- Älskling...? Säger Simon med en ledsam och orolig röst
- HUR KUNDE DU?! Efter allt jag offrat för att få vara med dig , hur kunde du?? Skriker jag med tårarna rinnande ner för mina röda kinder
- Jag älskar dig och de vet du! Säger han med ögonen nere i golvet
- HUR VÅGAR DU!! Hur vågar du säga att du älskar mig efter att du gjort detta emot mig?! Jag HATAR dig och jag vill aldrig se dig igen! skrik gråter jag emot Simon innan jag sliter mig loss ur hans händer och springer iväg..

Jag hör hur han högt skriker förlåt bakom mig men han kommer inte springande, han försöker inte ens stoppa mig...

Innan jag ens kollar runt om mig så har jag låst in mig på toaletten, jag vänder mig med ryggen emot dörren och sjunker ner med ansiktet i mina händer.

Tårarna faller som floder ner för mina kinder men jag tar upp mitt ansikte ur mina händer och torkar bort min rinnande mascara.

När jag vänder mig om så kommer de ut en naken kille ut ur duschen.
- OHGUD VAD GÖR DU HÄR??
Jag svarar inte ens för min blick har fastnat på hans galet stora k*k
Jag står där helt still och säger ingenting , han måste ju tro att jag är helt dum i huvudet men å andra sidan så täcker han inte för sin ... häller.
När jag äntligen får fram nått så säger jag
- förlåt.... , och sedan springer jag iväg."Nästa dag"

Jag vaknar upp av att min lilla syster som är 15 år kommer in och skriker på mig om någon jävla tröja som jag tagit ifrån henne men jag orkar inte bry mig om de eller något annat , jag vill bara ligga i min säng i fred.

*Knack knack*
- Hjärtat , du får skynda dig om du vill hinna med mig i bilen säger mamma
*30 minuter senare*
- Annie! Gå upp nu! Jag kommer INTE sjukanmäla dig Skriker mamma ifrån hallen!
Jag går till slut upp , sättet håret i en boll och tar på mig ett par för små jeans o ett linne, sen går jag ut till mamma som är fruktansvärt irritera.

*i skolan*
De är precis som en helt vanlig dag, dem populära tjejerna sitter och pratar om deras "underbara" pojkvänner och nya kläder dem köpt, plugghästarna sitter och diskuterat de olika matematik läxorna men de är inte en vanlig dag för jag sitter i ett ensamt hörn och Simon är inte ens i skolan , om jag ska vara ärlig så är jag ganska glad över att han inte är här för de hade jag nog inte klarat av.

Hela dagen går fruktansvärt långsamt och när jag äntligen kommer hem så tar jag av mig alla kläder och hoppar in i duschen.
Jag tror aldrig en dusch vart så skönt förut men något som stör mig är något rafsande ljud ifrån mitt rum så jag går ut ur duschen och kollar efter och sittande på min säng sitter...

Killen som jag träffat på i badrummet den där kvällen... Va i hela *** gjorde han i mitt rum mitt?!

- Vad gör du här?!
Han svarar inte han bara stirrar på mig och då kommer jag på att jag står helt naken framför honom.
Jag skyndar mig att ta på mig en t-shirt som låg på golvet , men han svarar fortfarande inte utan han reser sig ifrån sängen och går emot mig.

Plötsligt så står han bara några decimeter ifrån mig , jag blir knäpp tyst när han tar tag i min hand och leder mig till sängen.

Han lägger mig ner och tar av sig sin Morris tröja och slänger den på golvet.
Han lägger sig över mig och börja kyssa min hals , hans höger hand är innanför min tröja och jag känner hans hårda och stora...
Jag ligger i chock och fattar inte riktigt vad som händer men de känns så himla bra
På bara några sekunder så har han tagit av min tröja och jag ligger helt naken , han tar av sig sina byxor och hans k*k trycks emot mig , jag känner hur min kropp börjar bulta och jag hör hans flåsande andetag.

*Annies tankar*
Varför kysser han mig inte?, är de något fel?

Plötsligt slutar han och kollar mig rakt in i ögonen och säger
- Jag kunde inte sluta tänka på dig igår kväll säger han med sina fina blåa ögon fast i mina
Dä plötsligt börjar jag tänka på Simon och vad han gjort emot mig och känner hur jag börjar koka av avsky och jag tänker mig inte ens för men plötsligt så har jag satt mig på honom och han tar sina händer på min röv och jag kysser honom om och om igen!
Jag lägger mig över honom och han börjar trycka mig hårt emot honom , han börjar stöna när jag börja gnida mig emot hans...***

Då kommer Emmla min lilla syster in rusande in i mitt rum , innan hon hittat lampknappen så har han gömt sig under sängen.
- Har du hört talas om att knacka eller!!säger jag med en anfod röst
- Bla bla bla Simon är i hallen och väntat på dig säger hon och går iväg
Jag skyndar mig att ta på mig ett sexigt linne för att jävlas med Simon och springer ut till hallen.

När jag kommer till hallen så står Simon där med en stor svullen blåtira.
- Vad har du gjort?! Säger jag hastigt
- Ehm jag...eeh , jag berättade för Devon att jag älskar dig och att du är den ända jag vill ha , och att hon bara var ett misstag säger Simon med skuld i sina ögon
- Var de devon du låg med?!? Skriker jag på honom
- Mm mumlar Simon med blicken i marken
- Du krossa mitt hjärta.. Och jag vill aldrig se dig i närheten av mitt hem igen
- Men jag älskar ju dig, de var en engångs grej de här med Devon , jag lovar säger Simon allvarligt

*Annies tankar*
Jag hatar att jag älskar honom, han förtjänar inte min kärlek men han är ledsen och de ser jag , vad ska jag göra...

- Jag tror inte jag kommer att kunna förlåta dig Simon säger jag med en sorgesam röst och tårar fallande ner från mina kinder
- SÄG INTE SÅ! Jag kan inte leva utan dig säger Simon gråtande

Han försöker att krama mig men jag backar undan.

- Jag kommer aldrig sluta älska och försöka få tillbaka dig säger Simon innan mamma tillslut kommer och ber han att gå.


