Fika träff i parken med klubben och vi vart ett gäng, riktigt trevligt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vanessa älskar ju att shoppa ;) Lite nytt till hösten. Älskar höst printet från Mini rodini så köpte en till fast större storlek i bodyn. Men skulle behöva köpstopp med omöjligt då det finns så mycket fint!

Annars har vi en hängig bebis här hemma, vet inte om de är tänder på G eller om de bara är förkylning. Men hon sover mycket och är glad så länge hon orkar. Hoppas inte blir sämre iaf för ikväll ska hon sova hos farmor o farfar för vi ska på Cruising.

Likes

Comments

Tänk det har redan gått ett år sedan vi gick ut med att vi skulle bli tre. Men ja jag vart ju knappast tjock om magen (bild veckan innan hon födddes) och inte va jag gravid op julen heller eftersom hon hade brottom ut men fick istället äran fira jul med henne <3

Likes

Comments

Vilket underbart väder det varit ute idag, och är fortfarande varmt. Dagen började med vi åkte till öppnaförskolan så Vanessa skulle få leka och hon älskar att vara där. Sen efter det åkte vi till granngården köpte jord att jämna ut lite i gräsmattan där vi sått o behöver mer jord vart även gräsfrön så nu hoppas vi de sista tar sig så vi får en fin gräsmatta. Hade planerat med att åka och bada men med strålande sol så lockade inte badhuset så tog och fixade med Vanessas nya pool så hon fick bada och låg där i 1,5timme sen plockade jag upp henne och efter det sov hon som en stock.. på em så tog vi tur med hundarna sen tog promenad efter det med Phoenix så jan skulle få springa av sig med. Men va inte så sugen på springa men beror väl på värmen med det.

Likes

Comments

Idag drog jag till Leksand för hundutställning och inte fick jag med mig nån champion hem... Men bästa hane/3.

Likes

Comments

Måsta ju testa 6mån presenten av farmor o farfar :D

Likes

Comments

Idag var det 1-års kalas för kusin Henry :D

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg Fullfart har det varit. Lördag var vi på veteran marknad och utställning på bergsåkra travet sen på kvällen var vi till Delsbo på crusing. Och Vanessa är så snäll att ha med, nöjd mest hela tiden. Har även hängt lite i folkparken så Vanessa har fått gungat.

Annars så har Vanessa fullt upp med att försöka krypa.

Likes

Comments

Första morsdag som mamma, så konstigt :p Och Vanessa hade varit och shoppat med hjälp av Marcus ;) Så gulligt!

Likes

Comments

Var idag på öppnaförskolan och ja Vanessa håller på för fullt med att försöka krypa så får se om hon kommer lyckas. De trodde att hon skulle krypa inom en månad så vi får väl se? Jag som trodde vi skulle få en lugn bebis :p

Likes

Comments