Header

Redan onsdag och så mycket närmar sig. Idag ska jag ha körlektion igen, får hoppas att det går bra, för snart har jag minsann min uppkörning! Ska även inhandla tårta när jag ändå springer lite i stan, för min pappa fyller nämligen år idag.

Aja nu måste jag skynda mig, hörs sen peeps!

Likes

Comments

Idag har jag en slö-dag. Ska snart putsa ridskorna inför helgens träningar och sen till stallet och så vidare. Skönt efter den här veckan. Har för tusan lagt marksten (helt själv!!) och igår fixade vi ridbanorna.

Ligger och myser med Spike atm i soffan och det kan typ inte bli bättre än så.

Likes

Comments

Igår ut jag ute och käkade denna underbara hamburgare med chili (<333)

Har jag förresten berättat att min kamera gått sönder? Tappade den i marken och den gick självklart sönder, eller ja objektivet blev helt snett så det går inte att fokusera med det. Har bara ett annat objektiv förutom den som jag inte alls tycker om, så det får bli mobilbilder helt enkelt tyvärr...

Idag har jag jobbat men nu har jag faktiskt helg. Sååå skönt för jag tror min förkylning är tillbaks. Det går upp och ner hela tiden och har varit så under en längre perios. Jävligt trist. Hoppas att det blir bättre till nästa vecka då lite saker händer 😏

Likes

Comments

Hur skönt har inte helgen o veckans väder varit än sålänge?

Det känns som jag har haft fullt upp hela tiden, fast jag egentligen inte haft det. Häst, sol, jobb och lyssnat på dokumentärer har varit mitt allt den senaste veckan.

Och nu är det bara en vecka kvar tills något smäller, vad det är får ni se då 😏

C ya!

Likes

Comments

Hola
har mått skit idag så det blev inget jobb för mig. Ska strax käka mitt första mål på dagen, har livnärt mig på piggelin annars.

I lördags "firades" valborg med Frida och senare även Tobbe och hans kompisar. En rolig kväll helt enkelt.
Igår så jobbade jag i stan i några timmar och därefter blev det en snabbvisit i stallet eftersom att jag var så jäkla trött. Ofrivillig vilodag för Espresso men idag ska han få hoppa, så då kommer nog det vara förlåtet 😎

Likes

Comments

Nu har vi precis hunnit vakna och svänga förvi hemköp för lite köp av pannkakor och jordgubbar osv. Lata men jättehungriga resulterade i en supergod brunch! Senare ska jag dra mig iväg till stallet och efter det blir det partaj sent ikväll.

Likes

Comments

Likes

Comments

Klev upp vid nio och drog vid stallet tio. Min tränare fick rida Espresso idag, och OH MY vilken dressyrhäst han fick fram ur min lilla hoppst. Jag kan ju en del knappar på Espresso efter att ha haft honom i 6 år, men det finns SÅÅ mycket mer. Han fick fram så snygga steg i traven och skänkelvikningarna var riktigt snygga med tanke på allt med skadan.

Nu ska jag snart iväg och handla lite mat och även köpa lite postpaket, ska frakta iväg tre tröjor idag (som gick att köpa från mig på appen Clique). Imorgon blir det JAG som sitter på hästryggen, men innan det ska jag hinna med att jobba. Blir en tidig morgon för mig imorgon haha!

Likes

Comments

Dessa kläder och ännu lite mer kan ni hitta på min Clique sen @ nykvisten
Har man för mycket kläder som man inte använder så är det bättre att de hamnar hos någon annan, right? Kika in!

Likes

Comments

Instagram@carolinanykvist

  • Blogkeen
  • Nouw