- Hjärtat vad handlar allt detta om? Säger mamma med armarna om mig
- Jag orkar inte prata nu säger jag
- De är lugnt gumman , jag finns hör när du vill prata säger mamma med en lugnande röst

Jag kommer då ihåg att killen som jag träffat hos Simon fortfarande ligger under min säng , jag springer till mitt rum men han är inte längre kvar utan de ända som finns kvar är en lapp där de står
"Förlåt för de som kommer"
Vad skulle menas med detta?!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Han omfamnade mig och jag kände den där varma kokande känslan som jag längtat efter. Men kramen var slut på några sekunder och jag stod kvar tyst och bara stirrade på honom. Jag märkte att hans ögon var intensiva men fortfarande mjuka. Han kropp såg spänd ut men samtidigt behaglig. Hans läppar var fylliga och såg ut som silke. Vi stod nära varandra på den övergivna lilla fotbollsplanen i sommarkvällen. Fotbollsplanen var omringad av en tät skog på ena sidan och på andra sidan fanns en bilväg lite längre bort. Men den bilvägen används inte längre eftersom en mycket finare och större bilväg ersatt den. Det kan hända att det åker någon bil på den gamla vägen för utsiktens skull men det var inte ofta. Och speciellt inte på en sen söndag kväll.
Mitt i alla hans varma andetag mot mitt ansikte och hans röst tät intill mitt öra så började jag tänka på hur jag hamnat här. Med honom.
Allt började ju egentligen när min mamma fick en ny kompis vilket är hans mamma. Han kom över på fika med hans mamma och den pinsamma tystnaden går inte att beskriva. Men någon gång i band möttes våra blickar då vi oftast himlade åt våra mammor. Jag kommer ihåg hur ställd jag blev första gången jag såg honom. Han var så... vacker, helt enkelt. Och plötsligt, för bara en vecka sedan på en av fika grejerna så började vi prata, och skratta och argumentera. Det gick inte att hejda oss. Vi fick varandras nummer och sedan har vi pratat varje dag den här veckan.
Idag kom han hem till mig och vi har varit med varandra hela dagen.
Nu står vi här.
Han nära mig. Jag nära honom. Jag vaknar upp ur mitt tänkande och inser att hans läppar är tryckta mot mina. Dom är varma och lika mjuka som dom såg ut att vara. Hans armar trycker mig tajt mot hans kropp och jag hänger mina armar löst över hans axlar. Jag känner hans tunga mot min och någon sätter på en torktumlare i min mage. Det pirrar galet i mig och långsamt kommer vi ner på marken. Han ligger med ett ben emellan mina och jag låter honom komma ner över mig. Hans andetag blir kortare och snabbare och hans tunga letar sig fram intensivare. Jag var så ovan att jag bara låg stilla, stel och visste inte hur jag skulle kunna slappna av. Han är ju också oskuld, det vet jag för det har han berättat. Så varför är han så avslappnad? Säker? Då bara stannar han upp och ser på mig.
-Vill du?
En tystnad sveper över fotbollsplanen. Till och med fåglarna slutar kvittra.
-Jag kan vänta på dig om du inte är redo. Viskar han.
-Nej. Säger jag rakt av. Jag vill men... Jag är lite...
-Nervös? Stel? Rädd? Han ler lite och prickar in mina känslor precis.
Jag nickar.
-Kom. Säger han och reser sig upp. Han räcker ut sin hand till mig och jag tar den. Jag följer efter honom in i skogen och uppför ett berg. När vi står högst upp på berget och vinden blåser på rejält, kryper han in under ett träd. Jag står kvar i kylan och undrar om han kommer ut igen och vad fan han gör under trädet. Jag tvekar när jag går ner på knä vid trädet.
-Vart tog du vägen? Viskar jag nervöst. Då sticker han ut sitt huvud under trädet och grabbar tag i mig. Jag kryper tvingat in under trädet och upptäcker mig själv hamna i hans knä. Trädets grenar börjar långt upp på trädet och grenarna sträcker sig ända ner till marken. Vilket gör att det blir ett stort utrymme under trädet och dom gröna grenarna sluter sig runt trädet vilket gör det varmt, tyst och skyddat.
Jag kliver av hans knä och sätter mig tät intill honom. Gräset och mossan under mig är torr och mjuk, och konstigt nog känns det nästan som om jag sitter på min säng där hemma. Han granskar mig, förmodligen undrande vad jag tycker om den hemliga platsen under trädet.
-Hur visste du att det här fanns? Frågar jag.
-Jag kommer ihåg det här stället från när jag var liten och hittade det. Min kompis bodde här och jag besökte honom ofta, vi sprang alltid runt och lekte här på berget och i skogen. Det kanske inte är så trevligt att sitta under ett träd, förlåt, det här var en dålig idé, vi kan...
-Nej. Det är underbart. Avbryter jag honom och tar hans hand. Han ler glatt men lite osäkert.
-Så... Jag tänkte att, jag tror du gillar att ta saker i din takt. Har jag rätt?
Jag nickar.
Jag vill inte stressa dig in i något. Så jag kan vänta, verkligen. Säger han och ser på mig i ögonen.
Jag nickar igen.
-Men det behöver du inte. Viskar jag och kysser honom. Min tunga hittar hans fort och jag lägger mig över honom så att han långsamt faller ner till den mjuka marken. Jag drar min hand igenom hans hår och håller sedan fast min hand i hans nacke. Han lägger sina händer runt min midja och trycker mig så nära det bara går. Jag känner hans händer röra sig uppför min rygg och sedan ner på mitt bröst. Han knäpper upp min skjorta och drar av den. Han sätter sig halvt upp och drar av sig sin T-shirt. Jag lägger mina händer på hans bröstkorg och känner hans intensiva andning.
Mitt hjärta är glödhett och bultar i bröstet. Han smeker mig på kinden och drar sina naglar igenom mitt hår.
Sedan får inte du reda på vad som händer mer.
För det är privat.

  • 1095 Readers

Likes

Comments

Klockan slog 14.00 och jag gick till mitt skåp för att hämta mina saker. Medan jag la i mina böcker in i min väska, kände jag någon krypa upp bakom mig. ”Hej gulle” vad det enda jag hörde, och jag vände mig om för att se den allra bästa killen på jorden, min pojkvän. ”Är du klar så vi kan gå hem till mig?”, sa han med ett leende på läpparna, och jag nickade tillbaka och log mot honom lite blygt. Han tog tag i min hand och ledde mig mot skolans huvudentré då vi skulle gå ut. Vi gick sakta mot tågstationen, där vi faktiskt skulle ta bussen hem till honom.

