Header

Vad skulle du aldrig...

Äta? Nötkött. Delvis för jag inte äter kött längre, men också för att min mage inte klarar av det.

Dricka? Jag kan inte komma på något annat än ren Vodka, på grund av att det ger så många dåliga minnen och att det är äcklig. Det är väl okej om någon blandar en drink, men helst inte.

Skoja om? Hur ska jag formulera detta? Om jag säger så här, jag blir irriterad när människor skojar om sexualiteter, hudfärger, utseende, människor överlag. Jag tycker inte att man ska skoja om andra människor liksom. Förstår ni hur jag menar?

Ha på kroppen? En tröja som är enbart rosa.

Vilja uppleva? Det är självklart mycket saker man verkligen inte vill ska hända och ske. Men jag hoppas att jag slipper se mina nära och kära sjuka eller lida i någon sjukdom. Sedan som alltid, jag vill inte uppleva jordens undergång.

Kunna arbeta med? Slakteri, begravningsbyrå och äldreomsorg tror jag.

Säga nej till? Något som jag finner viktigt och det kan vara allt och inget.

Googla? Typ... djurplågeri eller andra hemska saker. Inte för att jag förnekar att det händer, för det vet jag att det gör och att det är hemskt, men jag vill bara inte se det.

Göra offentligt? Personliga saker.

Blogg om? Saker jag tycker är för personliga. Jag skulle heller aldrig hänga ut någon person jag har mindre tycke för.


Vad hittar man alltid/ofta...

På din spotifylista? Håkan Hellström och musik som gör mig glad.

Bakom din kylskåpsdörr? Mjölk, smör, ägg och sallad. Det finns alltid i kylskåpet.

I dina tankar? Livet, lol.


Vad gör du om...

Du set ditt ex? Beter mig som en normal människa.

Du ska spendera flera timmar på tåg/buss/bil? Musik i lurarna och ofta läsandes i någon bok.

Du hamnar i bråk? Säger vad jag tycker och tänker och gör det jag tycker är rätt.

10 år? Förhoppningsvis har jag landat i livet, är färdigutbildad, jobbar nio till fem, förhoppningsvis en början på en familj och lever ett vanligt liv utan större bekymmer.Lisa från Tilda.

Likes

Comments

Och så var jag tillbaka med ett sådant här inlägg igen. Det var ett ganska bra tag sedan nu va? Känns lite jobbigt, lite intimt, tycker inte ni det? I alla fall, hej!

Vad har jag att berätta idag tro? Inte så mycket, förutom att jag igår träffade Emil och Ola en sväng. Emil ville att vi skulle träffas en sväng innan Ola åker upp till Arjeplog, som han gör idag. Kommer sakna honom och hans små resonemang om livet (som faktiskt är klockare än vad man kan tro). Så jag lagade tacos åt herrarna och vi hade det mysigt.

Jag har också hunnit att städa bort julen – lite tråkigt, lite skönt. Träffade Jacob för ett litet tag sedan och pratade igen allt vi missat. Honom gillar jag. Han finns alltid där för mig, frågar, undrar och lyssnar. Pratade också med Jenny via Skype för någon vecka sedan, vilket var välbehövligt. Och såklart har jag haft heta diskussioner med Jenny och Cornelia i vår gruppchatt.

Idag lyssnade jag på Historiepodden och kladdade lite med mina ProMarkes som jag ständigt kämpar med. Finner det så svårt att blanda och skugga. Men det är väl som de säger att träning ger färdighet. Så, det är bara att fortsätta måla och... misslyckas(?). Idag försökte jag mig på att göra Prinsessan Leia från Star Wars. När jag fråga pappa om han såg vem det var så såg han vem det var, så jag antar att den blev okej.

Jaja, det var väl det och god fortsättning på er! Here's to the new year and same old me ;)))

Likes

Comments

Om några få veckor kommer (troligtvis – 99%) denna lilla krabat hem till oss och ska fylla huset med kärlek och glädje.

Igår var jag, mamma och pappa ute i Hamburgsund en sväng för att kolla på den nya valpen vi ska få hem. Efter att Elton gick bort, så har i alla fall jag nästan längtat ihjäl mig för att vi ska skaffa en ny hund. Och nu äntligen. Fyra veckor till sedan kommer en hane hem till oss. Det kändes liksom självklart att vår valp skulle komma från samma kennel och uppfödare, som Elton.

