Kanske jag inte har berättat här på bloggen ennu. Nu är de så, för några veckor sedan var jag med mamma & kolla en lägenhet som de hyrde via deras jobb. Det är nämligen så att jag tacka ja. Kommande helg blir att vi ska städa hela lägenheten före vi kan bära in alla saker. Ska bli roligt & så spännande.

Ha de bra.
Puss! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.……......................
M I N A
D R Ö M M A R
F Ö R
2 0 1 8
.……......................Jag kan inte säga att jag gjorde någon nyårlöfte, utan jag skrev ner mina drömmar för detta år!

Själv tror jag att mitt år 2018 kommer att vara de händelserika året, vi får hoppas de. Jag har själv en toppen & förväntans full känsla just nu över hela året. Året 2017 var väldig bra. Tror de var en av mina bästa åren på länge. Men jag hoppas förståss att detta år kommer att bli ennu bättre.


Å R E T S
D R Ö M M A R
................................


Jag själv.

• Vill göra mera saker som gör mig glad. Jag vill fokusera på mig själv & ge mer egen tid. Jag vill inte ställa höga krav eller press på mig själv. Att jag skulle måsta göra de & de. Jag vill leva nuet.

Ta vara på tiden.

• Jag vill börja planera mina veckodagar. Ha en överblick över hela veckan, på de sättet kommer de bli lättare för mig själv att planera & se vad man ska ha gjort under veckan. Ska inte planera 2 veckor framåt.

❤️

Spara

• Köpa mindre & bättre. Satsa mera på kvalite om vi diskuterar kläder. Rensa & släng bort allt onödigt & spara de viktigaste. Det kommer att kännas svårt i början, men vill endå försöka & se om man lyckas. Fundera 2 gånger innan köpbeslut.


❤️

Bli bättre

Fotografering. Lära mig något nytt inom foto. Få bilderna mer levande och intressantare.
Jag vill skapa egen personlig touch med mina bilder. Just att jag vill börja använda ett enda & samma filter på alla bilder.

❤️

Flytta

Största önskan & målet för iår är nog flytten till en egen lägenhet. Jag får höra nu som då att "du får bo hemma så länge du vill". Men nu just är de min egen vilja som säger emot. De är dags att fly ut ur boet & börja leva eget & självständigt. Så är de bara!

Gjorde du några nyårslöften ?

Likes

Comments

Hei fina ni. De skulle vara ett nytt år. Nytt liv & nya möjligheter eller vad ska man säga. Jag är så glad & tacksam vad som hände mig förra året. Har fått spendera många fina dagar med mina fina vänner som jag har runt om mig. Jag har varit utomlands med min kära familj. Jag har fått ett jobb var jag trivs. Vad kan man ennu säga om detta.

Kram, Puss ❤️

Likes

Comments

Hittade en lista på en blogg & blev själv inspirerad att fylla i sådan också!

Vad har du på dig idag?
Idag hade jag på mig ett par svarta jeans tillsammans med en grå stickad polo tröja. På fötterna hade jag ett par svarta boots med klack.

Vad lyssnar du på idag?
Idag lyssnade jag på julmusik från radio, försöker få in julstämningen!

Vad är du på för humör idag?
Glatt humör! Har fått vara ledig idag från arbete, men jag gick till jobbet bara för att de hade julmiddag. Senare mötte jag upp Ana i stan.

Helgens planer?
Resten av veckan ska jag arbeta enda till jul. Ska försök få julstädat före söndagen. Jobbar julen från 10-14, sen till mommos tillsammans med familjen.

Veckans fundering?
Börja fundera & skriva ner mål för nästa år! Såsom: att flytta hemifrån, äta hälsosamt, bli minimalist, pröva på något nytt!


Ha en trevlig fortsättning på veckan! ❤️

Puss & kram!

Likes

Comments

I helgen blev de jobb julfest. Kvällen började vid fondis med 3 rätters. Maten var riktigt god. Blev en hel del prat & skratt!

Efter vi var färdiga vid fondis, fortsatte några av oss till Venn. Riktig trevligt ställe. Där blev de en god drink & small talk. Klockan närmade sig tolv & vi gick vidare till Teatro. En ny natt klubb som hade nyligen öppnat sina dörrar vid gamla waild.

Likes

Comments

Dessa morgnar! Man kan ju inte låta bli & stanna. Så underbart!

❤️

Likes

Comments


Min torsdag började väldigt bra. Kunde ha sovit längre, men nää. Kollade in telefon & klockan var bara 9. Brukar ibland vara så trött när man har vaknat, men inte idag som var lite underligt.

Har fått vara ledig hela dagen. Lite över 13 promenera jag till Pernilla. Satte hos henne en bra stund innan vi gick mot stan. Påväg till stan stannade vi & tog några bilder. Alltså hösten! Hur fin de igentligen är.

Kollade in ett varv på Indiska & Glitter, därifrån vi sen gick vidare till fazers café. Pratade & hade de allmänt gott. Imorgon blir de jobb & samma gäller hela helgen.

Kram ❤️

Likes

Comments

Tänään oli vuorossa vähän erilainen lounas vapaapäivän kunniaksi. Salaattia & broileria.

//

Idag blev de en lite annorluna lunch. Sallad med stekt kyckling.

Ha de bra! Puss

❤️

  • 273 Readers

Likes

Comments

Kolla hur trevligt man kan ha en vanlig torsdag! Afterwork med Pernilla. Efter vi sluta arbete cyklade vi in till stan & satte ner oss vid Sweet Wasa.

Jag bestälde en god choklad tårta med kaffe & pernilla körde med en hälsosammare alternativ, tortilla bröd med kyckling & sallad. Blev en hel del skratt & prat. Ibland känns de att man bara behöver varva ner lite & få tänka på något annat.

KRAM, Puss! ❤

Likes

Comments

Från förra veckas dejt med Pernilla. Vi var båda lediga, så vi passade & gjorde pizza! Bra så. ❤️

Likes

Comments

Nouw Magazine