Igår smakade sonen gröt och de tyckte han om.

Snart så flyttar vi ska bli så skönt och att bo i större och att man kommet ut på annat sätt med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har inte jätte orken att skiva på ca en vecka nu då man har börjat packa ner saker i flyttlådor och börjat städa lite i lägenheten. Men nu väntar man bara på att få nycklarna till den nya lägenheten😊 länktar enormt.

Igår fick Xander träffa sin farmor då han inte kände igen henne då han inte träffat henne på ett bra tag. Senare under dagen så åkte min sambo iväg för att köra några vänner på fest, en annan sätt hemma med sonen samt första gången man skulle somna utan sambon på ett bra tag samt att sonen är ju van vid att hans pappa tar han på natten men de gick jätte bra.
Idag fick sonen träffa sin  farmor mer va lite blyg i början, samt att han fick träffa sina farbrödra. Men resten av kvällen har vi bara tagit de lugnt.

Likes

Comments

Hej.

Nu är det inte jätte långt kvar tills man flyttar från vår lilla etta till en stor trea och mer på landet😊. Ska bli så himla skönt och sambos son sen innan får ett eget rum😊.

I fredags så hämtade vi sambos son. Denna helg har det blivit spel för helg för Caleb för han ska lära sig att man inte kan spela hela tiden finns andra saker man kan göra med.

Idag så har vi varit ute och lekt två omgångar för caleb får springa av sig. Xander har sovit när vi har varit ute 😊❤

Likes

Comments

I tisdags så va jag på BVC med Xander för att han fick sin första vaccination för han blir tre månader på lördag😊 tiden går fort❤. Han är 62cm lång och väger 6695g. När han fick sprutorna så gick de bra först så fick han sockerlösnig som bedövar lite, efter första sticket så började han gråta för de gjorde givet vis ont och så fortsatte han gråta när han fick sprutan i de andra låret med. Men de va inte så lätt att trösta han då en annan som hatar nålar så fick man samla mod innan han fick sprutorna. Xander fick mat när inget gick då va de bara att försöka med att ge han mat, hungrig va han och trött. Han sov för de mesta men senare på kvällen så va han inte dig själv då fick han Alvedon.

Idag kommer köket till lägenheten som  vi ska flytta in i när de blir klart😊 längtar enormt mycket. Hoppas vi får nycklarna imorgon så man kan börja så smått att flytta ditt saker som vi inte användar nu och som är bara ivägen för oss.

Likes

Comments

Hej!

I dag för ett år sedan så blev jag och min sambo tillsammans ❤ på ett år har hänt mycket tillsammans ett barn har vi tillsammans och bor ihop😊.

Nästa vecka ska sonen vacineras sin första 3 månaders spruta första gången jag får se hur han reagerar på vaccin.

Köket kommer med till den nya lägenheten så får vi se om vi kan börja smått att flytta ditt saker som vi inte behöver i lägenheten som vi bor nu i. Ska bli skönt att flytta till en egen lägenhet som vi slipper hyra i andra hand. Samt att sambos son får ett eget rum som han kan leka i.

Likes

Comments

Hej!

Igår fick jag svar av sjukhuset att Xanders provsvar var negativa på rs-viruset och kikhostan 😊 känns jätte bra, men nackdelen är ju att vad är de han har fått för skit. Men misstänker att han har fått förkylning.

Under förmiddagen så kom de snö tycker de ska bli sommar nu så man kan vara ute med barnen och ha skoj.

Likes

Comments

Hej!

I söndags så ringde jag 1177 för rådgivning för sonen har varit roslig i luftrören ända sedan han föddes och två sista veckorna har han haft slem i halsen med. Men efter jag hade pratat med dem så fick jag ringa helg rådgivningen i Hässleholm och de sa åk in, å de gjorde jag. Min mamma hängde med in inte så himla kul att sitta sex och en halvtimme inne på sjukhuset innan vi fick en läkare. De tog prover på rs-viruset och mot kikhosta och de ville att jag skulle bli i lagd med han men de ville inte jag, för min sambo är den som tar sonen på natten så jag kan sova. Men innan vi åkte hem så fick han någon form av syrgas eller vad de nu va för att hjälpa han.
Dagen efter så åkte vi in igen för att veta provsvaren och negativ på rs-viruset de va en lättnad, men att få vänta på svaret på kikhosta om de är de. Men sonen går på antibiotika för att hindra att kikhostan ska utvecklas om de nu är de, får hoppas jag får svaret snart om han har kikhosta eller inte.
I måndags så skrev jag och sambon på kontraktet på den nya lägenheten som vi ska flytta in i😊.

