Dags att börja blogga igen!!

​Hej Allesammans! Vi tänkte äntligen börja blogga igen. Vi slutade blogga ett tag för vi inte haft motivationen, men nu är vi tillbaks och kommer lägga upp blogg inlägg nästan varje dag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hudvård & smink, Rabatt-koder, uppdatering, Kläder, Kläder & design

Hej allesammans!

Vi har inte uppdaterat på ett tag och vi är ledsna för det men vi båda har varit borta mycket.

Men nu kommer en jätteroligt grej vi har nämligen ett samarbete med grymma JFR.se!! Ni kan nu få 15% rabatt på ALLT hos JFR.se, så glöm inte att kolla in JFR och ange koden COLLAB15 när ni köper något (rabattkoden är giltig till den 10 Juli). 


Som ni ser på bilden har JFR kläder, klockor, prints, smink, smycken, helt UNDERBARA mobilskal och mycket mer som passar till alla.
JFR's hemsida finns länkad här nedanför↓ och glöm inte att använda rabattkoden COLLAB15❥!

https://www.jfr.se/

XOXO

Likes

Comments

sommar, Tumblr, uppdatering, Kläder & design

Hej allesammans!

Idag hade vi skolavslutning och vi går ut 6:an, vi kommer sakna alla i klassen och alla i skolan. Det känns skönt att börja i en ny skola men även tråkigt att lämna alla men dom flesta i våran klass kommer att gå på den skolan som vi börjar i<3.

När vi kom till skolan gick vi in i klassrummet och pratade med vår lärare och sen gick vi ut och sjöng. Efter det gick vi in i matsalen och fikade. Sen så fick vi våra betyg och tog farväl av alla.

Tjejerna på bilderna tycker det är ok att vara med.!!!

Ha en jättebra sommar!!!

XOXO

Likes

Comments

Tumblr, Resa, uppdatering

Hej på er!
Vi har inte uppdaterat på länge men det är för att vi har varit på klassresa! Snart är det skolavslutning och vi slutar 10/6!
När slutar ni?
Bilderna är ifrån klassresan och vi var utanför Vaxholm på en ö som heter kyrkogårds ön, ni tror säkert att det är en jätte tråkig ö eftersom namnet är lite konstigt men det var faktiskt bättre än vad vi förväntade oss.Vi fick gå in i tunnlarna på fortet och det var så häftigt, vi bodde i ett hus,paddlade kanot, badade, basta, hade disco, tittade film och hade jätte roligt! Vi rekommenderar er att åka dit med eran klass,familj eller några vänner. Det sägs även att det spökar där och på natten ungefär klockan 02:00 så hörde killarna att det var någon som gick
"FYRA STEG FRAM OCH FYRA STEG BAK"
Läskigt var det!!!
Tror ni på spöken??

//Nova och Olivia

Likes

Comments

Rabatt-koder

Hej på er!

Snart är det skolavslutning och många vill säkert ha en klänning. Därför tänkte vi dela med oss utav en rabattkod på alla studentklänningar på Madlady. Få 20% rabatt när du använder Rabatt-koden STUDENT Koden gäller t.o.m den 10 Juni.

Gå in på denna länk och titta efter en fin skolavslutnings klänning. Använd sedan rabatt-koden och få 20% rabatt!

http://www.madlady.se/student.html?utm_source=blogfame&utm_medium=blogfame_PR&utm_campaign=student

//Nova & Olivia

Likes

Comments

Nouw Magazine