Jag har faktiskt aldrig träffat så små valpar som jag fick göra igår. De var varma som kaminer och så gosiga. Sedan släppte Anne ut alla vuxna hundar, för självklart ville vi hälsa på dem med. Och då blev det liv. Åhhh, jag längtar till valpen kommer hem till oss nu <3

Likes

Comments

Den här datorn, den har varit med om mycket den.

En morgon när ägaren till den lilla datorn var lite för sen till tåget, slängde hon ner datorn i den lite för stora väskan. Tog väskan i handen, sprang ner för trätrappan, som var aningen hal, för att sedan springa ner för stentrappan. I stentrappan tappar ägaren både nycklar och den svarta väskan. Som tur var lät det inte som att något gick sönder i väskan, det var bara ett skrammel från nycklarna som lät. Hon lyfter upp väskan ”oj” utbrister hon. Springer ytterligare några löparsteg och låser sedan upp den röda garageporten. Porten gnisslar något fruktansvärt när hon öppnar den, man skulle kunna väcka hela gatan med den porten. Nej, kanske inte riktigt men i alla fall de två närmsta grannarna. I garaget luktar det unket och minusgrader, så som det brukar lukta i garage. Bland alla gråa toner kan hon ändå skymta en cykel i lila färg, den är hennes.

Datorns ägare rullar ut cykeln, hänger väskan på styret och börjar cykla upp för gatan. Fan det är dåligt med luft i däcken, jag får gå och missa tåget istället tänker ägaren. Hon vänder kvickt på styret. Domedagen var nästan kommen. Barnen som passerade tjejen på gatan tittar udda på henne när hon utbrister ”FAN OCKSÅ!!!! VARFÖR TOG JAG INTE RYGGSÄCKEN??? F***A!!!!!!”

Väskan åkte in i däcket, styret åkte in i ägarens lår, nu fick hon cykla jävel till tågstationen för att inte missa tåget. Svettig och stressad hoppar hon av cykeln vid tåg- och busstationen, ställer den lila cykeln med dåligt pumpade däck i cykelstället och slänger upp väskan på axeln. Låser cykeln, tappar nycklarna, böjer sig ner för att plocka upp dem, väskan glider ner från axeln och åker ännu en gång i backen. Halsduken hänger på haj svaj, rättar till både väska och halsduk, sedan slänger hon ner nycklarna i väskan. Hon hann i tid! Med rosiga kinder ställer hon sig vid sina vänner ”god morgon”.

På rätt destination plockar hon upp datorn ur väskan och datorfodralet. En skruv lossnar och hon säger ”skönt att det inte bara är jag som har en skruv lös”. Hon ser sedan att datorns skärm har fått en konstig buckla och att tangentbordet är lite skevt. Ägaren trycker in startknappen och datorn startar. Lättnad.

”Vad har hänt?” frågar datorteknikern när hon lämnar fram datorn med tillhörande skruv. ”Äej, jag blev tillknuffad och tappade datorn” ägaren fick till svar att det måste varit en hård knuff, varav hon svarar med ett osäkert skratt och tänker: det man inte vet, har man inte ont av.

Men den lilla datorn, den mår fint och ägaren älskar den lilla maskinen något oändligt mycket och hon skulle aldrig låta något illa hända den.

Likes

Comments

Juli

Under denna månad hände det inte så jättemycket. Sommarjobbet började och jag jobbade varje dag 06:45-15:45. Träffade Hannah och Jacob en hel del. Som vanligt. Såg även Daniel Adams-Ray på Trägårn i Uddevalla. Det var sjukligt bra. Träffade gamla klasskamrater samt andra bekanta och hade det allmänt trevligt. Jag bestämde mig även i juli månad att jag skulle testa mig på att vara pescetarian, vilket jag fortfarande är och jag tycker att det går riktigt bra.

Augusti

Jag såg Petter live på Trägrån i Uddevalla och om jag minns rätt var det sista dagen Trägårn var öppen för sommaren. I alla fall, så var Petter också mycket bra. Träffade mycket vänner, Martina var en av dem. Är så otroligt tacksam att jag fick det där Facbookmeddelandet av Martina när jag var på botten "vill du komma över på fika?". Om hon inte gjort det så skulle vi nog inte hänga med varandra idag. Men i alla fall, Martina och jag var en dag ute och plockade blåbär och gjorde sedan paj av det – supermysigt.

