Vardag

Fredag, helg och (minimal) löning, gött e deeee. Har hunnit med lite grann idag iallafall, skola, shoppat upp halva lönen och hängt med mitt favoritgäng aka Daniel, Kasper och Love. Jag och Daniel drog hem till mig för ett par timmar sen och vi har bara käkat pizza och snackat oss igenom livet❤

Likes

Comments

Vardag

Ledsen för nästan exakt samma tråkiga bild som igår, men det är såhär mitt liv kommer se ut de närmsta dagarna: kötta sönder gymnasiearbetet. Tror det eller ej men det går faktiskt framåt!!

Likes

Comments

Vardag

Måndag, ny vecka, massor att göra och 1000 känslor i kroppen. Att det kan gå så upp & ner, märks det ens att man är tonåring och helt lost?? Jaja, idag har jag faktiskt varit duktig, övningskört, skickat in en inlämning och skrivit på gymnasiearbetet (som ska in på söndag) (lol). Känner mig som sagt lite rådvill, men vad ska man göra? Jo, köra på som fan och låta allt lösa sig, det brukar funka. Vet inte om det framgår men är tagg alltså!! Inte depp!!

Likes

Comments

Värt Att Minnas

Igååååår. Vilken jävla kväll. Göteborg: vin, plockmat & smink på ett hotellrum, rusa längs avenyn, in på trädgår'n för att se Daniel Adams Ray, sjunga med till mister cool, lilla lady, för er & precis som jag. Dricka drinkar, dansa, skratta, träffa nya människor att traska tillbaka till hotellet (i regnet) med, blöta i håret, äta choklad och somna. (För att 1,5 h senare sätta sig på ett tåg mot Skövde). Vilken jävla kväll. Och allt med en bästa vän vid sin sida.

Likes

Comments

Vardag

Tillbaka i Skövde, tillbaka hos min bästa vän.

Likes

Comments

18-åring från Skövde som går sista året på gymnasiet. Om det här vore en kontaktannons så skulle jag berätta att jag gärna spenderar tid med vänner och familj, har en stor förkärlek till hundar och böcker, samt att jag (oftast) är snäll. Men det här är inte en kontaktannons lol, det här är min blogg. Min blogg där jag delar med mig av allt tråkigt vardagstjafs som att jag har för mycket läxor men pluggar för lite eller att jag köper ny skit hela tiden när jag egentligen borde spara pengar. Det blir lite av varje helt enkelt. Ångest över framtiden blandat med små stunder av lyckorus, för det är så det är. Lyssnar helst på Håkan, tänker (helst inte) alldeles för mycket, skrattar även en del och har bojkottat kött. Det var nog det viktigaste.

Instagram@novaliszabo