Likes

Comments

Hej!
Det va ett väldigt bra tag sedan jag skrev men de har hänt rätt mycket i mitt liv.    

Föra året så blev jag tillsammans med en underbar kille, blev gravid rätt fort. Graviditeten var inte jätte rolig då jag mådde illa rätt mycket i början och fick värkar/ sammandragningar vid ca vecka 23 någon gång. Jag fick även foglossningar rätt tidigt. Men värsta va i från vecka 30 fram till förlossningen, då jag åkte nästan fram och tillbaka till sjukhuset då jag hade värka och sammandragningar gämt och ständigt inget kul alls.
Men sen kom beräknad förlossnings datumet den 2 december men ingen bebis då. Men den 10 december kl sex på morgonen så hade jag enorma värkar tog två Alvedon men med de hjälpte inte så ringde in men de ville att jag skulle avvakta och se, men så hade värkar hela den dagen men vid fem på eftermiddagen/ kvällen så fick sambon ringa in och säga som de va och då fick jag komma in😉. De kollade hur mycket värkar och sammandragningar jag hade och de var rätt tätta efter varandra så de lätt mig stanna och att jag va öppen 4cm 😊 då va tanken bebis på väg. Jag låg i badet för minska smärtorna en liten del, fick även en spruta så jag kunde få sova lite så jag skulle orka med förlossningen. Vid tre tiden på morgonen den 11 december så tog de hål så vattnet gick😊, sen började värkarna mer och mer då fick jag lustgasen dock tuppade jag av två gånger varav en av dem gick mitt huvud i sidled då jag fick i mig för mycket lustgas båda gångerna då stängde de av gasen. Men vid halv nio på morgonen så sa läkaren att de va tvungen att dra ut min son med sugklocka för hans hjärtljud började gå neråt och jag orkade inte krysta för jag va utmattad och de drog ut han på tio minuter så 08;40 va han ute men så började han stänga ner sig både händer och fötter va blåa och navelsträngen ett varv runt halsen, så de sprang iväg med min son till neo avdelningen för att få liv i han då va Ola med. Jag blev sydd🙁. Men allt gick bra och vi mår jätte bra efter allt och tiden går fort då sonen blir snart 11 veckor gammal. Min son heter Xander inget vanligt svenskt namn. ❤❤❤

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag har varit dålig att blogga den sista tiden men det händer mycket i mitt liv just nu.

I mars månad så gjorde jag ett graviditet test och de visade positivt. Livet ändras rätt mycket när man ska ha barn och de händer mycket i kroppen med, idag är jag i vecka 23+1 kan säga att det är rätt mysigt att känna sitt barn inom sig hur den sparkas och boxas, att se barnet på ultraljudet är också en upplevelse.


Likes

Comments

Hej!

I tisdags så kom min syster hem till mig och min sambo för att spendera tid med mig😊. Vi pratade under dagen och så ville Elin komma hem till oss😊 och va hos oss till fredags har haft de riktigt trevlig. I fredags så skaffade jag och sambon nya telefoner då jag lämnade in min Iphone för Telenor har något som gör att man kan byta telefon efter ett år. Vi tog varsin samsung den dom gör rätt mycket reklam för, jag kan säga att jag ångra inte mig att gått ifrån Iphone till Samsung.
I går var vi i Karlshamn hos min sambos mor och kille, hade riktigt trevligt.
Idag börja dagen att gå upp tidigt och äta frukost sen bege oss till Jönköping till elmia  där sambon jobbar två gånger om året. Helt annat än när det är bilar i salarna. Är rätt trött i huvudet vill bara sova.

Likes

Comments