• R.I.P

    "I dag døde den 88 år gamle kongen fra Thailand. Litt mer fakta er at Thailand er et monarki, og Kon…"

  • Today

    "Hello alle sammen. Idag har jeg fått redigert ferdig enda en ny sminkevideo. Det er ikke sånn at je…"

  • Jobb Look! (VideoBlogg)

    "Høstferien min har egt bare vært sykt slitsomt og stressende. Jeg har fått meg ny jobb på schibsted…"

I hele sommer så tok jeg fri fra friidrett. For de siste årene mine har jeg prioritert friidrett nesten hele sommeren når det gjaldt både treninger og stevner. Men som dere sikkert vet så har jeg bare reist i sommer og storkost meg masse. Men nå som høstferien er over har vi begynt med hardtreningen. Og jeg kjenner det i dag spesielt at jeg er så syykt stiv i beina og egt hele kroppen. Jeg klarer så vidt å gå opp og ned trapper, bøye meg ned for å ta av og på skoene etter økten vi hadde i går som egt ikke var så hardt som egt pleier å trene.

Men i og med at jeg ikke har trent ordentlig på lenge så stivner jeg så sykt fort. Så i dag hadde vi litt rolig styrke for å da trene hardt igjen i morgen. Så når jeg kom hjem så var det bare rett ned i senga og spise noe som var helt fantastisk der og da

​Jeg er ikke den personen som egt er glad i søtsaker, dessert, kaker osv... Men dette smakte heelt fantastisk! 

Likes

Comments

Her har jeg da bare valgt å bruke Birthday Edition pakken. For jeg har prøvd å lage dette så mange ganger at nå er jeg bittelitt oppgitt. Håper dere liker videoen og jeg vil anbefale og kjøpe dette produktet!

Likes

Comments

Ja, overskriften sier seg selv... Idag har jeg vært så syyykt lat. Det eneste jeg har lyst til å gjøre er bare å ligge i senga i hele dag og se på The Walking Dead for 4 gang., 

Når det kommer til serie, så er det i blandt jeg glemmer ting og da blir jeg så sykt nysgjerrig at jeg begynner å se dem på nytt. Ya, sånn er jeg -.- jeg syns det er så stress så starte på en ny serie som jeg aldri har sett før, jeg føler at jeg alltid må konsentrere meg for å følge med på hva som skjer. 

​Dagens Frokost: ​sukkererter, tomater, appelsin og bendit smoothie med kiwi 

Likes

Comments

Å det verste med å filme er fokuset! Jeg har nå prøvd å filme First Impression video 5 ganger så det blir ikke First Impression lenger. Men jeg får prøve igjen i morgen. Det er greit nok at jeg sminker meg.. Men når jeg skal snakke til et kamera så kommer det bare trommelyder pga fokuset på kameraet..

Og vis jeg har manuell fokus så får jeg ikke fokusert på meg! Jeg blir så oppgitt...

First Impression


Det jeg har kjøpt er da KOKO K som følger med lip liner og liquid lipstick. Og den Birthday Edition pakken der det bare er Liquid Lipstick. 

​PS! ​Vis dere har tenkt til å kjøpe Birthday Edition så ikke kjøp KOKO K ved siden av. For den fargen finnes allerede i pakken. 

Jeg er SYYYYKT fornøyd med produktet og det er noe jeg har tenkt til å fortsette med å kjøpe. Men jeg kommer til å kjøpe den pakken som følger med lip liner.. ikke fordi de andre ikke var bra, men fordi jeg føler at med lip liner så blir det mye bedre. 

Du kan også selvfølgelig bruke din egen lip liner.. men det er bare noe jeg vil

​Kvalitet:​ Jeg er jo stor fan av NYX matte lipstick. Og Kylie Jenner er ikke helt det samme med mykheten er det samme. NYX'en er mye tjukkere i forhold til KylieJ. Og KylieJ er mye mye vanskeligere å få bort. Jeg måtte skrubbe leppene mine skikkelig for å få det vekk. 


Så jeg skal prøve å få laget videoen i morgen <3 men vis det ikke går så blir det bare no talking video 

Likes

Comments

For dere som kanskje har fulgt med på bloggen min så vet dere kanskje at jeg sminker meg når jeg kjeder meg. Og her kommer det enda en ny video. Jeg leker meg litt fram med både håret og sminken.