På bussen satt vi och pratade om allt möjligt, hur skolan var, hur vi mådde, och sedan skrattade vi och skojade med varandra. Jag tittade in i hans ögon så ofta som jag kunde, bara för att se de mörkbruna ögonen, som fick mig att drunkna varje gång. Han höll min hand hela tiden och tillslut var vi framme i hans by. Först av allt skulle jag få hälsa på hans mamma som jobbade i en affär, och som hans pappa faktiskt ägde. Det var ganska stelt och jag kunde känna blickarna från hans mamma i min nacke, medan jag väntade på att min kille hämtade lite fika till oss två. Men, efter det sa vi hejdå till hans mamma och sedan gick vi hem till honom för att plugga. Just då visste jag dock inte att det skulle bli något helt annat.

När vi väl var vid huset, gick vi direkt ner till källaren där hans rum var, för att börja plugga. Jag tittade mig omkring och blev inte särskilt förvånad över något, hans rum såg ut som de flesta rummen jag hade sett innan. Han hade ett skrivbord, en säng, en hylla, en garderob och ett stort fönster på ena väggen. Jag satte mig ner på sängen och tittade upp på en av hans väggar, som var fyllda med bebisbilder. Jag kommenterade att dem var väldigt söta medan jag fnittrade lite. Plötsligt känner jag hur sängen sänkte sig, och jag känner att han sätter sig bredvid mig. Jag slet blicken från väggen och vände mig mot honom, för att sedan titta in i hans mörkbruna, vackra ögon. Jag kände hur han kom närmare och närmare, och hans varma händer placerade sig på min haka.

Plötsligt kände jag hur mina läppar trycktes mot hans, och mina ögonlock stängde sig mer ju längre vi kysstes. Jag blev varm i hela kroppen, och jag kände hur min mage pirrade. Efter att ha tappat andan vid den långa och underbara kyssen, så log jag mot honom, och han log tillbaka med det största leendet jag någonsin sett. Men, det slutade inte där. Det blev intensivare, och den här gången sträckte jag mig mot honom för att få mer av hans fantastiska kyssar, och han verkade inte tveka heller. Vi låg nu ner i hans säng, och våra passionerade kyssar övergick till hett hångel. Han låg ovanpå mig, och hade händerna brett isär med varsin arm på var sin sida av mitt huvud.

Han tittade på mig med en intensiv blick, som fick mig att smälta inifrån. Han satt nu istället med benen särade över min kropp, och han började ta av mig min stora tröja som jag hade på mig. Jag låg nu bara i en liten magtröga och mina strumpbyxor, och jag kände hur han smekte min kropp med hans, lite kalla, händer. Hela min kropp rös av den smekningen, men den gjorde mig mer kåt. För varje smekning, för varje tafsning, för varje kyss blev jag kåtare och kåtare. Jag bestämde mig för att ta ett litet steg själv, och rullade över så han skulle ligga underst. Jag satte mig med benen särade över honom, och kysste honom. Han stoppade mig, tog tag i min magtröga och drog av den från min kropp. Nu var jag bara i strumpbyxor och Bh, och mer vågade inte jag ta av.

Det var första gången jag gjorde något sådant, min första pojkvän, min första kyss, och detta var första gången vi gjorde något sådant här. Dessutom var hans syskon hemma, så vi vågade inte klä av oss för mycket. Men, jag ville inte bara ligga halvt naken helt själv, så jag drog av hans tröja sakta, och beundrade hans vältränade kropp. Jag började kyssa hans bröstmuskler, biceps, magmuskler och sedan började jag kyssa hans fylliga läppar igen. Jag la mina händer i hans hår och lekte lite med det medan vi hånglade upp varandra. Jag kände hur jag blev varmare i kroppen, och beslöt mig för att få både mig och honom att njuta lite. Jag började rida ovanpå honom, medan han höll om min rumpa och daskade till den då och då. Jag kände hur han blev hårdare och hårdare, och jag blev bara mer kåt för varje sekund som gick. Vi andades djupt båda två, ibland fick jag sluta kyssa honom och stönade vid hans öra istället, medan jag red honom hela tiden. Jag kom tillslut och kände hur min kropp spände sig när jag fick min orgasm. Jag stönade riktigt ordentligt, och jag visste att min pojkvän blev kåtare ju mer jag stönade, så jag fortsatte.

Efter att jag kom vände han på mig istället, och jag fick lugna mig lite, så vi kunde köra om på nytt senare. Han gjorde så jag låg ner på rygg, och särade på mina ben, så han kunde luta sin håra kuk mot min fitta. Även fast vi hade kläder på oss, kändes det ändå bra och skönt när han juckade mot mig. Oväntat kände jag hur han kysste mig igen, och han gick längre ner, först nacken och sedan mina bröst. Han tog bort Bh:n och kysste mina bröstvårtor. Sedan sa han till mig att gå upp, och jag förstod först inte vad vi skulle göra. Men, jag gjorde som han bad mig, och jag kände hur han lyfte upp min kropp.

Nu hade jag mina ben runt hans midja, mina armar runt hans varma nacke, och mina händer i hans hår. Han lutade mig mot en vägg, kysste mig först passionerat, och sedan kom han med tungan igen, och genast blev jag kåt igen. Han tog ner mig från väggen, och vi stod upp och kysstes istället. Jag kände att han tog in sina händer under mina strumpbyxor, greppade tag riktigt hårt på min rumpa och sedan kände jag hur han drog i mina stingtrosor, de kom nu högre upp på min midja. Vi la oss ner och han fortsatte att daska till min rumpa och smekte min fitta fram och tillbaka över mina strumpbyxor. Sedan så tafsade vi lite överallt på varandra, medan vi lugnade ner oss.

Efter det blev vi båda ganska trötta, ingen av oss hade ork till att göra något mer än att mysa, så det var det vi gjorde. Jag tänkte lite för mig själv, att det var lite orättvist av mig att inte jag fick honom att komma också, men samtidigt så var jag inte redo för att suga av honom eller gå till det största steget, att ha sex just då. Han var okej med det dock, vilket fick bort lite av mina skuldkänslor. Vi låg nu ner i hans säng med täcket över oss, han höll om mig bakifrån, och hade sina armar runt mig. Han smekte min kropp ibland, och vi värmde varandra hela tiden. Tillslut vände jag mot honom och låg halvt ovanpå honom istället, men nu hade vi ansiktena mot varandra. Jag kysste honom passionerat igen, och sedan lutade jag mitt huvud mot hans bröstkorg, och kunde höra hans hjärta slå.

