Jag är så trött på alla killar som inte kan tänka sakerna i huvudet utan måste tvunget lägga alla dessa rent ut sagt äckliga kommentarer! Kan ni inte bara hålla det för er själva, wow smickrande att ni tycker att kroppen är fin, men ni behöver inte säga det 24/7. Alla dessa kommentarer och visslingar en tjej får när hon bara går förbi killar är sjukt.

Jag skriver detta för jag vet hur det är,det är jätte gulligt att man får en fin & smickrande kommentar då & då men att få det ständigt börjar gå mig på nerverna. NU tänker ni säkert, va glad att du får dessa fina kommentarer där folk tycker du är urläcker när det finns tjejer som inte får några, men helt ärligt så har jag tröttnat på det. Det finns kommentarer som är härliga att höra medans det finns dom som bara är för mycket, som hallå sexii, ska vi du vet vad?, vi kan ta en snabbis på toa. Men usch nej, får spel var gång jag hör något sånt! Tycker att vissa borde ta hänsyn till att inte alla vill höra vad du har att säga! Bara håll munnen stängd istället!


Hoppas alla haft en sjukt bra början på veckan iallafall, hela min vecka innehåller bara en massa ute dagar. Vi har något i vår kommun som kallas Skolmästerskap eller Skol DM, som vi ska ha uttagning på Torsdag 18/5. Där alla skolor i kommunen tävlar mot varandra i olika grenar. Ska försöka få lite medaljer men med skadad svanskota blir allt lite svårare, men de ska nog gå.

Glöm inte att lyssna på Im the one med Justin Bieber, är helt besatt.

Massa kramar! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heej Sötisar, hoppas ni hade en bra valborg!

1 maj klockan 11, vinkar jag och min lillasyster hejdå till våra föräldrar och lillebror. För nu var dom på väg till USA. Kan ni fatta så sjukt att ens föräldrar, halva familjen åker till USA och vi får stanna hemma. Dom ska vara borta i 16 dagar saknar dom sjukt mycket redan. På lördag ska jag kolla livestream från USA då min kusin tar examen därborta,såklart ska den kollas med farmor & farfar som inte heller åkt med. Eftersom det var första maj alltså en röd dag blev det ¨studiedag¨ men det blev inte mycket plugg för mig, jag gick ut och umgicks med några killkompisar istället (sämsta & bästa beslutet jag tagit på länge) samt åt en väldigt god frukost *bild nedan* .

Tisdags var det nationella prov i Religion kul eller inte, men såklart som en fin touch på det hela försover jag mig vaknar 20 minuter innan jag ska börja eller ja, det var vad jag trodde iallafall. Stressa hela vägen till skolan för att jag skulle hinna till 08.00, är på skolan 2 minuter i. Halvt springer upp för trappan till klassrummet och möts av en stor del av klassen. Tydligen börja vi 08.15 och min stressiga morgon blev lugn igen, klara provet hyfsat bra. Åkte och träffa några vänner jag inte träffar ofta, alltid lika roligt att umgås med dom,de får mig alltid att skratta. Sen var det hem och såklart har jag fastnat för en fett gammal serie ¨ The OC¨ faktiskt en av mina favoriter just nu. Har redan sett hela för typ 3 år sen. men den är så sjukt bra så jag har börjat kolla om den nu.

Nu ska jag strax sova, hoppas ni alla får en sjukt bra vecka och att helgen blir ännu bättre! <3

XO Nova

Likes

Comments

Hej sötisar, hoppas ni alla haft en bra start på denna helg.

Just nu ligger jag i min nybäddade säng och äter godiset från hemmakväll som mamma & bonus pappa Jim betala. Tänkte berätta lite om vad jag gjort denna helg. Min fredag tillbringades först i skolan & nationella prov, som gick relativt bra tror jag iallafall. Sen åkte jag till Skälderviken för att spela min första fotbollsmatch i div 3 och min första match med mitt nya lag (kommer komma ett enskilt inlägg om fotboll och lite annat intressant). Vi vann matchen med 4-0 och det fira jag,mamma, Jim och min lillebror Hugo på Donken.

Lördag / Vaknade upp av att min storasyster Alexandra kom in genom dörren,den underbara känslan jag fick när jag såg henne var obeskrivlig, hon bor i Kristianstad med sin pojkvän alltså lite mer än drygt en och en halv timme med tåg ifrån oss. Så vi ses inte så ofta som man egentligen hade velat. Vi åkte till Ängelholm för att kolla på Hugo när han spela sin fotbollsmatch, hans lag vann med 7-0. Vi kom hem och jag fick en sådan städfeeling så jag städade hela rummet från golv till tak, och nu tar jag det lugnt.

Mycket mer än detta har jag inte gjort dessa två dagarna,dom har mest innefattat fotboll. Imorgon är det valborg vi får se vad denna dag har att bjuda på.

XO Nova

Likes

Comments