Går det att hitta något sätt att ordna med klorna så är han snäll. Typ sista försökte... Kloklippning hos en närliggande veterinär om ungefär en timme. Work with me sigge annars är du typ körd beroende på vad dom tycker också...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tål inte sånt här... Sigge är som vanligt kelig och vill ligga i sängen.... Jag vill inte ha något med honom att göra egentligen. Han åt upp mig tuggade på mig hårt. Hängde i min arm.


Försökte hålla fast honom idag och klippa klorna lite... Men han visar samma beteende då. Hans käft och tänder som kämpar för att bita och bita.... Jag har svårt att se honom som den fina katten han kan vara. Och oavsett hur mycket han försöker kela osv så vill jag mest putta bort honom... Han bet mig som fan. Jag vill egentligen inte ha något med honom att göra när jag nu vet vilket vilddjur som han kan vara...

Ville inte ha honom i sängen sovandes nära mig. Bara bort bort bort. Tänderna också. Jag kan inte sova. Jag kan inte tycka om Sigge när jag vet vad han har gjort...

Jag ska aldrig mer skaffa någon katt. Jag hatar katter. Jag tål inte sånt här. Hoppas att veterinären svarar fort. Jag vill inte det här. Jag hatar allt. Jag orkar inte med sånt här. 

Likes

Comments

Chillade på hallgolvet slog in en julklapp till mamma och några små julklappar till mina kompisar. Jag köpte en bra handsalva till mamma som alltid säger hon har torra händer.

Jag satt och tänkte och funderade och det slutade med att jag såg på kalla fakta om den mörka sidan av djurindustrin om kött och mjölk produktion och sånt. Människan är en sån hemsk varelse.

Vissa djur som vi klassar som husdjur har ett värde. Medans grisen och kossan utnyttjas och den dödas. Och kycklingen värphönor kalkoner och såna djur med. Hemsk värld vi lever i.

Det värsta man kan göra för planeten och klimatet är att skaffa barn läste jag någonstans. För då blir det ännu mer människor på planeten och det förvärrar läget på vår planet i det långa loppet.

Ibland är jag tacksam och glad över att jag inte har en unge att jag slipper det ansvaret. Slipper vara den som förklarar varför jorden inte mår bra varför samhället är fucked up. Varför jorden blir varmare varför dom inte får uppleva snö. Varför skolan är hemsk. Varför alla går runt med en mobiltelefon som är mer intressant än allt annat. Varför människan är en egoistisk varelse. Varför vi är den enda arten som dricker en annan arts mjölk.

Varför dom inte kommer få leva ett långt liv på den här planeten för att Mother earth fights back och flugorna kommer att dö sen kommer människan att utplånas. Varför ungen ploppade ut i den här hemska världen där 🌍 och klimatet förstörs. Där djur plågas och skogen sågas ner. Där allt genmodifieras och haven skräpar ner. Där framtiden inte ser ljus ut. Och varför dom måste kämpa så länge dom lever med allt. Och sen i slutändan så kommer psykisk ohälsa in i bilden och dom tar livet av sig om inte planeten har gjort det innan.

Jag ska nog aldrig skaffa barn även om jag gav en gammal klasskompis en komplimang om hennes fina son. Världens sötaste lilla ögonsten med ett leende som får en att smälta.

Men man kan inte slå bort den hemska verkligheten med tillfälliga fina saker som bebisar och sånt. Det går inte att blunda för en dag kommer jorden och verkligheten att slå tillbaka. Och den dagen kommer jag inte vara en av dom som sitter där och oroar sig för mitt barns framtiden.

Jag kommer sitta där ned en drink och säga I told you so. Som om planeten inte har visat ett antal tecken på att den är i kris. Om djur kunde byta plats med oss skulle dom utnyttja och mörda oss och vara lika hemska? Fiskarna har det också illa i hemska fiskuppfödningar osv.

Köttet på tallriken är från ett mördat djur. Mjölken är från en "våldtagen" och tvinga gravid ko. Dräktig, Havande eller var sjutton det heter. You know what I mean.

Skaffar.man barn så för vi bara över det hemska livet och vanorna till nästa generation. Terrible.

Jag köpte bara två små paket kött när jag handlade och lite kyckling. Nästa gång ska jag nog inte köpa något alls. Dyrt och hemskt.

Likes

Comments

Jag ger mig själv poäng som frös in pizzan som blev över när jag gjorde pizza förut. Fett gott!! :) Jag vaknade så väldigt sent idag så inte helt trött än tyvärr. Men borde sova efter pizzan. :)

Och vad jag gillar kvällen och natten egentligen. Tystnaden lugnet och lite regndroppar mot rutan. Så fridfullt och stilla.

