Vad tycker ni om detta med waisttraining?
Själv tycker jag det verkar bra och resultaten man sett på andra är ju sjukt snygga. Många verkar vara emot det eftersom det sägs att de trycker ihop organen. Men om man kollar på hur många det är som använder det, så har jag aldrig sett någon som har haft problem med det. Jag har velat ha en ett bra tag nu men får se hur det blir med det!

Vad tycker ni ja eller nej till waisttraining?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom precis hem med fett mycket skoskav från en två timmars lång orientering med klassen, men as skönt att få komma hem tidigt och slippa vara i skolan!
Som tur var så slutade det regna när vi skulle sätta igång, hade fan inte pallat annars.
Nu är jag såå hungrig och funderar på om jag ska köpa en sallad på hemköp, älskar verkligen deras salladsbar! Men borde egentligen spara mina pengar eftersom jag ska till Liseberg imorgon med några kompisar, kan ju va bra att använda dom pengarna då istället.
Men jaja nu ska jag iaf äta nått, kolla på Kinging with Tyga eller Ph och sedan blir det väll lite plugg ughh..

Suger på orientering tbh men det gick bra hade Maja och Vilja med mig såå..

Likes

Comments

Gomorgon!

Hur mår ni idag? Jag är iallafall sjukt trött, kunde inte somna förrän 1-2 tiden vilket kanske inte är så bra eftersom jag kommer börja dagen med ett biologi prov, great... En sak jag verkligen stör mig på är när man kollar på morning routines på youtube, t.ex vaknar upp helt utvilade, går till köket hackar upp frukt och gör pannkakor ( okej det har hänt att jag gjort det men det är sällan ), efter det kanske går ut på en springtur eller kanske lite yoga på balkongen, sedan en snabbdusch osv osv.
INGEN ORKAR MED DET PÅ MORGONEN! Okej sry men nej bara nej. Man vaknar, snoozar i kanske 20-30 min, gör en tråkig ost macka, sminkar sig, kläder och sedan är det dags och gå till skolan. Så ser nästan alla mina morgnar ut iaf. Men önska verkligen att dom kunde vara lite mer som en sådan morgon rutin.

Vakna jag på fel sida idag? Haha

Aja hoppas ni får en bra dag:)

Likes

Comments

Tjena!

Hur ska man börja egentligen? Vet inte hur många gånger jag skaffat blogg och sedan lagt ner för att jag inte vet vad jag ska skriva, alltid lika svårt att komma på haha, speciellt när man ska skriva om sig själv! Kan ju börja med och säga att jag heter Nova, är 15 år, börjat nian ganska nyligen och bor i Göteborg. Tänkte ta lite frågor från en Get to know me tag så ni får en liten överblick på mig!

Hur skulle dina kompisar beskriva dig?
Frågade en kompis, hon beskrev mig som rolig, omtänksam och kort, annars är jag väll ganska så sprallig, impulsiv och gillar att hitta på grejer :)

Vad brukar du göra på fritiden?
Jag brukar mest umgås med vänner, gymma, lyssnar på väldigt mycket musik och då menar jag det verkligen.., tycker även om att dansa även fast jag inte går i nån dansgrupp eller nått, men vill börja i dancehall fett mycket, får se om det blir av! Shopping och smink är också ett stort intresse.

På tal om det så beställde jag hem ett sett igår från Dressgal och är väldigt sugen på att köpa ett läppglans från LimeCrime också, fett dyra bara men dom ska vara grymma har jag hört! Om det är nått jag är bra på är det att slösa pengar.. Speciellt på god mat, kläder, smink, bio m.m, pappa blir alltid lika sur när han ser vad jag har spenderat mina pengar på, sorri men mat är det jag lever för <3 jk


Här har ni bild på läppglanset så himla fint och settet, tror det är en bikini egentligen men kommer använda överdelen som tröja var tanken:)
Hoppas att ni kommer tycka om bloggen 


/nova 

Likes

Comments