Brukar inte fika men gjorde min chokladkaka och min bror kom förbi. :)

Chokladkakan blev supergod :) Den är gjord på mörk blockchoklad. :D Såklart att vi åt chokladkakan innan kycklingpajen. :)

På något sätt så blev det lite dricka och ölspel denna måndagskväll för min inneboendes bror kom förbi. Han kommer att sova över i lilla soffan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är sant som dom säger att man sover djupt och jättebra efter hård träning. Vaknade inte ens av sms. :)

Orkade inte med någon morgon bokning idag så jag jobbar resten av veckan istället. Jag har fått bokningar på en förskola i närheten så ska nog gå för att den ligger så nära. :)

Idag är det en städa dag och jag ska ta ett långt bad orkade inte duscha igår. Och jag ska försöka att börja läsa min bok och göra kyckling paj och min efterlängtade chokladkaka som jag ska ha gjort i två veckor nu. :/ Det har aldrig blivit av men idag har jag mycket tid så borde kunna göra den idag. :)

En solig och fin dag idag varmt i solen och skönt ute. Kaninen är på balkongen och har hö och vatten där. Jag tror att den tycker om att hänga där ute. :) För den har slutat att tugga på buren klockan fem på morgonen och då tror jag att den är lite nöjd.

Sigge brukar tyvärr hänga ganska mycket under sängen och soffan nu för tiden. Kanske för att jag har en inneboende?

Men han vågar komma fram för att äta och gå på toa i alla fall. Han smyger fram ibland och passar på att smyga runt på natten.

Och kommer fram och kelar när han känner för det. Han brukar komma fram när lugnet har lagt sig då känner han nog sig lite tryggare. Han gillar inte när det händer för mycket.

Hoppas att ni har en bra måndag. <3 Jag tog en chill måndag ibland så är fyra dagars vecka lagom så har jag lite mer energi. :-D

Likes

Comments

Det är så härligt att springa att bara fokusera på att prestera och vara in the flow. Tycker det är en sån härlig känsla det flyter på :) Jag ägde ut killen som jag hänger med och blev bjuden på en sallad sen. :-D

Det har varit en jättebra helg rolig filmkväll i fredags och sen rolig fest i lördags och bra avslut på söndagskvällen att springa. :D

Jag har en jätte härlig inneboende så det är kul att umgås med henne. Tittat på senaste avsnittet av game of thrones!! Det börjar bli riktigt spännande nu!!!

Likes

Comments

Det har hänt mycket :) uppdaterar mera ikväll och har roliga bilder :D

nu ska jag hem äta och tagga spåret med killen som jag hänger med!!! :D

KRAM PÅ ER!! Hoppas att ni har en bra dag! <3

Likes

Comments

Det här är en fin möbel som jag hittade i källargången :) Den perfekt och är vit fin och hel, den skulle slängas annars. Igår var en dag när jag gjorde lite allt möjligt. :)

Men eftersom att det var fredag kväll så vi jag avsluta den på ett bra sätt så jag åkte till killen som jag hänger med och hade en jättemysig filmkväll!! :) En supermysig kväll.

Idag så blir det en städdag och förhoppningsvis lite fest ikväll. :) kram på er<3

Det känns så mycket bättre att bo med någon mer meningsfullt liksom :)


Likes

Comments

Idag är det en tvätt och städ dag. :) väldigt mycket tvätt har inte tvättat på ett tag nu. :)

Jag har planer på att baka en god chokladkaka och träna idag plocka och fixa lite hemma. Gå ut med soppor förhoppningsvis träna, jag har i alla fall mina träningskläder på mig. :D Så idag tänkte jag vara effektiv.

Jag fick som sagt en inneboende igår. :) så jag gick upp när hon hade åkt till plugget för att prioritera min egen tid istället för att sova bort halva tiden. :) Det känns så mycket bättre att ha någon att prata med och göra saker tillsammans med.

