Header
View tracker

Postad i: Dagbok, Mac inlägg

안녕하세요! (Hej!)
Torsdagar.. Vad tycker ni om torsdagar? Själv brukar jag gilla de om du räknar bort de 9 timmar jag är i skolan (när jag kommer i tid). Men idag, med tanke på hur jag mådde igår så vare ingen vidare torsdag.. Det var bättre än igår, men inte mycket än så. Missade första lektionen idag pga hade ingen ork att ta mig til skolan men när jag väl skulle åka till skolan så var det tåget som gick 9.15 försenat med nästan 30 minuter. Nästa tåg ska gå 9.45 och det jag väntade på kom 9.43. Snacka om onödigt att stå i kylan så länge. Frös ihjäl där på plattformen. Så kom en kvart sent till lektionen jag skulle kommit jätte tidigt till, ugh. Skolan rullade på, slutade 13 men jag och Andréa stannade kvar eftersom entreprenörskapen skulle börja 3 och Andréa skulle få dåligt samvete av att gå, samt i vår grupp har vi två tjejer som går i en annan klass så vi ville inte lämna de bara. Men de hade pratat med Bea och skrev till oss att vi fick dra hem men både jag och Andréa pallade inte så vi stannade kvar i skolan från 1 till 5 för, why not. Ganska mysigt ändå, skönare än att va hemma och bråka med mamma eller deppa ihop.

Hoppas ni haft en mysig torsdag! 💛

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Dagbok, Mac inlägg, Depression/Ångest

안녕하세요! (Hej!)
Har ni haft den där helt tomma känslan någon gång. Att du inte kan prata med någon. Att du inte kan bry dig om någons känslor. Du kan inte röra utan att kroppen säger ifrån för den är tom. Tom på vad vet jag inte.. Allt jag vet att det är en sån period jag går igenom just nu. Jag försöker fnnas där för mina vänner men jag känner ingen sympati alls längre. Jag vill helst bara skriva ''jaha'' till de när de skriver till mig om hur de mår men det kan jag inte då de flesta av mina vänner är drama queens och blir lätt ledsna om du formulerar eller skriver något opassande. Jag är i en period i livet när jag gråter varje dag, 2-3 timmar varje kväll när jag ska sova. Det tär väldigt mycket på en och jag vet inte vad jag kan göra för att bara fokusera på mig själv ett tag. Kalla mig självisk men det är något jag behöver men om jag känner mig rätt kommer jag prestera andra före mig själv ändå för det är något jag lärt mig själv att man ska. Då min familj aldrig presterar mig först i något läge alls. Allt går åt skogen, men när jag mår så här så bryr jag mig inte och ger upp. Skolångesten kommer ifatt tillsammans med vanlig ångest och denna tomma jävla känsla. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur denna period, prata med någon kommer inte hjälpa då jag inte litar på någon. Kanske på en vän nivå men litar inte på någon tillräckligt mycket för att prata om känsliga grejer med. Har en person, min bästavän, men hon är alltid upptagen och känner att jag inte kan dra upp hur dåligt jag må nu då jag vet att det kommer påverka henne också.. Fan denna känsla..

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Dagbok, Mac inlägg

안녕하세요! (Hej!)
Idag är det tisdag igen, och har aldrig längtat så mycket till lov som jag gör nu. Har verkligen inte gjort mycket idag, har bara arbetat med mitt gymnasiearbete. Har heller inga nya bilder till bloggen så ni får stå ut med bildlösa inlägg idag, kanske imorgon också beror på om jag får ihop några bilder eller inte. Hoppas! Nu ska jag iallafall kolla på lite Ung och Bortskämd sen ska jag sova. Skola imorgon tyvärr, men hoppas ni haft en roligare dag än jag iallafall.

Likes

Comments

Postad i: Dagbok, Mac inlägg

안녕하세요! (Hej!)
Ja det här med att blogga ja.. Förlåt för kass uppdatering men bara vart mycket nu under helgen. Både bra och dåliga saker har hänt och ja, ni läste ju om det bra hoppas jag! Ska iallafall ta tag i bloggandet igen, Eftersom jag älskar att skriva så är det bara rimligt! Och om jag inte hinner blogga någon dag så ska jag se till att lägga upp ett inlägg med bilder så bloggen inte står tom iallafall.

Hoppas ni haft en fantastisk måndag!

