ADHD/ADD, ASD (Asperger), GAD, Livet efter utredningen

Egoister och självupptagna. Som inte har så mycket känslor. Som bara kan lalla genom livet, ha lite lagom sorger här och var. Medan jag bryter ihop inombords av att se en hund som tittar på mig med sorgsen blick.. Det etsar sig kvar, kan inte släpps det. Likaså med hästar. Är så känslig.

Önskar ibland att jag bodde ensam ute vid havet, inget internet, inga andra människor, för att slippa att bli påverkad av bilder som aldrig släpper.

Det ingår i diagnoserna att man är överkänslig. Jag vet. Men det kostar på! Det gör ont! Och alla säger "Så känslig kan man inte vara..". Jag kan. Jag är det. Fan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ADHD/ADD, Arbetsträning, ASD (Asperger), GAD, Livet efter utredningen, Medicin

Sa till min läkare när jag började med denna medicin (Lyrica) att det här är den sista jag provar, sen får det vara. Och nu kommer jag att sluta med den, för den ger obehagliga biverkningar och när jag läser om den så blir jag märkrädd. Så tack men nej tack, nu kan de tjata bäst de vill, för nu har jag provat färdigt. Finns annat man kan prova som kommer från naturen, så det kommer jag nog att göra.

Jag har beställningar att sy och en som jag hade glömt! Pinsamt. Men det går fort som väl är. Sen har jag MASSOR att sy till butiken som jag ska ha där och som jag ska trycka motiv på med. Varför har inte dygnet 48 timmar?

Nu planerar jag kommande höst och vinter i butiken med, det finns hur mycket som helst som man kan göra. Det gäller att plocka ut det göttigaste ;) Men fint kommer det bli. Det ska byggas om med och ett företag till ska in i lokalen, så det händer grejer minsann.

Här i mellan ska jag hinna med att ta mitt första sommardopp, åka ut till en ö och fotografera med min eminenta kamera och sy färdigt bebiskläderna.

Bild från igår kväll i hamnen...

Likes

Comments

ADHD/ADD, Arbetsträning, ASD (Asperger), GAD, Livet efter utredningen, Medicin

Dagarna springer bokstavligen iväg. Det är nog ett tecken på att jag har roligt och trivs. Jobbet är underbart, jag trivs och får komma till min rätt. Har en kanonchef som ger mig i princip fria tyglar att göra vad jag vill. Jag målar om, snickrar ihop ställningar att sätta upp varor på, jag syr, jag planterar blommor och tomater, jag fotograferar, jag tar hand om reklam och marknadsföring, jag fixar med sociala medier och så vidare... Allt i min takt och tid. När det blir för jobbigt kan jag gå undan ett tag och gömma mig. Har inte behövt göra det på en dryg månad nu! Medicinen gör verkan och jag mår så mycket bättre :D

Jag har fått en kamera!! Av ungens farfar och hans fru. Vilka änglar... ❤ Perfekt storlek och så himla bra. Håller på att lära mig den ännu och det tar sin lilla tid. Ett böjbart stativ, DVD och ett extra helt nytt batteri också. Gissa om jag är glad! Älskar ju att ta mackrobilder och det kommer jag göra nu så det visslar om det.. Längtar till Ekön och havet där, alla växter som finns, så galet vackert att det gör lite ont inombords. Så GLAD!

Klänningen till barnbarnet är klar och blev kanonfin! Och nu håller jag på med nummer två. Pappaklänningen... Den med UFC tryck, mjorå, fint ska de va. ;) Med tillhörande hårband och ev tights, eller kanske en body. Vi får se. Så kul att sy, men pilligt är det och det kräver tålamod på sina håll.

Har fått beställning på jobbet med, nossludd, ett skydd för hästen när den har grimma på sig. Och så har jag fått beställning på ett reklmajobb, att göra designen för ett tävlingsprogram. Jag får göra så mycket olika och det är PERFEKT. Jag blir så rastlös annars.

Och, ett nytt projekt till, skriva på krukor! Hade bara 20 minuter på mig, men det gick! 16 krukor med text och motiv. Speciella pennor från Slöjddetaljer så gick det kanon, lite stadig på handen och lite fantasi bara.

Åkte till sörping idag och bytte en trådrulle och råkade komma hem med två trådrullar, tryckknappar och 12 vita muggar (men de var från loppis). Ska ju sy hundkläder till hösten med.

Och en fjäril i spets, av en gammal duk och lite ståltråd. Och så har jag sått solrosor och tomat som växer så det knakar...

Kvinnan med 1000 projekt på en gång ;) Men, det är sån jag är och det går undan, men blir förbannat bra med. Om jag får säga det själv.

Sen har jag fler projekt på G.... Till barnbarnet, till hösten, till julen, till nästa sommar, företagsidéer, ombyggnadsidéer, starta eget idéer, sömnadsidéer, skära ut till tryck idéer, återvinning och så vidare... Det rullar på i rask takt!

Men, nu ska jag ta en paus i kvällen... Ute pågår en Karnebåtfestival till mitt stora förtret. Önskar att jag befann mig på en gård vid havet, långt bort från alla jävla oljud... Levt utan tv i 8 år nu och det märks, jag gillar inte ljud, jag vill ha tyst. Ända tills jag brassar lite Iron Maiden eller nåt..

Och i september blir det en ny Iphone, en rosa Iphone 7 plus ;) He he.

God kväll. En liten bild på mig nyvakne fick visst följa med, huvudsaken är att man är snygg ;)

Likes

Comments