Kolla Pernillas Youtube kanal, nu är första look book uppe. Jag fick äran att ställa upp som modell. Hur trevligt som helst. Jag hoppas & tror verkligen att vi kommer & göra flera liknande videon tillsammans!

Ha de så bra!♡

Pernillas youtube kanal hittar ni på namnet --> Nillamelia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått gjort de. Har nämligen hela tiden velat göra om mitt Instagram kontto. Såhär ser den äntligen ut.

Du hittar mig under namnet --->> jennavanhanen

Likes

Comments

Ny vecka & ett viktigt samtal. De skulle vara Måndag igen. Lugn helg bakom mig. Dels har jag mysat med familjen, ätit gott & varit på powerwalk. Idag har jag träffat Pernilla. De blev lite fotografering & film inspelning. Så får se vad de blir till. Jag fick också ett samtal. Det var nämligen ett företag som kontakta mig. Jippii jag ska på jobbintervju. Ska redan nästa veckas måndag dit.

Ha de bra. ♡

Foto: Pernilla

Likes

Comments

Har haft en lugn fredag. Eller kan man säga lugn & lugn dag. Har nämligen börjat leta efter en känning till Blogg galan. Har kollat igenom 4 olika klädbutiker. Från Bikbok har jag hitta 2 kandidater & 1 från ginatricot. Så vi får se vilken de blir.

Bilden uppe är en klänning som jag prövde vid Bikbok. Den var absolut den bästa klänningen som satte på mig. Man vill ju ha en klänning som passar bra & som känns bra.

Ha de bra!♡

Likes

Comments

Blogg & Nöjesgalan är här igen. 29 dagar kvar tills galan går av stapeln. Iår kommer det att vara Svart & Vit tema "Dress Code" Vad jag minns från ifjol blev de en lyckad kväll för oss alla. Så vill jag igen en gång tacka Finemang, Maria & Ida att detta händer igen. Jag har inte ännu hittat en klänning, men det är bestämt att jag ska bära på en svart klänning. Hurudan så får ni se lite senare.

Ha de bra!

Likes

Comments

Ikeas jul

Snart är det jul. Kan ni tänka de, ikea har gjort det iallafall. Kolla ikeas jul på deras hemsida nu.

Likes

Comments

Dagens. Hittils har jag tagit de lugnt. Vaknade halv tio tiden. Åt frulle & sen började jag med sminkningen. Försökte filma på samma gång men tyvärr blev jag missnöjd så var tvungen & radera den. Personligen har jag svårt att ställa mig bakom kameran när det gäller filmning. Det går genast bra när man har någon vän, men direkt när man själv ställer sig bakom, känns de som om man blir helt stäl & vet inte vad man ska säga & göra. 

Ni får gärna lämna kommentarer vad ni tycker & som har hjälpt er. // Ha de bra!♡

Likes

Comments

Idag kollade jag in nya Comboliina-loppiset, de hade öppning. De va så fint & fräscht. Kände inte igen stället genast. De hade gjort en total renovering, efter att gamla loppiset ewa & adam slutade. Hittade 2 fina plagg. En svart topp & svart-grå kofta/jacka. Annars har jag inte gjort något speciellt. Ha de bra!♡

Likes

Comments

När man inte har bråttom någonstans lyckas sminket alltid. Förresten de är fredag. Känns inte som en fredag när man är hemma alla dagar. Har inte skärskilda planer men ska träffa en kompis här i någo skede. Ha de bra♡

Likes

Comments

Gokväll. Dagarna går så snabbt när man har roligt. Ibland vill man inte att dagen ska ens ta slut. Började hur som helst dagen med lunch date med min mor vid 1 rum & kök. Himla trevligt. Efter vi hade ätit träffade jag Ana. Minglade en stund på stan innan vi gick till henne. Senare på kvällen gick jag till henne pånytt för vi skulle se på film. Denna gång blev de scary Movie. Har haft en såå fin dag. Imorgon är de fredag & helgen närmar sig. Ha de så bra! ♡

Likes

Comments