Nu har det gått ungefär två veckor på det nya jobbet. Men tyvärr så har även jag nu fått feber och är förkyld, detta är väl kanske inte så konstigt eftersom jag inte är van vid alla barnbaciller än. Men hittills har allting funkat bra och det rullar på, det enda jobbiga just nu är att jag måste gå upp ungefär 4.30 varje morgon eftersom jag har en bit och pendla. Men i början på Februari så kommer jag och P flytta till en tvåa i Jönköping. Vilket kommer underlätta något enormt både för mig och honom då han pluggar där. Det känns så skönt att det äntligen börjar närma sig och man har något att se fram emot. Dock så har jag inte jätte mycket tid för att packa så de helgerna då jag inte jobbar är jag hemma och försöker hinna med det mesta som man vill hinna med, packa, plugga, träffa kompisar, träna och mysa med familjen.

Nu när jag har så mycket i vardagen så är det extra viktigt att hålla koll på blodsockret, vilket kanske inte alltid är så lätt. Det är vissa dagar då det verkligen pendlar som en berg och dahlbana mellan lågt och högt. och visa dagar är det endast lågt. Ibland har jag inte heller orken till att korrigera och extra kolla, men jag får börja skärpa mig för mitt egna bästa. Jag mår mycket bättre att lite korrigeringar och mindre pendlande i blodsockret.

Då kanske ni nu förstår varför jag inte bloggar jätte mycket just nu, men det kommer bli mer i framtiden eftersom det är så mycket som händer då!

Likes

Comments

Jag och P invigde det nya året med att åka till Göteborg. Väl där så shoppade vi, gick på bio, åt god mat och sov på hotell. Detta nya året kommer inbära mycket nytt och kraft från min del. Nästa vecka så börjar jag mitt nya jobb och kommer även kombinera detta med mitt gamla. Så det gäller att verkligen vila när jag kan vila. Från att gå från sjukskriven 50% till att jobba 120% kommer vara en utmaning det räcker inte heller med det utan jag har ju även plugg som jag gör på distans men det kommer att bli spännande.

Denna kommande helgen och veckan kommer endast innehålla jobb. Vissa andra saker ska jag försöka hinna med men det är ingen brådska. Det jag kommer fokusera på när jag är ledig är att vila för det är nog det som min kropp kommer behöva!

Likes

Comments

Snart börjar kvällens jobbpass, så innan det blir det nog vila en stund. Idag på morgonen så tog jag tåget in till Jönköping för att smyg öppna en av mina julklappar. Det som jag gav mig själv i år var tandblekning, så nu är mina tänder lagom fina till både jul och nyår. Jag har blekt tänderna innan men det är väl kanske 3 år sedan nu så kände verkligen att jag behövde fräscha till dom lite. Allt kaffe och te drickande bidrar tyvärr till lite missfärgade tänder efter ett tag. Men jag blev mer än nöjd, tyvärr så tog jag inte några bilder men i framtiden kommer ni nog få se ett leende där tänderna syns.

Jag skulle även passa på att köpa ytterligare de sista till imorgon men bestämde mig snabbt för att åka hem. Det var inte bara jag som hade tänkt så och efter att ha stått i 35 minuter för en målarbok till min systerson så kände jag att jag fick nöja mig. Så istället köpte jag med mig en tomtelatte och en grillad panini hem som lunch. Och om ni inte har testat tomtelatten på espresso house som bara kommer finnas under vinterperioden så tycker jag att ni ska passa på för den är helt underbar!

Likes

Comments

Denna veckan har varit fullproppad med olika grejer som jag ska göra innan jul.

I måndags så stod det tandläkaren på schemat och efteråt så skulle jag ha terapi. Tyvärr hade jag så sjukt ont i huvudet så jag kände att jag verkligen behövde hem och vila istället. I Tisdags så satt jag hos frisören fixade till en lite gråare och kallare nyans på håret och sedan på kvällen så hade jag tid för att fixa till naglarna. Det hade varit 6 veckor sedan jag hade gjort dom och hade fått en rejäl utväxt, så det var verkligen behövligt. Det fick bli lite nyårs glitter och blev så nöjd.

Onsdagen så fick jag ta ett tidigt tåg på morgonen till Huskvarna för jag skulle hälsa på mitt nya jobb. Det känns så himla bra att ha fått ett nytt heltidsjobb och komma ifrån Nässjö lite. Efter det så tog jag och Philip en lunch tillsammans och sedan gick jag tillbaka till mitt gamla jobb för att ha lite utvecklingssamtal. Jag har aldrig tidigare haft utvecklingssamtal angående jobbet, så det var en upplevelse bara det att ha ett sådant samtal. Sedan så tog jag och Louis en fika tillsammans på thimons. Hon åker snart till Thailand så henne kommer man inte träffa nu på ett tag så det var bra att vi hann med en fika innan!

