Header

Hej Hej!

Jag har nu tatt min välbehövda bloggpaus. Då jag kände att det var för mycket som krävdes av mig att jag måste uppdatera ofta, så har jag valt att inte fortsätta denna blogg. Då denna blogg handlar om mitt liv så känns det som att jag måste uppdatera varje dag, för jag lever ju varje dag, men då jag anser att jag gör inte så intressanta saker att blogga om så blev det inte att jag uppdatera varje dag. Jag kommer låta bloggen finnas kvar så att ni kan kolla igenom gamla inlägg, om ni skulle vilja det. Jag slutar däremot inte blogga, jag har nu skapat en ny blogg där det är mer fokus på min sömnad. Där kommer ni först och främst få läsa om allt som har med mitt sömnadsintresse att göra, sen kommer ni att få se bilder som jag inspieras av och min klädstil, lite mode. Men ni kommer även att få läsa lite om mitt liv men det kommer inte vara det som står i fokus, vilket gör att jag inte kommer att uppdatera ofta utan det kommer att komma nya inlägg när jag känner att jag har något att blogga om. Den nya bloggen finns på webbadressen nouw.com/nubiy_sewing. Ni kan även följa mig på mina sociala medier.

Instagram: nubiy_dolly Twitter: NubiyDolly Snapchat: nubiydolly Facebook: Nathalie Ulla-Britt Inger Johansson (kommer inte acceptera vänförfrågningar av privata skäl) ni kan också följa min fb sida Nubiy Dolly

Hoppas ni vill följa mig på sociala medier och min nya blogg och ger mig samma stöd som jag fick här ❤️❤️

XOXO

Nubiy Dolly

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Alla!

Som ni har märkt så är min blogg update väldigt dålig och det är mest för att jag behöver få ordning lite mer i tillvaron. Jag tar en paus från bloggen, inte helt oväntad kanske, tills jag får i ordning på saker och ting.

Likes

Comments

Mojsning

I helgen ska pappa hjälpa mig att hänga upp krokar, speglar, hyllor mm i min lägenhet. Det är väl egentligen de stora, som ska göras. Jag får visa er det senare om jag kommer ihåg det. Jag har varit kass på att uppdatera bloggen nu ett tag. Jag har haft fullt upp med lägenheten mm, så jag har helt enkelt glömt av det eller inte orkat göra det.

Kramar
Nubiy Dolly

Likes

Comments

Mojsning

Nu var det länge sen sist. Mamma kom och hjälpte mig packa upp i lägenheten, i måndags. Så nu ser det iaf mänsklig ut. Jag håller nu på att fläta in lite band i tre st korgar som sitter på en ställning, som ska vara i badrummet, jag är klar med två stycken och håller på med den sista. Sen så ska jag sy på dragkedja på en lampskärm till taklampa, som ska vara i vardagsrummet. Igår haha, jag brände korvstroganoffen igår, så det blev ingen mat igår inte, jag steker nog på några nuggets senare ikväll, tillsammans med riset som jag gjorde, (den klarade sig). Jag var igår och köpte nya vinterskor, dessa har lite personlighet, de kan man inte tro om skor köpta i en Ulricehamns butik.

Love
❤️💜
Nubiy Dolly

Likes

Comments

Mojsning

På torsdag så flyttar jag. Jag håller på att packa de sista. Köpte idag en ljushållare som jag ska ha mina ringar i, på sängbordet.

Love
Nubiy Dolly

Likes

Comments

Mojsning

Idag ska mina möbler komma till lägenheten (om inget annat händer) Jag har haft så mycket med flytten och skolan att jag har inte orkat göra nåt mera. Jag har varit tvungen att använda sockret för att tvinga min kropp att vara pigg på skoltiden.

För tillfället är jag påväg till Danmark och ska gå på modemässa. Det ska bli kul, men jag kommer att vara helt slut när jag kommer hem sent ikväll.

Ni får ha det så gött!!
Nubiy Dolly

Likes

Comments

Mojsning

Jag tänkte visa den sista toppen som jag gjorde av törnrosa tyget. Den blev så bra. Är i Borås på en dragshow. Hörs senare.

Love
❤️💖
Nubiy Dolly

Likes

Comments

Mojsning

Jag har under veckan sytt en omlottkjol i vinröd ull och den är enkel och stilren, den är en bra plagg då den kan styla ner mina crazy toppar. Jag har dessutom gjort två toppar i de nya tygerna jag visade, jag har gjort legot och Olaf tyget och håller nu på med törnrosa toppen och ska fortsätta med den imorgon i skolan. Jag ska även sortera bland mina mönster och organisera upp dem. Imorgon är det dessutom en kul dag, för jag blir 20 år imorgon, det är min födelsedag imorgon!!!

Love
❤️💖
Nubiy Dolly

Likes

Comments

Mojsning

Köpte en läppbalsam som är i en liten cupcake och tre ringar på ur&penn idag. Jag är skitglad och nöjd. Jag har gjort ett mönster till en kjol, jag ska göra och imorgon blir det toallen jag börja med.

Ha de gött vi hörs!
Nubiy Dolly

Likes

Comments

Mojsning!!

Jag har fått hem mina tyger nu och är så glad för det. Vi har städat i mitt rum och har bara lite saker kvar som vi ska ta imorgon och imorgon så ska jag även laga pappas jacka.

Love
💖
Nubiy Dolly

Likes

Comments