Idag på förmiddag klädde jag och Vanessa julgranen sen passade jag på att börja slå injulklappar, så klara med dom jag ska he bort eller ja inte handlat alla men de som är handlade då sen börja jag med dom som ska va här på julen så det vart iaf några under granen.

Hoppas jag hinner få bilderna med sen vi var hos fotografen innan helgen så jag hinner göra nån julklapp :)


Har hunnit med en tur till farmor med för hon fyllde år idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var julnaglarna fixade!

Likes

Comments

Kan lova att det var en tös som vart trött på dagens promenad, tvär däckade. Var ute med mamma och alla hundarna för va toppen väder ute. Väl hemma sen så var Jarsin på besök och hade med sig en ett års present :)

Likes

Comments

Kalas i två dagar och det är inte bara Vanessa som trött, är själv sopslut...

Men så kul vi haft denna helg och se Vanessas glädje gör en så varm och alla fina människor som finns runt henne och som har uppvaktat henne på hennes födelsedag men att ha full rulle här från morgon till kväll tar på en så slappa i soffan en sväng sen sova! Kan lova blir leka sen för allt hon fått tar de väl till jul innan hon testat allt :p

Likes

Comments

Idag har det varit lite bakning till Vanessas 1års kalas nästa helg.

Chokladbollar m. Rosa strössel sen även daimkakor.

Kvar att göra:
Bullar
Tårta
Kladdkakecupcakes

Våran snart 1åring som bara hittar på bus klättrar och river hela dagarna :)

Likes

Comments

Idag var vi på ettårs kontrollen, tänk om drygt en vecka har vi en ettåring här hemma, tiden flyger fram. Känns som nyss man fick reda på man var gravid?! Ja en riktig klyscha men tiden går fort med dom små. Men vid ettårs spruta så det blev grin för lillen <3 Vid 15månader ska vi dit igen för vacciner igen så vi kan åka utomlands i vår, vart? Har vi inte bestämt men vi SKA.

Men hur stor var vår lilla prinsessa då?
76cm
9720g

Så hon är lång våran lilla tösa för att vara förtidigt född.


Ord hon kan:
Titta
Där
Baba "pappa"
Boohbooh "voffvoff" springer hon efter hundarna säger.

Kan själv:
Går helt själv
Kan leka tittut, en favorit
Vinkar
Klappar händerna och fötterna :p
Älska få peka och titta på saker

Likes

Comments

Hon som hade väldigt bråttom ut och kom redan i vecka 34. Har aldrig varit så chockad som när jag låg där på BB och de sa hon skulle komma idag och att vi inte skulle va rädd om hon kom ut och var jätte liten eller om hon skulle va blå för neo personalen stog redo utan för rummet. Allt var som en stor chock. Jag som sa inte Marcus alls behöva fundera på börja åka hemåt eftersom han hade 4timmar att åka fick jag ringa i panik typ kooooom! Men han dit och fick vara med på det största ögonblicket i vårat liv att vår underbara dotter kom och utan problem med. 2720g STOR var hon! Helt perfekt <3 8dagar låg vi inne på neo sen fick vi åka hem på tidig hemgång med att åka in till Hudiksvall på neo för koll av sond då hon sondmatades hela första månaden. Men allt gick bra och efter en månad så fick hon ok stämpel i baken och hon vart utskriven från neo. Och så framåt hon varit med att åla krypa, gå, klättra så kan man idag inte tro att hon är en prematur bebis.

VÅRAN ÖGONSTEN

Likes

Comments

Idag blev det frisören för att få fram en kallare och gråare ton i håret

Likes

Comments

I torsdag var vi och grattade min äldsta bror som fyllde år så det blev tårta. Idag är det farsdag så Vanessa har firat sin pappa sin fick ha sin första farsdag :D Sen var vi bjuden till pappa för käka och vart tårta där med. Och nu op tisdag fyller lillebror år så då blir det väl tårta igen :p Tur de dröjer några dagar sen innan Vanessa fyller år och de blir ännu mer tårta, haha!

Men haft en bra helg men längtar redan till nästa för då ska vi åka iväg på julbord med klubben, 27st vart vi så de är ju skoj!

Likes

Comments