Hej!

Längesen sist, som vanligt...

Anledningen är att jag helt enkelt inte har haft tid. Utbildningen tar all min energi, jag orkar verkligen ingenting när ja kommer hem. Men, snart är det äntligen över! Just nu är jag inne på mitt sista arbete, examensarbete. Det går bra, hoppas på att jag har gjort alla uträkningarna rätt. Under veckan har jag varit hemma, jag har aldrig lönt mig så stressad på länge, har varit trött konstant och det spelar verkligen inte roll hur mycket jag sover så känner jag mig aldrig utvilad. När jag väl tänker på skolan och allt som ska göras innan sista dagen får jag helt seriöst hjärtklappning. Sitter just nu med hjärtklappning, jag är verkligen helt utmattad och energilös. Nu är det inte långt kvar, på månad ska examensarbetet senast lämnas in och på tisdag har vi den sista skoldagen, så himla efterlängtad. Jag ser fram emot nästa år, samtidigt så är jag extremt osäker och rädd. Det känns som att jag inte kan tillämpa allt jag lärt mig i skolan, jag är så dum mot mig själv, självkritisk och tror inte på mig själv. Även om jag blickar tillbaka så har jag kommit hur långt som helst, borde vara snällare mot mig själv. Kanske kan bli ett mål för nästa år.


dessa underbara rosor fick jag utav min älskade man ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag har legat i feber och hosta under hela helgen, idag har jag bara rethosta.
Jag lovar att jag snart får sexpack av att ha hostat så mycket. Haha! Idag ska jag försöka att plugga lite och sammanställa allt från den nuvarande kursen. Tenta på fredag!

Just ja! Har fått tenta resultatet från den tidigare kursen mailat till mig och det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! endast 6 poäng från alla rätt! Blev så himla glad!
Sedan har jag fått VG i resterande av inlämningsuppgifterna! ❤

Jag beställde nyss 2 böcker som vi ska ha till vår kommande kurs, butiksekonomi. Jag är både rädd och förväntansfull.
Nu hoppas jag på att jag ska kunna fokusera helhjärtat på denna kurs som jag gjort i de andra kurserna, skillnaden i denna kurs är att det ingår lite matte. Det ämnet har aldrig varit min starkaste sida. Men! Med de rätta förutsättningarna och lite självförtroende på detta så hoppas jag att jag blir godkänd.

Ha en fin söndag! ❤

Bästa helgfrukosten, chiapudding med massa frukt och bär

Likes

Comments

Nu har jag äntligen skickat in mina 2 hemtentor. Hoppas nu på att man har förstått och svarat rätt på alla frågorna.
Har hunnit med att göra hemuppgiften som ska in på måndag också, då slipper jag tänka på den under helgen. Dessutom har jag också hunnit med att skriva lite av min del av grupparbetet, nu har jag 1 affärsögonblick kvar att jobba med. Sedan får vi se hur mycket vi har kvar av grupparbetet, och hur mycket mer som ska fördelas.
Det ska vara 10-15 sidor totalt och ska vara inlämnat om 10 dagar.Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Hej hej!

Sitter framför datorn och har precis kollat igenom gårdagens lektion, den jag missade pga att jag var sjuk. Trodde inte att Henke skulle smitta mig men det lyckades han att göra. Idag är det värre med min hals och ska dricka en massa te och varmt vatten med citron & ingefära.
Idag blir det en lugn dag, jag tror att vi ska till min mamma senare ikväll på middag, hon har gjort thailändsk soppa till mig. Mums!

Jag ska också gå igenom mina 2 hemtentor som ska vara inlämnade idag senast 21.00 (iallafall den ena)
Den andra vet jag inte, lika bra att båda lämnas in samtidigt.
Sen får jag helt enkelt hoppas på det bästa!

Puss❤
Hur tänkte jag här? Knäckebröd när jag har ont i halsen? Haha, nej men det gick. Kliade lite skönt när jag svalde faktiskt.

Likes

Comments

Idag hade vi grupparbete efter förmiddagens lektionen, min grupp har besökt Hemtex och vi fick veta hur mycket som helst! Har en annan syn på Hemtex nu än vad jag hade innan. Alltså, jag har ingenting att blogga om...men men, imorgon är det ingen skoldag. Däremot har jag hela dagen fullbokat imorgon. Måste också börja med hemtentan om arbetsrätten...4 dagar innan den ska lämnas in.

Jag håller på att bli sjuk. Kunde knappt sova inatt pga slem i halsen typ. Nu gör det sjukt ont att svälja och huvudet känns bara allmänt tungt. Sitter i sängen framför tv:n och dricker te just nu, så himla mysigt.

