Du är inte ensam – många av oss är Instagram-stalkers (med eller utan spärrar). Vi har listat 13 problem vi som använder våra spionskills på nätet bara förstår.

Alltid samma sak varje gång. Du blir förälskad i (eller träffar) en person och din första insikt är att kolla upp ALL information som finns. Och då pratar vi ALLT som finns att veta: från Google till Facebook via Linkedin – du vill veta allt.

Men det är något speciellt med Instagram-stalking. Det är (framför allt och i många fall) väldigt lönsamt, men det kan också vara väldigt farligt om man inte vet vad man gör. Vi har samlat 13 vanliga problem som (vi) Instagram-stalkers garanterat känner igen oss i.

1. Du har konstant ångest över dina senaste sökningar. Du låter INGEN kolla din telefon i sann rädsla över att de ska se dina senaste sökningar på personer och/eller hashtags och tycka du är galen (vilket du kanske är, men skit samma, alla har sina problem…) (och jag hittar dina på instagram!)

2. När du råkar gilla en bild från flera år sedan och du måste ta ditt livs svåraste beslut: Antigen fortsätter du och gillar några andra bilder i hopp om att ge sken om att du bara avslappnat säger ”Tja, jag gillar dina bilder och du verkar ha ett coolt liv” – eller så låter du den ensamma bilden vara fortsatt likead och låter den totala skammen råda. Livets svåra frågor!

3. Du börjar analysera storleken på din fingrar. Tänk om jag har så stora fingrar att jag råkar följa exflickvännen till min nya Tinder-crush? Kan man se till att bara en del av fingret kan styra skärmen? Hur bantar man sina fingrar?

4. När du gillar en bild av en person du inte följer. Bokstavligen värre än döden. Du blir helt galen och gråter ut hos din bästa kompis över den stora tragedin. Din kompis suckar och säger ”Men det är väl inte så farligt?”. Du säger emot. Hen argumenterar. Dåligt. Ni börjar bråka. Det här med Instagram-stalking kan verkligen påverka relationer.

5. När du ska visa din kompis din nya crush men måste inleda med ”RÖR INTE SKÄRMEN!”. Råkar någon dubbelklicka och bilden gillas så… hemska tanke. För att minimera riskerna för dessa händelser rekommenderar vi att du alltid håller i mobilen själv.

6. Du tar screen-shots på ALLT! Din kamerarulle är fylld av bilder på snygga killar du stalkar samt bilder på deras ex du avskyr. Men – SÅ VIKTIGT – gör aldrig en screenshot på Snapchat om du pratar med en flört, då är du SÅ avslöjad.

7. Du stalkar också alla som gillar bilden på din crush. Och sen analyserar du dess relation till personer. Johannalundin är garanterat bara en kompis och Inger75 är helt klart hans mamma, men vem är Stockholmbabe2??

8. När du så djupt i din stalking och hamnat på crushens mormors kusins grannes profil. Klockan är halv 3 på natten, du har varit inne på hens sida i fler minuter än vad som är rimligt och du vet mer än du verkligen borde.

9. Instagram är din favoritsida på Safari. Så fort du skriver bokstaven I i webbläsaren kommer profilen till din crush upp. Oooppss…

10. När du stalkat din crush så djupt att du vet allt (och lite till) och sen behöver du anstränga dig jättemycket för att låtsas som att du inte vet något alls. ”Jaha, var du och såg en fotbollsmatch i helgen? Åh, det hade jag ingen aning om alls. Jag vet inget om dig alls. Vad hette du nu igen?”.

11. När du vill kolla vilka som är taggade i en bild, men knappt vågar klicka på bilden flera gånger för att risker att Instagram ska uppfatta det som en like. Överlevnadsinstinkt 2.0.

12. Ditt utbrott när du märker att din crush är hemlig på Instagram. What to do?? Men, du blir ändå taggad över att du hittat ett tillfälle att öva upp dina spionskills (de kan aldrig bli FÖR bra!).

13. Din pinsamt nöjda min när du tio minuter senare vet allt om personer. Mission accomplished! Ska man kanske sadla om? En karriär inom CIA? NSA – here I come!

Lånad från: http://elle.se/13-problem-bara-vi-instagram-stalkers-forstar/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lördagar för min del betyder lyxfrulle, så idag va jag och min vapendragare och testade på Broms frukost. Skulle ni vilja att jag kör en frukost guide del 2?
Hoppas ni får en bra lördag mina fina<3

Likes

Comments

Va på nyöppnade hälsocafet och provade deras Acai, hur god som helst!! För att läsa mer om olika frukost/brunch ställen läs min guide http://nouw.com/Nuts/min-frukostbrunch-guide-i-sthlm-del-1-21218756
Puss på er mina fina<3

Likes

Comments

Ni som har följt min blogg ett tag nu har nog förstått att jag ÄLSKAR frukost/brunch och guider av olika slag. Så därför tänker jag nu slå ihop de två saker som jag älskar mest och göra en stor frukost guide till er där jag delar mina bästa frukostställen i Sthlm, hur bra?

