Godkväll, dags för ett sent inlägg så här på fredagskvällen. Om 3 timmar så går bussen rullandes mot Ullared, för att man ska shoppa :D.

Det var allt jag ville säga, puss & kram på er alla.!!! :DDDD


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenare!

Just nu så ligger jag i soffan & glor på tvn & njuter av att det är fredag.

Min snälla storebror köpte nocco päron till mig igår, och jag har aldrig smakat nocco innan, så kan säga att det är väldigt gott.
Likes

Comments

Tjena Allihoppa!

Jajamen idag är det en lyxig dag, jag har sovmorgon ända till klockan 12.30 så det var väldigt skönt.

Jajamen, vart äter jag frukost ? Jo, nu när jag vakande så var solen uppe så då valde jag att äta frukost ute på altanen.
Likes

Comments

Godkväll alla snyggingar!

Jajamen, idag när jag hade lektion så plingade det till i min mobil & då stod det ditt paket från ABC - Gruppen finns att hämta hos ICA & mina känslor då, blev jätteglad så jag öppnade paketet direkt när jag kom hem, blev supernöjd med mi
n mössa.


Likes

Comments

Tjena alla glada!

Jajamen idag så är det måndag igen och då är det alltså dags för en ny skolvecka jag hoppas att denna dagen kommer att bli helt okej i skolan vilket jag hoppas och tror.

Just nu så¨sitter jag i klassrummet och tänker på dagen, efter skolan så ska man möta sin kompis och sedan åka ner för att köpa en ful Beppemössa hahah, sen så får jag se vad man hittar på ikväll förhoppningsvis blir det en långpromenad med min ena underbara syster.


Hoppas att alla som läser min blogg får en underbar måndag!Likes

Comments

Hej, snart dags för sängen för att sova. Jag dissar känslan att helgen är slut och att en ny vecka kommer med problem, studier och tidiga mornarna.

BLÄ!!!!!!!!!!!!!!!


Likes

Comments

Tjabba, tjena, hallå. Vi säger så!

Just nu så är jag på g för att möta min fina ena storasyster för att vi ska gå ut & gå en sväng vilket är väldigt skönt. Hoppas att alla har haft en skön söndagsmorgon!


Likes

Comments


Tjabba alla mina fina bloggläsare!

Nu har vi fått en uppgift i skolan att vi ska skriva om en resa/upplevelse som vi haft och upplevt, SJÄLVKLART har man väl kanske många upplevelser och resor.

Men den största resan/största upplevelsen jag har gjort det är när jag skrev med Thobias Thorwid att jag älskade hans program och när jag skrev med honom på facebook om hans program så frågade han några dagar efter om jag skulle vilja åka till Stockholm och vara med i hans radiokanal och självklart svarade jag ju ja på den frågan.

Dagen jag skulle åka så var jag väldigt nervös när jag satt inne i väntsalen på tågstationen och väntade på tåget, men sen när jag var framme i Stockholm så var jag inte alls lika nervös för att jag tycker att jag hade bra kontakt med Tobbe.

Det var självklart en jättetrevlig resa som jag ALDRIG kommer att glömma, så blir ni frågade om ni kan ställa upp i radion, GÖR det, det är verkligen häftigt.

Och Thobias om du läser just detta inlägg så vill jag tacka än en gång för att jag fick uppleva detta!. Och sen så vill jag även tacka Carro, du var en väldigt trevlig person och sist så vill jag tacka Athena för att jag fick ringa till dig & skrämma dig lite hahahah :).


Likes

Comments

Hej alla mina kära läsare!

Då var man tillbaka till skolan och allt är som möjligt, visst det är skönt att vara tillbaka till det vanliga men det hade inte skadats med 1 vecka lov till. Så just nu har jag näthandel och med det så menas de med att nu kommer det ut ett inlägg på denna blogg, som jag då använder i skolan till vår uppgift.

Jag tänkte skriva lite om vad jag har gjort på mitt påsklov. Självklart så har det blivit sena nätter och gå upp sent på dagen och redan ha frukosten serverad. Sen har jag för de mesta bara slappat och slappat. I förrgår så firade jag min kära morfar som fyller 80 år om några dagar, dock så firade vi honom i förskott. Och det blev ett trevlig kalas.

Igår så var jag på tivoli med min tjejkompis, vi hade väl kul men det var ändå ett tråkigt tivoli, inte så jättemycket folk, tråkig personal, och dålig system när det gäller just med betalningen på just detta tivoli, så man hade gärna lika kunnat sitta hemma och sitta vid sin dator eller något.


Så jag klagar absolut inte på mitt lov, hoppas att alla får en skön måndag!

Likes

Comments

Hej alla på er alla!

Hoppas att ni har haft en skön morgon, det ser ut att bli en fin dag idag också. Igår så satt man ute i solen & solade det var underbart.

Nog om solen & värmen, igår så bokade min pappa en resa till Ullared, så den 25/4 så åker jag och min fina lilla mamma till Ullared IGEN, oh herregud vad jag längtar blir nog tyvärr inget att handla denna gång där utan jag följer bara med jag behövde ju inte betala något för resan och jag spar mina pengar till en annan sak. Dom i min klass tycker säkert att jag är helt fuckad hahahaha

Likes

Comments