Smakrika teer, så goda smaker! Gillar mer tropiskt än vilda bär eftersom att vilda bär smakar som varm saft...typ. Henke gillar den iallfall

Likes

Comments

Hejhej!
Dagen började med att jag och Henke åt frukost, efter det städade jag hela lägenheten och han städade badrummet. Sen fixade jag matlådor blev 12 st. Både jag och Henke har matlådor till jobbet/skolan varje dag. Blev vegetariska matlådor denna gången.
När vi väl fixade matlådor så ringde det på dörren, det var mina två lillebröder som kom på besök. Riktigt trevligt, så vi har precis ätit tacos!

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv med lille Jens. Henke och min äldsta lillebror sitter i vårt kontor och spelar tv och datorspel. Ikväll blir det mello med mina bröder och mitt hjärta. Ska rangordna alla efter hur bra vi tycker deltagarna är, tradition ❤

Puss!

Likes

Comments

Jag har aldrig varit så stressad som denna tenta innan. När jag satt på tåget mot skolan kollade jag snabbt igenom mina 15 sidor anteckningar och lyssnade på en podcast som handlade om ledarskap. Där fanns det avsnitt som handlade om rekrytering, kompetensbaserad intervjuteknik, konflikthantering m.m. Lite av det som vi haft på kursen. Jag lyssnade helt enkelt på det innan jag kom fram till Stockholm.
Mitt papper var helt kaos, hade kladdat på det så det såg inte klokt ut. Nu hoppas jag får det bästa, chansade väldigt mycket under tentan. Kursen har varit otroligt intensivt men väldigt lärorikt.

Jag träffade min fina Carolin idag också, hon bjöd mig på lunch, så vi beställde en varsin paj. Vi pratade om allt, som vanligt. Det tar aldrig slut haha. Sen kom Henke och körde oss till en stor blomaffär och där köpte Carro jord och massa blommor, vi kan däremot inte ha några blommor eller växter hemma då våra 2 åriga katter älskar att äta på allt. Det enda vi har hemma är garderobsblommor...

Nu är jag hemma och ligger i soffan, känner mig heeelt matt i kroppen efter denna dagen.
Nu (än så länge) har jag 1 inlämningsuppgift kvar tills på måndag och 2 st. hemtentor om arbetsrätt och arbetsmiljö. Är sjukt osäker på arbetsrätten, så många lagar att hålla reda på, men det är ju till en stor fördel att kunna veta när man ska jobba som ledare.
Hoppas ni får en fin fredag ❤

​Att denna filter räddar ens trötta ansikte ❤

Likes

Comments

Jag har haft fullt upp de senaste veckorna, det har varit intensiva veckor med massor av inlämningsuppgifter. Däremot har jag intalat mig själv att det är okej att ta en eller två dagar ledigt på kvällarna man kommit hem ifrån skolan. Förra terminen hade jag en sån enormt stor presstationsångest, (idag med, men mindre) så att jag nästan ännu en gång gick in i väggen. Ibland är det viktigt att påminna sig själv att man kan prestera bra så länge man tror tillräckligt mycket på sig själv.

Iallafall, igår gick jag tidigare hem ifrån skolan för att jag hade läkarbesök, när jag kommer till vårdcentralen så säger hon på receptionen att dem har ringt mig och sagt att jag fått en ny tid. Vilket inte alls stämmer, så kom det fram till att dem inte hade mitt nummer och på plats fick jag helt enkelt lämna mitt mobilnummer och åka hem. Dem skulle skicka hem en ny tid via post, men hur svårt är det att få en ny tid på plats? Hade jag mått bra hade jag aldrig behövt besöka dem.

Nu borde jag verkligen börja plugga, jag har några ärenden jag ska göra vid 14.00 idag. Vi har dessutom påbörjat en ny kurs, service management. Jag ser fram emot denna kurs och har har höga förväntningar på denna kurs.
Däremot har jag tenta imorgon, jag har inte börjat att kolla igenom mina 15 sidors anteckningar/sammanfattning från kursen personaladminstration. Jag tycker att kursen varit otroligt lärorikt men OJ vad mycket det är att ta in. Det är värt det i slutändan, det här med studierna, långa intensiva dagar, sena nätter och tidiga mornar. Vi från Butiksledningsklassen kommer vara grymma ledare inom 1 år.

Likes

Comments

Jag är i ett stort behov av en ny skolväska! Min nuvarande är väldigt sliten,
den funkar men skulle däremot behöva köpa mig en ny väska.
Denna Calvin Klein väska är i sådan modell jag tycker om. Enkel, stilrent och praktiskt.
Vi får se om jag beställer denna eller någon annan väska, en ny väska "måste" jag införskaffa mig iallafall.


Likes

Comments