Efter det så tittade han på mig, och sa ”Jag älskar dig”, jag log jättebrett och blev överlycklig, och svarade direkt utan tvekan ”Jag älskar dig också”. Vi låg kvar där en stund, bara snackade med varandra och han fick mig att skratta hela tiden. Vid den tiden var klockan 16.30, och jag behövde åka hem och han skulle jobba. Vi tog bussen in till stationen igen, vi kramade varandra hejdå och kysste varandra passionerat en sista gång. Sedan tog jag tåget hem och han gick till jobbet. På tåget kunde jag inte sluta tänka på honom, och allt jag kunde säga om den eftermiddagen var att det var den bästa dagen någonsin. Sedan slog det mig, att det inte blev mycket plugg gjort i alla fall.

Likes

Comments


Lust och lycka i varje cell


Väl hemma hos Pontus blev Emilia nervös.

- Hur vill du sova? Pontus frågade lugnt och inte alls blygsamt Rummet kändes trångt och Emilia visste att Pontus föräldrar skulle komma hem senare inatt. Hon vågade inte ta risker så hon knölade ner sig i en fåtölj vid fönstret.

- Du kan sova på soffan om du vill.

Som nu Pontus slängde sig raklång på och drog av sig tjocktröjan. Emilia såg en honungsfärgad mage när t-shirten gled upp efter tjocktröjan. En handfull ljusa hårstrån som försvann ner i byxlinningen. Det räckte för att hennes hjärta skulle slå ett extra slag och hennes kropp fylldes med värme och mer nervositet.

- Kom, vad gör du borta vid fönstret? Du får plats bredvid mig här i soffan.

Han verkade inte alls nervös. Han satte sig upp litegrann så att de kunde sitta skavfötters. Tankarna inom Emilia snurrade runt. Hur skulle det bli om han började kyssa henne? Skulle hon kunna hejda sig själv med all åtrå som sjöd i kroppen? De var ju inget annat än vänner... Vad skulle han tycka om hennes kyssar?

Hon flyttade över till honom i soffan. Kunde omöjligen motstå, frestelsen var för stor. Hon gled fram mot Pontus, böjde sig över honom och kysste hans mjuka små läppar och han svarade tillbaka med en varm, blöt kyss. Hon lutade sig tillbaka, till sitt hörn i soffan alldeles röd i hela ansiktet, men lättad över att ha vågat. Pontus kastade sig över henne och började kyssa henne i hela ansiktet och på halsen. Emilia började flämta och även Pontus. De flämtade högt båda två och klamrade sig fast i varandra. Det blev plötsligt bråttom och otåligheten brann i andetag, blickar, händer, läppar och hungern växte till en plågsam längtan. Kläderna var i vägen och frustationen blev starkare. Nu fanns det ingen återvändå, kläderna skulle av.

Han fick in händerna under hennes tajta linne och hon under hans t-shirt. Hon kysste hans silkeslena mage. Hon njöt över att höra honom stöna varmfuktigt i hennes öra. Allting var så mycket bättre än vad hon hade föreställt sig. Hon trasslade av honom jeansen och han började lirka med hennes bh, fick av den och kysste sig neråt mot gylfen. Han var lika otålig som hon.

Han fick ner gylfen och hade knäppt upp knapparna på hennes tajta jeans och drog dem nedåt.

- Får jag?

Han hejdade sig och satte sig upp men hon nickade varmt och flämtade ja. Hon skulle ångra sig resten av sitt liv om hon förnekade sig själv nu. Om hon hade sagt stopp.

Han log och böjde sig över henne igen, kysste först hennes ena och sedan hennes andra höftben innan han började trassla av henne spetstrosorna.

Emilia och Puntus. Pontus hjärta Emilia. Han var en bättre älskare än vad hon hade kunnat föreställa sig. Han var lekfull, nyfiken och lyhörd på ett sätt som fick henne att stöna högt. När han till slut kastade av sig kalsongerna och långsamt och försiktigt trängde sig in i henne pulserade det av lust och lycka ut till varenda cell i kroppen. Vad som än hände sedan så ville hon att det skulle vara de två.  • 1343 Readers

Likes

Comments

- STOPP! Skrek jag ut nervöst
- Gjorde jag dig illa sa Calle lite generat

Att erkänna min oskuld kändes som en buzzkill så jag svara

- Nej inte alls fortsätt du sa jag o log lite lätt
- Ohh okej svarade Calle

Helvete vad ont de gör , visst de hjälpte ju inte direkt att han hade en 23cm kuk...

Calle började stöna och och jag såg på honom att han var nära att komma...SLUTA! Skrek jag igen
Calle slutade inte han fortsätter och jag fortsätter bara skrika i panik!!
- SLUTA , STANNA!!! KODNOM!! Skrek jag i panik
- BABY!! SKRIK HÖGRE Stönar Calle ut
- SNÄLLA SNÄLLAAAA!! Fortsätter jag
- SKRIK HÖGRE!! HÖGRE! Stönar Calle ännu högre

Och då...kom han.

Jag knuffade bort honom och skyndade mig att ta på mig en stor tröja och jag sprang in på toan och låste!

Calle sprang efter mig och försökte öppna dörren!

- Förlåt , jag bara ..jag..snälla förlåt sa sa Calle från andra sidan dörren

Men jag svarade inte utan jag bara stirra in i spegeln och tänkte på vad som nyss hade hänt.

- Kom ut snälla, snälla Amelia kom ut o titta på mig sa Calle lite ledsamt

Jag storma ut från badrummet och tog mina grejer och sprang ut igenom dörren och slängde mig på min cykel och åkte iväg.
Calle stod utanför dörren och skrek efter mig med en sorgsen och nästan lite ångest fylld röst..


Detta var tre månader sedan nu.. På detta tre månaderna så har de hänt riktigt mycket.
Jag som bara är 15 år har nu ett annat liv att vaka över..eller ah snart..

