Header

Är kär i dessa skor, tror att jag kommer gå i dessa hela sommaren! / Lillshiit

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När man reser bort så här länge som jag nu är borta så vill jag tacka FaceTime och Skype! Ringer Fatima typ hela tiden, hon är vaken så ofta och dessutom så måste vi catcha upp det jag/vi missat.

Bjuder på två screenshots från ett samtal vi hade för inte så längesen. 5 timmar efter är Brasilien med tiden hehe

Likes

Comments

Så jag är väldigt upptagen med Brasilien just nu. Låt mig börja med att säga att jag är helt kär i detta land och det beror inte bara på att min underbara familj bor här utan också för att människorna här är helt underbara. De sprider glädje och kärlek på ett speciellt sätt. Jag vet inte om det bara är så att vi svenskar inte visar kärlek och glädje till andra medmänniskor på samma sätt eller om det faktiskt är så att brasilianarna är något extra ;)

Vill du åka till ett grymt land med vackra platser och underbara människor är det bara att åka hit. Median har gjort Brasilien till en farlig plats där du knappt kan gå på gatan utan att bli rånad. Så är det inte. Brasilien är så mycket mer än favelan, samban och fotbollen.

//NastyB(det var ett tag sedan)

Likes

Comments

Hejsan på er! Sitter i soffan och myser medan jag lyssnar på Anthony Hamilton. Det blev en väldigt sen morgon idag eftersom jag var ledig, så skönt med lång helg! Men det betyder inte att jag ska ta det lugnt, har massa prov som jag måste plugga till. Men nu till det mer intressanta... Jo, jag åker till London nästa vecka yeey! Får då också träffa min saknade kusin Segen som jag inte träffat på 2-3 år. Ja, då vet ni vad jag ser fram emot, ha det bäst!

Åhh, denna Youtube kanal är allt. Får ny inspiration för varje klipp jag kollar på. Att alla vågar är så coolt. Vill att alla ska våga ha på sig det de känner för. Skulle vara kul att se hur kreativa  alla är. Många skulle nog tycka att vissa i klippen ser konstiga ut men jag tycker bara att det är awsome med såna som vågar sticka ut. S/O till er! <3

Länken till kanalen finns här.

//Lillshiit

Likes

Comments

Likes

Comments

Okej, så vart ska jag börja? Om 21 dagar åker jag till Brasilien och är borta fram till 2 maj, detta har jag gått och längtat efter i månader nu! Alltså jag kommer ihåg i somras då det bara var ett kanske.

Idag hände dock något som jag aldrig trodde skulle hända...Min skoldag sög tills jag fick ett samtal av Fatima som löd ungefär så här: "Träffa mig och Diana det är jätte viktigt! Vi möter dig i Älvsjö."Jag fattade typ ingenting men jag åkte självklart till Älvsjö för jag trodde ju något hade hänt då Fatima lät så stressad och jag vet inte vad. MEEEEN när jag äntligen möter de i Älvsjö så ber de mig läsa något mystigt brev högt. Jag blir då självklart mer förvirrad och undrar varför jag måste läsa brevet högt. 

Hur som helst så har dessa underbara människor gått och köpt EN NICKI MINAJ biljett till mig!!! Jag är överlycklig jag ska på Nicki Minaj x Trey Songz konsert den 16 mars. Min månad kommer rocka alltså oh my god! Tack älsklingar! 

 ADsfhvdbfs adpdofihb ASOA DBVQAWDJSOapdjcsn ​Behövde bara skriva ner mina känslor!

//NastyB

Likes

CommentsJag och Fatima har precis spelat in en ny video där vi gör en "Hot Sauce Challenge". Vi testar fyra olika såser. Nytt inlägg kommer upp när videon är klar.
//Lillshiit

Likes

Comments

Jag är ledare på ett kyrkoläger i Storlien, det är sjukt kul och jag Lina och Hermon jobbar i verksdagen och får typ pyssla hela dagarna. Vilket är mysigt. 

Idag på lunchen så fick jag och Lina lite tråkigt så jag tänkte att jag lika gärna kunde fota henne när vi ändå inte hade något bättre för oss. Så här har ni typ fem bilder. 

För övrigt vill jag bara be om ursäkt för mitt usla bloggande. 

//NastyB

Likes

Comments