Likes

Comments

Postad i: Dagbok, Mac inlägg, Kpop relaterat

안녕하세요! (Hej!)
Igår var en väldigt känslosam dag. Iallafall för mig som är i den koreanska musik världen. Mina 7 vackra änglar, mina glada och spralliga idioter. BTS, Bangtan boys, Bulletproof Boy Scouts, vad man nu än ska kalla de. De vann bästa dans framträdandet av killgrupper 2k16 och årets artist på den koreanska musik galan MAMA som är varje år. Tror den utspelar sig i Hong Kong varje år inte säker. Men att BTS vinner årets artist är så jävla stort. Som Rap Monster säger i sitt tal, ingen trodde på att de skulle vinna detta pris sen de blev ett band tillsammans. Ingen. Detta var en dröm som nu äntligen blev sann, vilket de förtjänar mer än någon detta år. De har fått gå igenom en massa hat genom åren som BTS. Folk som skriver och säger att Jung Hoseok (Jhope) bör lämna BTS för han är ''dålig'' när Hoseok är en sån duktig dansare (se video ett) och rappare. Att de är sämst, att de inte kan sjunga,dansa eller skriva låtar. Vilket de mycket väl kan eftersom de alltid deltar att skriva i sina låtar och låter inte låtskrivarna skriva allt som de mesta artister gör nu för tiden. Deltar i att göra danssteg tills sina danser OCH kan sjunga. De låter precis likadant i sina audios, som live och som utan bakgrunds musik. Gör mig irriterad att haters ska slänga ur sig skit som obviously är fel. Men vet ni va? Det gör inget. För BTS vann. They proved the haters wrong. Årets fucking artist! Kan ni förstå det här? Det kan inte jag. Tårarna rinnner, leendet är brett. Mitt hjärta slår så hårt för den här gruppen. De är anledningen att jag orkar ta mig upp, anledningen till att jag andas. Anledning till att jag kan le om dagarna. Min bias group. Mina oppas. Mina skyddsänglar. De förtjänar det bästa. De förtjänar årets artist pris. De förtjänar allt. Vi ARMYS kommer få de dit.
방탄소년단 사랑해요! (Jag älskar BTS!)

Likes

Comments

Postad i: Dagbok, Mac inlägg

안녕하세요! (Hej!)
Idag var dagen seg. Iallafall från när jag började tills jag slutade. Hade 2 timmars medieproduktions lektion, vilket är den lektion jag ogillar mest. För våra lärare alltid gör de lektionerna tråkiga. Ångrar såååå mycket att jag valde denna linje när jag har denna lektion hah. Slutade iallafall vid 14 nån gång men stannade kvar till 15,15 med Andréa eftersom vi mötte upp Schalom och Narin för att jobba lite med vårt UF företag. Vi kom en bit med affärsplanen så det är ju bra iallafall. Kom hem efter 16 någon gång och började städa och fixa lite då jag har blivit så stökig men samtidigt har en liten ''OCD'' och måste ha det rent och fint så ger mig själv ångest hela tiden keh. Oh well what to do right?

Hur var eran onsdag?

Likes

Comments

Postad i: Dagbok, Mac inlägg

안녕하세요! (Hej!)
Idag var skolan, helt coolers. Det var inte världens roligaste dag då jag försov mig och mamma fick något cp anfall på mig men men. Inget nytt liksom hah. Vi hade 2 lektioner idag, vilket var skönt när man hade en dålig morgon. Tog bussen hem med min vän Joanna, som också går i min klass och av nån anledning brukar inte vi hänga så mycket i skolan men va mys och prata lite me henne och prata av mig, hoppas hon inte tyckte det var jobbigt hah! Sen runt 6 tiden nu på kvällen när jag hämtade posten så hade min nya tröja och keps kommit! Så fina och så kär i de. Ni får bilder imorgon I promise 😉

Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

Postad i: Dagbok, Mac inlägg, TR.T Photography

안녕하세요! (Hej!)
På måndagar börjar jag vanligtvis 11.45 men eftersom mentorstiden var inställd så började jag 12.15 istället! Kom dock lite sent men men, det var inte världens mest intressanta lektion jag kom sent till ändå, hur som efter den lektionen så var det Gymnasiearbete men jag och Tuk-Tuk (Sandra Tukiainen) skulle jobba med det hemma så vi drog till studion istället som vi bokat och var där från 14 till 16.15 ungefär. Kom hem 17.15 så vart en sen dag idag men hade sjukt roligt och vi har även planerat att fota mer någon annan gång!

Skulle ni vara intresserade av att se några bilder vi tog?

Likes

Comments