View tracker

Vardag

Hej på er. Igår hängde ett gäng hemma hos mig igen, vi drack vin, käkade lite gott och snackade skit bara men det var bra <3. Idag har vi bara tagit det chill.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Godmorgon på er!! Ska snart avverka ett kort pass och sedan kila hem för att ta hand om Charli. Igår var vi ett gäng hemma hos mig som käkade och hade det soft, bra fredag. Planerna för idag är oklara, men det blir säkert bra, hoppas ni får en fin lördag.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

150-dagar till studenten!!! Kan inte hantera det alls.

Likes

Comments

Värt Att Minnas

Hej, sry för tråkigaste rubriken men skulle bara kika in här en snabbis så pallade inte. Har snart streak:at en vecka med samma kompisgäng och det har varit fett. Imorgon är det 150-dagars, också fett. Vi hörs då. Ps: livet är också fett, kom ihåg de.

Likes

Comments

Vardag

Igår blev det en vinkväll med några favvisar. Vin, ost, kex och vindruvor, mer behövs inte.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Ibland så är livet bara sjukt jäkla bra, utan någon större anledningen egentligen. Eller så är det bara att man mår sjukt jäkla bra utan anledning och då blir allt roligare? Jag vet inte riktigt vad det är, men just nu känns det mesta bara sjukt jäkla bra. Idag till exempel: jag och Love har pluggat gymnasiearbete, strögat till Hjo, spelat frågespel, kollat på ett program om en man som var besatt av ekorrar samt varit fett äckliga och fula hela dagen, ändå går jag och lägger mig med ett leende på läpparna?? (Fast ska plugga religion&politik nu så sova händer inte än på ett tag). Ville mest bara va lite glad här på bloggen, depp-Nova har ni hört mer än nog ifrån!!

Två glada från nyår!!

Likes

Comments

Vardag

En och en halvtimmes promenad med Vanessa sen lite premiäråkande med Love, Vilma och Daniel, bra eftermiddag/kväll❤️

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Måndag, ny vecka och jag känner verkligen för att ta tag i saker och ting. Skolan har börjat igen, rutinerna är snart igång och jag vill bara ordna upp lite strul, sen kanske en kan känna sig någorlunda nöjd med livet. Helgen har iallafall varit bra. I fredags var jag och mina föräldrar bjudna hem till Pauline och hennes farsa. De bjöd på jättegod mat och vi hade det jättetrevligt! I lördags så jobbade jag och tog det sedan lugnt resten av dagen. Vid nio tiden fick jag en snap och en timme senare var jag och Love på vinkväll med några kompisar! Blev en lång men jäkligt bra natt. Det var fett faktiskt, vill ha mer vinkvällar. (Eller krabbfiske)

Likes

Comments

Vardag

Det har bara gått 6 dagar av det nya året men änsålänge går det fan riktigt bra. Igår gästades bogrens av vigiland så med hopp om att det skulle bli ett jäkla drag så drog jag och Love dit. Skulle nog inte påstå att de var särskilt bra men jag och Love hade en jäkla kväll iallafall! Om man varit glad hela tiden samt smugit in till sitt sovrum 06.25 på morgonen så vet man att man har haft en bra kväll. De va fest.

Likes

Comments

18-åring från Skövde som går sista året på gymnasiet. Om det här vore en kontaktannons så skulle jag berätta att jag gärna spenderar tid med vänner och familj, har en stor förkärlek till hundar och böcker, samt att jag (oftast) är snäll. Men det här är inte en kontaktannons lol, det här är min blogg. Min blogg där jag delar med mig av allt tråkigt vardagstjafs som att jag har för mycket läxor men pluggar för lite eller att jag köper ny skit hela tiden när jag egentligen borde spara pengar. Det blir lite av varje helt enkelt. Ångest över framtiden blandat med små stunder av lyckorus, för det är så det är. Lyssnar helst på Håkan, tänker (helst inte) alldeles för mycket, skrattar även en del och har bojkottat kött. Det var nog det viktigaste.

Instagram@novaliszabo