Vardag

Sol och fredag, mycket bättre blir det inte!! Efter att ha skrivit ett prov i religion & politik, varit en sväng på stan med Love och sedan haft en lektion till så mötte jag upp Daniel på rådis. Tog varsin latte, satte oss ute i solen och invigde uteserveringen. Perfekt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

En av dagens lektioner ställdes in så då gick jag hem till Love för att plugga till provet imorgon. Men först tog vi en lite promenad då det har varit så himla fint väder idag!! Det blev även en kopp te ute på altanen<3

Likes

Comments

Vardag

Ska skriva ett av veckans två prov idag och efter skolan ska jag plugga. Roligare än så är det inte just nu. (Allt hopp till helgen.)

Likes

Comments

Vardag

Söndag och jag försöker vara produktiv!! Har skrivit en lista över saker jag måste göra idag och jag har faktiskt bockat av ett par saker. Det senaste var att träna, nu blir det lunch.

Likes

Comments

Vardag

Jag hoppas iallafall det!! Har precis kommit hem efter en liten runda med Charli. Med Håkan i lurarna, ögon som kliade och sved (pga pollen), klarblå himmel, lysande sol och kvittrande fåglar så vågar jag nästan tro att det är vår nu! Hoppas, hoppas, hoppas att livet blir lite finare nu. Lite lyckligare.

Likes

Comments

Vardag

Äntligen helg efter en ganska tråkig vecka fylld med plugg, prov och inlämningar. Igår var jag en snabbis på gymmet. Tänkte springa ett tag men det blev bara sisådär 20 minuter för sen kom jag på att jag endast hade 45 minuter på mig att springa hem, duscha, äta, byta om och fixa mig inför kvällen. Aja, hellre stress än tristess.

Likes

Comments

Vardag

Välkomna tillbaka för ett inlägg på den tråkigaste bloggen i EU<3. Det enda jag gör på dagarna är att plugga, övningsköra och träna lite samt jobba lite. Som idag till exempel, var i skolan, hade en körlektion, ska nu jobba och ikväll övningsköra lite till + plugga inför morgondagens prov. Yey livet vad kul. Finns så mycket mer jag vill göra, så många jag vill hänga med och så mycket jag borde ta tag i men alltså ärligt talat, jag hinner inte. Menar egentligen inte att klaga (eller jo, kanske lite) men det ska bli så skönt när den här perioden är över. Frågan är ju när det blir, just nu känns det som aldrig lol. Jaja, vem vet, i helgen så kanske det dyker upp något kul, eller så får jag vila ut vilket också behövs.

Tre favvislåtar just nu som gör vardagen lite mer fest.

Likes

Comments

18-åring från Skövde som går sista året på gymnasiet. Om det här vore en kontaktannons så skulle jag berätta att jag gärna spenderar tid med vänner och familj, har en stor förkärlek till hundar och böcker, samt att jag (oftast) är snäll. Men det här är inte en kontaktannons lol, det här är min blogg. Min blogg där jag delar med mig av allt tråkigt vardagstjafs som att jag har för mycket läxor men pluggar för lite eller att jag köper ny skit hela tiden när jag egentligen borde spara pengar. Det blir lite av varje helt enkelt. Ångest över framtiden blandat med små stunder av lyckorus, för det är så det är. Lyssnar helst på Håkan, tänker (helst inte) alldeles för mycket, skrattar även en del och har bojkottat kött. Det var nog det viktigaste.

Instagram@novaliszabo