Igår kom Linda hit från Storvik och hade med sig Dallas och Flamme så Phoenix och Dallas hade roligt ute i hundgården medans Flamme va inne med dom små och knäpp Maaya hade fult upp med vakta valparna :p

Sen på alla <3 dag så börja Vanessa att flina ovh rulla från mage till rygg så nu tycker hon det är jätte kul så här rullas det ovh flinas om varannat.

Likes

Comments

Igår åkte jag och Vanessa en tripp till Söderhamn för lämna vagnen på service och så vart de shopping. Och bår lilla prinsessa ruinerar nog oss :p Vart shopping till henne och ett par byxor till mig.

Hittade även sluffetten jag vill ha på sittdelen på barnvagnen, rena turen då det va sista kvar och de tillverkas inte längre. Sen köpte jag Bobbo till Vanessa som hon fick idag. Ska ju självklart få röd nalle på alla <3 dag.

Likes

Comments

När var hon så stor? Pratar ju för fullt nu och hänger med. Känns som igår jah fick upp henne på bröstet. Har gått från 2700g till 4500g nu. Ska vägas till veckan så får se vad hon väger då. Dock har hon börja hostat så ska ringa in till läkare imorgon se om finns något man kan ge henne så de inte blir värre. Stackarn <3

Likes

Comments

I fredags fick jag hem nya telefonen och kan säga det var på tiden. Så hoppas jag lyckas hålla denna hel lite längre nu. Blir kanske mer i bloggen med då jag har en telefon där knapparna funkar med :p

Likes

Comments

Vanessa vägrar napp bara spyr och mår illa av den så då får man istället köpa massa snuttefiltar så det får Bli hennes mys.

Likes

Comments

Ja förr om jag hade köpt en platta så hade det varit öl eller cider men nu består den där plattan av färdig blandad välling. Kan jag ju säga att jag inte hade trott för ett år sedan att jag idag skulle gå iväg och handla. Men så det kan bli ;)

Haft matte prov med i veckan på första delen och fått godkänt så det känns bra, inte pluggat matte på 10år så man känner sig ju lite ringrostig men börjar komma in i det nu så de är skönt iaf.

Annars planer för helgen då? Ikväll ska vi hem till Sanna o Conny som ska bjuda på mat sen imorgon är det årsmöte och fest med klubben och det har beställt catering, ryggbiff m. potatisgratäng så det blir nog gott och trevligt.

En leopard mössa och klänning till Vanessa från Mini Rodini som kommer va så fint till våren, sen ett par solglasögon från geggamoja om vi får för oss att åka utomlands, sååååå sugen!!

Redo att åka till morfar och fira han som fyller år :)

Likes

Comments

Den 1februari kom det tre valpar till världen med. Ja de va ju inte planerad då tiken vart parad under tiden jag låg på BB. Men mysigt ändå :)

Likes

Comments

Kunna bara inte hålla mig när jag såg dessa två på River Island. Så ja Vanessa kommer va en riktig tuffing i sommar i sin svarta skinnjacka :D

Likes

Comments

Idag har jah och Vanessa tagit en tur på köpingen för skulle köpa en present till hennes kommande kompis som fyller 1år i helgen så vi ska dit senare idag. Sen gick vi in på Zinko och jag lär väl ha lärt mig att jag inte kan gå in och bara kolla på barnkläder?!

Likes

Comments