Den 12 augusti åkte jag och Jenny upp till Stockholm för en weekend och för Veronica Maggio. En av de bästa konsert jag varit på faktiskt. Vi hade bra platser, hon hade bra gäster, som Markus Krunegård och Håkan Hellström. Det var med andra ord riktigt bra.

Om jag minns rätt så var det även i slutet av augusti som Cornelia var hemma från Skåne på en snabbvisit. Då käkade jag, Jenny och Corre på Pinchos och tog igen allt vi missat. Augusti var en fin månad.

September

Jag jobbade en hel del i september både på förskolan och på de två skolorna i mitt område. Jag kom in i rutiner, vilket jag älskar. Jag läste en hel del böcker under denna månad också, vilket är ganska oväsentligt men ändå. Hannah hade även sin 19-årsfest och det blev lite som en avskedsfest för Jacob också innan han åkte till Eksjö. Finfin kväll. Sedan i slutet av månaden tog jag och Jenny en tur ut på kusten och tittade. Inget speciellt men det var i alla fall mysigt. Och jag avslutade september på bästa sätt tror jag. Hannah och jag åkte upp till Stockholm och Nynäshamn för att se Justin Bieber för en andra gång.

Oktober

Jag gjorde faktiskt inget större under oktober, förutom att jobba och det är liksom inget att skriva om. Det enda speciella som hända var väl att jag fick tag i biljetter till Coldplay <3. Gjorde högskoleprovet också, skrattretande, för en sak är säker att det gick inte bra. Inte någon stans. Men dagen var ganska kul. Martina försov sig, och det blev kallabakil på morgonen.

November

Min månad, och min brors, och min kusins, och min kompis Albins, och mina kompisar Linas och Sigrids, glömde jag någon nu? I alla fall, jag jobbade inte jättemycket i november. Gick ju ner mig lite i oktober/november och hade inte ork till jättemycket. Låg mest hemma, träffade inte så många. Tog i alla fall upp yogan igen och håller i det fortfarande vilket känns ganska skönt.

I slutet av november hade jag 19-årsfest. Alla mina favoritmänniskor var samlade hemma hos mig. Vi dansade, sjöng, drack och åt. Det var väldigt fint med andra ord.

December

I början av månaden var jag och min familj ute i Kungshamn på släktkalas, vilket var väldigt trevligt. Fick även träffa alla mina kusinbarn på pappas sida. De är så fina allihopa <3 Dagen efter Kungshamn var det släktkalas för mig hemma i Munkedal, och det var som det brukar vara. Hela tjocka släkten samlade för käk och tjöt.

Jag träffade även Jenny några gånger, då vi verkligen försökte ta vara på sista tiden tillsammans. Jag hämtade upp Jenny hemma hos henne, vi åkte sedan vidare till Gustavsberg och Snäckan för en sista fika. I alla fall vad Jenny trodde. Några dagar senare var det överraskningsfest för Jenny. Vilken blev väldigt lyckat och fint. Dagen efter det var det utgång, med Jenny också. En sista utgång på ett tag, liksom.

Sedan kom julafton, som firades. Och ja, dagarna efter julafton är ju inte så roliga liksom. Det är bara en gröt. Nyår var bra, fick träffa massa vänner som jag inte träffat på så länge. Och jag har inte så mycket mer att berätta om December. Nu är det nya året här och jag har inga större förväntningar eller förhoppningar. Förutom Uddevalla Solid Sound, Coldplay och Håkan då. Och självklart ny hundvalp, som vi får hem i februari <3

Tack, 2016, för ett bra år!

Likes

Comments

Januari

2015 avslutades med en hejdundrandes nyårsfest hos Hannah med fina människor. En av de bättre hemmafesterna jag varit på faktiskt. Det kändes som att alla gäster var på bra humör, alla var laddade inför det nya året, vissa hade kärleken i kroppen andra inte. Vissa lyckades få ett fönster att gå sönder, men det lagades väldigt snabbt. 2016 välkomnades med en dunder-baksmälla och en jättefin nyhet. Min bästa Jacob kom ut offentligt och jag kunde inte varit stoltare.

I januari månad gick även jag och mina vänner in på sista terminen av gymnasiet. Dagar, timmar, minuter och sekunder räknades ner. Gymnasiearbetet skulle snart vara klart och jag var i full gång med min lilla bok. Denna månad hängde jag även väldigt mycket med Hannah och Jacob, då alla tre behövde varandra hela tiden.

