Finally! (Videoblogg)

"Her har jeg da bare valgt å bruke Birthday Edition pakken. For jeg har prøvd å lage dette så mange ganger at nå er jeg bittelitt oppgitt. H…"

Lazy Morning...

"Ja, overskriften sier seg selv... Idag har jeg vært så syyykt lat. Det eneste jeg har lyst til å gjøre er bare å ligge i senga i hele dag o…"

Kylie Jenner

"Å det verste med å filme er fokuset! Jeg har nå prøvd å filme First Impression video 5 ganger så det blir ikke First Impression lenger. Men…"

Tiden flyr så syykt!! Nå har vi vært her i 5 dager. Det er 1 uke til Hanne drar -.-

Denne uken har vi egt bare slappet helt av og trent. Det er så varmt her at ikke helt tørr å sole oss lenge ute.

Jeg klarte selvfølgelig å glemme igjen pc'n min hjemme i Norge så det blir dårlig med vlog videoer.

Men skal selvfølgelig prøve å bli flinkere på å blogge

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Åherre så mye jeg har savnet sminkevideo.

I morgen drar jeg min vei til Thailand igjen. Men denne gangen blir ikke Mads med. Denne gangen skal jeg ha med meg ei venninne. Jeg kommer kanskje til å lage vlog videoer, vi får se hvor mye jeg gidder å filme.Likes

Comments

Som sagt har det skjedd mye i det siste. Jeg hadde det syykt bra med skole og jobb ved siden av. Men den ene dagen tok knekken på meg. Jeg orket ikke verdens ting. Det eneste jeg hadde lyst til å gjøre var og dra hjem til familien min i Thailand. Alt det med skole, prøver, lekser, innleveringer og ikke minst frykten på 10%. 

Sommeren jeg dro til Thailand sammen med Mads. Det siste pappa sa til meg, var: Stå på! Bli Ferdig!  gjør hva du vil etter det. 

Det har alltid vært planen min å ta pause fra skole og bare nyte tiden min med familien min. 

Men jeg kom tilbake! Jeg ville gjøre pappa stolt! Jeg ville vise han at jeg skulle klare å fullføre dette. Men det klarte jeg ikke. Mange ser på det som svakt! Men Nei! Jeg er fuckings ikke svak fordi jeg droppa ut! Jeg bare driter ikke i skolen fordi jeg ikke orker å stå opp eller at jeg får dårlige karakterer.

Og nei jeg vil ikke anbefale folk til å droppe ut! Det er det beste du kan gjøre. Fullfør det du har begynt på! Og heller gjør det du vil etter på. Men det er personlige grunner for at jeg droppet ut. Noe som har påvirket meg siden 10.klasse. 


Likes

Comments


Vel… det har skjedd så sykt mye siden sist jeg blogget. Det sa bare STOPP! Ikke av depresjon eller noe som helst. Jeg hadde INGEN motivasjon for blogge. Jeg hadde NULL ideer om hva jeg skulle blogge om og syns det faktisk ble slitsomt å måtte stresse med ideer og få ut innlegg hver eneste dag for å ikke miste lesere.

Jeg kom til det punktet der jeg ville begynne igjen, men jeg hadde ikke noe å tilby, for det skjedde ingen verdens ting i livet mitt som var interessant.

For å ikke skrive 1000 ord på 1 innlegg skal jeg dele hva som har skjedd siden sist gjennom flere innlegg. Så følg med videre!

Glad to be back XoXo :P

Likes

Comments

I hele sommer så tok jeg fri fra friidrett. For de siste årene mine har jeg prioritert friidrett nesten hele sommeren når det gjaldt både treninger og stevner. Men som dere sikkert vet så har jeg bare reist i sommer og storkost meg masse. Men nå som høstferien er over har vi begynt med hardtreningen. Og jeg kjenner det i dag spesielt at jeg er så syykt stiv i beina og egt hele kroppen. Jeg klarer så vidt å gå opp og ned trapper, bøye meg ned for å ta av og på skoene etter økten vi hadde i går som egt ikke var så hardt som egt pleier å trene.

