Efter 16/t I bil så har vi äntligen fått hem vår röda prinsessa från Spaninen <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja lite leksaker har jag då lyckats köpa på mig :p Plus alla olika snuttedjur och Mallar jag köpt, kan tydligen inte blir för mycket av nått. Haha!

Likes

Comments

Tidigare i veckan va jag mamma och kollade på tapeteter och det är verkligen en djungel som med golv kakel, ja ibland önskar man att de va nån som tog besluten åt en. Men nu har jag bestämt mig för köket blir en grå mönstrad där från midbec och sen hallen kommer få en helt grå. Tror de kommer passa in bra med nya golvet och köket sen får man ha färgklick på gardiner alt inredningen :)

Sen ett fönster i köket skall bytas och 4500:- fyfan vad dyrt och då fick vi ändå 30% eftersom pappa handlar där så mycket. Så ja tur bara ett ska bytas vill inte veta sen vad alla andra fönster kostar den dagen då daga för dom för de där är vårt "lilla" fönster.

Men i helgen skall taket sättas så det händer lite saker alltså :D

Likes

Comments

Var till MVC imorse för kolla så vår flicka växer som hon ska.
Hjärta låg på 140, precis lika som för 4vevkor sen.
SF mått 28cm, ökat med 3cm sen sist.
Så jag följer "min" kurva. Och alla prover osv såg bra ut så ska dit om 3veckor igen och efter det blir det varannan vecka så det märks verkligen att det börjar närma sig nu alltså.

Men igår när jag var i hudik måsta jag ju bara bebis shoppa lite. Var menigen jag skulle köpa Sänghimmel till vaggan men hittade bara ställningen så nu har jag beställt en plus lite mer från jollyroom så hoppas lika bra som på bilden. Men ja igår var det en dress från Minymo älskar deras kläder sen en drgglis därifrån med som matchar klänningen som mamma köpte till bebisen. Sen vart det leksak, snutte, rosa filt som jag inte hade tillräckligt med såna redan? Sen våtservetter köpte jag men dessa kommer jag nog hinna förbruka till hundarna :p

Handla blöjor redan?! Ne men så bra här för när man handlar på Coop för 1000:- så får man 1paket gratis så då har jag passat på och tagit när ändå varit där och stor handlat när man ändå slipper betala för dom :)

Likes

Comments

Ja idag var det daga åka till hudik igen!!!! Först lämna in bilen för skade ärende och de blir ju godkänt så den 2nov ska den lämnas in för lagning och lackering så hoppas det blir bra. Trist behöva lackera nästan ny bil men vad gör man om de är nån idiot som kört in i den sen smitit?! Jaja...

Efter det hade jag tid på aurormottagningen igen för att prata vidare om snitt och ja detta gav mig inget men sjukt man ska få vänta till v.36 innan man får reda om man är godkänd eller ej?! Så nästa gång jag ska dit är 16nov och då ska jag även få träffa läkare men lär ju knappast få veta då. Drygt detta då man absolut inte vill föda vanligt pga rädsla utan vill ha kejsarsnitt.

Vackra Lotus som jag föttupp som hade utställnings debut i helgen och vart bir :D stolt man blir.

Likes

Comments

Ikväll kör vi på en hemma kväll med mat och masssa gott och Bingolotto :p Får se om man vinner nå skoj ;)

Likes

Comments

Tiden rusar verkligen iväg och nu när vi är mitt i köksrenoverige kommer det väl bara säga poff så har en till månad gått. Men ja det är "bara" 11veckor kvar och ja det känns verkligen sjukt nära nu. 83dagar kvar och magen liten en men värkarna i höfter är dettso värre :P

V.24 V.27 V.29

Likes

Comments

Japp här hemma är det kaos nu. Helt utan kök och kylskåpet är i hallen så ja hoppas detta går fort nu för inte lätt va pedant och bo i detta spån och skit :p

Va iaf i hudik idag och köpte tak till hall o kök, ny dörr ner till källaren sen massa färg penslar och sen trösklar så de är samma på hela våningen. Sen handtag till garderoben.

Sen golvet till kök o hall och sovrummet beställde jag igår.

Likes

Comments

Ja igår var jag till hudik för lämna in bilen för kontroll men tror ni inte de hade gjort fel med bokningen?! Så ja vart inget men fick ny tid igen nästa vecka på måndag. Så bättre lycka då!

Fick istället shoppa och hittade äntligen ett Lammskinn som föll mig i smaken med och fanns hemma. Har haft oturen att de bara funnit ljusa när jag har hittat ställen som säljer åkte eller har de varit jätte stora så de blir för stor för barnvagnen.

Likes

Comments

Japp i lördags var vi på oktober fest, och tysk mat inte min typ av mat kan jag säga iaf. Men skoj var de ändå. Annars vart ganska lugnt ska in till Hudik idag visa upp bilen då nån kört på den sen ska jag försöka hitta Lammskinn och de är inte de lättaste! Finns ju så många fula.

Likes

Comments