Sitter i väntrummet hos tandläkarn och inväntar min tid. Det var ett tag sen sist så det ska bli spännande att få dagens dom, tänkte även passa på att teckna upp en försäkring då i år är året då jag fyller 21.
Jag har spenderat helgen i Lindesberg hos min fina Elin, vi har promenerat, halloweenfestat och mest av allt bara tagit det lugnt. Det har verkligen varit supermysigt och vi måste se till att det inte dröjer allt för länge tills det är dags igen, för det blir ju lätt så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är mycket just nu, ett näst intill heltidsjobb med pågående utbildningar, distansstudier på 50% samt att jag försöker förbereda mig för högskoleprovet som äger rum i helgen. Behöver jag ens nämna att mitt sociala liv inte existerar i dagsläget. Dock är allt detta självvalt och jag är faktiskt inte bitter. Jag tycker att det är så coolt att se hur mycket jag faktiskt klarar av om jag bara går in med en positiv inställning, planering och själv disciplin. Men jag är trots det ganska nöjd över att distansstudierna börjar röra sig mot sitt slut och längtar lite efter att kunna komma hem från jobbet och bara slänga mig i sängen för att glo på en serie. Idag gick jag upp på morgonen och lagade min frukost men glömde helt bort att äta den.. lite på den nivån befinner sig min hjärna i dagsläget. Jag ska njuta av hur grym jag är månaden ut och efter det ska jag njuta av min frihet.

Likes

Comments

Försöker ju lära mig det här med att vlogga, så denna gång fick det bli en follow me around. Slet nästan av mig håret i frustration när jag skulle klippa ihop det och spara ner den, så ni får ha lite överseende med hur den är redigerad, jag är under upplärning.

Likes

Comments

För några veckor sen var RIX FM Festival här i Eskilstuna och jag spenderade kvällen i regnet tillsammans med min fina mamma. Jag är där årligen och jag gillar hur de mixar artister som för mig är nya och andra som följt en några år.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för det årliga besöket av malma marken. Jag och mamma gjorde våra varv som i vanlig ordning och det var lika mysigt som alltid. Efter halvtid tog vi en fika i bilen oh började sedan om, man får ju inte riskera att missa något.
För min del blev det en del ätbart, naturgodis, kryddor och bröd. Jag letade även efter strumpor som jag alltid köper där men jag hittade dem inte någonstans, jag får hopps att de gör en comeback till nästa år.

Likes

Comments

Halva jobbveckan är avklarad och det känns som att tiden bara sprungit förbi. Imorgon blir det vilodag, perfekt sådär efter en halv jobbvecka då jag börjar känna att musten går ur lite. Den kommer dock spenderas med att tvätta, men det innebär att alla favoritkläder kommer gå att använda igen så någonting positivt för det med sig.

Likes

Comments

Idag är det måndag igen vilket innebär en lång arbetsdag. Jag har därför valt att träna axlar på just måndagar då det inte är allt för tidskrävande och det kräver heller inte lika mycket energi som till exempel ett benpass.
Jag har hittat några övningar som gör att jag återigen får träningsvärk i axlarna, något som varit avlägset ett bra tag nu.

Militärpress
Sidolyft ss Frontlyft med hantlar
Frontlyft ss drag till hakan i cable med rep
Sidolyft ss omvänd flyes i cable
Krossdrag

Ibland lägger jag även in någon magövning att avsluta med men passet brukar i princip se ut så jag skrivit ovan.

Likes

Comments

Ännu en måndag och ännu en jobbvecka är igång. Helgen som var jobbade jag på ett bröllop och besökte min syster och hennes respektive. Dem bjöd på trevligt sällskap och en massa gott, jag hade förvarnat några dagar tidigare om att jag försöker dra ner på sockret hur nu och de erbjöd då alternativ i form av frukt. Så himla fräsch och gott!

Båda dagarna var roliga på sitt sätt, men det känns att jag inte bara legat i sängen och degat som jag brukar göra för att ladda upp mig.

Likes

Comments

Två arbetsveckor har passerat och jag hatar fortfarande mitt liv varje gång jag måste kliva upp vid fem på morgonen. Jag avundas verkligen er som efter ett tag får in en rutin och lyckas vänja kroppen med det. Mycket på grund av det så har det varit galet skönt att ha en långhelg nu och faktiskt hinna göra någonting under dagarna samtidigt som jag hunnit återhämta mig från den gångna veckan. Midsommar spenderades hos en vän som bjöd på mat och trevligt sällskap. Det skulle egentligen blivit lite lekar också, men den här gången stoppade regnet oss.

Idag ska jag ta vara på söndagen innan jobbveckan drar igång igen. Jag ska iväg till gymmet och ta mig min tid där, jag funderar lite på om det kanske ska bli ett ryggpass enbart innehållande en massa olika varianter av roddar. Senare ikväll ska jag även avrunda kvällen med lite parkhäng precis som man ska göra på sommaren.

Likes

Comments