View tracker

Alltså detta med hitta prematur kläder är inte lätt, inte direkt något man är beredd på att man ska behöva använda men ja man inser ju att hon badar i strl 50 och jag har nå kläder i det för de flesta kan ändå ha 56 så jag har köpt där ifrån och uppåt. Och i hela Hudiksvall finns det inte en enda butik med prematur kläder!! Hur sjukt är inte det när de finns BB här med en neo avdelning? Jag lär som sagt inte vara ensam.

Men tur man kommer från stora Ljusdal där de finns två butiker som säljer det. Men nu har hon fått fina presenter av mormor sin som passar så hon har något att åka hem i. :)

En dress i nå jätte fint ull som ska va toppen för prematur bebisar som kan ha svårare att reglera tempen sin och matchande hjälmmössa och vantar till. Sen en till dress med möss i hennes storlek. Fick även fin body och byxor till i storlek 50, så de lär hon kunna ha om 1månad eller två :)

Detta fick hon här från stan och det är småa 50 så de växer hon nog i snart med :)

Nu ser vår lilla prinsessa ut så här, stackarn :p Man får inte ha egna kläder på avdelningen utan bebisarna ska ha sjukhuskläder och ja dom ser ju ut att va från Gustav Vasas tid :p

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi ligger fortfarande kvar på neo i Hudiksvall med hoppas vi snart får komma hem för detta börjar bli jobbigt. Få komma hem och komma in i rutiner där. Sen att ha något att göra när hon sover.

Men hon äter helt själv nu fast hon ibland skulle behöva äta lite mer men så är det hoppas hon kan komma igång med det snart iaf. Sen vattenbädden hon har är de typ halvgrad på sen skall den bort och ja det är väl de som är kvar innan hemgång så kan hoppas på torsdag kanske då?


Hörsel. Ja idag kom det en och gjorde hörsel test på henne med och öronen funkade som de skulle så det är ju toppen.

Likes

Comments

View tracker

Ja hon hade bråttom ut och inga planer på stanna till Januari iaf.

2730g
46,5cm

Likes

Comments

Idag var det dags att lämna prover osv och blodtrycket hade gått ner lite men fortfarande högt för att vara mig. Och proverna såg bra ut denna gång men kommer få lämna prover varje gång jag ska dit nu iaf.

Annars? Har det varit katastrof natt vaknade måsta gå på toa han väl inte mer en lägga mig så började spykalaset och inte nog med det så ligger ungen så det värker i hela bäckenet nederdelen av ryggen, känns som ischias så hoppas det går över för vart sängliggandes idag med smärta illa mående nästan så jag har feber med. Så idag är en dag jag känner FYFAN över att va gravid vill bara detta ska ta slut nu.

Men 39dagar kvar nu så det går fort nu, förhoppningsvis mindre om jag får mitt snitt beviljat nästa vecka.

Likes

Comments

Var och fixade naglarna idag me, så nöjd. Längtar till nästa gång då blir det julnaglar delux :D

Likes

Comments

Idag var det dags för ett besök på MVC och allt såg bra ut med bebisen men jag har fortfarande högt blodtryck så på måndag morgon ska jag ta urinprov sen ska jag få ligga där 30min och ta nytt urinprov så får vi hoppas de inte är havandeskapsförgiftning.

Hjärta 140
SF mått 33

Hjärta slår då lika iaf och SF måttet följer min kurva :)

Likes

Comments

Eftersom de mest skitiga med renoveringen är gjort nu så började jag städa igår. Skurade ur sovrummet totalt från golv till tak, putsade fönstret och allt och uscha fy vad man slipdamm vi har levt i kan jag säga. Så kändes fräscht gå lägga sig igår nu. Och efter som allt skulle tvättas så kastade jag upp nya julgardiner och byte ut till julsaker så nu är det jul i sovrummet, redo för första advent till helgen.

Och idag ska det andra rummet få sig en omgång och upp med julsakerna, kommer va så jävla skönt när allt är klart städat så kanske jag hinner pusta ut 1vecka innan ungen kommer, haha!

Idag börjar taperna kommaupp i hallen med :D wiiiiie!Likes

Comments

I helgen var vi på julbord hos Bright i Kilafors, och lika gott som vanligt. Tredje året på rad vi är där och käkar och lika gott som vanligt vill jag lova. Så nu är det väl bara stå ut fram tills jul utan julmaten, älskar verkligen plockmat som Korv, Skina, Janssons, Sill, Köttbullar sen olika rådjur och älgkött saker osv, mums! Dock avrundade vi kvällen tidigt då jag hade vart i Sundsvall hela dan och var ap trött. Men lite julklappar med hem, nån ny möbel lite julsaker och kläder till bebisen så var jag nöjd med den dagen iaf :)

Likes

Comments

Ja det har hänt endel i köket, idagvar PO här och satt upp sista kaklet så nu ska fogar osv torka bara så blir det där super, redan tok nöjd. Men köket ser väl ännu bättre ut sen då fläkten kommer på plats vilket den gör såfort snickaren kommer och gör det sista denna vecka. Jag ser ljuset i tunnlen :P typ så!


Listan som skrevs förra veckan, ja det har blivit endel avbockat.
Sätta lister kök,hall,rum (så fort det är tapeter på väggarna åker alla lister upp)
Sätta kakel kök
Riva spackla och tapetsera kök o hall (idag rivs tapeterna och spacklas i hallen)
Byta fönster kök
Dra ny el och rörmokeri (Nya vägguttag sätts när nya taper är på plats, men all annan ny el är dragen nu)
Byta fönster kök
Små fix kök (Sniackare kommer senare i veckan sätter upp fläkt osv) Måsta ju va färdigt kaklat innan så)

Likes

Comments

46 dagar kvar... Ja om jag går ända fram till bf men jag hoppas ju få snitt vilket innebär att det är ännu färre dagar kvar, galet! Känns som det går för fort, hur ska man hinna allt innan? haha... Men en liten mage har jag fått eller ja den känns jätte stor för är som det skulle va proppfullt där inne för det spänner i magen höfterna börjar göra ont och man får springa på toa hela tiden utan att ens vara pinknödig och när man äter så är man mätt efter första tuggan redan. Så ja det blir typ små äta hela tiden, Marcus tyckte inte jag gör annat en och äter nu :P

Men annars så är det väl skapligt? Att man spyr emellanåt börjar bli en vana för mig efter snart 9månader och trött det har jag väl alltid varit känns det som nu, vilket ör en vana. Känns som att om bebisen skriver 20/t och jag får sova 4 så är det inte värre en vad det är nu.

Men något som fortfarande är mysigt är alla spar, gud så hon kan leva rövare där inne och en är hon liten och inte vänt sig heller så inte får jag nå sparkar på revben och sånt hemskt. Så hoppas hon väljer att vända sig seeeeeent så jag har turen slippa sparkar på lungorna och revben för nu är de bara mysigt och gör inge ont alls.


Vecka 25 & Vecka 34
Ja det har ju hänt endel med kulan kan man ju se och två kilo skiljer de mellan bilderna.

Likes

Comments