View tracker

Idag har vi firat självständighetsdag. Har bland annat varit på julmässa, ätit julmat & sätt på film & druckit glögg med Pernilla. Så har fått vara med henne nästan hela dagen. Så trevligt & mysigt! 💖 ​Ha de bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Oj. Var ska jag börja. Tycker inte att jag har blogga alls. Jag berättade ju att jag fick reda på glada nyheter mitt på veckan. Jag fick höra nämligen att jag blev vald & fick jobb. Jaa, ni förståår inte hur glaad & lycklig man blir efter man har kämpat & sökt x antal jobb. Så från och med 2.12 ska jag börja arbeta vid seppälä i stenhaga.

LÖRDAG!

Blev en ganska tidig väckning. Eller jag blev väckt av mamma halv nio. Hon fråga mig om jag skulle följa med in till stan. För i rewell center årdnades en julklapps insamling. Där tog vi emot julklappar som människorna ville sänka ner till barnfamiljer som kanske inte har de så bra. Så vi tog emot nya leksaker, kläder & presentkort osv.

16 tiden träffade jag Ana & vi gick runt i butiker & jag provade kläder. Vi väntade nämligen på Pernilla som skulle sluta arbete 18. Vi hade redan på veckan bestämt att vi skulle ses & fira min försenade födelsedag. Vi åt vid Amarillo & efter de gick vi till Fondis. Hade en riktigt trevlig girls night.

Likes

Comments

View tracker

Blev bjuden på födelsedags kaffe igår av en härlig & en av de viktigaste personen i mitt liv. Vi hade riktigt  trevligt. Bra musik & en hel del kaffe drickas. Hon hade också köpt till oss varsin donits (sylt munk). Såå snällt. Så jag spenderade där i några timmar. Hoppas vi ses snart igen! ❤

Ha de bra! 

Likes

Comments

Min kära mor bjöd mig på födelsedags lunch. Det blev BANK. God mat & fint sällskap. senare på dagen blir de kaffe & tårta med familjen. Sen mot kvällen blir det att fara till en kompis!

Likes

Comments

Min födelsdedag som jag firar den 23. November. Vet inte ennu hur jag kommer att fira dagen, men blir nog säkert något trevligt. Ska försöka hitta på något roligt med mina kära vänner. ❤

Första advent. Väntan på julen. Man hör mer & mer julmusik på radion & njuta av jul filmer som sänds varje år pånytt på tv:n. Man får börja paketera in julklappar & äta pepparkakor.

Julen. En högtid när man igen samlas med sina nära & kära. God mat & sällskap. Bästa som finns! <3

Ha de så bra!


.

Likes

Comments

Fotoväggen. Galateam!♡

Kvällen började med Mingel...

Programpunkt : Modevisning

Sam Zimon

Årets Youtuber: Chevelle

Videohälsning från: Maria Montazami

Fina Mimmi & Julia!

Likes

Comments

GALAN16

Vad | En Finlandssvensk blogg- & nöjesgala.

Var | Stadshuset i Vasa.

När | Lördagen den 19. November.

Hoppas vi ses på Galan.

Likes

Comments

Här sitter vi dagarna långa & gör de sista inför galan. Nu är de några dagar kvar. Finlandssvenska Blogg/nöjes Galan går av stapeln nu på lördagen vid stadshuset i Vasa, se till att ni befinner er där. Har igen fått mycket gjort. Det känns bara att dagarna går så himla fort när man sitter på kontoret med dom andra.

Kolla gärna in & se vad som händer & skrivs på Finlandssvenskabloggarens hemsida just nu.

Ha de gott! ❤

Likes

Comments

Galadagen tre börjar vara klappat & klart. Har haft en riktigt bra dag, men även haft en liten stress punkt. Varit på några foto uppdrag inne i stan, suttit en hel del på Galakontoret & fixat bilder & redigerat videon. När man kom hem, blev de ennu lite jobb, tills jag påriktigt konstatera att: Hej, jag måst avrunda dagen & ladda batterierna "hjärnan". Vi tar nya tag igen imorgon.

Ha de så bra. Gonatt! ♡

Likes

Comments

Veckan började med ett stort leende på läpparna. Jag har nämligen påbörjat Gala praktiken tilllsammans med 6 andra härliga flickor. Jag är såå taggad, hoppas ni är de också. Det kommer att bli en intensiv, men endå en super trevlig vecka med er. Jag längtar så mycket till Galan! ♡

Ha de bra!

Likes

Comments