Header

Hej på er! Så kul att se hur många som läst mitt inlägg från igår, trots att jag inte bloggat på månader. Det är precis det här som gör mig så sugen på att blogga.

Idag är jag supertrött. Jag somnar vanligtvis mellan 22-23, ibland tidigare, och vaknar sedan vid 7-8. Men inte inatt. Jag somnade först vid 4, vaknade flera gånger under morgonen, eftersom min familj vaknar normal tid såklart och steg tillslut upp vid 10. Jag är dock ändå förvånad att jag lyckades somna om flera gånger och sova på pass länge som till 10, för det brukar inte gå.

Som tur väl är så har jag knappt några planer alls för dagen. Jag ska städa och organisera lite bland alla mina saker, försöka flytta in på riktigt liksom. Jag ska till gymmet en runda, jag ska skicka iväg min mobil på lagning (jag har spräckt skärmen, igen...) och sedan ska hjälpa min fina pojkvän att söka lite jobb här i Karlskrona. Han flyttar ner tillfälligt han med, om han får ett jobb, så säg gärna till om ni vet något! För jag saknar honom så fruktansvärt mycket.

Som sagt, lugn dag, så jag ska nog ha tid och ork för ett inlägg till.
Ha en fin dag!

Alltså, snacka om blommigt. Och rosa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan sist. Det är den främst orsaken till varför bloggen har legat på hyllan så länge, trots upprepade försök att komma tillbaka. Jag ska försöka lista, kort och enkelt, vad det egentligen är som har hänt och var jag faktiskt är i mitt liv nu. Jag vet inte om jag kommer skriva om något av det framöver, det återstår att se.

Jag har, som ni vet, haft många bollar i luften och mått väldigt dåligt senaste året. Egentligen enda sedan sista månaderna i Barcelona. Det var dock inte i den utsträckning det är idag. Jag insåg åtminstone inte då hur sjuk jag egentligen var. Anledningarna till att jag blivit så sjuk som jag har blivit är många och vi får helt enkelt se om det är något jag tar upp här på bloggen.


SEDAN I HÖSTAS HAR JAG:

- Blivit diagnosticerad med kroniskt stressyndrom.

- Fått konstaterat, men ej diagnosticerat, att jag har IBS, samt är överkänslig mot laktos och gluten.

- Fått tillbaka mina panikattacker.

- Förlorat kontrollen över mitt liv, mig själv, mitt psyke, min kropp och mitt välmående. Min kropp har utsatts för så mycket stress, jag har behandlat den så illa och jag har struntat i de tecken jag har fått, vilket har gjort att min kropp nu inte fungerar som den ska. Varken psykiskt eller fysiskt.

- Genomgått en depression. Den verkar vara över åtminstone och det räcker för mig för tillfället.

- Slutat arbeta på grund av min ohälsa.

- Flyttat hem till Karlskrona (nej, det är inte slut med Oscar).

- Börjat gymma och ta hand om mig själv (efter mycket om och men).


Mer har självklart hänt och jag kommer förmodligen prata mer om det jag tagit upp, men detta är vad som är relevant för stunden. Idag kämpar jag för att må bra igen och det tänker jag fortsätta med. Jag är sjuk, men det är okej, för mina sjukdomar går att bota eller dämpa. Jag måste bara lära mig hantera det.

Jag har tänkt börja blogga igen under en lång tid, men det är först nu jag känner mig redo. Det är faktiskt först nu jag ens orkar sitta och skriva i mer än några minuter. Jag vet inte hur många inlägg som kommer nu i början, men jag hoppas verkligen det blir bra denna gången.

Och no hate, please. Det är inte lätt att blotta sig såhär.

Likes

Comments

Bilder från förra veckan. Ber om ursäkt i förväg för en halvkass selfie, den är tagen 04.41 efter en utgång... Tänkte framöver (när tid och ork finns) sätta mig och samla massvis med bilder som jag helt enkelt vill dela med mig av. Minnen eller bara roliga bilder. Men vi får se när det händer!

Nu ikväll är det lägenhetsvisning som väntar. Om allt går bra flyttar vi redan nästa helg! Så håll tummarna! ✊


Likes

Comments

Hörrni, jag var så slutkörd i helgen så jag orkade faktiskt inte med att blogga. Jag orkade knappt gå upp ur sängen. Många dagar ser tyvärr ut så för mig när jag inte jobbar. Jag har som sagt planer på att förklara för er varför jag försvann och vad det är som händer i mitt liv och med mig just nu, men det är något jag måste ha ork för. Det har jag inte idag iallafall.

Veckan i sig har väl varit rätt ospeciell. Jag tänkte att jag så fort jag orkar sätter mig och kör ett bildmaraton med er. Det är liksom inte lika "jobbigt" som att skriva om varje dag. Jag tänkte också framöver köra på mindre text och mer bilder. Känns som det är ett koncept som alltid går hem. Ni ska dock få se håret idag såklart!

Det ser fräschare ut nu än vad det gjorde innan. Man inser verkligen inte hur hemskt ens hår är tills man ändrat det. Jag är dock inte färdig ännu. Den kalla blonda färgen jag har längst ner i håret ska jag nämligen ha hela vägen upp. Inte hela vägen in i botten dock, för jag vill behålla några cm på utväxten (för att det är snyggt och för att slippa färga så ofta). Så jag ska tillbaka till Rapunzel of Sweden här i Göteborg i slutet av mars igen. Så taggad redan!

Rekommenderar STARKT deras salong här i Göteborg. Så duktiga och så himla härliga!

Likes

Comments

Fullpackad dag idag. Sitter hos frisören just nu, gjort sedan 11 och det kommer ta ytterligare 3 timmar till, minst. Efter det ska jag fika med en gammal klasskompis från gymnasiet i Kalmar. Efter det ska jag springa massa ärenden på stan, laga skor, byta byxor, köpa jacka osv. osv. Efter det så ska jag göra min systemet-debut. Känns inte speciellt alls, tyvärr... haha! Allt detta ska hinnas med innan 18.00... för ikväll är det födelsedagsfest för mig som gäller, så taggad!

Så, stressig men rolig dag! Bilder på håret och från festen kommer i helgen!

Likes

Comments