I skolan har vi nu fått en uppgift om att vi ska göra om ett plagg och sedan göra smink och hår till plagget.
Jag har valt att göra om en brudklänning jag fick av pappa och tror de kommer bli riktigt bra faktiskt.
Min lillasyster Celine ska vara modell och ska va med hela torsdagen för att bli stylad osv.

Ikea, ikea och ikea igen. Ja förra veckan var jag väldigt många gånger på ikea med min mormor för hon glömmer bort vad hon ska ha och köper annat eller så när hon kommer hem så vill hon ha en annan färg typ.
Så jag har fått mycke trimm, för ikea är ju väldigt stort och när mormor helt plötsligt är borta måate man ju gå igenom hela ikea minst 2gånger innan hon dyker upp. Men de är faktiskt roligt att min mormor och jag kan hitta på saker, hon är mer som en vänn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Psykisk misshandel
De enda jag minns sedan när jag var liten var misshandeln. Nej ingen slog mig, men jag fick psykisk misshandel. Något som inte syntes, något som ingen visste.
Jag var alltid så hyper och överglad för att dölja vad som egentligen hände hemma och i mitt liv.
Den psykiska middhandeln håller på än i dag, folk som ser och hör frågar alltid om jag inte blir jätte ledsen men asså jag har alltid levt så, de har varit mitt liv så för mig är de normalt. Klart att jag blir ledsen men inte mer än vanligt.
"Hora" "jag ska hjälpa dig knyta repet" "ska du inte gå och skära dig igen" "dum i huvet" "elak" osv... var ord jag hela tiden fick höra. I dag är de lite bättre då jag flyttat till min mormor som förstår att jag hsr haft de jobbigt. Men så lätt är de inte att komma undan, för idag kan man få tag på någon hur lätt som hellst...

Likes

Comments

Den osynliga kniven stack mig rakt i bröstet och jag fick ångest. Jag ville säga förlåt till alla som jag träffat, men nu fattar jag inte ska jag säga förlåt för den människan jag är?
Nej asså de blir fel.

Det är som när folk kollar på mina ärr och viskar med varandra, varför ska folk döma mig för hur jag ser ut?...
Jag har skadat mig på många olika sätt, men ska de göra mig till en sämre människa?

-

Min ångest har lagt sig på magen igen så jag får så ont att jag bara vill krypa i hop som ett barn och grina. Det känns som hugg som kommer i högra sidan av magen och de krampar. Många tror att de är min mage, men de är inte att jag är dålig i magen eller något sånt utan de är min ångest som lägger sig på olika platser i kroppen vid olika tillfällen.

Oftast så kommer de i bröstet och de är den obehagligaste känslan jag varit med om.

Likes

Comments

​Hej. 

Jag tänkte uppdatera er på hur de går i mitt liv, då jag hade ganska grova problem med mig själv och skrev ut de här. Ni har ju rätt till att se hur jag mår nu. Ni var ju ändå en stor del till att jag blev frisk.

Jag tänkte att börja med att berätta att jag har mått väldigt bra. Men för ca 3 veckor sedan så fick jag tillbaka fall och jag började att må väldigt dåligt. Mitt självskadebeteende kom "tillbaka", asså jag började skada mig själv och de var ganska mycket värre nu än vad de har varit. Men för varje gång man skär sig eller bränner sig osv så blir de ju värre, de blir djupare eller så blir de större. 

De som fått mig att må bättre nu de är skolan, min lillasyster, mormor och min kille. Jag försöker hela tiden hitta på saker för att distrahera mig själv. De är när jag är själv och bara sitter som de värsta händer. De är då alla de mörka tankarna kommer.

Som de allra flesta vet så har jag väldigt mycket problem med min mamma. Hon har inte blivit bättre. De var ett tag som hon hela tiden skrev osv, och när jag sa till henne att sluta då skrev hon till mig att hon aldrig kommer ge sig. Men hon har faktiskt lugnat ner sig lite nu. 
Hon anklagar mig ju för att hacka henne osv så... 
Hörde här om dagen att hon kommer flytta närmare där jag bor. Jag har redan nu ångest för att se henne ute, jag vill verkligen slippa henne. Vill att hon ska flytta långt åt helvete. 

De positiva i mitt liv just nu är skolan. Varje kväll när jag går och lägger mig så längtar jag till morgonen för att gå till skolan. För att få träffa folk, få slippa att sitta i sängen och må dåligt.

Likes

Comments

Hej.

Vad ska man göra när man hela tiden blir ner tryckt/kränkt ?

- Många säger att man ska ignorera, men de är inte så lätt. Jag själv har väldigt svårt att ignorera sådana saker. Jag känner mig som en förlorare om jag inte bryr mig. Det bästa man kan göra är ju att man ska ignorera men jag vet de är inte alls lätt.

- Vänd dig till dom som står dig närmast och prata med dom. Det kan hjälpa mycket att prata med någon och få gråta ut. Kom ihåg att de är alltid okej att gråta.

- Om de blir för jobbigt så ska du kontakta polisen eller psykiatrin. 

Jag har själv väldigt mycket problem med att min mamma trycker ner mig. Jag har nu stängt av min mobil och kommer inte att ha den på då hon aldrig kan låta mig va. Har blockat alla hennes fbar. 

I går började hon med att jag hackade henne och att jag behöver hjälp osv. Jag som redan lider av depression och panik ångest osv, behöver inte detta just nu. Det verkar som om hon försöker få mig att ta livet av mig. Helt fruktansvärt är de faktiskt. 


Likes

Comments

Ibland vet jag inte vad som händer mitt humör är så ostabilt.
Men jag kan helt ärligt säga att jag mår mycket bättre nu än vad jag gjort på länge. Men jag vet inte om de håller i sig, de vet man aldig och de finns bara ett sätt att ta reda på det. Man får fortsätta kämpa och kolla frammåt.

Flyttat till min mormor då pappa flyttar te Thailand, många tror att de gör mig ledsen osv men de gör de inte för pappa frågade om han fick flytta och om de var okej för oss, då sa vi ja för att vi vill bara att han mår bra.
Men jag trivs här och har fått rummet fint osv. I måndags så började jag gymnasiet och de gick jätte bra och jag trivs. Visst jag har inte fått några vänner men jag går i samma klass som min lillasyster så jag håller mig med henne.

Nu ska jag ut och gå en promenad så ni får ha de så bra så länge.

Likes

Comments