Hej på Er! 
Igår Var det en jätte kul kväll, först mötes vi alla upp På max och åt sedan så gick vi till kiosken och köpte chips Å så, jag köpte chips Å en Celsius.
Sedan gick vi till Hilda Å såg skräckfilm, haha as läskigt jue, haha kan Bara säga att celsiusen behövdes😉 sedan Var vi där till typ 12.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

sedan när blev det okej med mobbning?

okej att trycka ner en annan människa för att den personen har något du inte har,mår bättre än du gör eller är mer självsäker än dig.

har själv blivit mobbad/uthängd/utfryst

vart retad,fick snaps med elaka kommentarer i,det spreds rykten om mig,när jag gick på stan var det alltid någon som skulle fnissa och ge blickar.

och så klart så var ju dem som retade/mobbade mig dem "populära" eller hur man nu ska definiera dem.

dem "populära" som egentligen är osäkra i det dem gör,och måste sänka andra personer för att höja sig själva.

är så less på att människor ska bli uppdelade i olika "klasser" beroende på hur många kompisar man har,hur många som följer en på instagram osv.. det är sjukt löjligt att man ska behöva vara på ett visst sätt för att vara den där "populära". vad fan spelar det för någon roll om jag har 500 följare på instagram eller 100?

mitt bästa tips till dig som blir mobbad är att inte ge igen och "hämnas.

dem som mobbar dig kommer ge sig för eller senare.

det kommer bli bra även om det känns som en ända lång mardröm så kommer det bli bra,lovar.

prata med en vuxen dem förstår och kommer att göra sitt bästa att hjälpa dig,om du inte känner att du kan berätta för dina förädlar så kan du gå till kuratorn på skolan,skolsköterskan,din lärare,farmor och farfar,mormor och morfar,faster,moster,vem som helst som du känner lyssnar.

om mobbningen inte slutar så prata med dem som är elakas föräldrar,det kan kännas som att dem som är elaka kommer fortsätta och att det bara gör det värre.

men det kommer det inte, jag menar om ens föräldrar skäller ut en rejält vem lyssnar inte då?


Likes

Comments

Likes

Comments