En outfit jag bar för någon vecka sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Chanel Spring/Summer 2017 Couture Collection

Under den stora glaskupolen på Grand Palais, hade Karl Lagefeld en teateruppsättning inspirerad av Syrie Maugham. Dekorationen som designats av Maugham var en elegant bakgrund för en show som erbjöd en klassisk Chanel couture. Moln färger i tyger, stenar, plajetter, tunga kristaller, ballerina kjolar & silvrig grått var dominerande inslag.

Vackra skapelser som än idag speglar Coco Chanel "signature style" och Karl Lagerfeld vet verkligen how to make mesmerizing masterpieces. Just WOW!

Likes

Comments

Outfit goals right now. Gucci, vetements & Balenciaga.

Likes

Comments


Bonjour everyone!

Mitt namn är Nalin Rozbayani, 19 år & bor i Linköping. Tog studenten i somras och i nuläget pluggar jag statsvetenskap vid Linköpings universitet (very interesting, diplomat next?)

Annars då? Just going with the flow, försöker lista ut över vad jag vill göra med mitt liv, vilka väger jag ska ta samt finna mig själv. Väldig mycket "me,myself and I" (Queen B) just nu.

Utöver det så är jag en tjej who's ambition is Fashion, så länge jag minns har mode och allt som har med kreativetet att göra varit n 1 passion och intresse. För mig är fashion art men andra ord och som jag inspireras av dagligen. Som Carrie Bradshaw en gång sa "When I first moved to New York I bought VOGUE instead of dinner. I just felt it fed me more."

That was it, xo. (bjuder på en celfie, bcz why not)


Likes

Comments