Header

Idag har jag bara vart hemma och vart sjuk igen. Kollat lite på Youtube och var även inne lite på madlady och kikade. Också har jag köpt en bomberjacka från Lindex, en svart bara, inte fodrad. Tycker det är så snyggt! Och typ med keps till, mumms.. Har redan en vinröd men det är så svårt att matcha bra då jag ofta går runt och bär vinröda plagg haha.

Men aah, såå taggad på sommaren! Det har blivit så varmt här nu! Solen skiner och snön är borta. Får sån ångest när jag kollar ut genom fönstret och solen skiner men kan inte gå uut. Ska i alla fall försöka ta mig till skolan imorgon.

Känner att mina inlägg måste va såå tråkig, men har någon nått förslag på consealer och Foundation? Ha det så braa! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, åh har både tyckt att denna dag vart usch och jättebra. Jag sov hos en kompis så vi gick och la oss runt 01.00 och gick upp runt 09.00. När jag vaknade kände jag mig inte alls fresh. Jag hade världens huvudverk och sen tog jag en Alvedon så jag skulle orka rida. Vi mockade och allt kändes bättre sen kände jag hur alvedonen slutade verka men red den andra hästen ändå.

Sen när jag kom hem runt 18.00 så tog jag febern och den låg på 38,5 då sen gick jag och la mig en stund och vilade till 20.30. När jag vaknade mådde jag inte alls bättre och febern låg på 39,3. Sen tog jag ipren nyss för ett tag sedan men känner inte att det hjälpte så mycket. Men tillräckligt pigg för att skriva ett inlägg.

Jaja nu mår jag snäppet bättre i alla fall men dagen har fortfarande vart otroligt härlig då jag inte riktigt tänkte på all halsont och så när jag red. Vi raceade och ställde upp ett hinder med hjälp av två stubbar och två grenar. Sen raceade vi på rakbanan på travet.

Så dagen har ändå vart bra men jag var väldigt osmart som red. Men men, imorgon blir det ingen ridning då får jag bara ta det lugnt. Får se om jag hittar något att skriva om då.

Tips mot feber -

Drick massor med vatten!

Sov/vila mycket, låt inte kroppen anstränga sig förmycket.

Ja bara se till att vila, dricka vatten och äta normalt. Kanske ta en Alvedon eller Ipren om det inte blir bättre.

Tack för att ni läste blogginlägget och hoppas ni tycker det är kul att läsa! Ha det så bra och håll er kry!<3

Likes

Comments

Hej! Idag gick jag till skolan till klockan två vilket gick bra. Efter det åkte jag till stallet och red Klintan. Det gick bra han var jättefin. Vi red ut men stannade vid en vändplan och travade lite på volt där. Men det är så irriterande när han blir så stark när man rider med andra. När jag rider på böjt spår går det bra men på rakt spår blir han ganska stark. Men han är ju under igångsättning plus att han vilade igår. Men tror bara att om jag lär känna han mer så kommer allt bli jättebra!

Så taggad på i sommar när vi kan hoppa i paddocken och när man har så mycket tid! Vi får väll se vad som händer i helgen men ska i alla fall rida Klintan fre, lör och sön sen får vi se om det blir mer efter det.

Ha det så bra! <3

Likes

Comments

Hej! Som ni ser så ska jag börja blogga (igen). Men den här gången ska jag faktist försöka göra allt mer seriöst. Jag kommer skriva om skolan, vardag, ångest och stallet då. Sen finns det mycket mer såklart! Jag känner att jag vill ha någon stans att skriva av mig lite på och kanske kunna kolla tillbaka. Inte för att någon brydde sig haha. Men jag tänkte att ni kanske vill veta lite om mig också jag är iallafall en tjej på 13år som tycker det är otroligt roligt med djur och hästar!

Jag har även en medryttarhäst vid namn Klintan som står i ett annat stall. Klintan började jag rida för några månader sedan. Han är en otroligt fin häst som har tävlat höga klasser i dressyren och fått bra resultat. Jag är ju mer för hoppning men tror det blir lite hoppning till sommaren också. Han tycker hoppning är jättekul och hoppar ju iallafall och med lite träning kan inte det vara några stora problem. Han är iallafall en storhäst. Just nu är han under igångsättning. Rider honom på helgerna, fredag, lördag och söndag.

Över till mig igen. Jag spenderar ju mest tid med mina kompisar och i stallet då men annars så har jag stort intresse för djur för övrigt också. Tycker även att fota är riktigt roligt har dock inte blivit så mycket av det på senaste tiden. Jag är en otroligt stor djurvän och även vegetarian. Jag hatar skolan av hela mitt hjärta men sånt är livet. Stå ut!! Det kommer löna sig. Promise.

För övrigt är jag väldigt glad av mig och känns i alla fall som om jag sprider mycket glädje. Inte för att låta självsäker meen..

Ska inte babbla alldeles för mycket nu bara. Hoppas ni vill läsa min blogg! Har en fråga också. Vill ni ha långa eller korta inlägg? Ha en bra dag! <3

Likes

Comments