Calle vill att jag ska göra abort och jag kan förstå han , de är inte direkt min dröm att ha ett barn vid 15 års ålder, men jag har inte hjärta nog att ta bort de.

*Vecka 18*

De har inte börjar synas än att jag är gravid och de är jag glad över.
Calle låtsas inte om mig längre och de gör ganska ont men jag förtränger dem.

Men de är inte de värsta utan de värsta är att jag inte sagt något till min mamma än, hur ska Jag förklara att hennes ända dotter blivit gravid vid 15 års ålder.

Jag har bestämt mig att berätta för henne efter skolan!

Skoldagen går men de är inte riktigt som vanligt för jag känner hur magen vrider sig och hur jag håller på att krä...

- EWW DITT ÄCKEL!! FRANK HON KRÄKTES PÅ MIG skriker Helena ut i panik

Frank som då är vår biologi lärare tittar på mig med stora ögon men skyndar sig fram emot mig och hjälper mig till skolsystern.

- Jag behöver inte gå till skolsystern säger jag med blicken i golvet
- Jag vet svarar Frank med blicken fäst framåt
- Va?! Vad menar du?? Säger jag förbryllat

Men han svarar inte utan han drar in mig i städ skrubben!

Städ skrubben är ett mörkt litet rum längst bort i skolan ..där ingen går eller hörs, de är känt som skolans knull-rum eftersom ingen någonsin går hitt.
Så vad i helvete gjorde jag här med...Frank!!

- Jag vet allt vad du gjort din hora säger Frank samt han går emot mig
- Vad vill du mig??! Säger jag med en skakig röst
- Vill och vill , de handlar nog om vad jag inte vill... Säger Frank mystiskt men ögonen vidöppna
- Vad menar du? Säger jag förbryllat
- Jag vill INTE att du berättar för någon av vad jag ska göra med dig om bara några sekunder... Frank skrattar och tar tag i mina armar och trycker mig emot vägen
-SLUUUUUTA DITT JÄVLA ÄCKEL SNÄLLA SLUTAAAA!!!!

Innan jag jag hinner skrika ett ord till så blir allt mörkt....

  • 910 Readers

Likes

Comments

När jag plötsligt hör en starkt brummande ljud utanför mitt fönster.

Jag reser mig upp och gnuggar mig lätt runt ögonen och öppnar fönstret , månljuset täcker mitt ansikte , jag tar upp handen för att täcka de starka månljust och för att förhoppningsvis se vem de är som är där nere!

Men innan jag hinner titta så har killen redan börjat klättra upp för stuprännan och på bara några sekunder så stod han framför mig.,.i mitt rum...mitt i natten...och jag hade bara spets trosor på mig!.

- Jag antar att du vill ha din Hjelm tillbaka sa jag förvånadsfullt lugnt

Men han svarade inte utan han stod där och tittade på mig och sen plötsligt tittade han ner i golvet och drog sina fingrar igenom sitt rufsiga hår.
Jag måste medge att de var fruktansvärt sexigt och att jag ville inte att han skulle gå.

- Här har du sa jag och gav honom hjälmen
- Ta på dig den! Sa han och tog tag i mig
- Varför?! Sa jag chockat
- Jag vill ta dig till en plats sa han och kastade ett linne på mig

Jag vet att de är helt galet jag har ju ingen aning vem denna kille är men de vill Jag ta reda på!
Så jag tog på mig Linet och of course så syntet mina bröst igenom de tajta linet.

Jag såg på honom att han märkt att jag fortfarande nästan såg helt naken ut men han log bara lite och klättrade ut igenom fönstret.

Jag får tusen fjärilar i magen samtidigt så är jag skit rädd , jag springer ner så tyst jag kan och tar på mig mina skor och skyndar mig ut!

- Hoppa på , skynda dig säger han snabbt och startar motorn

Jag slänger mig på mopeden och han kör först inte så fort och jag håller inte ens i honom.

*VROOOOM*
Plötsligt går motorn på högvarv och jag flyger bak men hinner ta armarna runt honom och jag håller hårt fast om honom men då bromsar han och bara stannar men jag håller fortfarande hårt om honom.

- Jag älskar när du håller om mig säger han och vänder sig om emot mig

De är första gången jag ser hur han ser ut och jag tittar på honom länge innan jag svarar.

Jag kände igen honom på något underligt sätt men jag vet inte riktigt varför.
Hans ögon var isblå och hans läppar var så fylliga och jag vill bara kyssa honom hela natten....NÄNÄ vad tänker jag nu! Men han är ju så sexig och hans kropp....sluta nu!

- Jag älskar dina ögon...läppar...kropp..allt säger jag och tittar ner i marken
- Jag älskar hur du tittar på mig som om jag vore en diamant säger han och ler
- Vem är du? Säger jag och tok ler
- Kommer du inte ihåg mig säger han och hans vackra leende försvinner fort
- Borde jag de? Säger jag lite förvånat

Jag ser att han tänker ute och han får en rynka i pannan sen så hände de!

Han kysste mig!
Hans tunga nuddade min och för en sekund så stod allt still tills jag som den idiot jag är börjar skratta för att han tar sina stora händer på min rumpa...bra gjort liksom.

Han lägger mig ner och börjar kyssa min hals trots att jag nyss gap skattat.
De är så skönt och hela jag ryser till , jag lägger mig på honom och han tar sina händer på min röv och trycker mig hårt emot sig och jag känner hur hans .*.*.* börjar växa och de får mig glad...väldigt göad.

Jag känner hur vi båda andas hastigare och hur han gör allt grovare.
Hans våta kyssar emot mina bröst och hans hårda ...emot min...

- Hårdare skriker jag ut!
- Så här säger han och verkligen gör de hårdare
- AHHH OHHH JA JAA skriker jag av ren njutning
Hela jag vill bara explodera och de värkar verkligen som om han vill se de för ju mer jag stönar ju hårdare gör han.
- SNABBARE HÅRDARE SNÄLLA!! Skriker jag ut och trycker honom ännu hårdare emot mig!

Han lägger sig över mig för han ser att jag nästan är där och han verkligen försöker och försöker.

- JAG AHHH KOMMER JAG KOMMER!! SLUTA INTE!!!
- HELVETES JÄVLA SKIT! Säger han när ......


Skriv vad ni tycker på ask ifall ni vill höra mer!

