Firades på restaurangen smak, med fem smaker var...

Smakerna stegrade från milda smaker till mer intensiva smaker. Men alla var helt fantastiska! Jag åt pepparrot, parmesan, krasse, ingefära och jordgubbe. Så gott! trots att ingefäran innehöll anklever ;)

Sen blev det rooftopdrinkar på nya Scandic. Så najs treårsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fartblindhet... Got to love it!

Lite geekiness med trampbåt och få plaska med fötterna!

Och att bada!!! Ren och skär lycka!

Likes

Comments

Outfit: En sarong så klart!

Lunch: mat från snabbköpet. vill man ha ordentlig mat får man tydligen fixa det själv ;)

Utsikt: Parasollet man var tvungen att köpa för att man inte kan hyra skugga här...

Fötter: supersandiga!

Därhar ni vår dag i ett nötskal!

Likes

Comments

I lördags var det dags. Dagen när jag och Niki skulle åka till grekland. Så vi satte oss på planet och....

Landade på en halvö med grekisk läsk!

Så vi spenderade dagen vid poolen för att sedan äta grekisk mat... Inte anade vi att gyrosen inte skulle vara grekisk (kom igen! senap och ketchup i gyrosen!?)
Inte heller den grekiska salladen var grekisk. Ägg och feferoni, vilket skämt... hahaha! tur att man har bra sällskap iallafall.

Dag 2 hittade vi iallafall nåt som kunde likna grekiskt... Men dill i tsatsikin. Är det nån svensk midsommar här eller? ;)

Likes

Comments

Äntligen har vi fått ta del av mäklarbilderna till vår finfina lägenhet. Det är nästan så att man vill bo kvar för resten av livet. Håll tillgodo med bilderna ;)

Likes

Comments

Då var det äntligen dags. Ögonblicket som vi väntat på i över ett år. Visningen av lägenheten där vi kommer bo.

Wettan bar mig över tröskeln till vår lägenhet.

Vi fick se vår balkong med tillhörande utsikt.

Och sen passade jag på att använda vår imaginära toalett, på det stället där den kommer stå.

Likes

Comments

När grabben firade 500 flygtimmar hängde vi i ett mindre fräsht hangar i Karlstad, han liggandes med huvudet i mitt knä, och så åt vi godis. Han berättade även för mig, i sömnen, att man är ekonomisk om man flyger on top.
Nu, 500 flygtimmar senare blev det äntligen dags att äta 1000 timmarstårta, som en överraskning, och han kunde inte vara en mer överaskad och glad pöjk. Att det dessutom firas på vår balkong och att vi får njuta av varandras sällskap är en bonus!

Likes

Comments

Eftersom hela världen är sportintresserade av all mat vi äter så finns bilderna här.... 😉

Lax på två sorters vis med nån färskostaktig sak...

Carpaccio med tonfiskspad, parmesan och rucola...

Oxkind med polenta...

Lamm med potatisgratäng..

Tre sorters vlarhona choklad...

Denna mat gjorde mig sjukt lycklig... Och jag tror servitören blev det också när vi betalade. Magen är ju vägen till mitt hjärta!

Likes

Comments

Planen var europas längsta zipline, plan b var sommerrodelbahn, plan c var en annan sommerrodelbahn, men alltalltallt är verkligen stängt på söndagar här. Så vi var glada över att ens kunna äta lunch ute.. För på söndagar går det inte ens få tag på choklad i butikerna! #superstängt.
Så idag har vi åkt närmare 20 mil i vår hyrbil utan fiskelycka.

Likes

Comments

Eftersom man måste äta god mat på semestern så passade vi på att leta rätt på en skybar från tripadvisor med höga betyg. Så det blev förrätt, huvudrätt och efterrätt där. Maten fick mig att vilja hoppa från ett berg för att den var magisk...

Vi delade på en fantastisk råbiff...

Jag käkade nån österrikisk klassiker med kött i buljong, spenatsås, äppelmos smaksatt med pepparrot och nån senapajonäs av något slag... Så fantastiskt!

Sen avslutades kvällen med en limemousse med mango- och passionsfruktssalsa.. Såå jäkla awesome!

Likes

Comments