Rubriken talar för sig själv, det var över ett år sedan jag skrev på denna bloggen , men nu blev det dags igen då jag för cirka 4 veckor sedan genomgick en öppen bukoperation för att ta bort en cysta på min ena äggstock och blivit något begränsad från det jag anser vara min vardag.

Därför tyckte jag att det var en utmärkt idé att börja ventilera lite tankar här och att ni får följa mig på min väg tillbaka och även vidare till en ännu starkare & bättre version av mig själv.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​MIDSOMMAR, min helg bestod av fina vänner, mat, skratt, bio, liseberg och träning. Riktigt bra helg.

Likes

Comments

MÅNDAG
- Ben

TISDAG
- Bröst
- Triceps
- Mage

ONSDAG
- Axlar
- Rumpa

TORSDAG - VILA

FREDAG
- Rygg
- Biceps

LÖRDAG
- Lugn cardio på löpband

SÖNDAG
- Cardio, distans utomhus

Sammanfattningsvis: Helt okej! Kommande vecka blir det fokus på cardio/förbränning, så mycket löpning, intervaller och endast korta intensiva styrkepass!

Likes

Comments

​SUNDAYS. Började dagen med rejäl söndagsångest , men begav mig ut på en morgonpromenix, sedan drog jag iväg för en kort promenix med min vän Hanna och sedan mysa med bubbisar, te och annat gotte i hennes soffa - riktigt välbehövligt! Verkligen en sådan kompis som man får energi och mår bra av att umgås med!

Sedan fortsatte jag hem för att bunkra upp några matlådor inför veckan, samt tvätta och städa , gjorde även perfekta bananpannkakor som avnjöts framför gossip girl , riktigt grym söndag helt enkelt! 

Likes

Comments

MÅNDAG
- Ben

TISDAG
- Bröst
- Triceps​

ONSDAG 
- Axlar
- Rumpa
- Mage

TORSDAG - VILA

FREDAG
- Rygg
- Biceps

LÖRDAG
- PT-pass med basövningar så tungt som möjligt
- Cardio jogg 30 minuter löpband

SÖNDAG - VILA

Sammanfattningsvis​: Riktigt nöjd med veckan träningsmässigt, dock fick min PT mig att inse hur mycket tyngre jag faktiskt kan lyfta , måste bara inse det själv , så dags att börja lassa på ordentligt nu!!

Likes

Comments

​LÖRDAGAR. Hur underbara är inte dom liksom!? Började min med en promenad ute i ganska tråkigt väder men inte var det mindre skönt för det. Nu sitter jag framför datorn med frullen i högsta hugg och njuter , om en stund ska jag bege mig till gymmet för mitt sista PT-pass innan min PT slutar på mitt gym, men 6 väldigt givande och lärorika pass har jag åtminstone lyckats pressa in då! 

Efteråt ska jag se om jag orkar köra lite cardio på löpbandet i form av intervall eller bara joggning, återstår att se vad kroppen säger! Hoppas ni haft en lika bra start på er helg som jag haft!

Likes

Comments

Bjuder på en bild från årets SUMMERBURST som helt klart var väldigt lyckat - fredagen spenderades med detta gänget sedan på lördagen kom min bästa vän upp och vi bara hade en av årets bästa kvällar hittills ! G R Y M T !

Igår hade jag en sådan dag på gymmet som allt kändes som värdelös träning, körde bröst plus triceps men vaknade upp med utmattad känsla i musklernam, så då är jag ändå lite nöjd såhär i efterhand ! Idag avverkade jag rumpa, axlar och mage (udda kombo i know!) och kändes bra, lite ofokuserat på slutet bara.

Nu blir det att städa lite då imorgon väntas vilodag och tacokväll med två kompisar som kommer över! Ha en fin lillördag allihopa!

Likes

Comments

Fick kompa hem från jobbet en timme tidigare än ordinare sluttid, vilket gjorde min måndag helt perfekt. Jobbdagen gick fort, väl på gymmet så var allt ledigt precis när jag behövde det, så kunde genomföra passet sådär extremt smidigt och göra exakt  som planerat - åh sådana ljuva gympass är underbara!

Ben stod på schemat, känner verkligen att jag börjar få in tekniken  på knäböjen (försöker även strecha för fullt då mina extremt stela baksidor av låren begränsar mig enormt när det gäller djupet på böjen, suck! ), så känner att jag ska börja våga lasta på lite mer nästa benpass! 

När man får sluta en timme tidigare så hann jag även hem och fixa morgondagens väska och matlåda i lugn och ro innan jag nu slog mig ner framför EM SVERIGE-IRLAND! HEJA HEJA!

Hur har eran måndag varit? Invigt träningsveckan än? Jobbat? Blev det EM även för er? ​

Likes

Comments

MÅNDAG
- Ben

TISDAG
- Axlar

ONSDAG - VILA

TORSDAG
- PT-pass med intervallträning
- 60 minuter yoga

FREDAG
- Rygg
- Biceps
- Lugn promenad 7km

LÖRDAG
- Bröst
- Triceps
- Mage
- Lugn promenad 7km

SÖNDAG - VILA

Sammanfattningsvis; Riktigt bra vecka. Kommer bli svårare att hålla passen på topp kommande vecka då jag senaste två veckorna endast jobbat 2 dagar , vilket har gett mycket tid till att klämma in passen där man själv vill ha dom, vilket jag ÄLSKAR! Så kommande vecka kommer bli en utmaning men det är bara att kämpa på!
Likes

Comments

Finns nog knappt siffror så det räcker till för att beskriva hur många kalorier jag ätit denna vecka samtidigt som träningen gått katastrofalt - men är motiverad att komma tillbaka på banan imorgon och köra järnet nästa vecka!

Så nog nämnt om denna hemska vecka, bara att blicka framåt!​

Likes

Comments