Jag kom ut på en promenad i alla fall. Nu ska jag bara sega framför tvn och sova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såklart att nyponsoppan gillar nyponsoppa. Haha :)

Men nyponsoppa och mat och det blev bättre. Men fortfarande så sjukt trött idag. Ska i alla fall kämpa mig ut på en liten pokemon go promenad. Har inte så mycket speciella planer för den här dagen men det kanske blir en tidig kväll eller något. Mina ögonlock kan sova när som helst känns det som. Men ingen säng Depp sova jag vilar sen.

Tydligen så är det lördag idag och helgen har bara börjat!! :) Det är det bästa med att festa och göra något roligt på fredagskvällen för då är det lördag när man vaknar och helgen blir längre. :-D

Igår var det som sagt fullt upp med städning och Girls night. Men nu har jag uppdaterat bloggen äntligen. Så titta runt lite på bloggen om ni vill. Jag la gårdagens under dagen. :)

Kram på er!!! <3

Likes

Comments

Jag vill ge så många poäng till min lilla Sigge plutt. Han var så duktig igår!! Han gillar inte främmande personer så mycket osv. Men han låg under sängen och såg trygg och nöjd ut. Han fick ligga där ifred och låg där hela kvällen.

Och nu när jag kom hem så låg han på sin vanliga plats i soffan. Han har kelat lite med mig och busar lite så han har saknat mig. Men han var jätteduktig som inte har bajsat på fel ställe och inte blivit bitter över gårdagen. Han kan vara en bestämd herre så skulle han vara missnöjd så skulle han bita mig en gång i fingret och springa iväg. Men han verkar ha accepterat gårdagens förfest hos mig.

Jag tror att det är viktigt för honom att få krypa undan någonstans där han får vara ifred och känna sig trygg. Det är så skönt att ha en vuxen katt för han har inte gjort några hyss när jag var borta osv.

Jätteduktig Sigge jag är så stolt och nöjd över honom!! :) Han passar bra in i mitt liv och jag tror att han stortrivs hos mig!! :-) Lugn och sansad katt som inte kräver så jättemycket. Han har inte så stora krav. Lägenheten är 39 kvm plus balkong. Men eftersom att han är MR skeptisk och rädd och sånt så är det nog skönt för honom att inte bo större så kan han ha lite uppsikt över läget och lägenheten. Så jag tror att han är nöjd med sin boyta också och nästa sommar kanske han vågar hänga lite mer på balkongen med mig.

Jag tror att Sigge uppskattar att jag bor själv med honom också för jag tror att han skulle bli mer orolig om det gick runt flera personer i lägenheten. Jag får fortfarande knappt gå i köket när han äter.

Så jag är nog en bra ägare för Sigge. Vi växer ihop till ett bra team. :) <3

Likes

Comments

På bilden är det en rosa panter deluxe jättegod!! Smakar som en lyxshake!! :-)

Man mår bättre av att vara nykter. Jag blev ledsen igår när jag och min kompis var på puben efter förfesten hos mig. Vi hade druckit rejält också. Så jag kände mig för full och ville bara bort. Det slutade med att jag åkte hem till mitt ex och sov där.

Jag förstår exakt varför jag ska vara nykter. Jag blir nedstämd och får ångest dagen efter bittra tankar. Deppiga tankar och sånt. Jag är så sjukt trött dagen efter också. Bara trött och orkeslös skulle kunna sova nästa hela dagen.

När jag inte dricker så vaknar jag pigg och med energi och vilja att göra saker. Men dagen efter att jag har druckit så är jag helt slutkörd. Nog för jag ska äta och kämpa mig ut ändå idag på en promenad osv. Och jag mår lite bättre nu när jag är hemma och har fått andas lite och chilla.

Slutsatsen är att nykterhet vinner nog i det långa loppet. Så jag borde nog fortsätta satsa på nykterhet.

Likes

Comments

Jag hade för mycket morötter och Sixten kan inte äta hur många som helst så det fick bli lite morotsstavar till förfesten. Min kompis köpte en dipp, chips och fruktsoda. :)

Det var en jätterolig förfest!! :) vi blev fyra stycken och en kompis var med oss via videochatt. Det var skoj och det blev lite extra högljutt för att hon skulle höra oss när vi körde jag har aldrig osv. Men vi lämnade lägenheten runt midnatt så grannarna borde inte klaga.

Min bror och två kompisar tittade förbi en stund för att klappa kaninen. kaninen har sin fan club för han är en sån härlig och charmig kanin. 🐰

Det var längesen jag hade en kväll med riktigt nära tjejkompisar. Jag har aldrig spel. Sanning och konka och såna roliga saker!! :-)

Min sista sprit är slut nu. :/ Och jag måste orka ta mig till systemet.  Haha. :/

Höll på att glömma att berätta att den stora pappersrullen är invigd!! :-D

Det är viktigt att inviga nya saker även om det bara är en pappersrulle eller pajform. Är det nytt så ska det invigas!!

Likes

Comments

Nytt hö sågspån och allt. Två vitamin godisar på kartongen och en halv tjock skalad morot i matskålen.

Jag känner lukten av något gott!! 😋 var är godiset??! Hehe den charmiga glada Sixten. Jag tror att han uppskattade en ren bur det behövdes grovrengöring. Jag borde få in rutin på det.

Likes

Comments

Det läckte igenom min plastpåse. Usch. Buren vad fullt med ingrott bajs och typ lite diarré bajs och andra vidriga saker. Först hade jag i lite rengöringsmedel och sånt. Men jag insåg att jag inte kommer att kunna torka bort det och få bort dofterna från smuts och rengöringsmedel. Så det slutade med att jag släpade hela botten av buren till badrummet och duschade rent buren.

Jag använde typ alla rengöringsmedel som jag hade. Sixten fick vara ute en stund på balkongen fast det egentligen var lite kallt. Men det var bästa lösningen så slapp jag oroa mig för avbitna sladdar. Han hoppade runt och såg ut att ha det ganska bra där ute ändå. :) Buren blev superren och poäng till mig för ett bra jobb med buren.

Likes

Comments

Igår var det fullt upp så jag hann inte uppdatera bloggen. Så jag gör det nu istället. Igår var jag jätteduktig. Skrubbade hela badrummet tvättade lagade mat och allt som jag skulle göra. :)

Badrummet har nog inte varit så här rent på väldigt länge.

Diskade disken också så jag hade äntligen en ren kastrull och kunde göra nyponsoppa på sista nyponsoppapulvret. Sen blir det att dricka vatten. pasta med ost och skinksås. Supergott och enkelt att göra!! :)

Likes

Comments

Jag får jobba nästa vecka!! <3

Tagga tagga tagga!! Och veckan efter på måndagen så ska jag ha ett möte med chefen. Det kanske löser sig!!

Kram!!

Likes

Comments

Sålde två ljusstakar på sphock även om jag bara får 20kr så är det positivt. :) Ska äta frukost och sen börja städa osv!! Kram!! <3

Likes

Comments