Idag så tog jag en tripp till Ullared. Jag trodde att jag snabbt skulle ångra att jag följde med dit, men det var inte alls mycket folk där. Så det blev att inhandla de sista julklapparna och lite annat smått och gott. Något som jag alltid brukar handla när jag är där är skalen av ideal of sweden. Jag vet att jag har gjort ett tidigare inlägg där jag rekommenderade deras skal och länkade till deras sida. Och jag är fortfarande fast vid dom, de är så otroligt snygga och det är så smidigt att man bara kan ha skalet eller länka ihop det med ett plånboksfodral, så har du inte varit inne och kollat på deras hemsida så gör det du kommer inte ångra dig!!

Imorgon så kommer jag få en liten julklapp i förväg men det är ingenting som jag kommer avslöja nu!

Likes

Comments

Vi har ju faktiskt kommit in i den här perioden nu där det går väldigt mycket influensa, det smittar väldigt fort och lätt och man försöker ju alltid undvika att bli smittad. Någonting som jag ALLTID går runt med i handväskan är handsprit, och helst under månaderna december eller januari så tycker jag det är extra viktigt med god handhygien.

Så det bästa är att man inte är och pillar med händerna för mycket i ansiktet, för det är oftast på händerna som de samlas mest bakterier. Och sen att man tvättar händerna hellre en gång för mycket än en gång för lite. Jag brukar faktiskt klara mig ifrån alla influensor, så mitt tips är dessa underbara små handspriterna. De luktar helt otroligt gott, de dödar också bakterierna och får alltid plats i handväsk

Produkterna hittar nu här !

Likes

Comments

Efter att ha jobbat hela helgen så har äntligen jag fått lite ledigt också.

Under dagen har jag hunnit med terapi och åkt in en sväng till Jönköping. Prio ett idag var att hitta de sista julklapparna, dels så ska vi dela julklappar på jobbet och sen var jag tvungen att hitta de sista julklapparna till familjen. Men det finns inte jätte mycket som jag hittat som jag är nöjd med, jag tycker att det är skit svårt att köpa till människor som inte har någon aning om vad de önskar sig. Men lite julklappar fick jag med mig hem i alla fall och även min egna julklapp är inbokad och klar till nästa vecka. Prio två var att fixa till fransarna innan jul och nyår, så nu är äntligen de fylliga och fina.

Eftersom december månad springer fram med stormsteg så gäller det verkligen att ligga i. Det känns ibland knappt som man hinner andas emellan dagarna. Men nu börjar allt bli färdighandlat och klart till julveckan kommer!


Likes

Comments

Nu har jag äntligen varit lite ledig från jobbet och landat lite. Under blackfriday så passade jag på att köpa en ny säng, nu är äntligen den uppe och färdig monterad. Något som kan irritera mig är att när vi väl fått hem sängen och benen äntligen ska monteras på så har jag fått fyra olika ben, vilket betyder att jag var tvungen att åka in och få nya, vända upp och ner på sängen ta bor de gamla och sätta på de nya. Ja det hade ju varit väldigt enkelt om det nu hade varit så enkelt men när jag kom hem med de nya benen så märkte jag att jag bara hade fått fyra och inte åtta och att de var 5cm kortare än de andra benen som jag hade fått första gången. Så efter ytterligare två vändor in till jysk så var äntligen sängen klar!

Nu när vi äntligen gått in i December månad och snön har kommit så var man ju tvungen att fotografera Ralf i sin fina tomte dräkt. Nu kan det beställas lite fina julkort och skickas iväg till släkten.

Likes

Comments

Som sagt jag har ju inte alls varit den som uppdaterat bloggen på sistone, sist var det Paris veckan och det var ju rätt länge sedan jag var där. Men vad är det egentligen som hänt och varför har jag inte bloggat?

1 av de anledningarna är för jag har haft så sjukt mycket på gång just nu, allt från arbete till skola, söka nytt jobb och viktiga tider att passa.

2 att jag aldrig kan slutföra en sak innan jag påbörjar en annan. Jag har ungefär 6-10 påbörjade blogginlägg som jag påbörjat och som jag också tänkt på att lägga ut men det har aldrig blivit av att jag har slutfört dom. Fråga mig inte varför men jag tycker att det är roligare att påbörja något än att slutföra antagligen.

3 att jag har haft så sjukt stressigt att jag knappt hinner med mig själv.

Ibland så blir det lite pauser i bloggen för att lägga tiden på annat, men ska försöka uppdatera så mycket som jag bara kan.

Likes

Comments