Likes

Comments

Jag är en tjej på 15 år och jag är helt förälskad i en kille som är 17 han är helt underbart snygg!
Hans röst är jätte mörk och de är så sjukt sexigt men de bästa med hela han är att han är singel!

Varje morgon när jag går till bussen så står han alltid där lutande mot en lyktstolpe och ser så sjukt snygg ut!

Hans hår ligger helt perfekt och hans leende med hans vita tänder riktigt skiner i solen.

Jag har aldrig vågat gå allt för nära eller ens sagt hej...eller jo de va ju den gången jag råkat gå in i honom och han sa "ursäkta" även om de va totalt mitt fel.

Jaja nu skiter vi i de , för de är inte exakt vad denna historien ska handla om...eller jo men vi kommer till de sen!


De va vad jag trodde var en helt vanlig dag men nejnejnejnej så här börja de!


Jag vaknar av att solven kysser mig i ansiktet och lukten av bacon ner ifrån köket.

- Älskling skynda dig ner om du vill få skjuts ropar mamma ner ifrån köket
- Jaja ropar jag och tar på mig morgonrocken och springer ner till köket

*I köket*
- Go morgon älskling , sovit gott? Frågar mamma med ett leende
- Jadå , kan du skicka juicen frågar jag och tittar trött emot mamma
- Du får äta upp nu och springa upp och ta upp dig kläder , vi åker om 10! Säger mamma och börjar ta undan frukosten

Jag springer upp och tar på mig ett par jeans och en hoodie och springer ner till hallen.

Skol dagen går ganska fort och ganska enkelt faktiskt trotts en två timmars långt matte lektion.

När klockan ringer så springer jag ut och ställer mig vid busshållplatsen så fort som möjligt.

När jag äntligen ser bussen runt kröken så ställer jag mig så nära vägen och bara väntar men bussen bara åker förbi mig utan att ens titta.

- Gahhsh säger jag lite högt och börjar istället gå vid vägen Påväg hemåt .

Efter ungefär 10 minuter så kommer det en moppe som åker förbi väldigt fort för att vara en moppe och den stannar ungefär 5 meter ifrån mig.

Jag går fram ganska misstänksamt och frågar om han behövde hjälp eller om de va nått fel med mopeden men han säger bara
- Hoppa på säger en mörk röst bakom en mörk Hjelm.
- Nej Gud! Säger jag och börjar gå iväg hastigt
- NEJ! Stanna! Skriker han och kör upp intill mig.

Han slänger mig upp på moppen och kör fort iväg!
Mitt hjärta slår i tusen när vi for iväg!
Vi åker i minst 110 km och de värkar som om att så hårdare jag håller om honom så kör han bara fortare och fortare.

-STANNA !!! Skriker jag ut som DN galning

Han bromsar in och jag flyger in i hans rygg.
Jag hoppar av så himla fort och skäller ut honom!
Jag skiter av honom hjälmen men då åker han iväg som en raket!

Så där står jag med en Hjelm i händerna mitt ute vid vägen.

Vem var de ??
Hans röst var jätte mörk och han hade muskulösa armar.
Jag måste medge att de var spännande även om jag nästan sket ner mig.

Jag ringer till sist mamma och hon hämtar upp mig vid vägen.

När jag lägger mig så är de ända jag tänker på honom och jag verkligen ligger och stirrar på hjälmen som ligger på mitt skrivbord.

Jag somnar och börjat drömma om denna killen när jag plötsligt hör....!!!Vet att detta inte var de bästa kapitlet men nästa blir väldigt hett och mycket längre!

Likes

Comments

När jag vaknar upp så ligger jag på ett kallt källargolvet med blod rinnande ifrån min panna.

- HALLÅ!! ÄR DE NÅGON HÄR! Gråter jag ut i panik
- Älskling är de du!?! Hör jag en röst säga bakom mig
- LIAM LIAM gråter jag ut av rädsla
- Shhh! Älskling skrik inte , han hör oss säger Liam samtidigt som han kryper närmare mig
- Vem! Vem hör oss?? Viskar jag med tårar forsande ner för mina kinder
- Rektorn! Fredrik! Viskar Liam och tar sina muskulösa armar om mig
- Varför gör han så här mot oss?! Viskar jag och lägger mitt ansikte på hans bröst

Han svarar inte utan tar upp mitt ansikte från hans bröst och kysser min panna och tar ett hårdare tag med sina armar runt om mig.

Nere i källaren så ser man ingenting de är svart som natten och de är fruktansvärt kallt.
Då och då hör vi rektorns röst där uppifrån , de är som om han pratar med sig själv om vad han ska göra.

*AHHHHHHGGGG NEEEEJ!!*
Både jag och Liam hoppar till av skräck när vi plötsligt hör ett riktigt högljutt och ilsket skrik!
På bara några sekunder så hör vi han springer ner för trappan och dörren öppnas hastigt!

- UPP MED ER! Skriker Fredrik ut i panik
- Vart ska vi!!!? Skriker Liam med en ilsken röst
- HÅLL KÄFTEN UNGJÄVEL skriker Fredrik ut och sliter tag i Liams arm
- SLÄPP MIG GUBBJÄVEL! Skriker Liam när han dras ifrån mig

Jag börjar gråta och innan jag ens hinner torka mig snabbt runt kinderna så har dörren öppnats och stängts igen!

Där satt jag i en liten mörk och kall källare med tårar forsande ner för mina kalla kinder.
En av alla tusen tankar så var de en som riktgt slog mig och riktigt plågade mig inombords och de var, vad gör han med Liam!

Då plötsligt hör jag trappsteg ner för trappan , jag känner mig fram med mina händer emot väggen och sätter mig i något som jag tror är ett av hörnen av källaren.

*BOOM*
Dörren slås upp och i en snabb sekund så ser jag faktiskt Fredriks ansikte i ljuset från den svaga taklampan i trappan.
Hans öga är svullet och lite blod droppar ifrån de, han såg riktigt läskig ut, de skrämmande mig ännu mer och tårarna kom tryckande emot ögat men jag försöker att hålla mig.

Han slänger ner de jag då tror är Liam då såklart , och ja de är de!
Dörren stängs fort då jag märker att Fredrik sätt att jag sätt hans vidriga ansikte!

- Liam! Liam! Viskar jag
Men jag får inget svar , min puls ökar och hjärtat vill bara hoppa ut ur min bröstkorg!
Liam snälla svara mig , säg något! Vad som helst! säger jag nu med tårarna sprutande
Men han svara mig inte!

