Första gympasset på 5 veckor - FÖRSTÅR NI DEN EUFORISKA KÄNSLAN ELLER!?! Så jävla svag , men så jävla lycklig.

Sedan kusinerna på besök och mys med mat och deras underbara sällskap på Liseberg , KLOCKREN MÅNDAG.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja det har ju gått sådär med uppdateringen, men beror på att jag fått äran att agera matte till denna under de närmsta två veckorna, världens sötaste lilla tös måste jag säga! Återkommer när det finns mer tid och ork över!

Likes

Comments
RECEPT - STRAWBERRY DAIQURI SLUSH

♦ 250 gram frysta jordgubbar (pyttelite tinade)

♦ Fun light - wild berries

♦ Citronsaft pressed ur cirka 1/4 citron

♦ Sprite zero


MIXA!

Funlight, citronen och sprite får man testa sig fram lite och variera lite beroende på sitt egna tyckte - men börja med en mindre mängd och jobba dig sedan fram till den konsistens du önskar, själv föredrar jag den riktigt hård/isig men man kan även tina jordgubbarna lite mer och få den till drickbar konsistens !

Och är partyhumöret framme så kan man ju alltid addera lite sprit och få nästintill en äkta daiquri! Perfekt för varma och slöa sommardagar i solen!

ENJOY!


Likes

Comments


Rubriken talar för sig själv, det var över ett år sedan jag skrev på denna bloggen , men nu blev det dags igen då jag för cirka 4 veckor sedan genomgick en öppen bukoperation för att ta bort en cysta på min ena äggstock och blivit något begränsad från det jag anser vara min vardag.

Därför tyckte jag att det var en utmärkt idé att börja ventilera lite tankar här och att ni får följa mig på min väg tillbaka och även vidare till en ännu starkare & bättre version av mig själv.


Likes

Comments

​MIDSOMMAR, min helg bestod av fina vänner, mat, skratt, bio, liseberg och träning. Riktigt bra helg.

Likes

Comments

MÅNDAG
- Ben

TISDAG
- Bröst
- Triceps
- Mage

ONSDAG
- Axlar
- Rumpa

TORSDAG - VILA

FREDAG
- Rygg
- Biceps

LÖRDAG
- Lugn cardio på löpband

SÖNDAG
- Cardio, distans utomhus

Sammanfattningsvis: Helt okej! Kommande vecka blir det fokus på cardio/förbränning, så mycket löpning, intervaller och endast korta intensiva styrkepass!

Likes

Comments

​SUNDAYS. Började dagen med rejäl söndagsångest , men begav mig ut på en morgonpromenix, sedan drog jag iväg för en kort promenix med min vän Hanna och sedan mysa med bubbisar, te och annat gotte i hennes soffa - riktigt välbehövligt! Verkligen en sådan kompis som man får energi och mår bra av att umgås med!

Sedan fortsatte jag hem för att bunkra upp några matlådor inför veckan, samt tvätta och städa , gjorde även perfekta bananpannkakor som avnjöts framför gossip girl , riktigt grym söndag helt enkelt! 

Likes

Comments

MÅNDAG
- Ben

TISDAG
- Bröst
- Triceps​

ONSDAG 
- Axlar
- Rumpa
- Mage

TORSDAG - VILA

FREDAG
- Rygg
- Biceps

LÖRDAG
- PT-pass med basövningar så tungt som möjligt
- Cardio jogg 30 minuter löpband

SÖNDAG - VILA

Sammanfattningsvis​: Riktigt nöjd med veckan träningsmässigt, dock fick min PT mig att inse hur mycket tyngre jag faktiskt kan lyfta , måste bara inse det själv , så dags att börja lassa på ordentligt nu!!

Likes

Comments

​LÖRDAGAR. Hur underbara är inte dom liksom!? Började min med en promenad ute i ganska tråkigt väder men inte var det mindre skönt för det. Nu sitter jag framför datorn med frullen i högsta hugg och njuter , om en stund ska jag bege mig till gymmet för mitt sista PT-pass innan min PT slutar på mitt gym, men 6 väldigt givande och lärorika pass har jag åtminstone lyckats pressa in då! 

Efteråt ska jag se om jag orkar köra lite cardio på löpbandet i form av intervall eller bara joggning, återstår att se vad kroppen säger! Hoppas ni haft en lika bra start på er helg som jag haft!

Likes

Comments

Bjuder på en bild från årets SUMMERBURST som helt klart var väldigt lyckat - fredagen spenderades med detta gänget sedan på lördagen kom min bästa vän upp och vi bara hade en av årets bästa kvällar hittills ! G R Y M T !

Igår hade jag en sådan dag på gymmet som allt kändes som värdelös träning, körde bröst plus triceps men vaknade upp med utmattad känsla i musklernam, så då är jag ändå lite nöjd såhär i efterhand ! Idag avverkade jag rumpa, axlar och mage (udda kombo i know!) och kändes bra, lite ofokuserat på slutet bara.

Nu blir det att städa lite då imorgon väntas vilodag och tacokväll med två kompisar som kommer över! Ha en fin lillördag allihopa!

Likes

Comments