Hey Bloggen

Inden at jeg rigtig kommer igang med at blogge, ville jeg fortælle lidt om mig selv - det virker som en god måde at starte ud på.

Så lad os komme i gang - ja tak!

Jeg er født den 16 december 2002. Jeg blev bragt ind i en familie på tre, bestående af min mor, min far og min storesøster.

Jeg har altid elsket at tegne - når jeg altså vidste hvad jeg ville tegne - og kameraer og video har altid været spændende for mig.

Noget som så mange måske ikke ved om mig er, at jeg er en rigtig guld og glimmer pige, og jeg tror ikke at folk ved det, da jeg aldrig nogensinde går med det, jeg vil hellere være usynlig - men det emne er til en anden gang.

Jeg kom i skole som 5årig, så jeg har altid været næsten et år yngre end alle andre i min klasse og årgang, men det er nu kun fordi at jeg er et decemberbarn.

Det var alt for denne gang, håber du nød, mojn - som sønderjyderne siger.

- Nynne

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hey Bloggen

Nu prøver jeg altså det her bloggen noget, som man hører så meget om. Så for at starte ud, så lad mig fortælle lidt om mig selv - det ville måske være en god ide.

Så lad os komme i gang ik? - Ja tak!

Jeg hedder Nynne og jeg er en 14årig sønderjyde. Jed kommer fra en meget lille by, hvor jeg bor med mor, far og søskende. Jeg interresere mig for tøj, makeup, at skrive små historier og som - næsten - alle teenagere, at bruge flere timer på YT, Netflix og de andre sociale medier - men Instagram er nu min farvorit. Jeg skal til at starte i 9klasse - ja, en 14årig i 9, JUHU for december børn derude.

Det var alt for denne gang, håber du nød det, mojn - som sønderjyder siger.

-Nynne

Likes

Comments