Jag är inte ute efter en chattfunktion, lammkött eller sliskiga kommentarer så jag flyttar på mig. Till ett ställe som jag bara kan vara på. Förhoppningsvis.

http://epikurism.blogspot.se/

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något jag kanske kommer att ångra. Ja, förmodligen skulle det bli så. Jag har en dator. En röd, en som är gammal, en som inte fungerar som den ska. Den mår inte bra. Jag vill köpa mig en ny som gör så att jag kan känna mig som en normal människa som inte behöver ursäkta mig för att jag inte kan gå längre med min laptop än vad sladden räcker. Drar jag ur sladden dör min dator och jag dör lite med den. Jag har inte alltid varit rättvis mot den, ibland har den hängt på uppkopplingen men ändå har jag anklagat min dator för felet och SLÄNGT ihop den. Man gör inte så. Förlåt mig.
Jag vill/behöver/ska/MÅSTE ha en ny dator. Jag ska fila på min idé.

Likes

Comments

En stor våg av besvikelse drog in över mig nyss. Jag höll på den länge, gulan i mitt kinderägg. Det är barbapapa tider men vad fick jag?! 4 små stickers med BILAR på som ändrar sig från olika vinklar. Inte ens lite kul! FML eller nåt?

Likes

Comments

Jag påstår inte att mitt liv är orättvist på något sätt men att inte få krama dig igen gör jävligt ont, att inte få se dig sitta o spela angry birds och bli glad över ett nytt rekord, eller dina sms som 9 gånger av 10 va felstavade för att du hade klumpfinger och ett uselt tålamod med din iphone, ta dig på bar gärning med handen i min godispåse trots att du starkt hävda att du inte tyckte om godis. Att inte få säga att jag älskar dig igen.
Jag kan komma på mig själv med att gå o vänta på att du ska ringa o säga att du kommit hem o fråga om jag vill ut o fiska. Jag saknar dig så att det gör ont i varje liten cell!

Likes

Comments

Bara jag tänker tanken men ikväll vill jag fläska på med en flaska rosé! Jag skyller mitt beteende på värmen, hört att det är OK.

Ett liv i förnekelse? Intressant. Mycket intressant.

Om man kryper på sina bara knän, tigger och omöjligt får ihop sin ekonomin, skaffar man fler barn i sitt miserabla liv då? Tjockmongo!

Likes

Comments

JA DET VA JAG SOM STARTA TRÅDEN! Det saknas förståelse för att man publicerar bilder på sin döda partner i sin blogg. Jag anser att man inte respekterar den döda i den sista vilan. Tragisk läsning, verkligen hemsk och bilder som jag tycker ska hållas privata. Varför inte göra ett minnesalbum för dom som står den anhöriga närmast? En privat mapp i datorn? Självklart tacklar folk sorg på olika sätt men va fan... Nätet? Offentligt? Usch...

Idag kom räklingarna! YEAH! Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha dom till? Dom är rätt så jävla meningslösa, torsdag kommer nästa last som innehåller dom svart/vita och snäckorna :) Why god, why? Tar nog inte mer än nån månad innan jag tröttnar och betalar för att bli av med dom.

  

 

Likes

Comments

Man får inte stanna upp och tänka att man är nöjd. Det måste finnas nåt som ligger o triggar och som gör att man vill göra det bättre och till o med ännu bättre än bättre.

Jag har börjat störa mig på Tenny, Joe, Jennifer, Hulda, ja alla utom Lars, Vobban och Camilla. Jennifer skulle jag snagga medans hon sov, Hulda skuller jag göra en gastric bypass på endast under lokalbedövning och Jag skulle göra ett konstverk av Annicas smink.

 

Jag blir lite glad av reklamen. Tanten som kastar iväg rollatorn påminner lite om älskade lilla mormor (dock är hon inte lika smidig)

 


Likes

Comments

Acceptera, blunda, le & håll med.
Jag har fixat lite med mitt projekt. Imorn kommer invånarna som ska bo där, 8 ***** och två *******. Kommer bli bra, helt jävla superbra!

Likes

Comments

Jag förstår nog inte riktigt. Jag ska dit, trots att jag inte vill.

 


Likes

Comments