Header

​Snart kommer bloggen att finnas på ett annat ställe... Snart kommer det hända saker som vi är så otroligt stolta över! Vissa kanske kan ana, vissa kanske inte ;) Men snaart så släpper vi nyheten.. snart snart snart! 

Därav att det varit brist på uppdatering här på fina bloggen.. Tiden har gått åt till annat helt enkelt. 

Hoppas ni alla får en fin måndag, här är det regnrusk.. tid för mys inomhus och planering inför veckan. 

KRAM 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite bilder på nytt vi fått från Edblad höst 2016, välkomna in i butiken för att se mer av härligheterna ❥

Likes

Comments

Att få börja dagen med att packa upp fina underbart doftande ljus ★ I butiken finner ni en stor hylla fylld till bredden med doftljus från svenska Olivia & Co. Ljusen är tillverkade i Örebro vilket gör att de känns ännu lyxigare när man ska välja sin doft. Dessutom så kostar ett stort ljus bara 149:- och ett litet 69:-, helt fantastiskt tycker vi! Nu har vi också fått hem en presentförpackning med 3st stora ljus i 3 olika dofter, allt för 369:- ★


Varmt välkomna in och dofta ♡

​Bilder från vårt instagramkonto @stilochting

Likes

Comments

​Idag anlände den här sköningen till butiken, helt fantastisk! 

Likes

Comments

Vi på Stil & Ting älskar allt som har med får att göra och därför är vi extra glada över att vi har en sån fin leverantör som Lisa J. Vi hittade hennes produkter för ett år sedan och har nu till hösten köpt in lite nya saker som vi tidigare inte haft i butiken.

I slutet på november kommer allt fint som vi beställde nu på mässan och då fylls även lagret på med de populära intovade tvålarna. Tidigare har vi inte haft den ekologiska varianten men denna gången levereras enbart den ekologiska. Även de fina runda sittdynorna kommer tillbaka i lager och redan nu kan ni hitta dynor för bänkar i butiken.

Trevlig helg på er ♡

Likes

Comments

​Åh hörni! Vad mycket fint vi har hittat hos Bruka som kommer att komma nu under hösten. Det ska bli en fröjd att få visa er allt fint ♡ 

Korgar, doftljus, ljusstakar, kuddfodral, mattor, tabletter, kökshanddukar, postlådor och mycket mer....

Likes

Comments