Café Mocco
♡♡♡

Café Mocco är stort och fräscht, erbjuder möjlighet till både jobb eller enbart umgänge, du känner dig sällan pressad att beställa mer. Du kan välja att plocka ihop din frukost själv på det du är sugen på eller välja deras populära brunch-talrik som är ett ihop plock på lite smått och gott. I brunch taktiken ingår även amerikanska pannkakor med glass till efterrätt.
Har du ganska tomt i plånboken för tillfället är Mocco inget brunch ställe jag skulle rekommenderar för det är väldigt saftiga priser.
Möjlighet till uteservering vår och sommar

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-19:00
Lördag 09-19:00
Söndag 09:30-19
Adress
Nybrogatan 61
Hemsida/instagram
www.mocco.se
@moccocoffee
Prisklass
Extremt dyrt

Café Pascal
♡♡

Cafét har ett mysigt samt välkomnande stämning och ligger otroligt nära tunnelbanan. Deras frukost meny är inte den bästa och det finns inte så jätte mycket att välja på. Samt att stället är ganska trångt och litet vilket göra att det va väldigt svårt att få en sittplats. Är du lika instagram och fotogalen som mig så är inte heller ljuset det bästa, så att få till bra bilder är tyvärr svårt. Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:00-20:00
Fredag 07:00-18:00
Lördag-Söndag 09:00-18:00
Adress
Norrtullsgatan 4
Hemsida/Instagram
www.cafepascal.se
@cafepascal
Prisklass
Medel

Hälsocafet
♡♡♡♡♡

Lätt ett av mina topp två favoriter! Hälsocafet är ett nyöppnat café som bara använder sig av ekologiska och rawfood produkter. Är du vegan så kommer du absolut inte att ha svårigheter att fika här kan jag lova. De har ett hyfsat stort frukost utbud och du får välja mellan bland annat olika sorters acai, chiapudding, bananpannkakor och egen gjorda smoothies. En annan väldigt positiv sak är att du själv kan välja storlek på din portion, så att det passar både magen och plånboken.
Så är du i närheten av Hornsgatan och är sugen på frukost eller en fika så rekommenderar jag verkligen att du går till hälsocafet.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-fredag 07:00-21:00
Lördag 09:00-18:00
Söndag 10:00-18:00
Adress
Hornsgatan 61
Hemsida/Instagram
www.halsocafet.se
@halsocafet
Prisklass
Ganska dyrt/billigt (beror på hur man ser på det, med tanke på att det är både rawfood och ekologiskt så är det billigt)

Kaferang
♡♡♡♡

Caféet ligger väldigt fint till med bara ett stenkast till Nytorget. Från klockan 9-11 serveras frukost från deras frukostmeny, med allt från scones till chiapudding. Sen från 11-17 så är det brunchmenyn som gäller och där kan du välja bland olika smörgåsar, sallader och även amerikanska pannkakor. Även veganska alternativ finns att välja bland. Miljön är väldigt trevlig och stilren, men finns tyvärr inte jätte mycket olika sittplatser då de flesta bord är gjorda för två.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-fredag 07:30-16:00
Lördag-Söndag 09:00-15:00
Adress
Skånegatan 81
Hemsida/Instagram
www.kaferang.se
@kaferang
Prisklass
Billigt

Kaffeverket
♡♡♡♡

Jag älskar inredningen på kaffeverket och den här typen av inredning hittar du inte på något av de andra caféerna. Den är mysig, varm, elegant, retro och du får en slags hemma-feeling. Här serveras supergott kaffe alla från bryggkaffe till flat white och matcha latte. Du äter god och ordentlig frukost, dock inte så jätte brett utbud och ganska saftigt pris. Du hittar till exempel egen gjorda juicer, chiapudding, rågbrödsmackor, yoghurt och gröt. Finns även på Snickarbacken 7 på Östermalm.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-torsdag 07:00-20:00
Fredag 07:00-18:00
Lördag-Söndag 09:00-18:00
Adress
St Eriksgatan 88
Hemsida/instagram
www.kaffeverket.nu @kafeverket
Prisklass
Dyrt

Pannkakshuset
♡♡♡♡

Det här stället ligger på söder och har riktigt goda och billiga pannkakor. Allt som säljs och görs är gjorda på ekologiska produkter. Utbudet av olika sorters pannkakor är stort och du kan räkna med att hitta något för alla. De har allt från söta amerikanska pannkakor till crepês och mer mataktiga galetter.
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag 11:00-14:00
Tisdag-fredag 10:00-17:00
Lördag-Söndag 10:30-16:00
Adress
Ringvägen 89
Hemsida/instagram
www.pannkakshuset.com
@svenskapannkakshuset
Prisklass
BILLIGT

Pom och Flora
♡♡♡♡♡

Det här caféet är hittills min favorit, inte nog med att de serverar frukostaktiga rätter hela dagen utan det gör det även för en billigpening. På menyn hittar du bland annat chiapudding, rågbröd med avokado, smoothies och olika bakverk. Lyxa till det på helgen med en riktigt bra frulle!
Uteservering på sommaren och våren.

Öppettider
Måndag-fredag 07:30-16:00
Lördag-Söndag 09:00-15:00
Adress
Bondegatan 64
Hemsida/instagram
www.pomochflora.se
@pomochflora
Prisklass
Medel

Likes

Comments

Firade vår fina birthday girl i lördags och hade lika kul som vanligt när jag hänger med dessa tejer❤️

Likes

Comments

Köpte för ett tag sen in en ny cover all-mix då min gamla tagit slut. Det här är verkligen en av mina sminkfavoriter, så grym! Den har dock ändrat form, då den tidigare var rund. Gillade den gamla formen bättre, känns som att det var mer smink i då.
Men ett stort tips till er!!

Likes

Comments

Besökte tidigare idag Café Pascal med några vänner och kan starkt rekommendera det! Super god frukost :-)
Men mer om det i min frukost guide som släpps snart!!
Hoppas ni får en bra lördag fina ni<3

Likes

Comments