Header

Jag har nu fått chansen att tillsammans med det nyligen startade företaget Stably ge er en rabattkod på deras webshop!! Genom att skriva in koden "stablynovastromberg" får ni 20% rabatt på hela Stably's sortiment i några veckor framåt!

Stably är ett företag som brinner för hästar och den vardag som hör till ett liv spenderat i stallet och hagen. Deras passion ligger i att tillgodose den livsstil som följer med hästintresset och deras mål är att göra de fyra-fem timmarna som spenderas med hästen dagligen till en upplevelse.

Att ha rätt verktyg i stallet, rätt material till hagen och rätt utrustning till både dig och din häst är viktigt för Stably. Det är också viktigt att du som ryttare har möjlighet att fullfölja ditt hästintresse, därför har Stably jobbat fram ett brett sortiment med konkurrenskraftiga priser.

Trevlig shoppingstund på https://stably.se önskar mig & Team Stably 😄


På bilden: Jag och Castello

Fotograf: Elsa Sällström

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Cacharel S

Cacharel S kallas Allie och är ett sto född 2007 efter Rascin-Concorde, importerad från Holland. Jag köpte henne 7 oktober 2015 men vi har tyvärr aldrig tävlat då hon från början var väldigt krånglig och sedan hittade vi en skada på henne men nu är hon igång och vi har hoppat våran första Pay & Jump tillsammans felfritt! Hon har med sin förra ryttare gått upp till 1,30 m med placering och jag hoppas på att komma upp på den nivån med henne så småningom. Allie är en envis dam med otrolig kapacitet och mycket egen vilja, med rätt ridning kan hon bli hur bra som helst! Detta var lite om Allie, har ni frågor så ställ dem i kommentarerna!

Likes

Comments

Castello

Castello eller Calle som han kallas är en valack född 2006, alltså är han 11 år. 3 juni 2016 fick jag hem denna stjärna till stallet. Han är född i Tyskland och är efter Calido-Radiator. Han blev utbildad som unghäst i Sverige av Thomas Fasteus och såldes sedan till Finland och därifrån köpte jag honom. Innan jag köpte honom hade han gått 1,45 m med bra resultat och jag har tävlat upp till 1,25 m på honom och vi ska snart debutera 1,30 m tillsammans. Calle är en helt otrolig häst och jag hoppas på många fina år tillsammans med denna underbara guldhäst. Jag klickade med honom vid första ögonkastet! Detta var lite om Calle och om ni har några frågor om honom är det bara att fråga i kommentarerna!

Likes

Comments