Februari

Det starkaste minnet från februari måste ända ha varit dagen jag hittade min balklänning. Det var en allmänt bra dag med mamma i Grebbestad. Balklänning, fika på Sjögrens, shopping på Tanums shoppingcenter och ja, en riktig mor- och dotterdag. Ett annan sak jag minns lite extra också är att mina bok äntligen blev klar och vi bestämde oss för att trycka upp 70x av den.

Dagarna till studenten fortsattes att räknas ner och vi kom under 100-sträcket. Denna månad skulle även våra gymnasiearbeten redovisas, men det blev inte som planerat. Inte alls faktisk! Vår gymnasiearbetementor var inte på plats under redovisningen och jag var fly förbannad.

Mars

Fortsatte räkna ner dagarna till studenten. Tog körlektioner. Bakade mycket. Skolan blev mer och mer slapp, mer håltimmor och mindre plugg. Hängde mycket mad Hannah och Jacob. Hängde mycket med Emil, Ola och Hannah. Ja, det hände inte så mycket i mars månad, den rullade på och det var inte så mycket bekymmer. Jag tror jag mådde ganska bra med andra ord. Just det, denna månade blev jag även tillfrågad om att vara med i Hela Sverige Bakar.

April

Vårvädret slog till, vilket jag och mina vänner utnyttjade till 1000. Vi hängde mycket vid havet och tog vara på kvällssolen (läs om det här och här). Var även i Göteborg några gånger med Jenny och @corneliabuza (läs om det här och här). I skolan rullade allt på. De nationella proven kickade igång, och stress över betyg kröp sig på. Stress över balen kom också, visst jag och min baldejt Emanuel hade fixat allt i god tid. Men jag liksom stressade med mina vänner som hade en del kvar att göra. Sympati <3

Maj

En månad kvar till studenten! Först min bal, 14 maj. Vilken dag. Jag mådde bra hela den dagen, förutom på kvällen när jag fick ont i magen. Allt flöt på hela dagen. Förberedelserna började redan vid 10:00 på morgonen. Haha, jag började redan stressa då. Slängde i mig frukost och tre koppar kaffe ("måste vara pigg hela dagen" var det enda som gick i huvudet, när jag hällde i mig kaffet). Hämtade upp Emanuel, åkte ner till centrum, jag skulle ta ut pengar och Emanuel skulle köpa snus. På väg ut ur bilen trampar jag sönder klänningen, skriker och svär – Emanuel skrattar. In till Uddevalla på förfest. Tog båten till Gustavsberg, mötte upp nära och kära. Blev insläppta i lokalen, åt, drack, dansade, sjöng, somnade i min säng 03:00, Sverige van inte Eurovision.

Studentveckan började vilket betydde fest varje dag i en vecka. Trevligt. Valborg hände också, vilket resulterade till en stukad stortå. Agerade även som fotograf för Hannah och Ola på deras bal, Jacobs bal och sist Martinas och Linas bal. Retuscherade bilder i timmar.

Juni

2 juni 2016 tog jag studenten och det första jag sa när jag vaknade sliten och bakis den tredje var "det var så jävla fint igår". Åhh, jag vad saknar studentdagen. Jag hade lyckorus exakt hela dagen. Gick upp vid fem på morgonenen för att göra mig presentabel, åkte in till Uddevalla för att hämta upp Jenny och Evelina, för att åka vidare in till stan och champagnefrukost med världens bästa klass. Gömde sprit i underkläderna, gick in på toaletten för att ta en shot eller två. Hade fotografering. Fick se klassfilmer och grät. Fick träffa världens bästa lärare en sista gång. Utspringet, fick världens adrenalinkick, fick syn på min kusin Hugo, slängde mig i armarna på honom "grattis, Frida!", fick sätta mig på huk och förklara för Tindra att "jag är inte sådan här egentligen". Åkte flak – skrek, sjöng och dansade. Utgång på Trägårn. Skickade iväg några fyllesms hit och dit, somnade 04:00.

Studentresan till Ayia Napa. Vilken resa, sitter och ler bara jag tänker på det. Träffade jättefina människor och hade svinkul. Gick på barrunda i Ayia Napa, vilket är bland det roligaste jag gjort och även det konstigaste. Då jag fick åskåda hypokondri på en helt ny nivå. Var på Grabbarna Grus varje dag. Gick ner i spagat på Blue Moon Bar och en britt kom fram till mig "oh my God, I love your style" jag skrattade och svarade "thank you!!!!!". Äej, det var en väldigt kul resa.

