Omg! Jag suger juu på att blogga haha! Men jag vet inte riktigt hur jag ska kunna göra det samtidigt som jag har massa skola! Och det känns bara inte riktigt som jag är sugen på att blogga just nu, så jag kommer nog att ta en break..

Ses snart, puss och kraam! <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Heej! ;))

Till och börja med vill jag bara säga FÖRLÅÅÅT! Som ni kanske vet har jag haft lov hela denna veckan och veerkligen inte orkat skriva någonting! Jag har gått runt i mjukisar och varit hemma och bara tagit det lugnt hela vesken. Superskönt!

Meeen, idag är "sista dagen på mitt sportlov, (utom helgen haha) men jag känner ändå såån nästan ångest. Jag har faktist inte jättemycket ångest, men det känns ändå synd att lovet snart är slut :(

Just nu är klockan 23:58 och jag ska nog snart sova eftersom jag och S sov över igår och var vakna ganska längee. Men det var iaf fett kul och e fett tagg på nästa gång! Imorrn kommer det gäster hit, en i min ålder och en lite yngre. Det ser jag iaf fram emot!

Ahhh, justee! Jag glömde berätta att jag har färgat håret hahah! ROSA. Det är egentligen ingen färg, utan bara en toning men det känns ändå helt sjukt att JAG skulle kunna göra en sån sak hahah!

Aja, nu är jag sjuukt trött så ja ska nos sova nu :))
Puss & kram bästa nii! <33

Likes

Comments

Hejsan! :)

Jag insåg nu att det förra blogginlägget kanske blev liite (det längsta någonsiiiin) långt och tråkigt, så idag tänkte jag köra 18 frågor om mig!


1. Hur gammal är du?

Jag är 13 år

2. När vaknade du idag?

Idag hade jag "sovmorgon", så jag vaknade 07:30

3. Vad åt du till frukost?
Jag åt ett äpple, jag var sen :(

4. Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
Jag har 5 syskon ( bara bonus- och halv, men ändå :P)

Jag älskar att läsa

Jag äääälskar att ha städat rum, men orkar aldrig städa


5. Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Jag är ganska nöjd med hela mitt utseende, om man får säga så haha! Men om jag var tvungen att säga något jag önskade att jag kunde få skulle isåfall vara tjockare hår tror jag

6. Vad har du gjort idag?
Jag har varit i skolan 5 timmar, jag har gymmat med S (min bästiis) och jag har lagat pannkakor.

7. Vilken film såg du senast?
Den filmen jag såg senast var nog We're the Millers alltså Familjetrippen

8. Är du besatt av någonting?
Alltså jag tycker om att göra många saker, men om jag skull säga något som jag var besatt av skulle det nog vara Netflix och popcorn

9. Beskriv en perfekt dag:
Vakna när jag vill. En god brunch. Träffa vänner och kanske sova över

10. Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
Just nu är jag i min mammas lägenhet i Stockholm

11. Vad lyssnar du på just nu?
Just nu lyssnar jag på Shape Of You av Ed Sheeran

Hur går du helst klädd?
MJUKISAR ALLTID

12. Är du morgon eller kvällsmänniska?
Absolut källsmänniska! Antagligen världens morgontröttaste person

13. Vilket var ditt bästa ämne i skolan?

Mitt bästa ämne är nog engelska. Det är iallafall det jag tycker är roligast

14. Vad köpte du senast?

Mjölk, smör och sylt till pannkakorna

15. Vad har du i dina fickor?
Mobil

16. Vilken är din favoritaffär?
Min favoritaffär är ju ofc någon billig affär där allting finns, typ Ullared haha! men om jag skulle välja en affär där jag verkligen gillar produkterna skulle det nog vara något ganska simpelt, typ H&M

17. Vilka smeknamn har du haft?

Mina föräldrar hittar på nya smeknamn varje dag, men av mamma blir jag mest kallad Loppan eller Stumpan, av pappa Roboten eller Fisen haha. Av mina kompisar blir jag typ oftast kallade Novis

18. Vilka är dina största svagheter?

Att inte tro på mig själv och vara så sårbar so jag är


Haha jag kom just på att detta inlägg är ännu längre än det förra, meeen jag hoppas ändå att ni gillar det!

Puss och kram bästa ni! <33


Likes

Comments

Hejsan! :)


Idag var nog en bra dag.

Jag vaknade och hade sån sjuk ångest. Jag hade ingen anledning till ångesten, jag hade snarare sett fram emot dagen för att jag skulle få mer info om ett prov som vi har imorgon om franska revolutionen. Jag vet inte varför, men ibland vaknar jag bara får jag sån sjuk ångest. Efter det gick jag till skolan och träffade mina kompisar och mådde genast bättre. Idag hade jag slöjd, spanska, matte, so och mentorstid. Mitt favoritämne är engelska, men jag tycker om so också och det vi gjorde idag var en rolig grej eftersom vi hade gjort nästan allt. Efter skolan idag var jag och min bästis och "fikade" på Coop (vi köpte en vaniljbulle och satt på två stolar vid kassan :D) Åhh juste! Jag glömde att berätta att det var sånt skiiitväder idag i Stockholm! Alltså det började med att det började ÖSA ner snö igår kväll typ vid 22, för att man sedan skulle vakna upp till snötäckta gator, iskall vind och lite snöstorm. Härligt.

Aja, iallafall efter att jag ich min bästis "fikade" på Coop gick jag till skolan för att plugga lite extra om franska revolutionen, för att sedan gå till min studdy-buddy. och plugga lite mer!


Just nu ligger jag i min säng med mjukisar och FaceTimear med bästiis.


Puss och kram basta ni! <33

Likes

Comments

Hejsan!

Just nu sitter jag och kollar på Gilmore Girls medans jag försöker fixa denhär bloggen men just nu känns det helt omöjligt ha ha!
Jag tänkte berätta lite om hur jag tänkte använda/skriva i denhär bloggen. Här kommer jag att skriva mestadels om mitt liv och saker som har hänt under dagen. Jag kommer nog att försöka uppdatera en gång per dag, men eftersom jag har ganska mycket med skola och annat just nu kommer det nog inte att gå. Aja, nu ska jag och min mamma kolla på Bonusfamiljen och sen ska jag sova.

Puss och kram bästa ni <33

Likes

Comments