kläder

Köpte en väska för snart en vecka sedan som jag är sååå nöjd med! Den var inte alls dyr och passar till det mesta. Det är en sorts modell som man inte ser så ofta men när jag såg denna så tänkte jag att jag var tvungen att ha den! Har det när jag är i skolan och utanför men använder inte den dagligen för att hålla den i bra skick och inte tröttna på den! Ni hittar den
https://m.zara.com/se/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har helt glömt att berätta och lägga ut bilder från vår skidresa från sportlovet (vecka8)
Skulle verkligen rekommendera bad hofgastein, det var där vi var. Vi har har varit där 3 gånger inte 3 år i rad då haha! Men de har bra backar dock finns där ingen afterski för då måste man åka till bad gastein men det är inte Så långt. Men på kvällarna åkte vi till silver bullet för att festa vilket jag rekommenderar med hela mitt hjärta det var såååååå bra där och vi hade en grymt roliga kvällar då vi var där. Vi träffade ett sällskap av danskar så jag fick snap av en av de. (Han var as snygg) kommer förmodligen aldrog träffa honom igen men men kul var det!
För er som älskar skidor och fest så kulle jag rekommendera detta stället!
Ha det så bra!

Likes

Comments

Om mig, Skolan

Hejsan hoppsan, idag ligger jag hemma och är sjuk.
Genom att vara sjuk har jag fått super super mycket gjort men inget inom skolan tyvärr!
Vet inte riktigt hur jag ska strukturera mitt liv just nu! Min träning går i kras, allt inom skolan går också i kras och just nu bor jag bara hos min mamma vilket gör det lätt att få skuldkänslor för att jag inte är hos pappa. Men jag överlever och nu vill mamma jag ska stanna hemma imorgon också...är alltid sjuk en gång om året så detta är inte vanligt för mig!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!
Kram på er!!!

Likes

Comments

Killar..., Vardag

Har du i dagar gått och blivit påmind om alla hjärtans dag...för mig som inte har kille eller är på g med någon blir det sjukt ensamt och sjukt tråkigt!

Tur det är en tisdag vilket innebär mycket plugg och mycket gym!
Om inte detta hoppas jag på att en kille som jag inte är på g med ska fråga om vi ska göra något. Har varit ensam de senaste 2 Åren nu snart på alla hjärtans dag så hade varit skönt med någon vid min sida!

Hoppas drömmar slår in och hoppas ni har fantastiska planer inför alla hjärtans dag!

Likes

Comments

kläder , Vardag, Skolan

Boot cut byxor är det bästa som finns!

Igår (10/10) skulle verkligen rekommendera de!!! De sitter perfekt i längden! Och på alla andra sätt och ställen på benen!
Jag gillar verkligen inte mjukis byxorna som då är i Boot cut, så om jag skulle köpa några så skulle det helst vara jeans vilket jag hittade woho!!!
Man kan använde de i skolan vilket jag gjorde men dock var jag lite osäker på mig själv men när jag väl kom till skolan var det lugnt!
Rekommenderar de!!! Köpte mina på bikbok för 300kr

Likes

Comments

Om mig

Detta är min mamma!
Min mamma som jag för mig själv skulle säga att jag övergav, en mamma som jag var totalt respektlös mot för jag visste inte konsekvenserna!

Min mamma hon är för mig bäst även om jag aldrig säger det eller visar det för henne. Mina föräldrar har varit skilda sedan ett tag tillbaka och jag valde att bo hos pappa efter sommaren och var ganska mycket hos pappa under sommarlovet. Hos pappa kan man ta sig överallt för han bor mitt i smeten men mamma bor lite utanför! Inte det jag vill ha sagt! Men jag vill uppmärksamma alla att inte göra samma misstag som jag!
Mitt misstag var att inte ringa henne att säga elaka saker till henne som fick mig att må sämre men som skadade min mamma inombords! Jag bor för det mesta inte hos min mamma längre men jag träffar henne ca 1 gång i veckan! Hon ringer mig åtminstone 1 gång i veckan och jag vill aldrig prata. Nu har det gått så långt att jag saknar henne jättemycket.

Man får bara en mamma tänk så mycket de har stått ut med oss! Nu är det kanske vår tur att stå ut med våra mammor, men det förtjänar de iallafall min mamma!

Likes

Comments

För ca 2 månader sedan nu så förändrade jag mitt utseende!

Jag gjorde en total förändring 11juni 2016 och det kan nog vara det bästa som hänt mig! Jag tog tyvärr ingen för eller efter bild! Men det är dessa bilderna jag har. Jag gjorde en hårförtjockning och har sedan dess haft så bra självförtroende! Livet för mig har gått så bra och jag känner själv att det är värt pengarna!

Likes

Comments

Killar..., Om mig

Det vore onödigt att vara desperat i min situation just nu...det vore onödigt att sakna någon just nu...och det vore onödigt att älska någon ny just nu....även om jag verkligen vill!

Jag skulle inte beskriva det som att jag är så desperat efter ett förhållande i nu läget, men har alltid sagt att dyker det upp någon så är jag redo. Där dök upp någon som jag känt 3,5 år nu och det har varit lite svängigt! Jag är såklart intresserad av honom och det har jag sagt men jag tror inte riktigt att han är intresserad av mig oavsett har mycket jag skulle be honom att vara det!

Samtidigt tänker jag att ett förhållande skulle vara jobbigt precis innan sommaren! Hellre en sommar romans och sen om känslorna är kvar efter sommaren att man blir tillsammans men nu så NÄ TACK!

Jag vågar nog inte hitta någon för mina föräldrars skull.
Mest för att en relation till en killkompis som man blir tillsammans med inte skulle vara likadan efter man varit tillsammans och det vill jag inte heller förlora!
Frågan är nog vågar jag detta och vill jag detta tillräckligt?

Likes

Comments

Resor, Vardag

Denna veckan asså wow vilka vänner jag har!!!
Man skulle kunna säg att jag har bättre vänner än er!

Hela veckan har varit helt fantastisk, men vi kunnat haft bättre väder även om vi bara hade dassigt en dag.
Vi har tränat varje dag och på torsdagen tränade vi 2 pass...men vi hade en lugn träning av de 2.
Vi kom ju i tisdags så på kvällen spelade vi bowling!
I onsdags badade vi lixom vi var på lalandia, vad ska man annars göra!
Och torsdagen då så badade vi och åkte skridskor!

Måste säga att jag har väldens bästa lagkamrater!
Alla älskar varandra och vi klickar!
Denna veckan har vi skrattat så himla mycket så det är helt sjukt...helt klart bästa lägert någonsin!

Spela Sjöbo IF tro mig ni kommer inte ångra er!
Kram på er!

Likes

Comments

Resor, Vardag

Hejsan hoppsan, har varit lite dåligt aktiv här på det senaste!

Men idag åker jag på träningsläger i Danmark tillsammans med mitt fotbollslag!
verkligen skit kul!

Hatar att bara sitta hemma ett helt lov och inte göra någonting så detta ska bli kul.

Vi ska till lalandia i Rödby.
Vi ska träna 2 gånger om dagen och efter maten är det aktiviteter och jag hoppas ju såklart vi ska bada!!!

Ha ett bra lov
Kram på er

Likes

Comments