Vardag

Ny (gul) tröja! Som en hade på sig på klubben igår. Nu blir det skärpning dock, på alla fronter. Snart jul och snart nyår. Fy vad skönt det ska bli.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Har haft en så myzzzig dag idag!! Först massa planer med love (men det berättar jag mer om sen). Sen träffade jag Pauline på stan. Vi kikade lite men gick ganska snart hem till henne, på vägen dit hämtade vi ut ett paket med kläder som jag hade beställt samt köpte lite käk (paj, väldigt lyxigt Aa vet). Sen fastnade vi vid hennes köksbord i massa timmar och pratade om allt möjligt, gillar den tjejen massor<3

Likes

Comments

Frukosten idag, gottigt!!!

Idag har jag: varit hos tandis. Skulle spänna rälsen och det gjorde inte ett dugg ont, fram tills typ nu. Kan inte ens tugga så aa:) sen gick jag hem till Love för lite mer planering, mamma hämtade mig och i bilen ringde de från maxi så jag började 14.30 istället för 16 men det är bara bra!! Efter jobbet gick jag hem och pyntade granen<3 mysig ju!! Träffade även Kasper en sväng som fyller 20 idag!! Också mysigt. Helt klart en bra tisdag.

Likes

Comments

Vardag

Igår åkte jag och Love till Göteborg vid halv 10 och var hemma halv tio på kvällen igen. Vi hade ett möte som vi skulle på och förutom det hann vi med en kaffe, en blandning av lunch/middag vid fem tiden och alldeles för mycket shopping. Fml. Nu blir det att leva på det allra minsta möjliga ett par månader framöver! Men en bra dag hade vi, riktigt bra.

Likes

Comments

Vardag

Adam kom förbi med sushi nu på kvällskvisten. Gottigt!! Avokadon e ju godast. Sen hängde vi på mitt rum och jag råkade spendera alldeles för mycket pengar på internetshopping?? Det händer aldrig men nu hände det visst. Aja så kan det gå en måndag.

Likes

Comments

Texter

- Behöver lyssna på Håkan oftare.

- Måste sluta fantisera ihop så jävla mycket skit.

- Kanske ska planera lite mer och sen hålla mig till planen? Låter som att livet blir lite enklare då. Om man nu kan göra något så komplicerat enkelt. Men ni fattar.

- Börja dricka mer te och gå ut och springa så att det bränner i lungorna.

Likes

Comments

Vardag

Äeeehh nu får vi faktiskt lugna oss. Förish hos Belinda igår sen in på bogrens. Tanken var inte alls utgång fram tills ca 17 igår då jag insåg att det inte ens var någon idé att försöka värja sig. Aja, det var kul!!

Likes

Comments

19 år. Tänker massor men skrattar mest. Har bojkottat kött och lyssnar oftast på Håkan. Gillar böcker, pirr i magen, mina vänner, hundar och kärlek. Även om det sistnämnda är svårt som fan. Vill nog att livet ska vara lite finare än vad det egentligen är, men drömma kan en väl få göra. Avklarat 3 år på samhällslinjen, västerhöjd, varav ett år som utbytesstudent i Spanien. Skolan ör över och jag försöker lära mig livet. Oj vad klyschigt men ni fattar.

Instagram@novaliszabo