Jag har fött två barn och det har varit bra upplevelser, det var bra och snabba förlossningar. Men det var också 6 år emellan dom vilket för min del betyder att jag han "glömma" smärtan och kände inte att det var något konstigt eller jobbigt inför den andra förlossningen.
Men nu.....
Vissa dagar har jag sån sjuk ångest över att föda igen. Eftersom det bara har gått ca 1 år sen min senaste förlossning så är smärtan väldigt färsk och det känns hemskt o veta att jag snart ska ta mig igenom det där igen. Veta att det finns ingen återvändo, det måste göras. Jag kan ibland ha mardrömmar om hur jag vänder och vrider mig i plågor.
Men för det mesta känner jag mig rätt tillfreds med tanken, det är ju helt klart värt all smärta men den är ändå jobbig o ta sig igenom. Det är bara ibland så jobbigt med alla känslor och tankar man går igenom när man är gravid. Ibland känner man sig ensam och konstig med sina tankar. Det är så mycket att ta in, att man ska bli mamma, igen.. varje graviditet är unik och varje barn är unikt!

Helt sjukt och ta in att jag snart ska bli tre barns mamma. Den finaste känslan som finns. Känns ändå häftigt att man kan få vara med om detta stora som händer, allt som händer i kroppen under graviditeten och sen att kroppen klarar en förlossning och att få ut ett litet barn och sen läker man ihop igen..
helt fantastiskt.
Tänker alldeles för mycket ibland!
Nu ska jag sova iallafall!
God natt/puss 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår somnade jag ifrån mitt blogginlägg så jag skriver bara en snabb tillbakablick av gårdagen. Först jobb sen när jag kommer hem efter att har hämtat dottern på fritids så står min underbara man och gör en helt fantastisk musselsoppa! Vi fick också sällskap av min bästa mormor ❣️
Under tiden vi äter så snurrar tvätten runt i maskinen och nu ska jag skylla på att jag är gravid men jag råkar blanda in något rött i den vita tvätten och ut kommer en väldig massa rosa kläder 😩 men men de finns värre saker det är ju bara lite kläder.
Lillkillen är super förkyld med hosta så de blev en lång stund sittandes i fåtöljen med han i famnen tills vi somnade båda två.
Det var gårdagen de.

Idag har vi myst omkring med familjen💕.
Vi har varit och hälsat på svärfar och ätit god dansk frukost. Vi tog oss en kall typisk höst promenad i skogen o plaskade i vattenpölar 🐳💦.
Eftersom det tar ca 1 timme att köra hem därifrån så somnade barnen gott i bilen så det kommer nog bli svårt att få dom att somna ikväll 😌
Nu har vi gjort egen playDoo lera, enkelt och mysigt kvälls pyssel. Sen blir det ett försök att sova. Skulle vara skönt med några fler timmars sömn inatt.
Natti natti sov gott /puss ❤️

Likes

Comments

Denna morgonen alltså..
sitter och knyter skorna och har lite små bråttom till jobbet och dagis. Reser mig upp och får springa till vasken i köket och spyr 😳😷 kanske inte var en så bra idé att dricka kaffe och ta vitaminerna på tom mage, bebis säger nej till det.
Medans jag står och spyr kommer min lille kille Sid på den briljanta idén att riva ut allt i kökslåda.
Igår på morgonen när det också var lite stressad och ska byta blöjan i sista sekunden så kissar Sid ner hela mig 😩 jaha bara att byta om då.
Ja mycket ska man hinna på morgonkvisten och inte hjälper det att stiga upp tidigare det är helt enkelt bara att gilla läget. Nu kan ju denna dagen bara bli bättre.


Ha en bra dag alla! 💕

Likes

Comments


Nu hade jag tänkt ge mig på att börja blogga. Jag ÄLSKAR att prata och jag prata hål i huvudet på min man var eviga dag så jag tänkte att detta kanske är ett bra sätt att få utlopp för lite känslor och tankar kring vardagen, vardagen som gift och gravid med mitt/vårt tredje barn, jobb, inre stress, förlossningsrädsla och flyttkaos.
Hur jag får ihop mitt livspuzzel helt enkelt.

Jag får väl börja med att berätta vem jag är
😃
Mitt namn är Jessica Karlsson jag är 29 år, jag har två barn en tjej på snart 7 år (från ett tidigare äktenskap) och en liten kille på 1 år. Jag är gravid med tredje barnet nu och "han" beräknas titta ut i början av mars 2017.
Jag träffade min nuvarande man för många många år sedan men vi blev inte ett par fören sommaren 2013 sedan dess har vi hunnit skaffa 1 gemensamt barn och nu då snart ett till. Vi gifte oss i somras och nu letar och sparar vi till vårt drömhus!

Så nu tror jag att jag fick med en väldigt snabb blick på vem jag är.
Det hade varit kul om ni vill följa mig genom min vardag, kanske kan man stötta ge råd eller dela erfarenheter med varandra.


Hej då så länge
👋🏻💕

Likes

Comments