Header

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/18292097/?claim=87zwzmjh8pz">Följ min blogg med Bloglovin</a> ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hej!

Har inte sovit en blund inatt 😔 Kom på att jag har glömt att visa er min brodyr krage som jag köpte på Tradera förra veckan. Jag har i helgen lagat lite på en blus jag köpte på myrorna, för några dar sen.

XOXO
nubiy

Likes

Comments

Hej hej!

Jag har idag sytt en av de två kjolarna som jag skulle sy. Den är fler färgad och rutig, kjolen har motveckar och dragkedja där bak. Imorgon så syr jag blusen hade jag tänkt.

XOXO
nubiy

Likes

Comments

Hej!

Upptäckte igår att fodret till kjolen jag köpte är mycket mörkare än vad jag trodde. Så frågan är ska jag låta fodret vara mörkare och göra det till en kul grej eller ska jag vänta med den och köpa ett ljusare foder?

XOXO
nubiy

Likes

Comments

Hej!

I helgen som var nu så klippte jag ut mönsterdelar till min blus som jag ska göra. Jag ska nog klippa ut mönsterdelar till de övriga plaggen jag ska göra.

XOXO
nubiy

Likes

Comments

Hej!

Har varit och köpt klänningstyget nu. Det blev ingen av de tygerna från förra inlägget, det blev en ljusblå med blommor. Jag köpte även ett tunt vinrött bomullstyg som jag ska ha som foder till en rödrosa kjol.

XOXO
Nubiy

Likes

Comments

Hej!

Jag ska sy en 2-delad klänning med puffärm och rynkad kjol med små rynkor runt hela midjan. Jag har några provbitar på tyger som jag väljer mellan. Tror det står mellan den gröna och den fler färgade.

XOXO
Nubiy

Likes

Comments