Header

Hej guys.

Blir inget bloggande på ett tag. Det blir liksom inte roligt hur mycket jag än försöker. Vad jag jättegärna vill göra dock är ju att börja med youtube, som jag tidigare nämnt. Tänkte att jag gör det i lagom tid till när jag flyttar upp till Göteborg igen. Då får ni ju hänga med på massa skoj, framförallt när vi renoverar och inreder nya lägenheten och så. Kommer förmodligen dela det även här på bloggen då, men vi får se hur det blir helt enkelt.

Ni får gärna följa mig på sociala medier så länge.
Ni kan följa mig via knapparna i menyn till vänster eller lägga till mig här:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Det hanns faktiskt inte med något bloggande igår. Jag jobbade under dagen och kvällen spenderades tillsammans med ett gäng gamla vänner. Det är alltid lika kul att få träffa människor man känt i åratal men inte sett på länge. Speciellt roligt blev det eftersom min bästa vän från högstadiet var på besök. Vilken underbar människa hörni! Det är så synd att hon bor i Uppsala.

Utöver detta så kom dessutom O ner sent igår kväll och mötte upp oss på Foxen. Att han ser till att få vara ledig på fredagen, åker från Lund till Falkenberg för att packa om väskan och köra ner till Karlskrona klockan 9 på kvällen, bara för att vara med mig ett halvt dygn tidigare... Han är för bra alltså. ❤

Idag väntar jobb i 4 timmar och sedan ska jag mysa med min älskling. Ikväll blir det utgång med gänget från igår. Så taggad!!

Uppdatering om hur det gick i onsdags och fler bilder från de senaste dagarna kommer efter jobbet idag. Slänger in två nu från igår, men med tanke på dåligt ljus på toan och några cider i magen kan jag inte säga att de är top notch... hahaha!

Ja, vi båda heter Felicia. Dreamteam.

Fredde och världens bästa Hannes.

Likes

Comments

Nu är mamma och pappa äntligen hemma. Så skönt att få andas lite igen! Imorgon väntar jobb och sedan ska jag och Cornelia åka ut till Johannishus, byn vi växte upp i och hälsa på vår kära "låtsas-storasyster" Karin. Ska bli så mysigt!

Jag har faktiskt inte hunnit gå igenom bilderna från förra veckan som jag tog tillsammans med Cornelia. Så fort jag har gjort det så kommer dem upp! Jag ska också självklart visa er alla mina senaste inköp som jag pratade om. Jag har dock inte fått hem allt ännu, så det är därför det dröjer. Fick faktiskt en ny "liten" leverans idag. Blir lika glad varje gång. Dock är det mesta från Wish, som ni ser. Små prylar till lägenheten framförallt. Så ni får inte tro att jag är shopaholic, haha...

Om jag hinner uppdatera imorgon så gör jag det, annars hör ni från mig på torsdag igen.

Likes

Comments

Och alltså hörni, snacka om att kaoset fortsatte.

Det har i princip varit konstant stress sedan senast inlägget. Därför har det inte heller kommit fler. Det är så mycket som har hänt. Jag vet inte var jag ska börja och jag vet inte vad jag ens ska berätta, så jag skiter i det för nu istället. Mamma och pappa är i Grekland och med lillasyster som jobbar, hund, häst och hem att ta hand om så blir det en del att stå i. Jag är så tacksam för min fina släkt som alltid ställer upp och avlastar. Vet inte vad jag hade gjort utan dem. ❤

Firade förresten midsommar med O's familj och vänner. Superkul, riktigt bra fest, men tog tyvärr inga bilder. Det var inget speciellt och inte så mycket att se. Sorry för det. Ni får följa med nästa år! Så tacksam att jag valde att åka upp dock, han är så fin, min älskling <3

Det börjar lugna sig nu. Jag jobbar imon, mamma och pappa kommer hem på tisdag. Denna kommande månaden händer det mycket, men det kommer säkert gå att lösa. Jag är åtminstone förberedd på det nu.

Just nu håller jag på att plocka undan här hemma. Städerskorna kommer imorgon. Ibland finns det faktiskt inget bättre än att lyssna på go musik och städa. Det är sån galen terapi för mig.

Likes

Comments

Halva dagen avklarad. Jobbade över lite idag med och har precis varit ute och tagit outfit-bilder med Cornelia. Dessa kommer så fort jag har tid, förhoppningsvis ikväll, men lovar inget. Bjuder på en så länge. Det är fortfarande mycket kvar av dagens måsten. Kevin är här just nu, så ska umgås lite med honom, och sedan fortsätter kaoset.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw