag mig väldigt förväntansfull och längtar sjukt mycket tills man får nycklarna i händerna och man verkligen flyttar in. Nu är det precis en månad kvar och den månaden kommer gå fort. Jag ska hinna åka till Paris på en weekend med mina underbara vänner och jobba en hel del.

Självklart fick vi med oss lite smått och gott hem, men på långa vägar så är vi inte riktigt klara än❤️

Tillbringade även morgonen med att fixa till naglarna, och hur snygga blev dom inte!

Likes

Comments

Idag var det första gången på länge som jag hade bokat in mig på ett pass på gymmet. Sedan jag blev sjukskriven för två år sedan så har jag inte riktigt orkat komma tillbaka till mitt normala liv. Då jag både tränade själv och gick på grupp pass på gymmet. Jag har varit på gymmet till och från och har försökt passa in de tiderna då det inte är jätte mycket människor på gymmet, tack vare att jag har varit väldigt osäker på mig själv.

Men idag när det var min kompis som skulle hålla i passet så passade jag på. Och om jag hade saknat det? ja det hade jag verkligen, jag saknar att bli pushad till den gränsen då man inte tror att man orkar mer men man faktiskt gör det. När man inte är ensam om att vilja komma i mål och har samma vilja. Det är ett helt annat sätt att träna själv och att träna i grupp. Om inte annat så hade jag verkligen saknat konditionsträningen där kroppen är helt slut efteråt av utmattning. Så ett 45 minuters RPM pass, var de perfekta för mig denna morgonen.

Det var jobbigt att ta första steget att gå dit, men efter denna dag så är jag super nöjd och glad att jag faktiskt gjorde det.

Denna helgen var den första på riktigt länge som jag var ledig både lördag och söndag. Men den har bara tillbringats till att plugga psykiatri och ta det lugnt, det är nog det som jag behövde mest nu efter dessa veckor. Denna helgen som kommer nu kommer vara mycket att göra, för då är det nämligen LÖSGODISENSHELG allihopa!!

Tips på en supergod dricka, snapple!

Likes

Comments

Idag fick jag reda på det exakta datumet som jag kommer att flytta till Jönköping. Det kommer att bli 1 november, jag har redan hunnit smyg köpa lite inredning och grejer som jag har tänkt ha. Det känns som att allt har gått så sjukt fort, men det känns väldigt skönt att ta steget ut ifrån mitt barndomshem.

Ett mål som jag har i livet är att jag ska kunna lita mer på mig själv och kunna vara ensam. Nu kommer jag inte att vara helt ensam efter som jag kommer tag med mig Ralf. Men det känns så overkligt att vi ska bilda en liten familj tillsammans.

Eftersom vi redan är inne på mitten av september så tror jag att tiden kommer bara swisha förbi till den 1 november. Innan de så ska jag ju även till Paris med mina underbara tjejkompisar, det kommer också vara en hel del jobb och skola. Nu är frågan om jag ska lägga åt sidan mitt pluggande till nagelterapeut, och fokusera lite mer på jobb och min egna hälsa. Jag kan tänka mig att den första månaden kommer att innebära mycket stress och eftersom allt är nytt så kan det vara bra att istället lägga ner tid på att ta hand om sig själv än andra.

Nu får gärna tiden ticka på så att jag och Ralf blir sambos och lägenhetsägare!

Att vi har fått våra höstäpplen redan ute på vårt äppelträd och här sitter jag och äter en urgod jordgubbssallad. Att det har varit 25 grader varmt de senaste dagarna nu har varit konstigt. Tror aldrig jag har suttit ute i mitten av september och inte fryser och njuter av jordgubbar, hur underbart är inte detta. Gärna mer av detta fina vädret!

Likes

Comments

Bloggandet har stått väldigt stilla nu ett tag på grund av mycket sjukhustider, veterinärbesök och jobb.
Har inte hänt sådär jätte mycket i mitt liv heller som är så intressant att skriva om.

Men idag så spontan bokade jag och några kompisar en resa till Paris, hur underbart är inte detta. Att åka till Paris är något som står med på min bucket list, och den 14 oktober så bär det av med mina fina vänner. Jag hade inte kunnat hitta någon/några bättre att åka med. Då blir det shopping, uteserveringar och njutning dagarna in och ut.

Likes

Comments

Denna veckan så hade jag bokat en tid till frisören, det var ett tag sedan jag var där och klippte av de slitna. Men jag passade även på att färga håret, så denna gången så rök mitt blonda ombré och byttes ut till en kallare och gråare färg. Jag älskar de!

Behövdes verkligen något nytt och snyggt till hösten.

Likes

Comments

Denna otroligt goda milkshaken gjorde jag idag som ett litet mellanmål. Det är egentligen så himla enkelt att göra men inte ofta man gör själv.

Det jag använde mig av var hemmagjord banan glass, mjölk och lite vanilj pulver. Nu ska jag sätta mig ute i solen och bara njuta av värmen tillsammans med min milkshake.

Likes

Comments