Im back!

Denhär helgen har varit lugn med endå en händelserik.. På fredag jobbade jag till 16.15. Efter de kom jag hem, packade de sista sakerna. Vi ha hade bestämt att vi skulle åka till villan över 2 dagar. Blev upp plocka där 17 tiden. Körde via butiken innan vi sen körde mot Alajärvi. 2 h bilväg hade vi framför oss.

Vi kom fram till villan halv åtta tiden. Senare på kvällen badade vi ennu bastu & satte framför de öppna älden. Klockan närmde sig 00:30 kontaterade vi att vi måste fara & sova, för nästa dag skulle vi åka iväg på en student fest som ordnades ganska nära villan vår.

Lö. Studentfest. Spenderade där i några timmar. De bjöd både på salt & söt tilltugg. De var en riktigt bra stämning & vädret var på toppen. Efter vi hade ätit middag på stugan, körde vi tillbaka hem till Vasa. Denhär gången blev de bara en kort visit.

Ha de bäst! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår träffade jag Pernilla. Var först på loppis en stund & senare cyklade vi till "parken" & slog ner oss vid en bänk & talade. Vädret var ju helt ljuvligt.

Idag arbetade jag till halv fem, hade lite längre dag men det gick. Mot kvällen passade jag på o möta upp Ana vid stan. Vi satte en stund vid en ute terass. Altså vad jag älskar sommar, när man kan bara slå sig ner & njuta av stunden. Det behövs inget annat.

Ha de bra. Puss ❤

Likes

Comments

11 Maj redan. Nu är de bara 3 dagar kvar tills jag åker iväg. Jag ska nämligen åka iväg till södern med familjen. Vi kommer att åka till Rhoodos, faliraki. Där kommer vi att spendera hela 10 härliga dagar. Vet inte om jag kommer att blogga så otroligt mycket. Så tror de blir först då jag kommer tillbaka till Finland. 

Ifall ni vill följa mig under resan kan ni kolla in på min Instagram: | jennavanhanen |

Ha de bra, puss!💕

Likes

Comments

Long time no see. Har jobbat & firat påsk hemma i Vasa denna gång. Tidigare år har vi alltid åkt till en stuga tillsammans med släckten, men iår höll vi oss i egna hem. Har också hunnit träffa vänner under påsken. Idag är de söndag, har spenderat största delen med Pernilla. Det råkade bli så att vi lagade mat tillsammans & gick på bio. Vi kom på de helt spontant igen för vi båda hade int riktigt något annat att göra. Denna gång blev de La la land. En musikal. Själv är jag inte så förstjust i musikaler men tyckte endå att den var bra lagat. Den hade en bra story bakom. Hoppas ni har haft en trevlig påsk.

Ha de bra, Kram! ❤

Likes

Comments

Bilder genom Sc från förra veckan.

Redan onsdag. Har fått vara ledig idag från arbete. På eftermiddagen var jag hos Pernilla. Hon bjöd mig på lunch. Världens bästa kompis som bjuder på mat! ❤ Halv tre tiden cyklade vi in till stan. Jag besökte kosmetologen för första gången i mitt liv. Jag var på en så kallad " perfekt " ansiktsbehandling. Det va de verkligen. Kan inte beskriva de känslor jag hade just den stunden, men de kan jag säga att jag var 98% avslappnad under hela behandlingen.

Ha de bäst! ❤

Likes

Comments

16. Mars. Har inte hunnit göra så mycket i veckan, har bara jobba. Men nu äntligen får jag vara ledig i 3 dagar. Minns int när jag skulle senast fått vara ledig hela helgen. Såå skönt. I need this! Idag har jag jobba från 12.45-19.15. Före de var jag med min mor & käka lunch vid 1r+k. 

Ha de bäst!❤

Likes

Comments

Nouw Magazine