Det blev impulsivt och brådska för henne att hitta nytt boende men vi klickar och fungerar jättebra tillsammans. Väldigt underbart egentligen att alltid ha någon där. Som typ systern jag aldrig hade eller att hänga med en bra kompis hela tiden. :)

Jag tror att det kommer att bli jättebra!! Känner mig redan gladare och mer värdefull!! :) Plötsligt blev livet lite bättre! <3

Kram på er och hoppas att ni får en bra dag!! :-D

Likes

Comments

Mot slutet av dagen så hände det mycket!! Jag har äntligen fått en inneboende!! :) En jätte snäll tjej på 19 år.

Så jag fyndade en soffa för 150 kronor! :D Tillfällig lösning vi får se hur det blir med möbler sen. :) Vi har lagat mat tillsammans och haft en jättetrevlig helg. :)

Det blev spagetti och köttfärssås. :)

Likes

Comments

Idag är en dålig dag och jag tänker ta en ångestdämpande annars känns det som om jag kommer att vara ledsen hela dagen. Så vad säger mina dåliga tankar idag?

Att jag är smal liten och ful. Att jag hatar mitt hår som är fult. Även om jag inte helt har ekonomin för det så har jag nog bestämt mig för att klippa håret imorgon så slipper jag hata det och känna mig lite finare. Jag fick lite pengar av mamma.

Har inte jobbat i sommar så får inte lön förrän i september men hyra än betalad och jag har mat i frysen. Jag har mått dåligt i maj och juni så har inte kunnat jobba så mycket som jag borde.

Plus att jag sålde fonder för jag köpte en lägenhet så jag gick miste om min fina skatteåterbäring. Därför är jag lite extra broke just nu. Så jag har bestämt mig för att klippa mitt hår. Alla drömmar som jag har om långt fint hår, det går inte. Mitt hår är inte gjort för att vara långt det är bara fult då.

I mitt huvud snurrar tankar som maten. Jag kanske skulle ha mer energi om jag åt mer... Men how can I? När jag inte gillar att magen putar ut... Jag äter okej tycker jag.

Om jag har tvångstanke på att man måste vara smal för att vara någon? Om jag gillar känslan av att vara smal? En självbekräftelse på att jag vet att jag finns liksom... För att jag har alltid varit smal.

Smalheten finns där för mig oavsett vad som händer en dålig trygghet liksom. Vissa jag vill säga principer andra säger tvång eller bara konstiga idéer vad det än är så är det svårt att släppa vissa saker för dom är en sån stor del av mig.

Inte anorexia bara mitt huvud med fucked up tankar. Säkert skrivit om sånt förut men jag skriver det jag tänker på igen för jag försöker att bli av med tankarna som snurrar runt i mitt huvud vissa dagar.

Jag går på antidepressiva så jag får ingen pms ilska längre men det kan vara pms ledsenhet idag... Vissa saker som jag känner vet jag inte hur jag ska kämpa emot när hela kroppen känner det liksom...

Idag är en dag som suger men superfint sommarväder ute i alla fall. Jag är inte van att bo själv har bara gjort det sen i typ januari. När man inte är bra för sig själv när tankarna inte är bra för mig när jag inte ska umgås med mig själv....

Men jag och mitt huvud är allt som kroppen har därför försöker jag jobba på det. Att bättra mina tankar och mitt tankesätt. Jag har faktiskt ingen hur jag ska få bort känslan av att något är ansträngade.

Som tacos vore gott men då måste jag tina köttfärsen och inhandla grönsakerna och då känns det ansträngade och jag undrar om det är värt besväret när man kan skita i det. Jag har vissa problem ja...

Jag läste att man kan bli off och svår att ta beslut och sånt på antidepressiva så kanske kommer halva min "lathet" därifrån. Men jag har ingen aning för utan antidepressiva så vill jag gråta sönder och bara dö. Inget fungerar, jag kommer att ha ännu mindre motivation att gå till jobbet då osv.

