FITNESS JOURNEY

Aldri i verden trodd jeg skulle skrive dette innlegget, først og fremst fordi jeg aldri har trodd jeg skulle klare det. Hvor mange ganger har jeg ikke sagt "nå skal jeg bli sunn", vært sunn i en dag, gått på en knekk og så gitt opp? Helt siden jeg gikk i 7ende klasse har jeg prøvd å endret på kroppen, men til ingen nytte. Hvorfor?

Jeg gjorde det på helt feil måte. Sulting og dietter som ikke førte til annet enn overspising og all dritten som kom med det. Det å sulte seg er aldri løsningen. Er heller ikke noen stor fan av dietter, for ok, du går på en ''super-diett'' i 3 uker og går ned 5 kilo, men hva gjør du når de 3 ukene er over? Jo, du går opp igjen. Og det vil føre til at man går inn og ut av dietter og får en ustabil såkalt ''jojo-vekt''.

Grunnen til at jeg klarte det denne gangen er fordi jeg spiste nok og rett mat. Jeg trengte ikke sulte meg eller spise mat jeg ikke likte. Jeg fant tonnevis av sunne, gode oppskrifter på nett, tok meg tid til å lage mat i ste det for å kaste i meg masse fast food. Kjøpte inn masse varer slik at jeg alltid hadde noe tillgjengelig, og slapp å bli drit sulten for så å kjøre ned på butikken å kjøpe meg en baguett.

Planlegging og tillgjengelighet er utrolig viktig. Jeg gjorde mye mer på planleggingen denne gangen enn jeg hadde gjort før. I starten planla jeg hvert eneste måltid, mens etter hvert, da jeg hadde begynt å blitt mer vant til de nye matvanene mine, tok jeg det litt etter hvert. Jeg hadde de sunne matvarene alltid tillgjengelige slik at jeg slapp å crave etter godteri og potetgull.

Jeg tok meg også tid til å trene. Satte opp treningen som en av de viktigste prioriteringene, i ste det for å alltid komme opp med en eller annen unnskyldning om at jeg ikke har tid. Jeg skrev inn treningsøktene i kalenderen, og de andre planene som eventuelt skulle komme i ettertid, måtte bare tilrettelegge seg rundt treningen.

Å få inn en treningsøkt i ny og ned er virkelig ikke så vanskelig som det folk skal ha det til. ALLE har tid til det, alt handler om prioriteringer.

February 2017 - May 2017

Jeg er langt i fra mål, og skal fortsette å jobbe hardt for å komme meg dit jeg vil være. Men jeg er mye nærmere enn jeg var for en stund siden, og jeg er veldig stolt av meg selv over at jeg har kommet så langt som jeg har. Ser endelig på trening som en glede i hverdagen i ste det for et mareritt, og gleder meg alltid til hvert eneste måltid. Har mye mer energi til å klare andre ting i hverdagen, og elsker den nye livsstilen min!

Er selvfølgelig ingen ekspert på dette området, så dette er bare min erfaring :-)

Tips til sunn og god mat ---> Opskrifter <---

- Nxtwig x

Likes

Comments

FASHION
Gratulere med dagen Norge! 

Håper alle hadde en riktig fin feiring med familie, venner og masse god mat! Selv har jeg startet i enda en ny jobb som servitør på en resturant, så du kan tenke deg til at gårdsdagen var stressende! Trives veldig godt da, det skal sies!Ellers går dagene som vanlig i trening, skole og mer jobb. Nå er det bare 2 skriftlig eksamener og 1 muntlig igjen. Kan slowly begynne å senke stressnivået sakte men sikkert ned, endelig!!

- Nxtwig x

Likes

Comments

EVERYDAYLIFE
Exam is on the way

Og eg kom opp i fuckings nynorsk !! Topp å komme opp i eksamen i det faget man er verst på når eksamen er så utrolig important for the future. Krysset fingrene for matte, men neida. Nynorsk it is. Er vel ikke annet å gjøre enn å prøve sitt beste og håpe på et greit resultat. Er jeg heldig blir jeg kanskje trekt i matte muntlig.

På den andre siden, har vi en mr. som akkurat slapp sitt første album som solo artist!!! Forventningene var skyhøye, og han levde definitivt opp til dem! Albumet hans er en mix av klassisk rock og ballader, elsker det!! Utrolig gøy å endelig får høre musikken av den ekte Harry Edward Syles, og få vite hvem HAN virkelig er, i motsetning til da han opptredde med One Direction og ikke hadde all den musikalske friheten han har nå. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til konserten i Septmeber nå! Går rykter om at han også skal synge 1D låter, wæææh !!

- Nxtwig x

Likes

Comments

DINNER, FIT FOOD

Så utrolig godt det er med fint sommervær!!

Utnyttet været maks i dag da jeg dro å grillet med noen veninner. Utrolig koselig, og hun ene hadde jeg faktisk ikke sett på 4 år ish, så utrolig gøy å gjenoppta kontakten!

Er fullt mulig å grille selv om man ikke spiser kjøtt. Jeg grillet blant annet maiskolbe, asparges og prøvde meg på grillspyd med squash, cherry tomater, løk, paprika, blomkål og sopp.

Delicious!

Nå må jeg ordne meg ferdig før jeg skal på jobb. I kveld arrangeres det X-russefest på Orion, og det er første gangen jeg skal stå alene bak baren. Blir nok veldig stressende siden jeg er såpass fersk, men skal prøve mitt beste!

Ha en fin Fredagskveld!

- Nxtwig x

Likes

Comments

FIT FOOD, BREAKFAST

Er så utrolig godt å starte senere på skolen da man kan lage seg en ekstra god frokost, nyte kaffen hjemme, og bare slappe av før man må tilbake til realiteten igjen.

Prøvde ut en ny havregrøt oppskrift, hvor jeg brukte mandelmelk i ste det for vann. Toppet med mandler, grovt peanuttsmør, banan og kanel. Kjempe godt!!

My kind of morning
- Nxtwig x

Likes

Comments