Snart har vi bott i vår lägenhet i en månad känns bra och riktigt härligt. Den 7 april kom min pappa ner från Oskarshamn och spendera helgen här nere då vi hade barndop för sonen, pappa firade sin födelsedag att åka buss och tåg ner till oss😊 bjöd på smögostårta förstå gången man gjorde de😊. den 8 va de barndop gick jätte bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Nu har vi bott i vår lägenhet i en vecka och två dagar. Har kommit rätt bra igorning men dock väntar vi på att vi kan flytta ner saker i förrådet bör vi väl får det. Känns jätte bra att bo i denna lägenheten😊.
Att ha större kök är ett plus man kan röra dig när man lagar mat och annat. Men vi behöver köpa andra möbler men de får fixas när man kan.

På torsdag så kommer Annelie och hennes son som ska fixa tårtor inför dopet på lördag. Fredagen kommet min pappa ner samt hämta Caleb sambos son sen tidigare förhållande. Mycket dom händer nu😊

Likes

Comments

Hej.

Igår fick vi nycklarna till lägenheten😊. Samt att vi flyttade alla sakerna med riktigt skönt är de. Dock Är inte hantverkarna klara i köket så vi kan inte laga mat förens de är klara. Så vi hoppas på måndag att de är klara med allt.

Likes

Comments

Igår smakade sonen gröt och de tyckte han om.

Snart så flyttar vi ska bli så skönt och att bo i större och att man kommet ut på annat sätt med.

Likes

Comments

Har inte jätte orken att skiva på ca en vecka nu då man har börjat packa ner saker i flyttlådor och börjat städa lite i lägenheten. Men nu väntar man bara på att få nycklarna till den nya lägenheten😊 länktar enormt.

Igår fick Xander träffa sin farmor då han inte kände igen henne då han inte träffat henne på ett bra tag. Senare under dagen så åkte min sambo iväg för att köra några vänner på fest, en annan sätt hemma med sonen samt första gången man skulle somna utan sambon på ett bra tag samt att sonen är ju van vid att hans pappa tar han på natten men de gick jätte bra.
Idag fick sonen träffa sin  farmor mer va lite blyg i början, samt att han fick träffa sina farbrödra. Men resten av kvällen har vi bara tagit de lugnt.

Likes

Comments

Hej.

Nu är det inte jätte långt kvar tills man flyttar från vår lilla etta till en stor trea och mer på landet😊. Ska bli så himla skönt och sambos son sen innan får ett eget rum😊.

I fredags så hämtade vi sambos son. Denna helg har det blivit spel för helg för Caleb för han ska lära sig att man inte kan spela hela tiden finns andra saker man kan göra med.

Idag så har vi varit ute och lekt två omgångar för caleb får springa av sig. Xander har sovit när vi har varit ute 😊❤

Likes

Comments

I tisdags så va jag på BVC med Xander för att han fick sin första vaccination för han blir tre månader på lördag😊 tiden går fort❤. Han är 62cm lång och väger 6695g. När han fick sprutorna så gick de bra först så fick han sockerlösnig som bedövar lite, efter första sticket så började han gråta för de gjorde givet vis ont och så fortsatte han gråta när han fick sprutan i de andra låret med. Men de va inte så lätt att trösta han då en annan som hatar nålar så fick man samla mod innan han fick sprutorna. Xander fick mat när inget gick då va de bara att försöka med att ge han mat, hungrig va han och trött. Han sov för de mesta men senare på kvällen så va han inte dig själv då fick han Alvedon.

Idag kommer köket till lägenheten som  vi ska flytta in i när de blir klart😊 längtar enormt mycket. Hoppas vi får nycklarna imorgon så man kan börja så smått att flytta ditt saker som vi inte användar nu och som är bara ivägen för oss.

Likes

Comments

Hej!

I dag för ett år sedan så blev jag och min sambo tillsammans ❤ på ett år har hänt mycket tillsammans ett barn har vi tillsammans och bor ihop😊.

Nästa vecka ska sonen vacineras sin första 3 månaders spruta första gången jag får se hur han reagerar på vaccin.

Köket kommer med till den nya lägenheten så får vi se om vi kan börja smått att flytta ditt saker som vi inte behöver i lägenheten som vi bor nu i. Ska bli skönt att flytta till en egen lägenhet som vi slipper hyra i andra hand. Samt att sambos son får ett eget rum som han kan leka i.

Likes

Comments

Hej!

Igår fick jag svar av sjukhuset att Xanders provsvar var negativa på rs-viruset och kikhostan 😊 känns jätte bra, men nackdelen är ju att vad är de han har fått för skit. Men misstänker att han har fått förkylning.

Under förmiddagen så kom de snö tycker de ska bli sommar nu så man kan vara ute med barnen och ha skoj.

Likes

Comments

Hej!

I söndags så ringde jag 1177 för rådgivning för sonen har varit roslig i luftrören ända sedan han föddes och två sista veckorna har han haft slem i halsen med. Men efter jag hade pratat med dem så fick jag ringa helg rådgivningen i Hässleholm och de sa åk in, å de gjorde jag. Min mamma hängde med in inte så himla kul att sitta sex och en halvtimme inne på sjukhuset innan vi fick en läkare. De tog prover på rs-viruset och mot kikhosta och de ville att jag skulle bli i lagd med han men de ville inte jag, för min sambo är den som tar sonen på natten så jag kan sova. Men innan vi åkte hem så fick han någon form av syrgas eller vad de nu va för att hjälpa han.
Dagen efter så åkte vi in igen för att veta provsvaren och negativ på rs-viruset de va en lättnad, men att få vänta på svaret på kikhosta om de är de. Men sonen går på antibiotika för att hindra att kikhostan ska utvecklas om de nu är de, får hoppas jag får svaret snart om han har kikhosta eller inte.
I måndags så skrev jag och sambon på kontraktet på den nya lägenheten som vi ska flytta in i😊.

Likes

Comments