Jag är: SÅ. JÄVLA. FÖRBANNAD. just nu.  FUCKING. BITCHES. SKRATTRETANDE.


 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Random musiksmak? I know, men det funkar alltid, nått för alla. Enjoy! /RLikes

Comments

Jääääävla fitta säger jag bara. Slovenien förtjänade brons en miljon gånger mer än Kroatien. Slovenien har förlorat EN match innan detta och har spelat helt fantastiskt, men idag tappade dom det helt i andra halvlek alltså.

Domaren: sug kuk, du har blivit mutad och det märktes vilka du hejade på..

Kommentatorer: märktes på er med vilka ni hejade på, men håll andra lag ur bilden. Ni kan hålla käften om att Sverige skulle vara ett bättre lag, vart fan var de i bronsmatchen? Just det ja, de var fan inte med så håll så mycket som käften.

Faaaan, vad arg jag blir -.-

Likes

Comments

Middag à la Julia och Rebecka.. Tjoooooooockisarna!

Likes

Comments

Alltså USA, holy fuck vad dumma människor det finns där... Fett roligt att folk i USA tror att de inte behöver lära sig något då de tror att bara USA skall läras om, HAHAHA?! Hon på vidoen är rolig? /R


Likes

Comments


 

Likes

Comments

Resumé a la Rebecka.
Gymmat, måste ju.. Snön kom tillbaka, och kylan.. Fick tillbaka prov, vissa gick bättre än andra. Dygnat+plugg typ varje natt, heeelt sjukt, därav varför jag ser ut som ett lik på bilden. Osv osv.
Likes

Comments

Tack och lov för att ha ny lärare på gymnasiet i no. Han är så jävla bra så det är sjukt. Uppskattar ämnet tusen gånger mer och numer ångrar jag att jag inte tog natur istället..

Kände att jag var tvungen att halvragea på min gamla lärare bara, hon var absolut inte en dans på rosor, eloge till mig att jag klarade mig(!!!).

Likes

Comments

Nu börjar jag bli riktigt irriterad alltså. Sitter i mitt rum och allt är frid och fröjd, sen börjar någon av mina grannar att spela fucking trummor eller något? Har ett skitsvårt och mega stort prov imorgon men kan fan inte koncentrera mig, tack som fan typ..

Och varje gång man blir glad att det har slutat så sätter det igång igen. PLUS att det verkligen inte är första gången heller. Åh, ge mig lugnande för snaaaart......

Likes

Comments