Omg! Jag suger juu på att blogga haha! Men jag vet inte riktigt hur jag ska kunna göra det samtidigt som jag har massa skola! Och det känns bara inte riktigt som jag är sugen på att blogga just nu, så jag kommer nog att ta en break..

Ses snart, puss och kraam! <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Heej! ;))

Till och börja med vill jag bara säga FÖRLÅÅÅT! Som ni kanske vet har jag haft lov hela denna veckan och veerkligen inte orkat skriva någonting! Jag har gått runt i mjukisar och varit hemma och bara tagit det lugnt hela vesken. Superskönt!

Meeen, idag är "sista dagen på mitt sportlov, (utom helgen haha) men jag känner ändå såån nästan ångest. Jag har faktist inte jättemycket ångest, men det känns ändå synd att lovet snart är slut :(

Just nu är klockan 23:58 och jag ska nog snart sova eftersom jag och S sov över igår och var vakna ganska längee. Men det var iaf fett kul och e fett tagg på nästa gång! Imorrn kommer det gäster hit, en i min ålder och en lite yngre. Det ser jag iaf fram emot!

Ahhh, justee! Jag glömde berätta att jag har färgat håret hahah! ROSA. Det är egentligen ingen färg, utan bara en toning men det känns ändå helt sjukt att JAG skulle kunna göra en sån sak hahah!

Aja, nu är jag sjuukt trött så ja ska nos sova nu :))
Puss & kram bästa nii! <33

Likes

Comments