En lördag som denna använder man såklart espressos app så man får en gratis stor varmdryck, då mååååår man! Emil och Winkler som vanligt, det är så vi rullar ;) idag blir det massa skojsigt, häng med på bloggen!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är nu påväg ut mot Östadkulle med nicholai och noaf snart smäller det gott folk jag ska rida för första gången någonsin!!


Likes

Comments

Hallå där alla Goa göbbar och gummor! Står nu och väntar på skjuts ut till Östadkulle med nicholai och ska idag rida för första gången! Så snart får ni rid duellen mellan mig och nicholai ;) stay tuned!

Likes

Comments

Härlig start på dagen, har ju ingen koll på schemat så trodde jag började 07:45 men i själva verket... FREAKING 12:00!!! Först blev jag bara sur för att jag kunde ju haft en go sovmorgon, men istället drog jag till gymmet och körde morgon cardio, mage och bröst! Känns redigt gött efteråt kan jag säga:) men nu har jag ju tre timmar tillgodo, vad ska man göra då??


Likes

Comments

Köttar stenhårt på gymmet med Emil och Winkler, backAttack!!!
Likes

Comments

Påväg mot gymmet nu med nicho och Emil! Vi var precis hos mig och spelade in Emils ansökan till idol vilket blev sjukt lyckat! Vi har fått någon kommentar om att ni vill få upp det på bloggen och det kommer upp så fort som videofyme vill samma som oss då vi inte ens får upp frågestunden :/ men vi ska lösa detta så ni alla kan få ta del av det vi fick höra idag samt frågestunden ber så hemskt mycket om ursäkt för att det tar sån tid men videofyme vill inte samma som oss :) ha det gött!! // winkler


Likes

Comments

Hallå! Sitter nu hos mig alltså jonathan! Vi ska spela in ett klipp där Emil sjunger och nicho spelar gitarr och skicka in till idol! Wow säger jag bara... Emil har sjuk röst blir fan tårögd asså! All lycka till honom!!!


Likes

Comments

Hallå alla goa!!
Vad tyckte ni om idol igår? TjeeenA ni kan kalla mig gråtNichson från och med nu ;) nej men jag mår bra iallafall, de va inte så farligt som jag trodde :) nu sitter jag och Winkler och käkar lite gött innan gym! Snart kommer Emil aka Kalle K så ska jag och han spela in en låt, de blir feeeeett ;) NU MÅR MAN / PartyNichson


Likes

Comments