11 Maj redan. Nu är de bara 3 dagar kvar tills jag åker iväg. Jag ska nämligen åka iväg till södern med familjen. Vi kommer att åka till Rhoodos, faliraki. Där kommer vi att spendera hela 10 härliga dagar. Vet inte om jag kommer att blogga så otroligt mycket. Så tror de blir först då jag kommer tillbaka till Finland. 

Ifall ni vill följa mig under resan kan ni kolla in på min Instagram: | jennavanhanen |

Ha de bra, puss!💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Long time no see. Har jobbat & firat påsk hemma i Vasa denna gång. Tidigare år har vi alltid åkt till en stuga tillsammans med släckten, men iår höll vi oss i egna hem. Har också hunnit träffa vänner under påsken. Idag är de söndag, har spenderat största delen med Pernilla. Det råkade bli så att vi lagade mat tillsammans & gick på bio. Vi kom på de helt spontant igen för vi båda hade int riktigt något annat att göra. Denna gång blev de La la land. En musikal. Själv är jag inte så förstjust i musikaler men tyckte endå att den var bra lagat. Den hade en bra story bakom. Hoppas ni har haft en trevlig påsk.

Ha de bra, Kram! ❤

Likes

Comments

Bilder genom Sc från förra veckan.

Redan onsdag. Har fått vara ledig idag från arbete. På eftermiddagen var jag hos Pernilla. Hon bjöd mig på lunch. Världens bästa kompis som bjuder på mat! ❤ Halv tre tiden cyklade vi in till stan. Jag besökte kosmetologen för första gången i mitt liv. Jag var på en så kallad " perfekt " ansiktsbehandling. Det va de verkligen. Kan inte beskriva de känslor jag hade just den stunden, men de kan jag säga att jag var 98% avslappnad under hela behandlingen.

Ha de bäst! ❤

Likes

Comments

16. Mars. Har inte hunnit göra så mycket i veckan, har bara jobba. Men nu äntligen får jag vara ledig i 3 dagar. Minns int när jag skulle senast fått vara ledig hela helgen. Såå skönt. I need this! Idag har jag jobba från 12.45-19.15. Före de var jag med min mor & käka lunch vid 1r+k. 

Ha de bäst!❤

Likes

Comments

Juhlimme naistenpäivää myymälässämme keskiviikkona 8.3.

Luvassa mm. Arvontaa, upeita tarjouksia & ja hyvää fiilistä!

Missä? GW Galleria

Koska? 8.3.2017

Avoinna? 10 - 20

Tervetuloa / Välkommen


Likes

Comments

Prick i datumet 19. Mars. // Snart är de dags för bloppis. Jag kommer att vara där tillsammans med en hel del andra fina bloggare. Jag är så glad att jag får vara med. 

Ha de bäst! Puss💕

Likes

Comments