Igår var jag tillsammans med Emelie på konstens natt! Vi hade en riktigt trevligt. Vi besökte några museum & sen bara gick vi omkring på stan. Passade på att ta några bilder i de fina vädret som vi fick njuta av hela kvällen! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

4 augusti. Denhär veckan har jag jobba nästan alla dagar. Har nog endå haft tid med annat. Int har jag ju arbeta hela tiden heller. På tisdagrn bjöd jag Pernilla på lunch. De var riktigt trevligt.

Blev även en cykeltur en kväll runt brändö. Fint så!

Likes

Comments

En dag i taget. Ni kanske undrar varför det inte har kommit nåt inlägg på jätte länge. De har varit på grund av att jag har varit så lite hemma & haft lite tid. Men oftast finns de alltid en bra förklaring.

Början på veckan åkte jag till Jakobstad, bosund tillsmmans med Pernilla. Vi hoppade på morgon bussen kl 08.30 & var framme i Jakobstad 10 tiden. Framme vid jakobstad väntade en av hennes syrra. Vi körde in till stan & lunchade vid en mysig restaurang som hette Piraya. Jag åt en god fisksoppa, till de tillhörde sallad + efterätt. Mums!

Största delen spenderade vi tiden hos Pernillas föräldrar. Jag fick träffa hennes förldrar & en del av hennes syskon & syskonbarn. De dagarna jag var där, besökte vi Kokkola & köpmannaholmen.

jag kom hem tillbaka till Vasa ensam med kvällsbussen från jakobstad. Kom hem där åtta tiden. Jag gjorde inte så mycket efter det.

Lördag. Jobbade från 12-17. kan säga att dagen gick otroligt långsamt. Vi hade lite kunder, men ja ibland kan de vara dagar då de är folk i farten.
Jag kom hem före 18. Min kusin råkade vara i Vasa,  så passade jag på & träffa henne. Vi körde till hennes föräldrar som bodde i Kvevlax. Den kvällen körde vi också till villan. Vi hade en rikigt trevlig kväll. 


Nästa dag alltså måndag så var vi ute nästan hela dagen. Solen sken & vädret var på topp. Vi solade & fixade deras blomrabatt. Vi avslutade dagen med god grillmat, bastu & bubbel bad på terassen!

Ha de bra! Puss ❤️

Likes

Comments

Helgen som varit.

Mamma & dotter dag. Vaknade på lördag där 8 tiden till en fin morgon. Det blev inte en helt vanlig morgon för oss, utan vi körde in till stan & åt morgonmålet istället vid Sokos Hotel. Har aldrig varit på en hotell frukost här i Vasa. Men allt är möjligt, fast du inte bor på hotellet så kan du endå betala & gå på hotell frukost. Faktiskt kändes de ganska lyxigt. Efter det gick vi en stund på stan innan vi sen körde hem. Vi kom hem, fixade oss lite grann & körde sen vidare till min pappas syster. Där blev de grillning. Dit kom även min mommo & moffa. Så de blev en lyckad kväll med mycket prat & skratt. 19 tiden begav vi oss hem med mamma. Badade bastu & njöt.

Söndag.

Vaknade ganska tidigt igen pga. vi visste att de skulle bli en varm dag. Vi åkte till butiken, köpte att vi behövde, kom hem &. packade strandväskan & körde mot Strömsö. De blev en dag på stranden. Lite över 14 gick vi därifrån & körde till stenhaga. Hade nämligen dagen före kollat på telefoner.

Så ja, jag är nu en apple ägare. Köpte en iphone 6. Men ja, jag får ta den i använding först nästa vecka.

Ha de bra! Puss💕

Likes

Comments

Steg ombord på wasaline 09.00.

Vi njöt nästan hela båtresan ute på däcket.

När vi kom till hamnen, hoppade vi på bussen & körde mot centrum.

Vi checkade in oss, packa upp & fixade oss på rummet, innan vi skulle fara iväg igen.

De blev de en super god take away sallad, "dagens lunch" som vi njöt vid en pop up park som de hade byggt nära centrum.

Resten av dagen & kvällen promenerade vi runt umeå & längs med stranden.

Hotellfrukost!

Fotografering vid rådhusparken! 💕

På måndagen hade vi lite sämre väder, men solen sken lite grann åtminstone. Så de blev en shopping dag. Vi hade kommit överens att vi skulle bara gå i de butikerna som vi inte hade här hemma hos oss. Fyndade nog en hel del. Kan göra en skild inlägg där jag visar mina inköp.

Sista kvällen. Promenerade till Sjöbris & njöt av en härlig sommarkväll!

Tillbaka till Vasa. Hade en super trevlig resa! 💕

Ha de bra, puss!

Likes

Comments

Dessa underbara sommardagar. Blev en spontan träff med Nina. Talade & gick längs med stranden! När hon gick hem, köpte jag årets första glass. ❤

Ibland känns de så skönt att cykla iväg & slå sig ner vid en bänk. Egen tid behövs. Känslan när man bara kan se på vattnet & släppa alla tankar & bekymmer!

Ha de bäst! Puss ❤

Likes

Comments

Hei. ❤

Jag & Pernilla kommer att åka till Umeå slutet på veckan, vi åker dit på söndag & åker hem tillbaka till Vasa tisdag morgon.

Nu vill jag veta allt eller int nu allt men ja, vad kan man göra & se i umeå när man ska spendera där i 2 dagar. Vilka är de absolut guld värda platser att besöka när man är där & vad får man absolut inte missa!?

Likes

Comments

Wow, vilken helg. Igår hade jag en super kväll med Pernilla. Hade bjudit henne till oss på mat & sleepover. När jag kom hem, började jag förberedelsen av maten. Vi grillade b.la kött, majs, ost & svampar. Så himla gott. Det var nämligen första gången jag grillade. Grillningen för sig gick helt bra, men vi båda konstaterade att vi var nybörjare, haha. Men någongång måst man ju lära sig de också.

Vi tog vara på de fina solljuset & knäppte några bilder ! ❤

Bästa med sommaren, grillmat!

kvällen kunde inte vara finare än havet och solnedgången. Toppen avslutning på dagen.

Tack för en super helg. ❤😚

Puss!​

Likes

Comments

Torsdag. Dagen kunde inte börja bättre. Vaknade 10 tiden av strålande solsken. Bästa morgnar när man inte har brottom någonstans. Så jag passade på & gjorde en ordentlig frukost.

17.30 mötte jag Pernilla på stan. Köpte en vin flaska & promenerade ner till stranden, hur mysigt som helst. Satte säkert där i 2 timmar & bara talade & hade de allmänt gott! ❤

Ha de bra! Puss

Likes

Comments

Nouw Magazine