Jag springer fram och slänger mig på golvet bredvid honom, jag vänder på hans kropp och de jag ser får mitt hjärta att krossas i tusen bitar!
Liam ligger medvetslös med hela ansiktet förstört med blod rinnande ifrån hans underbara läppar och man kan inte ens längre se hans vackra blå ögon.

Mina tårar faller när jag samtidigt försöker få liv i honom men hans andning blir allt tyngre och hans hjärtelag blir allt svagare för varje sekund som går.
Paniken kommer som ett slag i ansiktet när jag inte längre kan höra hans andning och jag slänger mig över honom med mina armar och börjar med HRL!

Snälla snälla SNÄLLA!! Lämna mig inte skriker jag åt honom!

De har nästan gått 10 minuter och Liam ligger fortfarande där , han ser så fridfull ut även om hans ansikte ser helt förstört ut.
Jag tänker inte sluta! Jag tänker aldrig sluta skriker jag med ilska i min röst!
Jag fortsätter att ta mina händer upp och ner över hans bröstkorg!
VAKNA NU , JAG KLARAR MIG INTE UTAN DIG! skriker jag ut och nästan slår honom över bröstkorgen

*ÅHHOO "HOST"*
Glädje tårar kommer när jag hör hur Liams första andetag!
Du skrämde livet ur mig! säger jag lättat när jag lägger hans huvud i mitt knä
Vem är du?? säger Liam helt förvirrat och reser sig fort med huvudet ifrån mitt knä
Älskling du skrämmer mig säger jag och mitt leende försvinner fort
VA!! Älskling?? Vart är jag! skriker Liam ut i Panik
Våran rektor har kidnappat oss och låst in oss i källaren säger jag snabbt
HERRE GUD . HJÄLP!!!! HJÄLP!!! skriker Liam ut i ren panik


Innan jag hinner svara så öppnas dörren och in kommer Fredrik in rusande i panik!
Han tar tag i mig och sliter mig ifrån Liam , Liam sitter helt still och skriker "Hjälp"
Fredrik släppar upp mig för trappan och jag sparkar ifrån men de är hopplöst.

Han knyter mina händer bakom min rygg och slänger ner mig på köksgolvet!
Sen skyndar han sig ut igenom dörren och allt blir tyst ett tag!
Jag fattar fort att detta kanske är den ända chansen jag har!
Jag kommer tillslut upp på fötterna och skyndar mig till telefonen och tar den i munnen och lägger den på köksbänken!
Med hjälp av min näsa så slår jag in 112!

Agneta Amublans Cenrtalen , vad är situationen frågar agneta med en lugnande röst
MIn rektor har kidnappat mig och min kille men min kille kommer inte ihåg mig för han har slått honom och nu är jag i köket men han kommer snart och jag vet inte vad jag ska göra och liam är i källaren och han blöder och snälla hjälp mig! säger jag väldigt stressat och kanske lite oförståligt
Lugna ner dig! Vart är du? säger Agneta med en lugnande röst
Holgergatan 4b säger jag fort
Vi skickar över två polisbilar direkt säger Agneta
JA och skyn…..

Jag slängs bakåt och hamnar på rygg med händerna under mig!

DIN VIDRIGA HORA , FÖRSTÅR DU VAD DU HAR GJORT?! DU HAR FÖRSTÖRT ALLT , EXAKT ALLT! skriker Fredrik ut
Han börjar sparka på mig och spotta på mig!
SLUTA!!!! skriker jag ut av ren smärta
DITT ÄCKEL , JAG TÄNKER FÅ DIG ATT ÅNGRA VARENDA ORD OCH GREJ DU GJORT! Säger Fredrik med ett flin

*UPP MED HÄNDERNA!!*
Fredrik springer för livet ut och hoppar fort ut igenom fönstret!
Han måste glömt att vi var på andra våningen för polisen stannar upp och tittar ner och där ligger han…helt still.
Jag och Liam förs till samma sjukhus och ligger i samma rum hela natten men vi pratar inte en ända stund.Allt detta hände för 2,5 år sedan men varje gång jag blundar så är jag rädd att vakna upp och vara fast i den där mörka källaren.
I ungefär 8 månader så kom inte Liam ihåg mig.
Jag trodde att hans minne aldrig skulle komma tillbaka mig men trots de så lämnade jag aldrig hans sida, men en dag så stod han utanför min dörr och sa
"Förlåt för att jag lämna dig när du behövde mig som mest!"


THE END

Likes

Comments

Jag vaknar upp konstigt nog up på golvet med alla mina kläder på mig..jag kommer inte riktigt ihåg varför men jag vet att jag haft några riktigt hemska mardrömmar.

Jag springer ner till köket och slänger i mig en macka och sen springer jag rakt ut ur dörren!

*På skolan*

- Go morron älskling säger Liam och lyfter upp mig ger mig en ordentliges kyss
- Hej min fina! Svarar jag och ler emot honom
- Jo du! Rektorn sa att du inte behövde komma till honom idag säger Liam
- Nähä varför inte? Säger jag fundersamt
- Jag vet inte riktigt , men efter Jag varit hos rektorn så kommer jag hem till dig älskling säger Liam och pussar mig på kinden.

Vi går in och sätter oss längst bak i klassrummet , lektionen var ganska tråkig och alla var otåliga för att få springa här ifrån!
De är nämligen fest ikväll hos någon brud i klassen över oss idag och alla är bjudna.
Jag tänker självklart inte gå utan jag ska vara hemma och mysa med min underbara kille!

Nu är skolan äntligen slut och jag tar bussen hem och Liam följer med i rektorns bil...

Nu har de gått 3 timmar så Liam borde komma vilken sekund som helst!
Men ytterligare 1 time går och nu börjar jag faktiskt bli orolig.
Vad gör Fredrik med honom?
Varför tar de så himla lång tid!

Jag ringer Liam gång på gång men inget svar!
Hela mitt hjärta fylls av oro och nu kan jag bara inte sista här längre,jag måste göra något!

Jag springer ut igenom dörren och hoppar på min gamla cykel, jag cyklar så fort de är nästan så att jag inte orkar längre men så tänker jag på vad som kan ha hänt min älskling och då får jag styrka.

