View tracker

Ja bortskämd blir hon allt bår lilla prinsessa.. Nu har faster hennes barr här med kusiner med massa kläder från Name It sen har även Marcus faster skickat ett paket till henne med dessa söta kläder i lila med blommor :D

Likes

Comments

Tänkte visa lite före bilder nu på kök så ska jag fixa lite efter bilder med. Och kan säga de fanns inte nå fint alls med de gammal köket. Från golv till tak va allt gräsligt fult fick tomt byta fönster.

Likes

Comments

Idag har vi vart på dop i Ljusdals kyrka för Line, min kusins dotter.

Likes

Comments

Ja det har inte handlat nå om träning här på läääänge men det betyder inte att vi ligger i soffan och njuter varje dag. Minst 1 timmes promenad varje dag sen har jag laddat hem appen mamma mage som ska vara bra. För mardrömmen är väl få mage så de ser ut som man är gravid resten av livet, så de ska de rådas bot på nu. 7steg och varje steg är 10dagar och inerhåller olika övningar som man ska repetera x-antal ggr.

Likes

Comments

Idag var jag och Vanessa på första familjegruppen ovh det var 6barn födda inom 3månader. 3 flickor och tre pojkar så det var ju jämn fördelning. Va faktiskt trevligt sitta där i en timme och prata. Så vi kommer absolut gå nästa gång, en månad dit. Två jag kände i gruppen, kusin min sen har jah ridit med en tjej för många många år sedan.

Är öppna förskolan med vi får gå på nu men eftersom rs-viruset går nu så ska jag vänta tills efter februari innan jag går dit för vill verkligen inte att Vanessa ska bli smittad.

Idag kom dressen från Mini Rodini med, mysig att bara ha hemma :)

Likes

Comments

Idag var det dags att besöka BVC igen och så hon växer vår lilla tjej. Snart växer Jon IT blöjor strl 1 ovh kläderna i strl 50. Hon blir även hela 7veckor på torsdag och då börjar vi föräldragruppen med. Får se va de är för folk som går i den om de kan va värt att gå :p

Längd: 54cm
Vikt: 4150g

Likes

Comments

Idag så har Vanessa målat halva badrumsgolvet när vi skulle göra fotavtryck. Inte det lättaste kan jag säga på en bebis som är 1,5månad. Lyckades skapligt iaf.

Likes

Comments

Ihelgen kastade vi ut julen och jag kände inte för att sätta upp de gamla gardinerna lamporna osv så idag tid jag och Vanessa en tripp till Hudiksvall. Nya lampor hittade jag men varken nå blommor eller blomkrukor så får ta en tur på köpingen imorgon. Sen har jag beställt gardiner på nätet så hoppas de kommer imorgon. Skulle ju ha visat före efter bilder på köket osv med nått tag.

Men i hudik så vart de självklart shopping till Vanessa och köpte även lite kläder själv med.

Man blir slut efter en dag i hudik :p

Likes

Comments

Igår var Vanessas gammelmormor här så vi bjöd på mat och kolla så fin kofta och mössa hon fick :D

Likes

Comments