Idag är det måndag och imorgon börjar treorna på vh. Jag har så många olika tankar och känslor angående att det inte är min tur i år, att nu börjar allt om och snart är det 99:orna som firar nedräkningen till studenten. Skönt men konstigt. Just nu mest konstigt tror jag. Den senaste veckan har det inte hänt så mycket mer än jobb för mig. Jag har avslutat mitt sommarvikariat och hunnit hänga med lite kompisar. Den här veckan har jag verkligen 0 planer, vilket bidrar till den här konstiga känslan... i helgen blir det matfestivalen så då lär tankarna ligga på annat!! Det blir nog bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Wie gissa vem som var tillbaka på gymmet idag?? Jag! Starkt. Har haft ett uppehåll på sisådär 100 år. Höll ju igång ganska bra tidigare i år men sen tog skolan + studentfirande över totalt, foten gav upp och slutligen har jag ju varit lite bortrest så ni hör ju, ursäkterna hopar sig men nu har jag inga kvar! Efter lunch kom Daniel hem till mig på sushidejt. Inte träffat honom på ca 2 veckor?? Minns knappt sist vi var ifrån varandra så länge. Vi hade en hel del catch up att göra och sen drog jag till jobbet. Nu har jag rast men är kvar här till 22 ikväll.

Likes

Comments

Böcker
Ibland mår jag inte så bra

Med risk för att låta som en mainstream 14-åring som älskar Therése så vill jag bara klargöra en sak: Therése Lindgren är bland de finaste vi har här i Sverige. Jag har följt hennes youtube ett tag nu och det som inspirerar mig mest med henne är hennes passion för djurätt. Men något som hon pratar minst lika mycket om är psykisk ohälsa, hennes egen, men också hur det ämnet fortfarande är tabu i Sverige idag och att många inte riktigt förstår att psykiska sjukdomar är lika mycket sjukdom som fysiska.

I hennes debut skriver hon öppet och ärligt om hur det är att leva med och sakta men säkert övervinna psykisk ohälsa. Boken är oerhört lärorik samtidigt som den är väldigt enkel att läsa och man rycks med i Theréses historia och vill verkligen inte lägga ifrån sig den. Därför uppmuntrar jag alla att läsa den , för kunskap är nyckel till förståelse och tolerans, det är jag övertygad om.

Jag vill tacka Therése också, inte bara för att hon gör vardagen mer underhållande med sina videos utan också för att hon kämpar så mycket för djuren. Hon upplyser flera hundratusentals människor om på vilket sätt veganism är bra och varför man inte ska stötta märken som säljer djurtestat smink. Och till sist vill jag tacka henne för att hon faktiskt fått mig att inse lite mer vad min dröm i livet är. Men det återkommer jag till.

Likes

Comments

Sista kvällen i Stockholm spenderades på allra bästa sätt: grillkväll!! Och inte med vilka som helst, Sofie, C-O, Salomon, Elias och Axel gjorde oss sällskap. Vi käkade gott, pratade gamla minnen, spelade beer Pong och drog ut till café opera och hade en riktigt bra kväll tillsammans. Så kul att träffa alla igen!!!

Likes

Comments

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Madrid äger.

Likes

Comments

Vardag

Lämnar nu Stockholm och mina pläbs, efter en vecka tillsammans och några dagar i Madrid. Det gör alltid lite ont.

Likes

Comments

Shopping på Gran Via, sola och bada vid Lago sen hem till lägenheten, äta gazpacho & tortilla de patata och sen dra ut. Först några småklubbar och sen kapi igen!! Kvällen ägde.

Likes

Comments

Idag har vi hängt i Alcobendas. Vet inte vad jag ska säga om den trippen, så konstigt att gå på de gatorna igen.. glass på gran via blev det också och nu ligger vi bara och chillar, ikväll ska vi ut och äta.

Likes

Comments

Äntligen tillbaka i världens bästa stad, aka Madrid, med världens bästa tjejer, aka pläbsen, aka Alex och Eve. Igår möttes vi på flygplatsen och tog oss in till vår lägenhet som ligger en metrostation från sol, centralt alltså!! Vi handlade middag & vin på Lidl, lökade sönder pga ingen ac och det är över 35 grader varmt så.. sen fixade vi oss och drog ut! Mot sol, in på nån liten klubb och sen vidare mot joy men därifrån drog vi efter bara någon drink och spenderare resten av kvällen på kapi. Det var bra.

Likes

Comments

Tåget rullade in på t-centralen 09.35 och därefter tog jag pendeln hem till Alex i Stuvsta. Hon packade det sista och sen fixade vi lunch lite snabbt. Nu sitter vi på flygbussen påväg till Arlanda. Ska bli så kul att spendera några dagar i världens bästa stad tillsammans med mina pläbs!!❤️

Likes

Comments

19 år. Tänker massor men skrattar mest. Har bojkottat kött och lyssnar oftast på Håkan. Gillar böcker, pirr i magen, mina vänner, hundar och kärlek. Även om det sistnämnda är svårt som fan. Vill nog att livet ska vara lite finare än vad det egentligen är, men drömma kan en väl få göra. Avklarat 3 år på samhällslinjen, västerhöjd, varav ett år som utbytesstudent i Spanien. Skolan ör över och jag försöker lära mig livet. Oj vad klyschigt men ni fattar.

Instagram@novaliszabo