View tracker

​Godmorgon! Äntligen fredag, super skönt ska det bli!

Om en timma ungefär ska jag dra till skolan men som ni ser har jag, familjen och våra kompisar redan börjat fira för det är fredag. Mysig champagne frukost!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är några bilder från dem här dagarna/veckorna jag har varit borta. Som ni ser har jag ätit mycket gott och varit med mycket goda människor och jag har haft super kul! Jag tänkte bara ge er en liten update på vad jag har gjort under denna bloggpaus! Vi hörs senare!

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag inte bloggat på ca 2 veckor och jag ber så mycket om ursäkt! Det har varit så mycket med skolan, och massa annat så det har helt enkelt inte varit dem perfekta dagarna för mig och har då inte orkat bloggat.

Jag ska försöka bli bättre nu men om jag inte bloggar på ett tag vet ni varför. Kram!

Likes

Comments

​Godkväll på er! Jag sitter i mitt kök och lyssnar på deppmusik och har verkligen ångest för skolan. Vi har så otroligt mycket och jag har panik verkligen, just nu känns det som att jag inte kommer klara av några kurser och jag lär ju typ hoppa av skolan! Skämt o sido, jag har studiedag imorgon och då ska det bli en riktig plugggdag för mig. Jag ska inte göra någonting annat än att plugga!

Om det kommer gå bra är en annan fråga dock. 

Likes

Comments

Godmorgon! Jag sitter nu på Södersjukhuset och väntar på min tur att komma in för att göra mina kontroller som jag måste göra.
Sen därefter går jag till skolan och sen ska jag träffa Ebba efter skolan. Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

​Tidigare var jag och Molly med varandra. Vi var på Fotografiska museet och sen gick vi till Café Sirap och åt lunch som var super mysig. Nu sitter jag hemma själv och pluggar spanska och svenska. Hörs senare, kram!

Likes

Comments

​Godmorgon! Idag är en bra dag för: Idag är det halloween och jag fyller år!!!! Grattis till mig själv:):):):):) 

Igår var jag på fest med bra sällskap och jag hade jätte kul. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för en pytteliten shoppingdag. Ha en fin dag, kram! 

Likes

Comments