Nu står jag utanför rektorns dörr och plingar på dörren som en galning!

- Go kväll! Säger Fredrik (rektorn) med ett häpet leende
- Vart är Liam?! Säger jag med ett panik liknande leende
- Ta de lugnt gullet , han gick iväg till någon fest tror jag säger Fredrik med ett obehagligt leende
- Kalla inte mig "Gullet" ditt äckel! Säger jag tyket och skyndar mig till cykeln ifall han skulle greppa tag i mig!

Jag cyklar där ifrån till den där festen jag prata om förut och på bara 5 minuter så är jag framme.

Innan jag ens hade kommit in i huset så hörde man hög musik , jag såg cigaretter och ölflaskor över hela tomten , jag tänkte på hur körd denna tjejen skulle bli när hennes föräldrar såg vad hon gjort med huset.

Jag bara öppnar dörren och går in och den första som möter mig är en helt packad kille som trycker upp mig emot dörren och kysser mig!
- Släpp mig! Skriker jag
Killen släpper mig och hoppar på bruden bredvid mig.

Jag börjar söka efter Liams vackra ansikte bland alla packade tonåringar men jag hittar honom inte!
Jag fråga varenda jag person jag möter på om dem sätt honom men
Ingen värkar ens förstå vad jag frågar om.

Då plötsligt plingar min telefon till!
De är ifrån Liam!
"Jag är i rektorns käl..."
Mobilen måste ha dött för när jag försöker ringa så svarar han Inte.

Jag skyndar mig på cykeln och på 10 minuter så är jag utanför rektorns hus...jag kan ju inte plinga på igen eller?

Nä jag springer till baksidan och ja som jag trodde där är ett fönster till något jag tror är källaren.

De var inte källaren kan jag ju säga..för där i sängen bredvid mig ligger rektorn!
Jag håller andan och smyger långsamt emot dörren, helvete tänker jag för mig själv när jag hör hur golvet knarrar!
Jag är nästan vid dörren när *BANG*
Jag känner ett slag i bakbundet och hur jag faller emot golvet , han släppar mig ner för en trappa och sen blir allt svart!Likes

Comments


De var rektor Granberg!
Den strängaste rektorn som någonsin varit rektor på denna skolan!

Mitt hjärta slog högvarv och mina ögon var lika stora som äpplen!

- Kom ut nu omedelbart! Säger rektorn strängt!

Vi går ut ifrån toadörren och vi möts av minst 50 blickar inklusive Theas nästan skrattretande blick.
- Följ med till mitt kontor nu säger rektorn strängt

Vi går en långsam väg till rektorns Kontor de känns som minst en mil till rektor Granbergs kontor.

- De är olagligt att ha sex på toaletterna! De borde ni vetat tycker jag! Säger rektorn
- Snälla ring inte våra föräldrar säger Liam nervöst
- De finns ju en grej ni kan göra för mig för att slippa detta säger Rektorn och låser dörren
- Vad?? Säger Liam helt omisstänksamt
- Jo så här är de jag ska berätta för er men ni får komma hem till mig på Fredag eftermiddag så ska ni betala ert straff! Säger Rektorn och ler mot oss!

Sen så lätt han oss bara gå!

Ni anar nog hur misstänksam jag blev av detta , vad mena han med de orden??

Liam värka bara lycklig att vi inte fått något extremt straff....än.
Jah tänkte på detta väldigt mycket och var ärligt talat lite rädd att något riktigt hemskt skulle hända på fredagen!
Min magkänsla sa iallafall de vilket fick mig riktigt orolig.
Och de värsta är ju att jag inte kan säga till mamma att jag ska till rektorn för då kommer hon ju undra varför...och de får bara inte hända.

Dagen går fort för trots alla tankar så är ju Liam med mig, min helt egna älskade kille!
Att bara säga ordet "min kille" fick mitt leende att gå från trevligt leende till fullständigt extrem leende.
Att man ens kunde älska en person så här mycket!

Exakt innan vi (jag och Liam) ska gå ut igenom dörren så greppar Thea tag i mig och rektorn tag i Liam.
Dem drar oss åt varit sitt håll.

- Titta! Säger Thea fort
- Vad är de nu! Säger jag irriterat
- Shh! Bara titta! Säger Thea

De är en video , någon som står och filmar en toa dörr...ohh NEJ!!
Thea har filmat utanför toadörren hon har hört mig skrika ut Liams namn..
- Ge hitt den där ditt äckel! Skriker jag på henne
- Nänänä du borde nog var lite snällare mot mig framöver vi vill väll inte att detta ska spridas eller vill vi! Säger Thea med ett ondskefullt leende.
- Snälla söta rara äckel! Ta bort den nu! Säger säger jag utav ren ilska!
- Säg inte att jag inte varna dig! Säger Thea och trycker på en knapp på hennes mobil.
Jag hör hur alla runt om mig får ett sms , från varje ficka hörs de *buzzz Buzzz*

Jag för sån vrede och panik på en och samma gång att jag slår mer hennes helt nya iPhone 6 i stengolvet så den går i minst 1000 bitar!
Sen skyndar jag mig där ifrån!

Herregud vad har jag gjort?! Och vad ska jag göra åt videon!

Liam springer efter mig och tar min hand, han bara springer med tills vi hamnar bakom en buske där ingen längre ser oss.

- Vad ville Thea? säger Liam förvånat
- De äcklet har ståt utanför toalettdörren och filmat våra "läten" säger jag med en sur blick
- Jag ska se till så att den raderas älskling lita på mig säger Liam om kramar om mig.


Jag går åt ett håll och Liam åt ett annat vi säger hej då med en kyss men de känns inte bra att lämna honom.

Jag går lite ofrivilligt hem och sätter mig vid mitt skrivbord.

Jag söker upp på min dator "Fredrik Granberg" i hopp på lite info om honom!

De kommer upp massor av bilder på honom men inget som värkar misstänkt eller konstigt...inte än så länge iallafall.

Jag ser att han studerat på Jails Högskola i Stockholm och att han har varit gift... 9 gånger!
Va vänta nu detta värka riktigt misstänksamt!
Jag söker vidare men fortfarande inget!
- Helvete! Skriker jag ut
De var dator som dog om laddare. Var kvar i skolan!
Jag ville ju få reda på detta nu!
De var ju imorgon de var fredag!

Likes

Comments