Försöker ju lära mig det här med att vlogga, så denna gång fick det bli en follow me around. Slet nästan av mig håret i frustration när jag skulle klippa ihop det och spara ner den, så ni får ha lite överseende med hur den är redigerad, jag är under upplärning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några veckor sen var RIX FM Festival här i Eskilstuna och jag spenderade kvällen i regnet tillsammans med min fina mamma. Jag är där årligen och jag gillar hur de mixar artister som för mig är nya och andra som följt en några år.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för det årliga besöket av malma marken. Jag och mamma gjorde våra varv som i vanlig ordning och det var lika mysigt som alltid. Efter halvtid tog vi en fika i bilen oh började sedan om, man får ju inte riskera att missa något.
För min del blev det en del ätbart, naturgodis, kryddor och bröd. Jag letade även efter strumpor som jag alltid köper där men jag hittade dem inte någonstans, jag får hopps att de gör en comeback till nästa år.

Likes

Comments

Halva jobbveckan är avklarad och det känns som att tiden bara sprungit förbi. Imorgon blir det vilodag, perfekt sådär efter en halv jobbvecka då jag börjar känna att musten går ur lite. Den kommer dock spenderas med att tvätta, men det innebär att alla favoritkläder kommer gå att använda igen så någonting positivt för det med sig.

Likes

Comments

Idag är det måndag igen vilket innebär en lång arbetsdag. Jag har därför valt att träna axlar på just måndagar då det inte är allt för tidskrävande och det kräver heller inte lika mycket energi som till exempel ett benpass.
Jag har hittat några övningar som gör att jag återigen får träningsvärk i axlarna, något som varit avlägset ett bra tag nu.

Militärpress
Sidolyft ss Frontlyft med hantlar
Frontlyft ss drag till hakan i cable med rep
Sidolyft ss omvänd flyes i cable
Krossdrag

Ibland lägger jag även in någon magövning att avsluta med men passet brukar i princip se ut så jag skrivit ovan.

Likes

Comments

Ännu en måndag och ännu en jobbvecka är igång. Helgen som var jobbade jag på ett bröllop och besökte min syster och hennes respektive. Dem bjöd på trevligt sällskap och en massa gott, jag hade förvarnat några dagar tidigare om att jag försöker dra ner på sockret hur nu och de erbjöd då alternativ i form av frukt. Så himla fräsch och gott!

Båda dagarna var roliga på sitt sätt, men det känns att jag inte bara legat i sängen och degat som jag brukar göra för att ladda upp mig.

Likes

Comments

Två arbetsveckor har passerat och jag hatar fortfarande mitt liv varje gång jag måste kliva upp vid fem på morgonen. Jag avundas verkligen er som efter ett tag får in en rutin och lyckas vänja kroppen med det. Mycket på grund av det så har det varit galet skönt att ha en långhelg nu och faktiskt hinna göra någonting under dagarna samtidigt som jag hunnit återhämta mig från den gångna veckan. Midsommar spenderades hos en vän som bjöd på mat och trevligt sällskap. Det skulle egentligen blivit lite lekar också, men den här gången stoppade regnet oss.

Idag ska jag ta vara på söndagen innan jobbveckan drar igång igen. Jag ska iväg till gymmet och ta mig min tid där, jag funderar lite på om det kanske ska bli ett ryggpass enbart innehållande en massa olika varianter av roddar. Senare ikväll ska jag även avrunda kvällen med lite parkhäng precis som man ska göra på sommaren.

Likes

Comments

Gårdagen var ett perfekt avslut på den lilla ledigheten jag haft mellan skolan och jobbet som börjar imorgon. Vi dansade, kramades och åt chillicheese precis som man ska när det vankas utgång. Nu känns det dock som att jag borde ta det lite lugnt ett tag framöver, men å andra sidan så är det snart midsommar och man måste leva livet man har.

Likes

Comments

Ligger i sängen framför ett avsnitt av SATC det är dags att avrunda dagen. Jag har hunnit med att tvätta och umgås lite med Jalina och inte så himla mycket mer. Tanken var att jag skulle iväg en sväng till gymmet men då jag inte kom upp ur sängen imorse så fick jag bli utan gymmet idag.
Imorgon är planen att få till gymbesöket och att sedan träffa en kompis och hennes lilla, det är på tiden nu.

Likes

Comments

Idag var det dags igen, idag gav jag och Christoffer oss ut och fotade lite. Det är lite utav en tradition numera, någon gång per år ger vi oss ut och hoppas på att få till något någorlunda bra. Slutresultatet är ännu oklart, men kul hade vi i alla fall. Nu är jag dock helt slut, men innan John blund får komma väntas något avsnitt av satc.

Likes

Comments