Hej!

Jag vet att jag har varit dålig att blogga den sista tiden men det händer mycket i mitt liv just nu.

I mars månad så gjorde jag ett graviditet test och de visade positivt. Livet ändras rätt mycket när man ska ha barn och de händer mycket i kroppen med, idag är jag i vecka 23+1 kan säga att det är rätt mysigt att känna sitt barn inom sig hur den sparkas och boxas, att se barnet på ultraljudet är också en upplevelse.


Likes

Comments

Hej!

I tisdags så kom min syster hem till mig och min sambo för att spendera tid med mig😊. Vi pratade under dagen och så ville Elin komma hem till oss😊 och va hos oss till fredags har haft de riktigt trevlig. I fredags så skaffade jag och sambon nya telefoner då jag lämnade in min Iphone för Telenor har något som gör att man kan byta telefon efter ett år. Vi tog varsin samsung den dom gör rätt mycket reklam för, jag kan säga att jag ångra inte mig att gått ifrån Iphone till Samsung.
I går var vi i Karlshamn hos min sambos mor och kille, hade riktigt trevligt.
Idag börja dagen att gå upp tidigt och äta frukost sen bege oss till Jönköping till elmia  där sambon jobbar två gånger om året. Helt annat än när det är bilar i salarna. Är rätt trött i huvudet vill bara sova.

Likes

Comments

Imorse blev man väckt av Brito då han sa till att det kom någon det va bara att gå upp. 😞

Idag är det tråkigt väder ute grått och trist 😞.
Skulle söka jobb innan idag men min älsklings hund tyckte att jag skulle mysa med han istället än att söka jobb😁😁😁😁, men han är så mysig av sig😊😊😊.

Likes

Comments

Idag fick man gå upp tidigt för man fick köra lilla syran till skolan i Båstad. Det bästa med att köra så långt och nästan samma hastighet hela tiden då är farthållare ens bästa vän. Sen är man lagom hemma till hem till gården börja 😊 bästa serien som finns på dagen. Men nu sitter man framför tven och tar det lugnt.

Likes

Comments

Hej!

I förmiddags så var man i skogen med min pojkväns mormor Yvonne. Jag han precis se klart ett program innan hon kom och hämtade mig, var i skogen i 1 och halv timme om inte närmare två timmar 😊 vi plockade lite svamp men det var inte i mängder. Men det märks att man inte är van att gå i skogen på det visset är helt slut, tänkte då behöver jag inte gå en liten runda ikväll på trettio minuter men blir nog en runda ändå😊. Har nyss kollat klart på hem till gården på tv4play 😊 får se mer imon.

Tack för en trevlig förmiddag Yvonne var jätte trevligt😊😊😊

Likes

Comments

Imorse kom denna härliga hund upp i sängen och myste med en, det händer inte ofta när min älskling är hemma. Man får passa på när det händer och ta vara på det😊.

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag inte är så flitig att skriva men har haft annat att tänka på. Det har hänt en hel del sen jag skrev sist. Jag har tagit studenten samt hunnit vara arbetslös i några veckor men nu är jag inne på min fjärde vecka att jobba som tidningsägare i Kristanstad men den första veckan fick jag lära mig den runda jag kör som jag får köra själv nu fram till lördags morgon sen får man se och tänka positivt och hålla tummarna att man får fortsätta att jobba som tidningsbärare. Ibland känns det jobbigt att jobba nätter, att gå upp när sin partner ligger kvar och kan tryna kudde😁 medans en annan måste gå upp och ta sig till jobb men jag vill inte vara arbetslös i heller men ibland får man le vackert att gå upp. Men jag kan dock tänka positivt att jag får lite tid med mig själv hihi 😊.

Det är riktigt fint väder här i Nävlinge hoppas ni med har en fin dag. 😊☀
 

Likes

Comments

Hej!

Skolan börjar närma sig sitt slut. Studenten är snart är här för många och jag är en av dem och då börja en annan del av livet och det är arbetslivet. Det är en av de svåraste att skaffa om man inte ha kontakter men dock inte det lättaste men man gör allt för att få ett.

På torsdag är det en vecka tills man blir 21 och tiden går bara fort. Det va inte så länge sedan man va liten och man inte tänkte på att skolan är snart över och man inte tänkte på så mycket bara vara barn och ha kul.


Likes

Comments


Hej på er alla!!!

Då har man haft en vecka med lov:) men nu är det som vanligt igen i några veckor sen lov och massa studiedagar.

Det börja närma sig allt mer studenten idag är det 109 dagar kvar tills man springer ut 😊.

Ikväll var det meningen att Fina, Milo och Brito skulle till veterinären men så fick jag samtal från dem och de sa att veterinären va sjuk och det var bara att få en ny tid och det bli imorgon 😊. Tycker det är bra att dem ringde och meddelade mig. 

Men under lovet så har man fått ett eget rum igen bara för man inte bott hemma på ett år men det är väl inte länge tills man flyttar igen men det vet man inte. 


Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll för det ska jag försöka ha:) 

Likes

Comments

Hej!!

Idag är det verkligen inte min dag! Tänker inte gå in i vad som hänt men det.

Som sagt en vecka har gått fråns man började skolan sista terminen innan student inte långt kvar 😊.

Om fyra veckor så går man på lov igen om om man inte räknar med denna veckan annars är det fem. Helt sjukt att det är inte så långt kvar kan inte förstå det hela , det var inte så länge sedan man gick första året på gymnasiet oavsett man har fått läsa två år extra för att få betygen i svenska, engelska och matte, men tiden har ändå gått fort bara på sån kort tid tycker jag 😊.

Ha en fortsatt trevlig dag!!😊😘

Likes

Comments