Header

Idag är det 59 dagar kvar till avresa och vi har gjort en provpackning med det vi planerar att ta med oss. Ryggsäckarna vi bär med oss är en Osprey Aether 70 liter och en Fjällräven Abisko 65 liter. Januari på Nya Zeeland är högsommar med temperaturer upp mot 25°C. I april går det dock mot höst och vi förväntar oss betydligt svalare och blötare väder. Därför tar vi med oss kläder för varma dagar, kalla dagar och regniga dagar. Vi har tänkt oss att resa runt landet med bil och vill vara så flexibla som möjligt med hur vi sover. Vissa nätter kommer vi att bo på hostel men vi bär också med oss ett tält för att kunna campa på mer avlägsna platser. Då vi campar vill vi även kunna laga mat och koka kaffe på egen hand så vi har med oss ett Trangiakök. Utöver detta har vi med oss utrustning för vandring och såklart sköna varma dagar på stranden!

Dator, GoPro och diverse andra småprylar ryms också i väskorna tillsammans med pass, internationella körkort, solglasögon osv.

Nu gör vi de sista förberedelserna här hemma och ser framemot att komma till värmen den 2:a januari 2018.

//Jesper & Louise


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen till Jesper och Louises reseblogg!

Den 2:a januari reser vi tillsammans till Nya Zeeland för att backpacka under 4 månader. Med varsin fullpackad ryggsäck ger vi oss av till andra sidan jordklotet på vårt livs äventyr!

I den här bloggen kommer ni att kunna följa vår resa i ord och bilder.

//Jesper & Louise

Likes

Comments