Mina största målen för 2017.

Jag ska :

Minimalist - spara allt som är viktigt & slänga/säla de jag inte längre behöver.

Planera - Planera & använda kalender.

Träning - Börja träna aktivt. 2-3 gg / veckan eller mera.

Sparsam - Spara pengar.

Livet - Äta hälsosammare.

New - Prova på något nytt.

Frisör - Färga mitt hår.

Trip - Resa.

Foto - Blogga & fotografera massor..

Har du några mål för det nya året?

2017

Likes

Comments

Gårdagen!

Vaknade ganska sent men det gjorde inget för hade en hel ledig dag framför. Tog i tu med lite städning & kollade på några SKAM avsnitt & Youtube. Dit gick min dag. Till sist blev de spontan biokväll med Pernilla. Vi hade int alls inplanerat att vi skulle åka iväg. Kvällen började & slutade bra. Ha de bäst, Puss!

Likes

Comments

Min lördag. Jag jobbade till 16. Gjorde inte så mycket efter det. Kom hem & började göra mig i ordning. Jag var bjuden på tjejkväll till Emilias. Åt ostar & drack lite vin på samma gång vi kollade på film! Detta ska vi göra om!

Ha de bra!

Kvällen genom snapchat filter.

Likes

Comments

Gårdagens most have inköp. Hittade en super fin tröja som hade hål vid båda axlarna. Har länge sätt på den & kunde helt enkelt inte låta bli att köpa bort. Så nu är den min, Only for me. Stor glädje när man hade pengar ennu på presentkortet. Idag har jag hunnit arbeta & har jobb imorgon, efter de får jag äntligen ta helg. Ha de bra! ♡

Likes

Comments

Daily face snap from today. Har fått vara ledig idag & ennu imorgon, tills jag sen jobbar to, fre, lö. Har hunnit spendera några timmar på stan med Angelica & kaffe mys vid Arnolds blev de oxo💕 Ha de bra

Likes

Comments

View tracker

Igår blev de en tidig lunch vid Fazers café med Perniĺla. Hon råkade vara ledig & jag började arbeta först 13.00, så vi passade på & lyxa till de lite.

Fint sällskap! ❤ kommer alltid på så gott humör när man ser henne!

Likes

Comments

Mindre än 1 vecka till jul. Kan inte tro att de är sant. Hur snabbt månaden gick. Hur som helst så har jag jobbat från 14-18, lite kortare dag men hade endå en bra dag. Skulle ha varit igentligen ledig ti & on, men istället tog jag emot extra jobb. Bättre än inget. Veckan går ju fortare när man har något att göra!

Ha de bäst! ❤

Likes

Comments