Jag kommer bara att må ännu sämre så jag tänker att jag borde kunna jobba mot tankarna med antidepressiva. Livet kanske är lätt egentligen men i mitt huvud är allt svårt.

Vet ni vad som är så in i helvete surt?!!! Ja jag svär för det här. Det är när jag bodde hemma så hade jag sparat ihop 120 lax som jag kunde göra vad jag ville med men det var mina lägenhets pengar så jag spenderade typ allt på lägenheten osv.

Och jag har inte lyckats spara ihop en buffert än och då kommer lite ekonomisk press in... Hatar det egentligen. Men det är väl bara att gilla läget.

Jag har slutat småhandla och typ slutat köpa kläder och försöker hålla koll på mina kostnader. Så någon gång får jag väl ihop en bra spar buffert igen. Jag gillade den lugna känslan av att känna att jag hade pengar och att läget var under kontroll.

Mitt rövhål har kliat i två dagar nu. Nice info. Men bryt tystnaden om öndtarmsbesvär. Så jag måste köpa mer ac3 comfort innan jag får ryck på min umpe stumpe inget annat verkar fungera.

När man vill saker men hjärnan sätter stopp... Jag tror att jag ska göra köttfärssås och spagetti så får jag kämpa med att orka göra tacos en annan gång.

Vad ska man göra när man känner sig ledsen och ful? Allt annat än att ligga i sängen i alla fall. Ska försöka träna idag det tycker jag om.

När huvudet försöker lura en själv. Det finns många olika anledningar till varför man måste supa ner hjärnan ibland. Sure den är bra på många sätt men den har en tendens att skapa problem också.

Jag har tre böcker under min säng jag borde börja läsa någon bok idag i solen.

Den här bilden säger mycket. Jag gick till en privat psykoterapeut en gång och det enda som hände var att jag blev tusen spänn fattigare. Hon tvingade mig att prata om shit som jag inte bryr mig ett piss om för att hon skulle lära känna mig. Så nej tack till att förlora pengar på bullshit.

Jag har pratat med folk på min vårdcentralen också. Det slutar alltid med att dom som jag tycker är bra går i pension. Och jag vill inte ha en yngre för dom har inte erfarenheten och förstår mig inte.

Så just nu pratar jag inte direkt med någon. Min tanke var att jag kan hjälpa mig själv genom att starta den här bloggen och skriva av mig. Det kanske går långsamt framåt med vissa saker tar lång tid.

Jag har pratat med så många personer i mina dar och i slutändan oavsett hur många man pratar med så är det bara en själv som kan förändra sin situation. Så det är väl där jag är nu.

Skiter i att prata med folk som inte förstår mig och försöker skriva av mig och bara hjälpa mig själv liksom. Det är lite oklart hur det går men en dag så kommer jag att ha tagit ett stort framsteg.

Ångest och ångest ibland är det bara tankar som jag lyssnar för mycket på. Jag får försöka bättre med att fylla mitt huvud med annat shit.

Jag gillar att skriva det brukar kännas bättre då som om man får lite mer kontroll över sig själv och sina tankar. Jag har en tendens att bli uppäten av mina tankar. Känner mig lite bättre nu och ska hitta något att äta.

Dags att vara lite positiv optimist nu då. Jag köpte glass igår någon choklad glass som inte var godaste väldigt mörk choklad. Men då räcker den längre. Så jag kan äta glass i det fina vädret.

Jag är fortfarande här. Det är bara en dålig dag och nya tag med jobbet nästa vecka. Ska laga god mat. Idag ska jag försöka att ta hand om mig själv.

Kommer nog inte på något mer positivt just nu... Men så länge man andas och finns kvar så är det en seger they say. <3 Inte gett upp på livet än och planerar att bli 25 i alla fall så jag kan ha en grym 25-årsfest.

Kram på er <3 Världen behöver mera kärlek. :)

Likes

Comments