Den fina tomten som jag köpte sitter på kylskåpet nu. Det är nästan prick bara en månad kvar till julafton nu!! :)

Du har ju ingen julgran? Jodå nu har jag en liten julgran!! 🎄 

Likes

Comments

Min mamma sa att min hy har blivit bättre sen jag flyttade hemifrån. Jag har inte gjort något speciellt förutom att sluta dricka mjölk.


När jag storhandlar så kan jag köpa typ två mjölk paket men när dom tar slut så köper jag inget mer på jättelänge. Varför betala för något som man dricker när man lika bra kan dricka vatten? Betala för att dricka och sen slänga mjölkkartongen. Så jag dricker vatten istället sparar pengar och mindre sopor.

Mjölk är till för kossan kalv inte för människor. Mjölk innehåller sånt som kalven behöver för att klara sig. Vi är inte kalvar.

Jag har fått finare hy och mindre finnar sen jag slutade dricka mjölk i alla fall. :)

Likes

Comments

Jag har slutat med antidepressiva på söndag blir det två veckor sen. Jag kan gråta igen. Jag kan stor gråta igen.


Jag har kommit på mig själv med att jaga känslor med att försöka hitta och återfå känslor som jag inte kan komma åt som jag inte kan få tillbaka.

Jag skaffade en katt för att försöka få tillbaka den härliga känslan av lugnet och trösten som jag fick av Lillen. Det spelar ingen roll hur mycket Sigge spinner eller ligger bredvid mig i sängen. Jag får inte någon känsla alls. Jag kan inte känna att han förstår mig eller bryr sig om mig eller något. Jag ser att han ligger där och spinner och blinkar åt mig och vill vara nära mig... Men jag känner inget inombords. Jag får inte den härliga känslan som jag strävar efter att hitta igen.

Jag jagar känslor som jag inte kan hitta. Jag försöker känna någon men känner inget alls. Känner inte att någon bryr sig. Kan inte uppskatta när någon är nära mig för är det fel person så känner jag inget.

Jag skaffade nog en katt för fel anledning. För jag kommer nog aldrig att kunna få den fina relationen som jag och Lillen hade och jag kommer nog aldrig kunna känna att något djur bryr sig...

Jag ser att du är kelig och spinner. Jag märker att du vill vara nära och mysa. Men jag är ledsen vännen jag känner inte att dina känslor är äkta eller att du gör det du gör för att du bryr dig om mig och tycker om mig. Jag kan inte anklaga en katt för att låtsas men jag känner inget.... And it makes me sad.

Av olika sorters psykisk ohälsa så skulle jag nog säga att borderline personlighetsstörning är bland de värsta för det är ett omfattande problem. But yeah I don't feel anything. Om min katt vore en människa så skulle jag lacka och anklaga honom för att han bara låtsas bry sig.

Likes

Comments

Jag ska inte ens fråga min mamma för hon gillar inte katter så jag vet vad hon kommer att säga. Jag har mejlat veterinären nu... Så jag får nog basera mitt beslut på hennes svar... :(

 


Likes

Comments

Han sprattlar och sprattlar när man håller fast honom och inte lite heller... Egentligen borde man söva honom när man ska klippa klorna men det är ju ingen långsiktigt lösning...

Hittade en annons i tidningen där det står att dom utför kloklippning på katter hundar och kaniner. Kaninen är inget problem han sprattlar bara lite men inte bits eller något så det är bara att hålla ett stadigt grepp om tassen. Och han är nog mest rädd för ljudet eller själva föremålet. Ibland gillar han att jag håller på med vissa tassar till och med. En knasig kanin med som samarbetar bättre än katter.

Så jag tänkte vänta några helger och sen åka boka en tid hos dom som utför kloklippning för det kanske blir en lugnande chock rädsla i en ny miljö så han blir upptagen av miljö istället för att äta upp oss. För det är inte lite panik som han får. Och fortsätter man att hålla fast honom det är då han biter ut av helvete.

It better work. Men han har bara två svin långa klor än så länge så jag borde vänta lite till.

Han kloas aldrig. Men min kompis sa att han måste klippa klorna ändå annars är det djur plågeri.

Tyvärr så måste jag eller flera krigs så sjukt mycket. Men jag tänker inte döda min katt... Jag tänker inte avliva MR skeptisk för han är ju snäll annars.

Det är bara att kriga med klorna tills vi hittar en lösning. När snälla MR skeptisk kan blir ett monster. It makes me sad. :(


Likes

Comments