Kom dock hem till världens värsta och sämsta nyhet någonsin. Kom hem till ett hus som inte hade någon hund. Elton hade somnat in, under min vistelse i Napa med mina bästa vänner. Jag var så himla ledsen. Saknar den lilla vovven, så det gör ont ibland. Men som tur var och är, så har jag väldigt fina vänner. Hannah frågade om hon skulle komma och trösta mig men jag svarade nej. Senare fick jag ett sms där det stod att hon lämnat en överraskning i min brevlåda. Jag slängde på min pappas blåa foppatofflor och gick till brevlådan – dricka och naturgodis. Jenny drog med mig på Solid Sound och jag fick se så många bra artister och vi spanade på snygga killar. Några andra vänner kom på idéen att grilla på ett berg vid havet. Och ja, denna månaden var väldigt upp och ner känslomässigt. Väldigt mycket gick min väg, samtidigt som väldigt mycket inte gick min väg. Men detta måste ända varit den finaste månaden i mitt liv hittills, även om Elton gick bort. Han var ju med på min studentdag i alla fall.

Likes

Comments

När jag kollade min lilla lista med mål jag hade över 2016, står det; fotografera mer. Ett mål jag inte riktigt lyckades med. Ändå har jag haft fler fotojobb detta år än tidigare. Men målet var att jag skulle fotografera min vardag mer, vilket jag absolut inte gjorde. Kanske ett mål att fortsätta jobba på. Här är i alla fall några bilder från mitt 2016.

Och för er som undrar, eller bara är nyfikna, så är alla bilder tagna med Sony SLT A77, samt ett 50mm f1.8 om inte ett 16-105 f3.5.

Vinterkvartalet är det kvartal då mamma och jag köper som mest tulpaner, för det är då dem är som finast. Så, tulpaner var något jag fotade väldigt mycket.

Fridas lärljungar gjorde nyttig middag, bestående av pannkakssmet och Nutella.

Köpte ett nytt, lite för dyrt, objektiv till lilla kameran och Nellie fick agera modell. Vilket hon gjorde strålande bra.

Besökte Röe Gård med mamma.

Hemma. Precis utanför köksfönstret. Eller inte riktigt, men nästan. Precis bakom hemmaodlingen av jordgubbar, smultron, blåbär och vinbär, där fann jag dessa stockar.

En vecka till studenten och jag bjöd Hannah och Jacob på våffelfrukost. Utomhus!

Pyntade och möblerade om flickrummet.

Enda bilden jag tog på Elton 2016, med min systemkamera.

Fotograferade Hannahs och Olas bal, där även Emanuel, Alexandra, Alice, Eric, Eveline, Emma och Viktor och massa fler vänner befann sig. Fotograferade även Jacobs bal och till sist, Linas och Martinas bal.

Studentvecka och kameran följe med.

​Och självaste studentdagen. Är dock inte ansvarig för bilderna under denna dag, som ni kanske förstår. Men denna bild, med två olika retuscheringar får följ med så här på slutet ändå.

Fler bilder från året hittas HÄR.

Likes

Comments

Dan före dopparedan. Lilla julafton. Mammas och pappas tjugotredje förlovningsdag. Efraim von Trippelhatt blev tomte igår. Tjugotredje december tvåtusensexton. Eller tjugohundrasexton, som jag säger. Hade sovmorgon idag. Fint.

Julskinkan står i ugnen, julgodiset är klart, julaftons dessert är klar, klapparna ligger under granen och ikväll blir det räckor och vin.

Livet? Livet! Ja, jag jobbar i princip heltid på dagiset nu. Dagarna rinner iväg och det känns som att jag inte hinner det jag vill hinna. Som är att måla och rita, åka till stan, åka till Göteborg eller bara det att träffa vänner. När jag är ledig jobbar mina vänner och tvärt om. Men men, en ska inte klaga.

Snart börjar det nya året och jag har ingen aning om vad som kommer hända. Förhoppningsvis får jag fortsätta jobba på dagiset i några månader in på det nya året. Kommer troligtvis vara på Arctic Paper under sommaren. Ansöka till högskolan i Karlstad och förhoppningsvis flytta. Jag ska se Coldplay och Håkan live. Har även köpt biljetter till Uddevalla Solid Sound. Ska även försöka ta mig till USA för att hälsa på Jenny och Hugo. Det kommer nog bli ett bra år. Men, det återstår att se.

