Ledig dag här i soliga Kalifornien vilket betydde att jag gjorde mysig lunch till mig själv och satte mig i solen och läste. - Avslutade kvällen med lite löpning & styrke träning. 

Nu ska jag kolla på dirty grandpa, njuta av zac efron på tven liksom samt gråta över att jag inte är på Bråvalla. Godnatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Kan inte fatta att att det redan är ett år sedan vi mådde som kungar på Bråvalla. Att mina finaste festival vänner idag åker utan mig dit gör faktiskt sjukt ont i hjärtat, på allvar. Jag har brutit ihop några gånger pga att jag missar det i år, så töntig. Dock så hoppas jag på att alla ni som ska dit får ett helt grymt år, fast nästa år. Believe me, I'll be back. - Bättre än någonsin. 

(Jag bjuder på bilderna över i inlägget trots att dom alla kanske inte är från ett 100% nyktert tillstånd.)

Likes

Comments

Jag tror faktiskt inte att jag har tagit upp det här tidigare på faktiskt någon av mina sociala medier. Men enda sedan jag kom till USA har jag hamnat i något oturs-träsk. Då vill först och främst säga att det inte har något som helst med familjen jag bor i eller barnen jag tar hand om att göra. För dom är verkligen bäst, och dom gör allt för att hjälpa mig hela tiden. Haha undra hur många gånger dom har sett mig gråta under det här året. Och jag är oerhört tacksam för deras hjälp och för att dom låter mig vara känslig ibland.

Det hela började väl egentligen när det var dags att börja fixa allt pappersarbete som man måste fixa med när man kommer hit. Det var strul med att jag glömde papper när jag skulle ta körkort för att jag inte hade någon aning om att jag behövde ha med dem, andra gånger glömde jag andra papper.

Det kan låta så töntigt med att t.ex. glömma ett papper, men själv grejen är att allt blev en sån big deal i början då det var både krångligt och komplicerat för oss att ta oss överallt med småbarn. - Det har liksom funkat så för mig, Stina åker till San Diego (blir typ förföljd, går vilse, går runt i cirklar, bokar konstigt hotell) Stina åker till LA (Bilen vi hade går sönder) Stina åker till Sonoma (Stinas telefon går i tusen bitar=kostar pengar att laga) Stina glömmer föra över pengar från ett konto till ett annat (Stina får -200 dollar på konto = ca 2000 svenska kronor x2) Stina får betala en UBER för ca 200 dollar. Stina har ett svenskt mastercard & ett Amerikanskt visa kort (båda krånglar) Stina åker taxi (taxichaffisen blir obehaglig när han tänker kolla upp Stinas stjärntecken "tills nästa gång dem ses") Stina ska på halloweenfest (fattar inte att alla tjejer ska vara lättklädda) Stina och hennes kompis tänker åka in till San Francisco (kommer inte hem igen för att bart slutade att gå, så får betala UBER) Är i LA (Har sämsta promotern, får stå ute i kylan i ca 3h) - Så kul att prata om sig själv i tredje person för övrigt. Man känner sig lite som Zlatan.

Anledning att jag vill dela med mig av detta så-inte-glamorösa-liv är för att min kamera gick sönder igår och kände att det var dags att få ur all negativitet och istället byta ut allt detta mot positiva saker, rensa luften liksom. Från och med idag ska detta vända, dags för min tur för nu ska jag tuta och köra enda in i mål. Ska ha sinnes kul detta år nu.

Likes

Comments

Pride i San Francisco.

​Ja, egentligen kanske det är hemskt att det endast är en gång om året som städer runt om i världen fylls med all denna kärlek. Att fylla upp staden med alla regnbågens färger och se lyckan i allas ögon. Att få känna kärleken i stämningen, med eller utan partner i paraden så var nog alla förälskade den dagen, förälskade i själva stämningen. 

Allt pride står för vill jag verkligen att alla ska lyfta och förstå. Det är okej​ att älska vem man vill, hur du än är, vem du än är. 

Låt pride bevisa att hat inte behöver existera, låt människorna bevisa att du får vara precis den du är, låt dem visa dig att det är okej att älska dig själv för den du är. Låt oss istället krossa hatet. För det tror jag på, att vi alla kan göra. Tillsammans. 

Det var hur som helst så himla häftigt att få uppleva pride i San Francisco då det är en av världens största "gay-städer". Att paraden är en av de största i världen märktes ju också ganska tydligt. Knökat med folk som spred kärlek bort till Orlando var det såklart också. Ingen ska någonsin behöva dö för vem dem är. ​Det här är bara en av många anledningar till att älska San Francisco. 

Likes

Comments

​Happy Midsummer till alla mina svenska lovies som partade hårt den 24 Juni. ​Den 25e Juni ​var det dock min tur att få hänga med en hel del härliga människor som alla kommer från Sverige. - Dessa tjejer och denna dag var oslagbar, jag hade så himla kul. Energin som jag fick var verkligen behövlig. ​Swedes have more fun - ​helt enkelt.

Likes

Comments

Nu är det två veckor sedan jag kom hem till Cali från Sverige och har därför hunnit smälta min resa lite mer. Jag hade två helt fantastiska veckor med fester & konserter. Är så lycklig att jag har världens bästa vänner där hemma som väntar på mig, jag fick alltså en överraskningsfest som blev som den blev. Men jag hade en extremt kul kväll.

Att jag även fick se Håkan 2 gånger var en dröm. Är verkligen så lycklig angående det.

Tack till alla där hemma som förgyllde mina två veckor, nu ska jag njuta i 9 månader till i California.

Likes

Comments

​Nu är solstrålen hela ett år. Vilket betyder att det också är 10 månader sedan jag lämnade Sverige. Jag själv tycker att det är galet faktiskt. 

Likes

Comments

Det har hänt så mycket på senaste tiden att jag egentligen inte vet var jag ska börja. Det är varmt, sommar och sol. Precis som det ska vara. Livet är allmänt gött trots att det är 303 dagar sedan jag var i Sverige senast. - kan alltså inte fatta att det är 11 ynka dagar kvar tills jag får krama om alla där hemma.

Annars så har jag precis förlängt mitt år i USA, så nu är det officiellt att jag stannar tills nästa april. - kommer hem, jobbar sen får vi se vart livet vill ta mig. En dag i taget.

Likes

Comments

​Sunday-Funday är det va? I söndags var vi på baseball vilket var en halv rolig sport då jag förstår ca nada av det. Fast det gjorde inget faktiskt. Det va fint väder och spelarna var ögongodis så jag trivdes bra oavsett. Nu har vi tänkt oss att gå dit oftare, vet inte om det är för att lära oss sporten eller spana in dem lite mer. Men vi är ju trots allt CAL-fans så vi får väl helt enkelt vara där och suportra oavsett. 

Likes

Comments

​I fredags fick jag äntligen (!!!!) se The 1975. Alltså har verkligen velat se dem sen första gången min bästa-festival-kompis spelade dem för mig. Kan inte ord beskriva hur glad jag var/är över detta. Nu fortsätter jag i detta spår med konserter här borta, det gjorde mig lite hög på livet. 

Likes

Comments