Vardag

Midsommar i år var sååå bra!! Förutom att man är en katastrof som stukade sönder foten men krigade på resten av kvällen ändå :) men struntsamma. Knytkalas hos Love med alla sköna, fick höra något jag verkligen behövde höra och fick säga saker jag verkligen behövde säga så det var bra!! Kvällen ägde och efterfesten var också bra!! Heja.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag och Love flängt runt hela stan och handlat det mesta som vi behöver inför imorrn, tror att morgondagen kommer bli riktigt bra!! Ikväll hjälpte Sara och Simon till att sätta upp tältet, vi blev totalt sönderbitna av knott och vi hade ingen ritning men vi krigade på och vi får hoppas på att det står sig hela kvällen hehe. Nu ska vi kolla skam och äta gott!! Ses imorgon.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!! Idag har jag hängt i Göteborg med Love hela dagen och båda två har shoppat sönder. Nu blir det till att spara för resten av sommaren (för så lär det nog bli hehe).

Likes

Comments

Vardag

Så var det måndag igen och studentlivet är på riktigt över... känns så konstigt men samtidigt bra!! Tror jag iallafall. Firanden är det inte slut på än iallafall, idag var vi ett gäng tjejer hemma hos Isabelle för att fira att hon nu har fyllt 19, riktigt mysigt!💗

Likes

Comments

Vardag

Hej!! Här har man inte hunnit hänga på 100 år men jag ska snart berätta allt som har hänt den senaste veckan. Kan börja med att berätta vad som hände igår: åkte hem till Sara tillsammans med Love för ett dopp i poolen, när vi hade torkat åkte vi till stan och köpte med oss thai och annat gott och satte oss i Boulogner, dit kom även Kasper!! På kvällen blev det även en drink på rådhuset med Daniel, Jacob och Simon, mysig dag!

Likes

Comments

Värt Att Minnas

Först cider & vin hos finaste Mika, en UNDERBAR samhällsmiddag i matsalen. Grät och skrattade men grät mest och åt jättegod mat och spenderade tid med finaste klassen!!! Sen hem till Mika och byta om, ner till Boulogner med resten av treorna och slutligen till mikes igen och hänga där ett par timmar med alla sköna. Sen sova med lovi<3

Likes

Comments

Vardag

Har haft en så bra dag med min lovi idag!!! Vi är fan bra alltså, och bättre kommer det bli. (Ps vi tog studentbilder idag!!! För det är bara 6 dagar kvar!!)

Likes

Comments

Vardag

Igår blev det pizzafredag med Love och Daniel. På kvällen blev det ju fint väder så vi åkte upp på berget och satte oss. Idag är typ sista "vanliga" dagen för sen börjar ju allt?? Imorgon är det bal och sen drar studentveckan igång!!! Galet ju!!!

Likes

Comments

19-åring från Skövde som går sista året på gymnasiet. Det här är min blogg. Min blogg där jag delar med mig av allt tråkigt vardagstjafs som att jag har för mycket läxor men pluggar för lite eller att jag spenderar för mycket pengar när jag egentligen borde spara varje krona till "viktiga saker i framtiden". Det blir lite av varje helt enkelt. Ångest över framtiden blandat med små stunder av lyckorus, för det är så det är. Är nog en hopplös romantiker som vill att livet ska vara lite finare än det faktiskt är. Lyssnar helst på Håkan, tänker (helst inte) alldeles för mycket, skrattar även en del och har bojkottat kött. Det var nog det viktigaste.

Instagram@novaliszabo