Likes

Comments

Först av allt, julkalendern är faktiskt väldigt bra.

Hej på er. Hoppas allt är bra med er och att er december har börjat fint. Det har min. För i helgen var jag i Kungshamn på släktkalas till min faster. Sedan på söndagen var det släktkalas till mig hemma i Munkis. Igår var jag in till Uddevalla en sväng för att träffa Jenny. Vi åkte ut till Gustavsberg och fikade på snäckan. Lite som en sista grej att göra innan Jenny åker iväg till USA. Vi har dock pratat på att vi ska dra ut på lördag och ja, göra sådant man brukar. Dricka, dansa och sjunga. Sedan åker min donna ifrån mig i ett helt år. Bläääää. Men ska försöka ta mig till USA någon gång nästa år och hälsa på henne, samt Hugo.

Något mer? Ja, jag kan ju berätta om min lite mindre trevliga upplevelse igår. Natten till idag var fan inte roligt för min del. När kvällen kröp sig på igår, fick jag sådan fruktansvärd ångest. Jag visste nästan inte vart jag skulle ta vägen. Så, jag gjorde som jag alltid gör – jag la mig under täcket med Håkan i lurarna. Men jag kände min bara stressad och instängd med musik i öronen, så jag låg bara och tittade upp i taket. Sedan försökte jag sova. Tankarna gick i 120. Jag blev kallsvettig och började må illa. Satte mig upp i sängen och bara försökte andas. Tänkte att om jag skriver några rader i anteckningar på mobilen kanske jag mår bättre, men inte. Då skrev jag till Jenny och tjatade med henne en stund. Sedan Cornelia. Fick ur mig en del av det jag ville säga och det jag kan förklara. Sedan somnade jag efter några timmar och en hel del om och men. Det är inte ofta jag mår så som jag mådde igår kväll längre, vilket är skönt. Men när de kvällarna kommer, så känns de jobbigare än de gjorde förr. Jag måste bara lära mig att acceptera det och att det ofta bara håller i sig i någon dag eller två. Och inte ett helt år.

I alla fall, Hannah var här idag, vilket var trevligt. Jag skrev till Hannah igår "vi har inte hängt på ett tag" var av jag fick tillbaka "frukost imorgon". Och så blev det. Hannah kom hit vid tio, vi åkte och handlade, åkte hem till mig, gjorde iordning frullen, käkade, snackade och bara hängde.

Imorgon och resten av veckan väntar jobb. Om jag minns rätt har jag ett fotojobb på lördag också. Men det var väl alles för idag. Vi hörs när vi hörs. Ta hand om er.

Likes

Comments

I lördags var det festligheter hemma hos mig. Mina nära och kära var alla samlade för en trevlig kväll. Jag var nöjd.

Lördagen startade lugnt med familjefrukost och x antal koppar kaffe. Sedan började jag fixa mig inför kvällen. Klockan fem kom Jenny och Cornelia. Vi satt och pratade en stund, Cornelia sminkade sig, jag och Jenny tittade på. Klockan sex beställde vi pizza, åkte till affären för att köpa blanddryck, för det är alltid bra att ha. Vi hämtade upp pizzorna, åkte hem, käkade och väntade sedan in alla andra.

Till slut var alla hemma hos mig och ja, det var en bra kväll. Mycket skratt och hets. Jag spelade amerikans fotboll med Isak och Jenny. Jag gick självklart ner i spagat. Jacob var hemma för att fira mig. Albin kom hem från Göteborg och Cornelia från Skåne. Min barndomskompis, Antons bästa vän, Patrik kom och sa grattis. Mina kusiner Ellen och Elias kom också. Emma och Viktor kom och jag blev överlycklig när jag fick syn på Emma. Hon är så bra!

Kvällen avslutades med körsång till Stad i ljus. Halv sex på morgonen sa jag, Jenny, Cornelia och Isak god natt. Sedan ringde väckarklockan 09:00, då skulle Cornelia och Isak hem. Jenny sov vidare, sedan jag. Sov ytterligare två timmar. Sedan åkte Jenny hem. Sedan sov jag fram och tillbaka hela dagen.

Det var en fin lördagskväll och söndagsmorgon. Tack!

Likes

Comments