Har inte bloggat på några dagar eftersom jag inte har haft någon lust alls att blogga, har bara varit hemma å typ sovit. Somnade vid typ ett och vaknade tjugo i åtta för jag hade tid till frissan klockan 9.00, var hos frissan i 4 timmar å jag höll på att somna flera gånger. Pappa kom å hämtade upp mig sen gick jag in på kicks snabbt medan pappa beställde mat från MDS, på kicks köpte jag en beautyblender. När jag hade käkat så la jag mig i sängen och då somnade jag ett tag, har just kommit hem för jag har varit ute i kullen och nu snackar jag FaceTime med Tilde. Imorgon så är det marknad så jag får se om jag ska gå på den, på lördag far jag till Luleå å där ska jag va med mina släktingar och jag far hem på Måndag. Ska kolla nån film nu typ och gör jag nå speciellt sen så uppdaterar jag senare men annars hörs vi imorgon!

Kisses -T


Likes

Comments

​Igår så bloggade jag inget eftersom jag var ute ganska sent och när jag kom hem så orkade jag inte blogga nå, sonande vid halv tre och vaknade typ för en timma sen. Har stoppat i en till hårfärg för mitt hår ser inte bra ut, det är helt gult. Måste skölja av den här färgen nu så vi hörs!

​Kisses -T

Likes

Comments

somnade ganska sent igår och vaknade ungefär halv ett idag, kollade en film och fikade sen for jag och mamma på stan. Köpte en ny foundation och hårfärg till mig för jag ska bli blond igen, vi tog med oss grillmat från MDS också å sen for vi hem. Har just stoppat i hårfärgen och sitter å kollar lite grann på datorn, vet inte vad jag ska göra sen men bloggar mer senare!

Kisses -T

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och har just kollat en film som heter "Just My Luck" och den var ganska bra, ska kolla lite inredning nu till mitt rum å se om jag hittar nå fint. Har hittat massa bra låtar på Spotify som jag sitter å lyssnar på nu, har gjort en ny lista också som jag kommer lägga ut här på bloggen. Idag kom jag då hem från Boden och jag har varit hemma och ute ett tag i kullen, for typ ut vid åtta tiden och kom hem vid nio eftersom det var så jäkla kallt. Tror inte att jag ska gå å lägga mig så jätte sent eftersom annars blir man så trött och sover bort hela dagen, man vill ju hinna och träna å vara med kompisar. Imorgon ska jag i alla fall träna sen får jag se vad som händer under dagen, planerar typ aldrig vad jag ska göra så men har inte så mycket mer att skriva VI HÖRS!

Kisses -T


Likes

Comments

Har just kommit hem från Boden med tåget och jag har stoppat upp min väskor på rummet, har inte bloggat nå under lägret för jag har inte haft tid och inte orkat. Ska äta på ett tag och sen packa upp mina saker å sen ska jag nog fixa mig å träffa nå kompisar, har inte hunnit lägga upp mina heder men jag får göra det när jag har tid. Ska kolla också om det har kommit ut nån bra film, men nu ska jag gå å käka så uppdaterar jag mera sen!

​Kisses -TLikes

Comments

Just nu sitter jag på tåget påväg till Boden, är svin trött för jag har typ inte sovit nå. Igår var jag å raggade runt på stan å runt hela Gällivare, vi åkte me nå Luleå grabbar som hämtade upp oss på stan och vi hade verkligen svin kul. Kom hem vid ett tiden på kvällen och när jag kom hem så började packa sakerna till lägret, så jag somnade typ vid tre tiden. Toppen. Bloggade inget igår för jag var as trött på kvällen å innan det hade jag inte tid såklart, det var en av dem bättre dagarna igår. Uppdaterar sen ikväll eftersom vi ska typ bara träna när vi kommer dit så vi höres!

Kisses ~T

Likes

Comments

Somnade vid två tiden igår och vaknade nio, har just ätit frukost å sitter nu & lyssnar musik. Snart ska vi fara till Nilivaraa på löpartävling då och jag tävlar i damer 15/16år 3km, hoppas det inte tar så länge att åka dit för det är så drygt att sitta i en bil. Har gjort klart hedern till bloggen men jag lägger notupp den imorgon när jag sitter på tåget, för idag kommer jag nog inte att hinna. Ska gå och ta på mig träningskläderna nu så uppdaterar mer under dagen.
Kisses -T

Likes

Comments

Har just käkat en toast å sitter nu och kollar tv, kom hem för typ en halv timma sen. Har varit ute i kullen med tilde & vi har bara gått runt å snackat, ska tvätta bort sminket snart och gå å lägga mig i sängen sen. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för jag ska på löpartävling i Nilivaraa, när jag kommer hem så ska jag bara fixa mig å sen va me Sofia. Ska gå å göra mig i ordning för sängen nu sen fortsätta kolla lite kläder men jag uppdaterar mera imorgon.
Kisses -T

Likes

Comments

Sitter just nu i sängen och har just kollat några klipp på youtube, har duschat å fixat mig så väntar på att mamma å pappa ska komma hem & göra mat så jag kan dra ut. Ska fixa en ny heder till bloggen för den som jag hade innan var inte så fin, sen ska jag redigera lite bilder som ska upp här på bloggen. Ska nog dra på mig nå kläder nu å sen fixa håret för mitt hår är helt kaos, ska föressten blondera mitt hår snart när jag nu orkar. Idag är det skit tråkigt väder vilket suger för då är det inge roligt att vara utomhus, har as tråkigt just nu och vet inte vad jag ska skriva så uppdaterar sen!
Kisses -T

Likes

Comments

​Nu ligger jag i sängen och kikar lite kläder på datorn å snapar med en massa, ska nog gå å lägga mig på ett tag. Har varit på skolan typ hela kvällen och spelat fotboll å det var jävligt roligt, vi var en massa folk. Har inga planer inför imorgon men det blir väll å träna & hänga me polare efter det och sen får vi väll se vad som händer under dagen. Ska fortsätta kolla lite kläder sen ska jag dra på en film å sen sova. Bloggar mer imorgon så hörs vi!
Kisses -T

Likes

Comments