Men i og med at jeg ikke har trent ordentlig på lenge så stivner jeg så sykt fort. Så i dag hadde vi litt rolig styrke for å da trene hardt igjen i morgen. Så når jeg kom hjem så var det bare rett ned i senga og spise noe som var helt fantastisk der og da

​Jeg er ikke den personen som egt er glad i søtsaker, dessert, kaker osv... Men dette smakte heelt fantastisk! 

Likes

Comments

Her har jeg da bare valgt å bruke Birthday Edition pakken. For jeg har prøvd å lage dette så mange ganger at nå er jeg bittelitt oppgitt. Håper dere liker videoen og jeg vil anbefale og kjøpe dette produktet!

Likes

Comments

Ja, overskriften sier seg selv... Idag har jeg vært så syyykt lat. Det eneste jeg har lyst til å gjøre er bare å ligge i senga i hele dag og se på The Walking Dead for 4 gang., 

Når det kommer til serie, så er det i blandt jeg glemmer ting og da blir jeg så sykt nysgjerrig at jeg begynner å se dem på nytt. Ya, sånn er jeg -.- jeg syns det er så stress så starte på en ny serie som jeg aldri har sett før, jeg føler at jeg alltid må konsentrere meg for å følge med på hva som skjer. 

​Dagens Frokost: ​sukkererter, tomater, appelsin og bendit smoothie med kiwi 

Likes

Comments

Å det verste med å filme er fokuset! Jeg har nå prøvd å filme First Impression video 5 ganger så det blir ikke First Impression lenger. Men jeg får prøve igjen i morgen. Det er greit nok at jeg sminker meg.. Men når jeg skal snakke til et kamera så kommer det bare trommelyder pga fokuset på kameraet..

Og vis jeg har manuell fokus så får jeg ikke fokusert på meg! Jeg blir så oppgitt...

First Impression


Det jeg har kjøpt er da KOKO K som følger med lip liner og liquid lipstick. Og den Birthday Edition pakken der det bare er Liquid Lipstick. 

​PS! ​Vis dere har tenkt til å kjøpe Birthday Edition så ikke kjøp KOKO K ved siden av. For den fargen finnes allerede i pakken. 

Jeg er SYYYYKT fornøyd med produktet og det er noe jeg har tenkt til å fortsette med å kjøpe. Men jeg kommer til å kjøpe den pakken som følger med lip liner.. ikke fordi de andre ikke var bra, men fordi jeg føler at med lip liner så blir det mye bedre. 

Du kan også selvfølgelig bruke din egen lip liner.. men det er bare noe jeg vil

​Kvalitet:​ Jeg er jo stor fan av NYX matte lipstick. Og Kylie Jenner er ikke helt det samme med mykheten er det samme. NYX'en er mye tjukkere i forhold til KylieJ. Og KylieJ er mye mye vanskeligere å få bort. Jeg måtte skrubbe leppene mine skikkelig for å få det vekk. 


Så jeg skal prøve å få laget videoen i morgen <3 men vis det ikke går så blir det bare no talking video 

Likes

Comments

For dere som kanskje har fulgt med på bloggen min så vet dere kanskje at jeg sminker meg når jeg kjeder meg. Og her kommer det enda en ny video. Jeg leker meg litt fram med både håret og sminken.

Likes

Comments

I dag døde den 88 år gamle kongen fra Thailand.

Litt mer fakta er at Thailand er et monarki, og Kongen er som Guden for oss. Han har gjort så mye for at vi skal ha det som vi har nå i dag. Hadde det ikke vært for kongen så hadde regjeringen Thaksin tatt over styringen.

Det var en trist dag for alle spesielt mamma og mormor. Jeg er jo ikke den gamle jenta så jeg vet jo så vidt hva han har gjort for oss. Men av det jeg vet så var det han som reddet Thailand for å gå under.

Så i dag har jeg bare vært hjemme sammen med mamma og spist mat. Prøvde å få henne til å tenke på noe annet. Jeg føler meg ikke så ille som henne gjør. For jeg føler meg egt. norsk så derfor er ikke jeg sånn lei meg lei meg. Men jeg har jo selvfølgelig medfølelse for de i familien.

Det eneste jeg håper på nå er at det ikke blir masse tull i Thailand nå som Kongen er borte. Kronprinsen er veldig upopulær i Thailand.. Alle bare håper på at han tenker litt på hva folka vil og ikke på hva han vil.

Likes

Comments