Likes

Comments

I dag døde den 88 år gamle kongen fra Thailand.

Litt mer fakta er at Thailand er et monarki, og Kongen er som Guden for oss. Han har gjort så mye for at vi skal ha det som vi har nå i dag. Hadde det ikke vært for kongen så hadde regjeringen Thaksin tatt over styringen.

Det var en trist dag for alle spesielt mamma og mormor. Jeg er jo ikke den gamle jenta så jeg vet jo så vidt hva han har gjort for oss. Men av det jeg vet så var det han som reddet Thailand for å gå under.

Så i dag har jeg bare vært hjemme sammen med mamma og spist mat. Prøvde å få henne til å tenke på noe annet. Jeg føler meg ikke så ille som henne gjør. For jeg føler meg egt. norsk så derfor er ikke jeg sånn lei meg lei meg. Men jeg har jo selvfølgelig medfølelse for de i familien.

Det eneste jeg håper på nå er at det ikke blir masse tull i Thailand nå som Kongen er borte. Kronprinsen er veldig upopulær i Thailand.. Alle bare håper på at han tenker litt på hva folka vil og ikke på hva han vil.

Likes

Comments

Hello alle sammen. Idag har jeg fått redigert ferdig enda en ny sminkevideo. Det er ikke sånn at jeg er proff på sminke og har mye peiling på slikt. Jeg lager videoer fordi jeg selv liker å gjøre det og jeg liker å se på andre som gjør det. Så hvorfor ikke lage det selv når jeg uansett sminker meg når jeg kjeder meg. Og jeg elsker å utforske nye ting!

Det var det jeg rakk for i dag, for nå må jeg stikke på trening.

Treningsvideo kommer også om ikke for lenge, det er bare litt flaut å upassende å filme når det er mye folk rundt. Men jeg skal finne en anledning til det

Skriv gjerne i kommentarfeltet om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage/gjøre på bloggen

Likes

Comments

Høstferien min har egt bare vært sykt slitsomt og stressende. Jeg har fått meg ny jobb på schibsted og hadde da opplæring der hver dag i høstferien. Jeg begynner kl. 08.00 og er ferdig kl 16.00. Så derfor foretrekker jeg heller å legge meg ned på sofaen og slappe av, selv om det ikke blir mye av det heller..

Jeg har ordnet sykt mye i hybelen, koblet sammen møbler og malt! ahhh.. også er det snart skole igjen .... Føler at jeg ikke har fått slappet av i det hele tatt. Men sånn kan det gå.

Her har jeg ivertfall laget en sminke video til dere igjen.. og det blir ikke den siste heller... Denne looken er så enkel og kan brukes hver dag! Jeg er personlig ikke så glad i å bruke så mye foundation osv på skolen men i helgene eller når jeg skal ut på noe.

Filmet denne videoen før jeg skulle på jobb <3

Likes

Comments

Etter flere netter med hosting og feber føler jeg meg endelig litt bedre. Etter noen sminke og hår videoer har jeg fått utrolig mange flotte kommentarer av dere! Og jeg ville bare si tusen tusen takk til alle dere som er inne og leser på bloggen min. Tusen takk til dere som kommer med fine kommentarer og forslag til hva jeg kan blogge om.

Siden det er mest videoer som er mest populært så skal jeg begynne å lage videoer litt oftere

Om dere ønsker Updates så har jeg egen instagram konto, der jeg legger ut updates på bloggen: nouwnrattanarin

Følg gjerne den kontoen for å få med deg bloggupdates!

Likes

Comments

Denne helgen har egentlig vært sykt slitsomt! Jeg dro til Mads etter skolen på fredag, for vi skulle ha en brettspill kveld med kompisene hans og kjæresten. Det var veldig morsomt å se at konkurranseinstinktene til folk kommer frem. Vi spilte masse forskjellige brettspill. Den eneste jeg husker navnet på er Alias hahaha...


Dagen etter ble jeg syk. Så ble vel bare i senga den dagen og orket ikke å gjøre noen ting.

Så i dag ble det taco ute med mamma og pappa i og med at jeg ikke har fått skaffet meg spisebord inne enda

Likes

Comments