Vardag

Tjo. Igår blev det inte alls som det skulle, men när blir det nånsin det? Jag och Vanessa vinade och sminkade oss under stress i hennes lägenhet och drog sen vidare ner till stan, plateux och glädje. Och som sagt, mina planer kraschade ashårt men de brukar dom göra så inte ens nån idé att klaga. Lite ångest idag kanske men den botades till större del av ett bra snack med bra vän och ännu bättre sms från en annan. Nu ska jag nog bli glad och duktig igen tror jag, fram tills studenten iaf!! Sen blir det kanske ännu lättare? Det tror jag. Nu kör vi!! (För 100:e gången lol)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er. Här har jag inte hängt på ett tag och för enkelhetens skull så skyller jag på att jag har varit sjuk (vilket jag fortfarande är) och på att livet suger. Eller så är det jag som suger, jag vet inte riktigt. Ingenting verkar vilja gå min väg (lol) men jag känner samtidigt att jag inte orkar deppa mer över det. Kanske ska försöka vända deppen till mer positiv energi?? Lär nog gå jättebra, säkert. Vilket snyftinlägg men låt mig. Nu ska jag sätta på glad musik och låtsas att livet är enkelt och bra, så kanske det blir så till slut.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er. Är fortfarande kvar i sjukträsket men igår tog jag mig ut ur huset iallafall, det var dags för opponering av gymnasiearbetet och det får man ju inte missa. Efter det blev det käk på subway med Love. Haha fan, det här med att spara pengar går ju sådär...

Likes

Comments

Vardag

Så var vi inne på påsklovets sista dag. Har chillat sönder i förhoppning om att bli frisk, övningskört och pluggat teori. Nu är jag hemma hos Vanessa och har det mys.

Likes

Comments

Vardag

Förlåt för tråkiga snapbilder men det var allt som hanns med igår. Vi firade nämligen Hannas 20-årsdag!! Riktigt trevlig kväll men jag valde att inte följa med ut då jag inte mådde på topp direkt, vilket jag inte gör idag heller. Så hela dagen kommer spenderas i soffan antagligen, med undantag för övningskörning och teoriplugg. Yey.

Likes

Comments

Vardag

Igår hände inte särskilt mycket, men idag har jag desto mer planer! Imorse var jag och tränade, vid 10 hade jag en till arbetsintervju och efter det mötte jag upp Vanessa på stan för en latte och lite kik i affärer. Fick som vanligt med mig mer än beräknat men så kan det gå. Nu har jag precis haft en körlektion och väntar på att Hannah ska plocka upp mig för lite häng. Senare blir det jobb och ikväll utgång!! Vi får se om ni får någon mer lägesrapport annars önskar jag er en härlig påsk!!! (lol)

Likes

Comments

Vardag

För en väldigt solig och bra dag!! Har druckit alldeles för mycket latte, ätit supergod lunch, skvallrat med mamma och moster samt hittat både bal- och studentklänning!! Nu känns det plötsligt som att det är på riktigt, dagen vi väntat på och slitit för i 13 år börjar närma sig...(!!!)

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon på er! Nu ska jag och mamma ner till min moster i Göteborg och hänga med henne. Blir nog en riktigt bra dag som startar med frulle på tåget (lyx när mamma är med haha).

Likes

Comments

19-åring från Skövde som går sista året på gymnasiet. Det här är min blogg. Min blogg där jag delar med mig av allt tråkigt vardagstjafs som att jag har för mycket läxor men pluggar för lite eller att jag spenderar för mycket pengar när jag egentligen borde spara varje krona till "viktiga saker i framtiden". Det blir lite av varje helt enkelt. Ångest över framtiden blandat med små stunder av lyckorus, för det är så det är. Är nog en hopplös romantiker som vill att livet ska vara lite finare än det faktiskt är. Lyssnar helst på Håkan, tänker (helst inte) alldeles för mycket, skrattar även en del och har bojkottat kött. Det var nog det viktigaste.

Instagram@novaliszabo