Happy valentines day from me to you! Jag vill bara säga dehär till er. Jag har världens bästa kompisar i mitt liv. Jag skulle aldrig kunna byta ut dem mot något annat. Älskar er. Mina vänner betyder allt för mig. 💔❤

Ha de bäst! 

Puss

Likes

Comments

Hei! De är torsdag. Vad har jag igentligen gjort. Har int bogga på jätte länge. Im so sorry. Anyway, nu är jag här. Jobbade måndag & ti fick jag ha en ledig dag. Träffade Angelica på stan, gick runt lite & fikade på Arnolds. Alltid lika trevligt att se & umgås med henne!❤ Senare på dagen passade jag på fara till combo med Emilia. Fynda något smått bara.

Ha de bäst! Puss

Likes

Comments

Redan Söndag. Veckan gick, känns som de började först igår. Har arbeta för de mesta. Nu känns det att man har kommit in i alla rutiner. Jobbet rullar på & träningen hänger med på sidan om. På torsdagen fick jag vara ledig. Lunchade med mamma vid Mamas kitchen & efter de gick jag till Combolina.

Dessa två underbara plagg fyndade jag +en vitblå randig klänning & en vit spetstopp.

Igårkväll blev jag bjuden på tortillas av min kära vän Pernilla. Jag gick till henne efter jag hade sluta arbeta. Kom nog dock hem först & bytte om & fixade sminket, haha goals! Vi lagade mat tillsammans, talade & lyssnade på musik. Så himla mysigt! Kvällen slutade med att vi kollade på Jocke & Jonnas - spökjakt.

Likes

Comments

Mina största målen för 2017.

Jag ska :

Minimalist - spara allt som är viktigt & slänga/säla de jag inte längre behöver.

Planera - Planera & använda kalender.

Träning - Börja träna aktivt. 2-3 gg / veckan eller mera.

Sparsam - Spara pengar.

Livet - Äta hälsosammare.

New - Prova på något nytt.

Frisör - Färga mitt hår.

Trip - Resa.

Foto - Blogga & fotografera massor..

Har du några mål för det nya året?

2017

Likes

Comments

Gårdagen!

Vaknade ganska sent men det gjorde inget för hade en hel ledig dag framför. Tog i tu med lite städning & kollade på några SKAM avsnitt & Youtube. Dit gick min dag. Till sist blev de spontan biokväll med Pernilla. Vi hade int alls inplanerat att vi skulle åka iväg. Kvällen började & slutade bra. Ha de bäst, Puss!

Likes

Comments

Min lördag. Jag jobbade till 16. Gjorde inte så mycket efter det. Kom hem & började göra mig i ordning. Jag var bjuden på tjejkväll till Emilias. Åt ostar & drack lite vin på samma gång vi kollade på film! Detta ska vi göra om!

Ha de bra!

Kvällen genom snapchat filter.

Likes

Comments

Gårdagens most have inköp. Hittade en super fin tröja som hade hål vid båda axlarna. Har länge sätt på den & kunde helt enkelt inte låta bli att köpa bort. Så nu är den min, Only for me. Stor glädje när man hade pengar ennu på presentkortet. Idag har jag hunnit arbeta & har jobb imorgon, efter de får jag äntligen ta helg. Ha de bra! ♡

Likes

Comments

Daily face snap from today. Har fått vara ledig idag & ennu imorgon, tills jag sen jobbar to, fre, lö. Har hunnit spendera några timmar på stan med Angelica & kaffe mys vid Arnolds blev de oxo💕 Ha de bra

Likes

Comments